hmm.. accuracy balance mode on ikka omajagu väljas , god damn noh, tahaks mingit huvitavat modi või paketti ja siis hakkaks algusest peale... paar asja käivad pinda...
a) radom taskid mis sulle peale sunnitakse, mille pärast pead ringi tõmblema (valiks neid ise omal ajal, aga kui endal mingi wild töö on pooleli ja siis äkki on mingi ajalimiidiga käkk ees - gay)
b) accuracy on ajulage jah, aga saab hakkama
c) luuramis ja heli süsteem võiks olla natuke parem nagu ka valgus, oleks kohe alternatiivse mängustiili võimalus
d) liikumine võiks kiirem olla autode näol, veel enam, et üksikud tüübid räägivad sellest, et sapakaga rinigi rallida, samas kütuse küsimus tekiks siis jne
...nja, ideid? _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
hmm.. accuracy balance mode on ikka omajagu väljas , god damn noh, tahaks mingit huvitavat modi või paketti ja siis hakkaks algusest peale... paar asja käivad pinda...
a) radom taskid mis sulle peale sunnitakse, mille pärast pead ringi tõmblema (valiks neid ise omal ajal, aga kui endal mingi wild töö on pooleli ja siis äkki on mingi ajalimiidiga käkk ees - gay)
b) accuracy on ajulage jah, aga saab hakkama
c) luuramis ja heli süsteem võiks olla natuke parem nagu ka valgus, oleks kohe alternatiivse mängustiili võimalus
d) liikumine võiks kiirem olla autode näol, veel enam, et üksikud tüübid räägivad sellest, et sapakaga rinigi rallida, samas kütuse küsimus tekiks siis jne
...nja, ideid?
Selel ajalimiidi seoses siis selle jaoks on olemas md mis võtab ajalimiidid maha.
Naq selline küs veel, et mis seal lõpus siis saab kui mkäng läbi ühesõnaga? Räägitakse mingitest erinevatest variantidest?
Ja kaua autoga sõita saab kui paak täis bensiini? Ise pole eriti mänginud, suht kõv pela, vahepeal lööb küll judinad sisse.P
Naq selline küs veel, et mis seal lõpus siis saab kui mkäng läbi ühesõnaga? Räägitakse mingitest erinevatest variantidest?
yldiselt on kaks erinevat l6puteed
1. l2hed Wishmakeri juurde ja tema juures on 5 varianti kuidas l6petad, k6ik halvad
2. j6uad C-Conciousness'ini ja kas liitud v6i ei liitu nendega, kui liitud, halb l6pp, kui ei liitu, siis leiad hea l6pu
kokku siis 7 erinevat
tundub päris äge, mulle küll stalkeri esimene osa meeldis, huvitav maailm ja sisaldas veel surnud Gordon Freemani nii ,et mis sa veel tahad _________________
Tundub igatahes palju paremini jooksvat kui see stalkeri esimene osa (paras käkerdis graafika ja bugide hulga poolest).Selline tasane taustamuusika ja taevas loovad tõesti hea atmosfääri selles videos
Tundub igatahes palju paremini jooksvat kui see stalkeri esimene osa (paras käkerdis graafika ja bugide hulga poolest).Selline tasane taustamuusika ja taevas loovad tõesti hea atmosfääri selles videos
EDIT:Ainuke asi...kuhu vene keeles vandumine on kadunud?.Mulle see just meeldis esimeses osas.Siin videos räägivad kõik aktsendiga inglise keelt .
VÄga hea, et vene keelt pole enam.Ma ei saa aru kuidas mõni suudab sellist okset keelt taluda.
Ptui Ukrainas- whats the difference. Mulle meeldib kui on ikka usutav. Seepärast ka mel kibsuni jeesukese kannatused vilm väga meeldis, et oli amarea keeles mitte iglisekeeles like "oy hesus, come check dis shit out"
EDIT:Ainuke asi...kuhu vene keeles vandumine on kadunud?.Mulle see just meeldis esimeses osas.Siin videos räägivad kõik aktsendiga inglise keelt .
Esimene osa jookseb mul näiteks väga hästi peaaegu põhjas settingutega. Arvatavasti jääb asi sul prose taha kinni. Stalker on väga prose nõudlik mäng (AI tegevus on seal ju meeletu)
Vandumist ei tea, aga kui seal alguses tulevahetus oli, siis vaenlased ju rääkisid vene keeles...
VÄga hea, et vene keelt pole enam.Ma ei saa aru kuidas mõni suudab sellist okset keelt taluda.
Ptui Ukrainas- whats the difference. Mulle meeldib kui on ikka usutav. Seepärast ka mel kibsuni jeesukese kannatused vilm väga meeldis, et oli amarea keeles mitte iglisekeeles like "oy hesus, come check dis shit out"
Mul üldiselt ükskõik mis keeles peaasi et mitte vene.
No ega mulle vene keel nüüd ei meeldi aga ma saan sellest aru(kõnes)+see lisab autentsust mängu nagu Auron juba ütles
tegelt kui see oleks inglis keel mingi vene aktsendiga siis see mäng imeks kotte
Muidu jään mängu ootama, arvestades millist sitta tänapäeval tuleb ainult siis oleks võibolla jälle Goty't väärt. _________________ Need mingid teised
Savegamed asuvad C:\Documents and Settings\All Users\Documents (ehk siis Shared Documents) ja modidega on nii, et kui tööle ei lähe, siis võib olla konflikt mängu versiooniga. Installimine käib aga nii:
1) Kopeerid S.T.A.L.K.E.R. kausta modi "gamedata" folderi
2) Avad fsgame.ltx ja muudad rea
$game_data$ = false| true|
selliseks...
$game_data$ = true| true|
No ega mulle vene keel nüüd ei meeldi aga ma saan sellest aru(kõnes)+see lisab autentsust mängu nagu Auron juba ütles
Kas te seda 9 min gameplay videot üldse vaatasite häälega? Venekeelne vandumine on seal täiesti olemas ju (kui nad seda talukompleksi kaitsevad), täpselt nagu vanas stalkeris, kus mehed omavahel rääkides ja sõdides karjusid venekeeles, kuid põhifiguurid, kes missioone jagasid, rääkisid vene aktsendiga ingliskeelt. Vaadake ja kuulake uuesti!
2. j6uad C-Conciousness'ini ja kas liitud v6i ei liitu nendega, kui liitud, halb l6pp, kui ei liitu, siis leiad hea l6pu
kokku siis 7 erinevat
Spoiler
Huvitav, kui ma ei liitunud, läksin ma sealt majast välja ja edasi oli nagu selline sihitu jooksmine duumajaama juures, on seal nagu mingi kindel koht kuhu peab minema vms?
Kust kohast selle pseudodog taili saab? Ma ühe tapsin, kas saba tuleb noaga lõigata?
ühest kindlast kohast saab "peaaegu" alati, endal vist mingi 10tk stashis, trofeedeks
Kus kohas? Ma juba terve cordoni läbi kamminud ja peale selle tunneli, seda elukad rohkem pole. Eriti jama on see, et elukad nagu ei spawni tagasi kah peale laadimist isegi laibad jäävad alles _________________ Gdesainer
Kus kohas? Ma juba terve cordoni läbi kamminud ja peale selle tunneli, seda elukad rohkem pole. Eriti jama on see, et elukad nagu ei spawni tagasi kah peale laadimist isegi laibad jäävad alles
nii reaalsem ju ongi, laibad jäävad alles aga spawnivad uuesti kui järgmises tsooni (levelis vmi) sinna samma tagasi tuled
Spoiler
pseudodog = tigedam kasslasenäoga mutantkoer, see kes kohe lõrisedes kallale kargab
Mina kasutasin trainerit (2 funktsiooni sealt, no weight, sest ei raatsinud neid "erilisi ja moditud" relvi maha pillata ja infinite run, sest jube tüütu on joosta ja puhata koguaeg) ülejäänud funktsioonid ei omanud minu jaoks tähtsust (ütleme nii et mängisin mängu n-ö poolausalt läbi:) ). Relvi parandada minu meelest ei saanud.
endal suit, 2 sniper scope'ga automaatrelva, ~1000 padrunit, ~10 health pack'i, 5 artefakti endurance/health parandamiseks, ~5 saiap2tsi ning yle 40kg asju harva tuleb inventory'sse
kui leian erilisi asju, siis hoian trader/baarman juures kastis, aga neid nagunii ei kasuta ja myya ei raatsi kuna raha 200k+
endal suit, 2 sniper scope'ga automaatrelva, ~1000 padrunit, ~10 health pack'i, 5 artefakti endurance/health parandamiseks, ~5 saiap2tsi ning yle 40kg asju harva tuleb inventory'sse
kui leian erilisi asju, siis hoian trader/baarman juures kastis, aga neid nagunii ei kasuta ja müüa ei raatsi kuna raha 200k+
Tahan palju erinevaid relvi koguda. _________________ Gdesainer
No tee, nagu vermont teeb... _________________ Fortuna non penis in manu non recipe.
Mitme arvuti vahel failide syncimiseks kasuta lihtsat ja mugavat Dropbox-i (ning toeta minu ja sinu dropboxi 500 megabaidise boostiga ).
Õigesse suunda liiguvad.Parem ikka kui mõni rahaahne publisher kes pähe istub või õigused kotti paneb ja ära viib
Mulle küll ei meeldi,et ma pean mingi bloatware arvutisse installima,et ühte mängu mängida.Võiks paralleelselt tulla nii Steam-s kui plaadil.Vähemalt mingi valikuvõimalus oleks :roll: .Btw õiguseid mängu nimele jne ei saa publisher "kotti panna" ja "ära viia" .Publisher peaks siis need õigused ostma arendaja käest.Kui ilma ostmata avaldaks sama nime all midagi siis tuleksid publisherile suured kohtuasjad selga arendaja poolt.Pealegi ega publisheri puudumine kulusid oluliselt ei vähendaks :roll: .Ahnus on tugev instinkt.Steam-s ja teistes nn digitaalsesetes poodides müüdavad mängud pole oluliselt odavamad kui plaatidel välja antavad.Seega see retoorika,et müüme Steami kaudu odavamalt kuna pakendamis jms kulusid pole on bullshit _________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
No aga kuidas siis Gothic 3mega juhtus?JoWood'il olid õigused ja võttis ning pani hoopis teise dev firma sama seeria järgmist mängu tegema.Sama juhtus nt Bohemia ja Codemastersiga.Kõige hullem mis võib juhtuda on et mehed lähevad raha õnge ja lasevad oma firma nime üldse ära kaotada ning sõidavad rõõmsalt EA kanafarmidesse tööle.
Publisheri puudumine kindlasti vähendab kulusid, aga mõned frmad lihtsalt selle raha mis nad maksmata jätsid pistavad oma tasku. _________________ Need mingid teised
mul taas paar küssi. alustasin vahelduseks otsast, et proovida mõnevõrra teisiti läbida.
1) enne, kui BAR'i saab, on värava ees duty mehed valves. läbi ei lase. ajavad mingit vahtu suust. eelmises mängus lõin nad maha ja oli jokk. seekord mõtlesin vaesekesi säästa. mismoodi nad mu läbi lasevad?
2) käisin DARK VALLEY's ja aitasin duty tüüpe vabastada. aga ei essugi. see, kes keldris istus, hakkas mingit isetegevust tegema, jooksis kuskile minema ja pärast nägin kaugelt, kuda ta maha lasti. samas PDA teatab, et mission complete. mõtlesin, et seepeale lastakse mind läbi värava aga näe - sittagi.
3) esimese traderi juures saan nüüd ainult tradeda. peaksin talle flash.drive andma ja mingi dokumendikohvri kah aga nagu sellest juttu teen, jookseb mäng pange. võibolla seepärast ei lasta mind BAR'i?
4) osadel relvadel on vasakus servas mingi roheline ruut valge pulgaga. mida see tähendab? mida see annab ja kui midagi annab, siis kuidas seda kasutada?
5) kas AGROPROMIS midagi peale Mole aitamise, selle kuudis istuva tüübi mahalaskmise ja Streloki stashi leidmise kah peale on hakata?
1) enne, kui BAR'i saab, on värava ees duty mehed valves. läbi ei lase. ajavad mingit vahtu suust. eelmises mängus lõin nad maha ja oli jokk. seekord mõtlesin vaesekesi säästa. mismoodi nad mu läbi lasevad?
dokumentide kohvri pead saama, siis lasevad l2bi, et saaksid selle barmani juurde viia
viimati muutis Flavius 25.01.2008 22:44:06, muudetud 1 kord
1) too dokumendid, mis esimene sepp sul käsib tuua, siis nad lasevad läbi
2) no siis on complete
3) ei, see on mingi muu kala... vigane install vb.. mis patch on?
4) ei tule silme ette, aga oletan, et see on fire mode ja see on 1 pulk vaid relvadel, mis ei lase valanguga
5) seal on artifacte palju, saad neid korjata, rohkem ei meenu küll.. _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
4) osadel relvadel on vasakus servas mingi roheline ruut valge pulgaga. mida see tähendab? mida see annab ja kui midagi annab, siis kuidas seda kasutada?
see ilmselt t2histab seda, et tegu moditud/t2iustatud relvaga, ehk siis kas accuracy/fire rate vms parandatud
mulle kuskilt jäi kõrvu, et relvadele pidi kah saama artefakte külge kruttida?
aga kuivõrd mul on dokumendid sealt mängu alguse militaribase'st ja agropromi basest, siis ma ei kujuta ette, miskseid dokke veel vaja võib olla. ise arvangi, et küllap mul on traderi kokkujooksu tõttu mingi oluline missioon "täitmata" mistõttu duty mind jobuks peab.
...Steam-s ja teistes nn digitaalsesetes poodides müüdavad mängud pole oluliselt odavamad kui plaatidel välja antavad.Seega see retoorika,et müüme Steami kaudu odavamalt kuna pakendamis jms kulusid pole on bullshit
Ei ütleks nii, enamik uusi mänge on 100-200 eeku odavamad (näiteks COD4 Mis maksab andricos 899.- ja k-salongis 799.- ja Orange Box mis maksab k-salongis 750.- saab steamist ostes ~600.- eegu eest), muidugi on ka neid mänge, mis on sama hinnaga ja on isegi neid, mis steami kaudu tulevad kallimad, kuna poelettidel on juba allahindlus jõutud teha, samas tehakse steamis ka vahete-vahel ~200.- allahindlusi. Nii, et ma ei ütleks midagi, et see väide nii väga bullshit on.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.