Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
leits
HV Guru

|
19.01.2008 15:42:56
Küsimus TomTom One XL EE kohta |
|
|
Nimelt tekkis selline küsimus: TomTomi on eelinstalleeritud ida-euroopa kaart ning juurde sai ostetud ka Lääne-euroopa kaart. Kuid nüüd ma panen lääne-euroopa kaardi sisse siis põhmst ei leia ta GPS asukohta enam üles. See tähendab seda et ta ei oska kahte kaarti korraga kasutada? Näiteks tahan eestist hispaaniasse kihutada, siis panen eestis lääne-euroopa kaardi sisse ning sõidan kuni hispaaniani nii ei saa vist? Et kui jõuan saksamaale siis alles siis panen l-euroopa kaardi sisse?
et põhimõtteliselt TomTom ONE XL ei oska kasutada korraga kahte kaarti? (see mis tal enda mälus ning see mis SD peal). Kui SD siss epanen siis automaatselt hakkab SD kaarti kasutama, läksin meenüüsse et vali kaarte vms, seal ta ei pakkundki ida.euroopa kaarti, jama :/
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
19.01.2008 15:48:42
|
|
|
Mööda maanteed ei peaks ju Saksamaale ega ka Hispaaniasse jõudmine eriti raske olema?
Navi läheb ikka võõras linnas või mõne spetsiifilisema maakoha otsimisel vaja. Kui tahad reisi planeerida, osta läpakasse Autoroute ja kasuta seda koos GPS'iga.
Ise viskasin idee, et hankida Ida-Euroopa kaart, maha, kuskil külakolgastes ei käi ja enamustest linnadestki saab märkide järgi läbi sõidetud.
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
19.01.2008 15:52:43
|
|
|
Ei ole küll ONE XL´i koos Lääne-Euroopa kaardiga kasutanud, aga kõik teised TomTomi seadmed mida näppinud olen lasevad küll kaarti vahetada menüüst.
Teekonda kahe kardi pealt kokku küll koostada ei osata, nii et näiteks Poolas pead kaarti vahetama, küll aga peaks seda lihtsalt menüüst teha saama...
See et SD kaardi sisestamisel püsimälust kaarti valida ei saa ei tohiks küll normaalne olla.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
leits
HV Guru

|
19.01.2008 16:15:52
|
|
|
no nii on kahjuks carlking, kommentaarid palu hoia endale, ma ei küsinud sinult arvamust, vaid oma probleemile lahendust.
Nojah Western-europe SD kaart sees - halda kaarte ning näitab ainult westerni, välja võtta siis n2itab ida euroopa oma, jama
|
|
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
trebla
Kreisi kasutaja

|
19.01.2008 16:31:49
|
|
|
pead sellega leppima. hiljuti oli kellelgi 720-ga sama teema. ja mul pole eriti pähe tulnudki selle üle nukker olla, et tuleb 2 eraldi kaardi vahel lülitada. samas 920 puhul on lääne-euroopa kaardil näiteks eesti põhimagistraalid peal, olen proovinud ka Tallinnast Pariisi teekonna koostada lääne-euroopa kaardi alusel ja toimib täiesti vabalt. eeldan, et XL võiks sama võimaldada.
_________________ Having a smoking section in a restaurant is like having a peeing section in a swimming pool.
velo.clubbers.ee |
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
19.01.2008 16:59:30
|
|
|
XL raalib kenasti isegi 3 kaardi vahet.
Pane oma kaardid ühe mälukaardi peale lihtsalt
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
2 :: |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
leits
HV Guru

|
20.01.2008 04:31:53
|
|
|
hmm ise installeerisin l2bi neti sd pale, ametlikult makstes, kuda ida-euroopa kaardi sinna peale saan.
|
|
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
marli1
Kreisi kasutaja

|
20.01.2008 12:56:38
|
|
|
trebla kirjutas: |
... samas 920 puhul on lääne-euroopa kaardil näiteks eesti põhimagistraalid peal, olen proovinud ka Tallinnast Pariisi teekonna koostada lääne-euroopa kaardi alusel ja toimib täiesti vabalt. eeldan, et XL võiks sama võimaldada.... |
Endal on 920T ja seal on Westen+Cenral Europa kaardid mis aga sisaldavad ka Ida-Euroopat (sama mis Ida euroopa eraldi ostes) + Venemaa,Valgevene , Ukraine jms veel lisaks.
See ei sisalda ainult põhimagistraale vaid detailselt ka linnasid- näiteks oli juhus Võrus mingi konreetse tänava leidmisega navigaator leidis maja aadressi järgi nagu nalja üles.
920T mingit Ida-Euroopa kaarti eraldi polegi kõik on ühes paketis- eraldi on vaid Põhja-Ameerika ja Guam
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
20.01.2008 13:47:55
|
|
|
leits kirjutas: |
hmm ise installeerisin l2bi neti sd pale, ametlikult makstes, kuda ida-euroopa kaardi sinna peale saan. |
Paned seadme masinale taha ja siis peaksid nägema XL mälus asju ja kaardil olevaid asju
Edasi lihtne cut @ paste 8)
|
|
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
leits
HV Guru

|
21.01.2008 04:36:14
|
|
|
fakk, sia kahjuks 1GB SD kaart ostetud ja Western + eastern ei mahu korraga öra :/
|
|
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
bigmarx
HV Guru

|
21.01.2008 09:12:22
|
|
|
wanawoll kirjutas: |
XL raalib kenasti isegi 3 kaardi vahet.
Pane oma kaardid ühe mälukaardi peale lihtsalt  |
Mul on XL ja nii Ida- kui Lääne- Euroopa on mälukaardil. Aga ikkagi pean Eestist Soome sõites Soomes Lääne euroopa kaardi ise ette võtma. Korduvalt kontrollitud.
XL on sihuke tobe aparaat, et kasutab ainult ühte mälu korraga, kas siis SD kaarti või selle puudumisel aparaadi sisemälu. Korraga neid kasutada ei saa.
_________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!" |
|
Kommentaarid: 485 loe/lisa |
   |
385 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
21.01.2008 13:44:57
|
|
|
bigmarx, Jah kaarte pead ise vahetama aga antud teema probleem oli vähe teine
|
|
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
leits
HV Guru

|
23.01.2008 14:59:48
|
|
|
sai soomes käidud, kui sd sees, siis ta n2itab ainult sd'l olevat kaarti et manuaalselt kaaryi vahetada ei saa, peab sd välja kakkuma.
|
|
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
davey
HV kasutaja

|
07.02.2008 16:24:30
|
|
|
probleem järgmine: lääne-euroopa on sdkaardil, ida-euroopa seadme mälus. panen kaardi sisse, seade jääbki buutima, menüüni kunagi ei jõua. kui läbi arvuti vaadata, mis sdkaardil on, siis näitab tühja kaarti, kuigi ~900mb on kasutatud kaardi mälust. milles asi?
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|