praegune kellaaeg 17.06.2025 19:05:11
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
arvamusi kasutajate profiili saaks panna vaid ID-kaardiga autentinud kasutajad |
jah |
|
33% |
[ 9 ] |
ei |
|
48% |
[ 13 ] |
erapooletu |
|
18% |
[ 5 ] |
|
hääli kokku : 27 |
|
autor |
|
time123
HV Guru

|
20.01.2008 18:22:29
|
|
|
Mina olen vastu, see pmst tähendab ju seda, et kui mõni X kasutaja teist, ID-kaarti mitte omavat Y kasutajat tüssab, ei jää mingit jälge X kasutaja profiili. Ainus lahendus oleks siis see, et Y kasutaja pöördub administraatorite poole või seadusega pahuksis foorumisse. Aga kas seda tehakse alati?
Pigem kehtestada reegel, et profiili võib postitada ainult äriga seotud kogemusi või siis bännida need arvajad, kes läbustavad. (seda võimalust praegu vist eriti ei kasutata) See hoiaks foorumi ja profiilid puhtamana.
|
|
Kommentaarid: 203 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
178 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nickelby
Kreisi kasutaja
|
20.01.2008 18:24:51
|
|
|
Eks jah kasutajaid on igasuguseid.. Isiklikult kasutan HVd peaasjalikult informatsiooni saamiseks - milliseid komponente osta jne.. Aeg ajalt saab üht teist ka ostetud... Ja kui on kasutajal kellega tehinguks läheb negatiivseid kommentaare siis olen alati uurinud konkreetse kommentaari tagamaid.. Minu puhul vähemalt sellised niisama lahmitud negatiivsed küll kasutaja ärilises usaldusväärsuses kaalumisele ei tule..
_________________ Have A nice Day! |
|
Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
20.01.2008 18:26:05
|
|
|
Tegelt selle teema võiks lukku panna, ise ma pigem seda ettepanekut ei pooldaks.
Võib-olla kunagi tulevikus, kui enamik kasutajaid on ID-kaardiga autentinud, võtaks selle uuesti teemaks.
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|