Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ufo56
HV Guru

|
22.01.2008 19:32:07
|
|
|
DigeBeni kirjutas: |
mikk36 kirjutas: |
lamba ikoon nime alla |
... kordan veel, et igasugused otseselt solvavad lahendused ei tule kõneallagi ... |
Aga meil naabrid "torud". Kasutavad foorumis ju lamba märki ja pole häda mitte midagist
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
soodent
HV Guru

|
22.01.2008 19:43:13
|
|
|
inca kirjutas: |
soodent kirjutas: |
Mind häirivad palju rohkem sellised kasutajad kellega teed 5+ äri ja paned positiivse ja vastu ei panda.Peaks olema võimalik oma positiivne tagantjärgi kustutada sellistelt. |
No aga äkki teisele ei jäänud nii head muljet? Kui on nii korralik inimene et ei hakka mingi neutraalsega jändama, ning üldse ei viitsi iriseda vaid saab hakkama.
Endal tihti nii, et positiivset muljet pole aga neutraalne oleks ka nagu imelik panna. Sellisel juhul jätan pigem kommenteerimata. Mis siis, et teisele võib-olla kõik ideaalne tundus. |
Ma räägin tõsiselt- mis muljest on jutt kui posti teel asjad aetud kiirelt ilma viivitusteta.Seda enam ,et oled kord ostja- kord müüja.
Igaüks saab aru ,et neutraalne või vaikus kui mingi jama.Ühe Tartu kasutaja profiilist näiteks näha ,et Tallinna inimestele eriti ei jagu kommentaare.
   |
19 :: |
6 :: |
564 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elof
HV Guru

|
22.01.2008 19:57:01
|
|
|
Võib ise küsida, kas ei jäädud kaubaga rahule
Samas mina olen nüüd läbur kui pikaajalised kasutajad vastavad mu jutule mingi ilaga, et igal teemal oma lahedat huumorit pilduda
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=355897&highlight=
Kurat kui ahvid näkku irvitavad, kas see on normaalne?
Mina olen see, kes teema ilaks keeramisega alustas?
|
|
Kommentaarid: 212 loe/lisa |
   |
2 :: |
175 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
22.01.2008 20:00:55
|
|
|
TanElofJ, sina ja mõned teised. Ära ole egoistlik - jaga oma vastutust
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
1 :: |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elof
HV Guru

|
22.01.2008 20:08:47
|
|
|
ndk kirjutas: |
TanElofJ, sina ja mõned teised. Ära ole egoistlik - jaga oma vastutust  |
Lõpp läks ka mul käest ära kuna näkku irvitama hakati. Tõesti.
Aga peaks laskma mingitel lammastel endale pähe istuda?
Sest "hierarhiline" mudel kaitseb aktiivsemaid läbureid. Nemad ei läbusta, nad arutavad mõistlikult?
Kuigi mu praegune jutt ei muuda ka olukorras mitte midagi. Lihtsalt öeldud.
Ent minu süü on see, et mu juttu ei mõistetud ja ilaks keerati?
|
|
   |
175 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
22.01.2008 20:11:29
|
|
|
TanElofJ, aga ära räägi raskestimõistetavalt?
Tegin teema puhtaks ja lahti. Paluks nüüd kasutajatel oma "vallatut" meelt talitseda
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
Herr Kurm
Piiratud kasutaja

|
22.01.2008 21:07:38
|
|
|
Mina olen jälle süüüüüdi
_________________ -logod, firmaidentiteet, küljendamine, flash-
-portfolio- |
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
22.01.2008 21:39:53
|
|
|
inca kirjutas: |
Mind häirivad palju rohkem sellised kasutajad kellega teed 5+ äri ja paned positiivse ja vastu ei panda.Peaks olema võimalik oma positiivne tagantjärgi kustutada sellistelt. |
No aga äkki teisele ei jäänud nii head muljet? Kui on nii korralik inimene et ei hakka mingi neutraalsega jändama, ning üldse ei viitsi iriseda vaid saab hakkama.
Endal tihti nii, et positiivset muljet pole aga neutraalne oleks ka nagu imelik panna. Sellisel juhul jätan pigem kommenteerimata. Mis siis, et teisele võib-olla kõik ideaalne tundus. |
Ma räägin tõsiselt- mis muljest on jutt kui posti teel asjad aetud kiirelt ilma viivitusteta.Seda enam ,et oled kord ostja- kord müüja.
Igaüks saab aru ,et neutraalne või vaikus kui mingi jama.Ühe Tartu kasutaja profiilist näiteks näha ,et Tallinna inimestele eriti ei jagu kommentaare. |
... aga miks sa arvad, et ta tõsiselt ei räägi ? Ma olen kokku puudunud mitme juhtumiga, kui tehing pole kulgenud probleemideta, kuid siiski kokkuvõttes mitte suisa ka negatiivse vääriliselt. Kasutaja ei julge aga neutraalset panna sest ei soovi vastaspoolega hiljem sellepärast sõnasõda pidada ja jätab hinnangu üldse panemata. Mis veel hullem, mõni on isegi nii memmekas, et paneb positiivse, kuigi vastaspool seda kindlasti ei vääriks ...
   |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
soodent
HV Guru

|
22.01.2008 21:45:02
|
|
|
Need tehingud millest sina räägid ongi juba loogiliselt jama, mis ei lähe arvesse.Täiesti 100% tehingud kus mingit probleemi pole on tihti kommentaarideta.Ma saan aru kui kasutaja lihtsalt ei pane kommentaare- neid palju, ent on selliseid kasutajaid kelle kommentaar sõltub muudaest asjaoludest kui konkreetne äri(sai oletame mõne Tallinna kasutaja käest mingi negatiivse mulje ja pärast kõigile sealt suunast vaikus näiteks).
   |
564 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
22.01.2008 22:20:21
|
|
|
... kunagi sai välja pakutud lahendus, et kui kedagi kommenteeritakse, siis saadab foorum sellest automaatse teavituse kommenteeritule. Teavituses võiks sisalduda vihje, et kui kommentaar on saadud äritehingu eest, siis oleks heaks tavaks ka vastukommentaar anda ehk kui see ei mõju, siis ilmselt rohkem oleks juba palju tahta ehk kel janu, sel jalad ja tuleb ise otse küsida ...
   |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
kännuämmelg
HV Guru

|
22.01.2008 22:21:10
|
|
|
soodent, Sinu loogika järgi peaks ma Sulle kah negatiivse vastu lahmima või?
Kuigi ma ei kahtle Su ärilises korrektsuses, pole lihtsalt alati vajadust kommentare panna- HV on lasknud profiili kommentarid vabaks (võid panna positiivse ka unes nähtud kena pepu eest) vning seetõttu ei saa kunagi sarnanema ebay ega isegi osta.ee -ga . Profiili kommentar HV-s ei näita põhimõtteliselt muhvigi ja seetõttu ei saa ka Sinu jäetud positiivne kohustada samaga vastama
|
|
Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
205 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elof
HV Guru

|
22.01.2008 22:32:23
|
|
|
Herr Kurm kirjutas: |
Mina olen jälle süüüüüdi  |
Süüdistuskirju ei saatnud ma vaid sulle.
Millalgi võiks piiri enda jaoks ise muidugi leida.
|
|
   |
175 |
|
tagasi üles |
|
 |
inca
HV Guru

|
22.01.2008 22:37:43
|
|
|
kännuämmelg kirjutas: |
Profiili kommentar HV-s ei näita põhimõtteliselt muhvigi ... |
Ütleme, et positiivne kommentaar ei näita. Erinevalt negatiivsest. Eks neilgi sisuline vahe, aga u get the point.
_________________ KASS |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
soodent
HV Guru

|
22.01.2008 22:45:04
|
|
|
Tegelikult sa veidi eksid- päris suvalist sõimu ja valet kustutatakse ka kommentaaride hulgast aeg ajalt eriti kui puudutab ärilistes asjades laimu.
Mul tegelikult näiteks hunnik neg/neutral kommentaare ja vaid 1 neutraalne äri eest.Ei saa öelda ,et suur hunnik ärilisi positiivseid midagi ei näita- see oleks lihtsalt valetamine.Need 100% positiivsed ja 100+ ärikommentaaridega kasutajad ma kardan kas neelavad oma profiili nimel mõnegi halva pala alla.Samas mul oleks 95% igasugu sõnnikut profiilis puudu kui vaid ostaks/müüks.Mujal teemades saab siin negatiivseid.
Muuseas LOBAMOKK oleks parem kui lõuapoolik.
   |
564 |
|
tagasi üles |
|
 |
inca
HV Guru

|
22.01.2008 22:55:16
|
|
|
Jah, valetan.Pikaajaline enam-vähem usaldusväärne tegevus. Aga ma vaikimisi eeldan et räägime ikka sisust, mitte vormist.
Positiivne kommentaar on minu jaoks mingit tähendust ainult siis omav, kui on tundmatu kasutaja ja kellel neid ehk ainult paar tükki on. Ja sedagi tegelikult ainult juhul, kui ta ebasümpaatset ja imelikku juttu ajab. Ja tegelikult ka siis mitte. Eriti.
Asi võib-olla ka selles, et ma reeglina eelistan isklikku kontakti peale mingeid cargojamasid, mis on olnud.
Ja äriväline kommenteerimine minuarust üldsegi täielik nonsens. "On lahe säga, tegi targa postituse ja eile tegime õlle ka koos." No mingi väärtus sel õllejoomisel ka muidugi on:P.Samas tuleb mulle meelde, et Maximuzele on positiivne veel panemata Erinevalt pkwild83427-st.
Ja lobamokk on mingi lahe sell, kes kohvi/õlle kõrvale erinevat muhedat udujuttu ajab.
_________________ KASS |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
soodent
HV Guru

|
22.01.2008 23:06:16
|
|
|
Siin käib tuimalt oma positsiooni hoidmine- mitte sisuline arutelu.Loobun.
   |
564 |
|
tagasi üles |
|
 |
|