Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Paypal & eBay üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 73, 74, 75 ... 705, 706, 707  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
andreon
HV kasutaja
andreon

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 22.01.2008 00:12:40 vasta tsitaadiga

andreon kirjutas:
KIVIKUJU,
P.S.Ma ise töötasin finants valdkonnas ja väga hästi tean mis on krediit kard ja debet kart.Pressitud ja CVV on olemas.
Mind huvitab ainult selline küsis miks kurat Sampo pank ei tea seda kohta midagi ja ei saa vastata.
Kommentaarid: 59 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 56
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
-KRANTS-
vitamiinidiiler
-KRANTS-

sõnum 22.01.2008 00:17:38 vasta tsitaadiga

andreon kirjutas:
andreon kirjutas:
KIVIKUJU,
P.S.Ma ise töötasin finants valdkonnas ja väga hästi tean mis on krediit kard ja debet kart.Pressitud ja CVV on olemas.
Mind huvitab ainult selline küsis miks kurat Sampo pank ei tea seda kohta midagi ja ei saa vastata.

no vot sampo panga teenindajate mõtteid ma veel lugeda ei oska, miks nad midagi ei tea. Kõigi teiste omi oskan. icon_confused.gif

Kui sul kõik muu korras on siis järelikult on inkasso su arve külmutanud icon_exclaim.gif beer_yum.gif

Ühendust saab siin: https://www.facebook.com/groups/1953700414852281/
Kommentaarid: 364 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 243
tagasi üles
andreon
HV kasutaja
andreon

sõnum 22.01.2008 00:29:02 vasta tsitaadiga

KIVIKUJU,
Kas sul on Visa Kuld või tavaline Visa Electron debit card?
tagasi üles
voyager_est
HV Guru
voyager_est

sõnum 22.01.2008 00:47:42 vasta tsitaadiga

Mulle öeldi Sampo'st, et see nende VISA Gold kajastub kõikides andmebaasides kui VISA Gold taseme krediitkaart.
Seega peaks kõik nagu toimima.
Aga ise ma ei hakka seda testima, kuna on olemas ka üks teine kaart, mis juba PayPal'iga edukalt seotud.

Kusjuures PayPal ei vaja tingimata krediitkaarti vaid sobib ka deebet kaart.
Oluline on, et kaart kannaks seda CVV2 või ekvivalentset koodi, mis võimaldab kaarti netis kasutada.
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
rai2
HV vaatleja

sõnum 22.01.2008 01:27:37 vasta tsitaadiga

Sampo VISA Gold töötab küll PayPal-is. Makstud temaga vähemalt 6-7 korda.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
andreon
HV kasutaja
andreon

sõnum 22.01.2008 13:18:06 vasta tsitaadiga

rai2,
Huvitav.Mul kontol oli vist 0.54 eeku.Lisasin 10 krooni juurde ja proovisin uuesti kaardi PayPalisse lisada.
"You have successfully added a card. You can now use this card to raise your sending limit, withdraw funds from your PayPal account, or use as backup funding. Adding a card does not automatically make it your primary card (unless it is your only credit card). For more information about your primary card, go to your Profile.
"
wtf? icon_eek.gif icon_biggrin.gif
tagasi üles
-KRANTS-
vitamiinidiiler
-KRANTS-

sõnum 22.01.2008 13:36:42 vasta tsitaadiga

järelikult päris tühja kaardiga end regada ei saa.. Ma ei usu, et nad raha ära võtavad, aga raha peab olema...

Mingi autoriseerimise värk oli ka (vist 5 dollariga), et saadad neile ja need saadavad kohe tagasi, et kinnitada seda "liikumise" korrektsust vms... Mingi ila oli kuskil... Tuleb terve PayPal lihtsalt läbi lugeda icon_wink.gif

Ühendust saab siin: https://www.facebook.com/groups/1953700414852281/
Kommentaarid: 364 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 243
tagasi üles
Harmoonia
HV veteran
Harmoonia

sõnum 22.01.2008 14:09:27 vasta tsitaadiga

kaardi lisamisel ei kontrollita (vähemalt maha midagi ei lähe), kas sul raha on seal peal. Kui aga tahad verified staatust, et teha üle 100eur makseid, siis võetkase testiks 1,5euri ja saad jägmise makse tegemisel selle tagasi.
Igavaikune küsimus on ikka üleval minu jaoks. Kas paypaliga saab nüüdseks raha vastu võtta?
Kommentaarid: 193 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 173
tagasi üles
andreon
HV kasutaja
andreon

sõnum 22.01.2008 14:15:52 vasta tsitaadiga

Harmoonia kirjutas:
Kas paypaliga saab nüüdseks raha vastu võtta?

Saab!Aga ainult VISA juhul.
tagasi üles
Green_Day
Kreisi kasutaja

sõnum 23.01.2008 09:35:55 vasta tsitaadiga

Sain lõpuks oma krediitkaardi jamad kaelast ära. Järgmiseks küsin, kuid internetipoes Paypal'i abil tasuda. Kas raha võetakse automaatselt krediitkaardilt ja Paypal'i saldo võib 0 olla või tuleb Paypal'i kuidagi enne mingi raha kanda?
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
p2ep
HV veteran

sõnum 23.01.2008 13:24:53 vasta tsitaadiga

Green_Day kirjutas:
Kas raha võetakse automaatselt krediitkaardilt ja Paypal'i saldo võib 0 olla või tuleb Paypal'i kuidagi enne mingi raha kanda?

Jah võetakse.
Ei pea.
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 28
tagasi üles
hanz
HV kasutaja
hanz

sõnum 23.01.2008 23:01:59 vasta tsitaadiga

andreon kirjutas:
Harmoonia kirjutas:
Kas paypaliga saab nüüdseks raha vastu võtta?

Saab!Aga ainult VISA juhul.

raha saab vastu võtta ka ilma krediitkaartita, aga välja võtmiseks läheb tõesti tarvis pangakontot USAs või VISA logoga kaarti.
tsitaat:
You can withdraw funds from your PayPal account to any credit, debit, or prepaid card with a Visa logo.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Nazca
HV kasutaja
Nazca

sõnum 24.01.2008 10:26:19 vasta tsitaadiga

Eesti post sakib! Näiteks ma elan korterelamus ja mulle ja ka mu tüdrukule pannakase alati postkasti teade, et on pakk tulnud, lähen järgi on pandud sedelile põhjendus " klient ei olnud kodus ei vastanud", kuigi keegi pole uksekella lasnud ja mul tüdruk enamasti kodus ja isegi ei helistata thumbs_down.gif. Kui tuleb dhl või mõne muu firma kaudu pole probleeme olnud alati koju toodud. ELS Sucks!
mar6
HV veteran

sõnum 24.01.2008 10:30:47 vasta tsitaadiga

Nazca kirjutas:
Eesti post sakib! Näiteks ma elan korterelamus ja mulle ja ka mu tüdrukule pannakase alati postkasti teade, et on pakk tulnud, lähen järgi on pandud sedelile põhjendus " klient ei olnud kodus ei vastanud", kuigi keegi pole uksekella lasnud ja mul tüdruk enamasti kodus ja isegi ei helistata thumbs_down.gif. Kui tuleb dhl või mõne muu firma kaudu pole probleeme olnud alati koju toodud. ELS Sucks!

See erineb vist piirkonniti. Mul siin saaremaal pole sellist asja veel ette tulnud. ptüi ptüi.
Alati on toodud ukse taha elsiga. Kedagi on alati kodus olnud hetkel.

edit: või oleneb palju ka postimehest.
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 95
tagasi üles
Nazca
HV kasutaja
Nazca

sõnum 24.01.2008 10:36:33 vasta tsitaadiga

mar6 kirjutas:
Nazca kirjutas:

See erineb vist piirkonniti. Mul siin saaremaal pole sellist asja veel ette tulnud. ptüi ptüi.
Alati on toodud ukse taha elsiga. Kedagi on alati kodus olnud hetkel.

edit: või oleneb palju ka postimehest.

See võib täitsa oleneda jah, pärnus igastahes on see probleem täitsa olemas. Varasemas elukohas mul sellist probleemi ka ei olnud. Seal oli ainult üks tädi, kes pakke vedas ja too alati helistas et on pakk ja sain alati kodus kätte. Tundub et mõni arvab et lihtsam on postkasti sedel jätta kui pakki tassida ja allkiri võtta. Muud ei oska arvata.

andreon
HV kasutaja
andreon

sõnum 25.01.2008 18:27:41 vasta tsitaadiga

hanz,
You can withdraw funds from your PayPal account to any credit, debit, or prepaid card with a Visa logo.

Debit mitte,prepaid kaarti meil Eestis ei ole aga krediit kaardile saab ja USA kontole kui on olemas =)
P.S.Kuidas USAs konto teha? =)
tagasi üles
react
Kreisi kasutaja
react

sõnum 26.01.2008 11:40:38 vasta tsitaadiga

Kas keegi on eestis ebay kaudu midagi müünud kah?

Ma vaatan et leedus müüvad näiteks : http://cgi.ebay.com/AUDI-A6-DVD-NAVIGATION-PLIUS-SYSTEM-RNS-E-mfd-2006_W0QQitemZ280195660647QQihZ018QQcategoryZ10372QQrdZ1QQssPageNameZWD2VQQcmdZViewItem?_trksid=p1638.m122

Mind ajab see shippingu asi segadusse, muu on nagu ok. Topib mul selle usa sinna alati, arvab et elan usas. Tahaks lahti saada sellest, et oleks ainult worldwide ja siis ala valib koha või on fikseeritud taks. Ja üleüldse, millega neid worldwide pakke saata, ainult eesti post vist? normaalse hinnaga ma mõtlen. Muidugi on DHL jne ka.

EDIT: Tundub et nemad panevad asja müüki Inglismaa ebayst... peab kah proovima seda.
Kommentaarid: 66 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
Zenoni
HV kasutaja
Zenoni

sõnum 26.01.2008 14:53:06 vasta tsitaadiga

Kas ma sain nüüd õieti aru tervest sellest eelnevast jutust siin teemas, et mitte keegi siin ei ole payPal'ist sissetulevat raha oma kontole reaalselt saanud, isegi siis mitte kui on VISA kaart. Saab ainult osta ja maksta, mitte aga RAHA SAADA

Milline on skeem Eestis, et võtta PayPali kaudu raha välja, kas keegi on seda üldse reaalselt teinud ?

andreon kirjutas:
hanz,

Debit mitte,prepaid kaarti meil Eestis ei ole aga krediit kaardile saab ja USA kontole kui on olemas =)
P.S.Kuidas USAs konto teha? =)
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
andreon
HV kasutaja
andreon

sõnum 27.01.2008 02:10:10 vasta tsitaadiga

Zenoni,
Raha saab saata ja välja võtta.
Saatmine:Kõik krediit kaardid.
Välja(oma konto peale):Ainult kui sul on VISA logoga kaart(mitte Visa Electron et see ei sobi)
tagasi üles
soodent
HV Guru

sõnum 27.01.2008 15:30:00 vasta tsitaadiga

Kirjelduste järgi küll välja ei loe ,et müüja saasta müüb.Uskumatu on see ,et paljud ostjad panevad positiivse kommentaari ebay all enne kui kaubaga on põhjalikult tutvunud.Või kardetakse ise negatiivse vastu saada.Tagasiside ei ütle ka tihti veel kas müüakse rämpsu või ei.
Ma ostsin mingeid usb adaptereid 10tk ja ükski ei toiminud ja netist otsides tuli välja ,et need ei saagi toimida ent müüjal oli iga nädal üks positiivne nende müügi eest.

react
Kreisi kasutaja
react

sõnum 27.01.2008 20:36:04 vasta tsitaadiga

Kirjeldusest saab kah aru enamasti. Tasub vaadata veel seda kus kaup asub. Ma olen hiinast saanud iga kord kas järgitehtud asja mis ei tööta või siis lihtsalt odava asja mis ei tööta icon_razz.gif

Üldiselt tasub ennem uurida kah kaupa. Ma näiteks sain järgitehtud handsfree imeodavalt, hiljem selgus et isegi ebays oli review sellest, et se ei töötagi ja on järgi tehtud.

Ja noh kehtib ikkkagi see et odavat ja head asja ei saa. Tõesti on mõned kaubad mis on näiteks usas odavamad(kasvõi macbook vms). Riided on odavamad küll, ja ka originaalid. Ei imseta kah arvestades palju näiteks Sportland oma toodetele juurde paneb..
tagasi üles
soodent
HV Guru

sõnum 27.01.2008 21:04:31 vasta tsitaadiga

Näha on ,et sa eriti pole ostnud- enamus usa müüjaid müüb sama hiina kraami...
Mismoodi see kirjeldus sulle ütleb- õpeta teisi ka?

react
Kreisi kasutaja
react

sõnum 27.01.2008 21:50:12 vasta tsitaadiga

ma ei tea mis sinujaoks palju on, päris sadades mu tehingud ei ole jah.
Näiteks sesama handsfree mis ma vaatasin, kõik mis hiinas olid maksid ala 30 doltsi. Usas oli ka kallimaid, ja ilmselgelt ka originaalid.
Muidugi ise loll ka, sai vasikahulluses vaadatud et oh ni odav. Müüjal oli netist kopitud pilt, mingit konkreetset pilti asjast ei olnud. Nüüd juba veits targem

Kirjeldus ütleb näiteks kasvõi nii et kui on ipod müügil, aga sa väga ei loe seda ja tellid ära ning pärast vaatad kuulutust uuesti ja selgub et siiski siiski, apple ipod silikoon on seal kaasas ainult, pleier ise on mingi järgi tehtud hiina junn.

Ja mina näiteks selliseid üldse ei vaata kellel on mingi tootja pilt pandud ja ei mingit kirjeldust ei ole. Noh tootja poolne vb.

Muidugi võib petta saada igat pidi. Ühe mälupulgaga oli nii et transa venis ja venis. Suhtlesin müüjaga tema tegi järelpärimise postkontorisse ja kuuaega siis ootasime seda. Lõpuks oli asi nii kaugel et müüja enam tegev ei olnud ebays ja kaevust ka enam ei saanud anda.
tagasi üles
soodent
HV Guru

sõnum 27.01.2008 22:05:03 vasta tsitaadiga

Mul mingi 200+ tehingut seal.Igatahes kõik mobiiltelefonid olid kõik 10 x halvemas seisus kui kirjeldus lubas(uus kasutamata).
Valesid asju ja katkisi asju ei jõuaks üles lugeda.Ostad näiteks pal bg tv boxi ja saad pal DK,I hoopis.
Paljud müüjad müüvad täiesti teadlikult solki.

mks
HV veteran

sõnum 27.01.2008 22:05:12 vasta tsitaadiga

Üldiselt see, et seal "home-made" pilt juures on, ei garanteeri midagi, samamoodi saab ka netist "home-made" pilte kopida või sõbralt asja laenata pildi jaoks...
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Paypal & eBay üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 73, 74, 75 ... 705, 706, 707  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.