praegune kellaaeg 19.06.2025 21:07:31
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
muhvn
Kreisi kasutaja

|
11.06.2003 20:04:48
Floppiga seotud mured |
|
|
Niisiis äkitselt ei bootinud masin (digital celebris 5133 dual 133 24ram muu tavaline conf ) enam.
Ma üritasin kallale minna flopiga aga see ei bootinud kah enam. Nii läksin ide kettaga kallale, panin bootima idelt sain safe modes sisse ja tegin teisele kettale formati. A ketast oli kah näha.
Kuidas ma saan süsteemi peale asjale kui flopi ei buudi. Cd rom boodi võimalust pole biosis. Nüüd siis küsimus, 1) mis asjal viga on 2) kuidas ma süsteemi kettale saan installida.
EI taha kuulda jutte teemal osta uus arvuti tahaks siiski tööle saada kuna asi töötas ülihästi 3-4 kuud.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
12.06.2003 07:31:31
|
|
|
... esmalt võid kontrollida BIOS'i patareid e. hakkab see ära surema. Samas, peaks olema emme peal ka teine floppy pesa, kuhu kaablit susata või laena kuskilt mõni floppy draiv proovimaks e. on Sinu oma töölepingu üles öelnud ...
   |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
muhvn
Kreisi kasutaja

|
12.06.2003 08:13:33
|
|
|
Biosi patarei kontroll ununes. Teine floppi draiv täitsa olemas proovin siis seda. Samasse auku juba proovisin. Oma mõistusega mõtlesin sellise asja teha ära. Installlin ide kettale süsteemi (win 98se) oma masinas. Kui jõuab kätte masina äratundmine siis tõstan ketta antud elukasse ümber. Kui äratundmine tehtud siis kopin töötava süsteemi teisele kettale. Teine ketas scsi. (Olen kunagi sõbra 98 sa kopinud ümbes töötas pool aastat probleemideta.) Ega see ei ole just kõige targem tegevus aga peaks töötama. Või mis rahvas arvab aretusest, on see võimalik.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
1 :: |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
w00x
HV vaatleja

|
14.06.2003 11:38:14
|
|
|
endal oli sama lugu, patakas oli thjaks saamas ,l6puks laks asi nii kaugele et andis biosis alati messaget et Defaults Loaded , nii et soovitan sulgi patarei ara vahetada.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|