Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Paypal & eBay üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 71, 72, 73 ... 705, 706, 707  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 06.01.2008 13:10:03 vasta tsitaadiga

freddy, seda lihtsalt seetõttu, et see pole final release
et vigu võib esineda (ja ma tean seda ning tunnen ka seda, näiteks aegajalt meeldib mul kodus vista peal Fx3'l end crashida paari viimase päeva jooksul)
printimine on näiteks vigane veel ning mitmed muud vead veel
see moodul peaks neil ühine olema, suures osas on Fx3 lihtsalt Fx2'e täiendus, mitte complete rewrite

uurin muidu edasi firefox kanalilt

edit: pakuti et ehk on erinevad listid kasutusel
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
freddy
HV vaatleja

sõnum 06.01.2008 13:28:26 vasta tsitaadiga

panin kiirelt ka FF 3 peale ja mul ei näidanud kummagi kontrollsüsteemiga seda hoiatusmärguannet. ei oska taustsüsteemi kohta öelda, kas on samad listid või erinevad. Pakun, et pigem on nad samad. fakt on aga see, et FF 3 kasutavad hetkel vaid fanatid icon_wink.gif
tagasi üles
Green_Day
Kreisi kasutaja

sõnum 07.01.2008 14:42:20 vasta tsitaadiga

Sai SEB Magnet lisatud ning kannatamatusest sisestasin mitu korda vale Expanded Use Number't. Tulemuseks blokeeriti kaart. Saatsin neile faksiga nõutud andmed (kaart mõlema poole koopia, isikut tõendava dokumendi koopia, aadress, telefon jms). Siiamaani pole sellele mitte midagi järgnenud, kaart on endiselt disabletud. On kellelgi sellise asjaga kokkupuuteid? Mis edasi? Oodata?
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
frygor
Kreisi kasutaja
frygor

sõnum 09.01.2008 22:17:06 vasta tsitaadiga

kellelgi ka sellist asja on ette tulnud, et PayPal konto on limiteeritud ja tahetakse Utility Bill-i näha, et aadressi kontrollida.
Millest näiteks võiks neile scannida seda Billi?? Mul igasuguseid arveid olemas kuigi ma pole huvitatud enda arveid kuhugile kolmandasse kohta saatma lihtsalt aadressi kontrollimise eesmärgiks (eriti veel kui loen foorumitest välja, et neil on tagasisidega probleeme ehk ei vasta alati).
Kuidas teie olete seda asja lahendanud?

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
mightythor
HV veteran
mightythor

sõnum 11.01.2008 10:04:09 vasta tsitaadiga

Green_Day kirjutas:
Sai SEB Magnet lisatud ning kannatamatusest sisestasin mitu korda vale Expanded Use Number't. Tulemuseks blokeeriti kaart. Saatsin neile faksiga nõutud andmed (kaart mõlema poole koopia, isikut tõendava dokumendi koopia, aadress, telefon jms). Siiamaani pole sellele mitte midagi järgnenud, kaart on endiselt disabletud. On kellelgi sellise asjaga kokkupuuteid? Mis edasi? Oodata?

mul on sarnane olukord olnud. Ainult et ma pole veel jõudnud neile oma infot saata.

Kui on Visa krediit kaart Hansapangast, siis kas 2-6 number on 79724?
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 53
tagasi üles
PitBull
HV kasutaja

sõnum 12.01.2008 19:53:01 vasta tsitaadiga

Lugu selline, et ostetud asi pole pea pooleteise kuuga minuni joudnud. Asi on makstud paypalyga ning ese kuulub nn. "buyer protection"-i alla.
Nagu ma aru saan on kaks võimalust:
1. Enne 45 päeva möödumist Paypalis esitada nn. "file a Claim"
2. Enne 60 päeva möödumist eBays esitada "dispute".

Võtsin müüjaga ühendust ning ta lubas uuesti saata tingimusel, et kui ma luban, et ei pane talle negatiivset ega tee ka ülal nimetatud asju, siis ta saadab kauba uuesti. Kuna asi maksab suht vähe, siis andsin oma nõusoleku.

Nüüd 2 nädalat möödas ning minuni pole midagi jõudnud. Probleem on selles, et vaatasin nüüd hoolikamalt müüjale pandud kommentaare ning päris palju on sellist tagasisidet, kus saadetis ei ole kohale tulnud sh. ka leidsin selliseid, kus müüja oli lubanud uuesti saata, kuid saadetsit 3 kuuga ikkagi ei tulnud ning kommentaare, et müüja mõjutas mitte negatiivset panema jms.
Müüjal on üle 100 000 tagasiside, 98% positiivsed. Ei oska kuidagi otsustada, kas müüjat usaldada või mitte. Selge on see, et kahe nädalaga pakk kohale ei tule ning on võimalik, et ta siiski saatis uuesti. "File a Claim" tähtaeg (45 päeva) saaks esmaspäeval täis. Nn. "dispute" saaksin veel ka kahe nädala pärast esitada. Ei tahaks eriti lubadusest taganeda.

On kellelgi praktilist kogemust, mis (paypaly "claim" või eBay "dispute") reaalne vahe on? Saan aru, et "Claim" puhul saan suht suure tõenäosusega raha tagasi miinus 25$ protsessimise kulu. Dispute puhul tõenäoliselt raha ei saa, see pigem müüja noomimiseks?
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
voyager_est
HV Guru
voyager_est

sõnum 12.01.2008 20:39:39 vasta tsitaadiga

Claim'i kohta kogemus puudub, aga dispute on selline asi, et on nagu tavaline foorum, kus mõlemad
pooled saavad korda-mööda asjast oma seisukohta ja arvamust avaldada, ning paralleelselt peaks
seda kõike nägema/jälgima keegi Ebay tegelane. Tavaliselt saadakse asjad omavahel selgeks räägitud
(isiklik kogemus), aga on ka võimalus, et Ebay tegelane otsustab, kes on õige mees ja kes valemängija.
Ja otsustatud valemängija munad lüüaks piltlikult öeldes põhjalikult laiaks icon_neutral.gif
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
Cromaclear
HV kasutaja
Cromaclear

sõnum 13.01.2008 15:41:37 vasta tsitaadiga

U-Netis ei ole võimalik seda tüüpi tehingut sooritada! , ütleb kui üritan uneti kaarti teha, kellelgi ka midagi sellist juhtunud?
tagasi üles
mks
HV veteran

sõnum 13.01.2008 16:27:26 vasta tsitaadiga

Cromaclear kirjutas:
U-Netis ei ole võimalik seda tüüpi tehingut sooritada! , ütleb kui üritan uneti kaarti teha, kellelgi ka midagi sellist juhtunud?

oled täisealine ikka? kontakteeru SEBi suppordiga, kui täisealine oled. Kui mitte, siis ei saagi endale krediitkaarti teha...
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
voyager_est
HV Guru
voyager_est

sõnum 13.01.2008 18:50:43 vasta tsitaadiga

icon_exclaim.gif
Maailma kõige "salajasem" icon_lol.gif telefoninumber: +1-402-935-20-50
icon_exclaim.gif

Paypal, Inc.
2211 N First St,
San Jose, CA 95131
U.S.A.

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
Nazca
HV kasutaja
Nazca

sõnum 14.01.2008 08:31:44 vasta tsitaadiga

Olen tellinud ebayst 3 asja praeguseks. Hong kongist sain asja kätte peale tasumist 2 päevaga juba DHL-iga. Usast 1 asi tuli 2 nädalat ja üks teine asi ei jõudnudki kohale nüüd juba möödas üle kuu. Tüüp lubas täna et saab paypalist raha tagasi maksta. Eks näeb siis.
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 14.01.2008 11:55:26 vasta tsitaadiga

Nii kah tore kokkupuutumine E-Bay-ga ja selles suhtes, et see on hea kanal, kus nutikad välismaalased oma katkise prahi oskavad maha müüa.

Ise küll pole ostnud, kuid see-eest käis mõni päev käest läbi Kallihinnaline Lõppvõimendi, mis müüja järgi olevat täiesti töökorras. Millel aga tegelikult 1 kanal täiesti kutu oli. Ning kui võimendi oli laiali, siis oli hästi näha, kuidas seda kanalit oli juba varem üritatud remontida ja lappida icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
Green_Day
Kreisi kasutaja

sõnum 14.01.2008 15:05:13 vasta tsitaadiga

Mul ligi 2 nädalat juba möödas. Pöördusin panka, vbl saavad nemad midagi teha. Krt, tee või uus krediitkaart.
Edit: pank ka kaupmehi ei teavita. Saab vaid väljastada tõendi, et kaart on aktiivne.
tagasi üles
mightythor
HV veteran
mightythor

sõnum 14.01.2008 21:14:25 vasta tsitaadiga

ma tellisin suvel (15.06.2007 saatsin pangatseki) USA'st ühe sülearvuti ja maksin selle eest pangatsekiga. Müüjal oli ~80 kommentaari ja nende hulgas võibolla 1-2 negatiivset(nüüd on neid rohkem; 105'st kommentaarist on 6.6% negatiivsed). Sellepärast ma ei hakanud Paypal'i jonni ajama ning kandsin talle sedasi raha üle. Sülearvutit ma aga ei saanud. Käisin talle veel paaril korral pinda ja alati olid mingid probleemid saatmisega. Siin novembri alguses panin veel viimase kirja, et saatku siis mulle raha Paypal'i peale, sest nüüd on see eestis võimalik, kuid sellele kirjale ma vist vastust ei saanudki. Üldiselt võtsin ma kogu asja juba lihtsalt õppetunnina(sülearvuti polnud väga kallis ka; ~130$). Täna oli aga eBay'sse asja ja mõtlesin oma "äripartnerile" midagi kirjutada ning panin huumoriga pooleks mingi politseiga ähvarduse(kuigi see on vist alusetu, sest see asi, mis ma tellisin, on liiga odav avalduse jaoks). Igatahes reageeris ta sellele kiiresti ning saatis mulle esimese põhjalikuma vastuse olukorra kohta. Kirjas seisnes, et tema on paki teele pannud, kuid see läks kaotsi ning kuna mina pole kindlustust tellinud(mida ma tõesti ei teinud), siis pole tema süüdi. Seda, et ta on paki teele pannud, võib ta ka tõestada- nii ta väidab. Tema vastus mulle oli selline(küllaltki väärakas õigekirjas):
tsitaat:
let me make this as clear as possible for you and then it up to you . you have two choose because i think you didnt get what going on. 1 i can send you or the police all the info show that you package was sent and lost in transit .now the reason i am making this very clear is because i told you i am waitin to get the claim from the shipper to be approved. ,now because you are getting on my last nerve i can send you all this info and wash my hands of this sitution because then you will be stuck because when you bought this item you didnt pay for the insurrance (7 dollar) right now i am going beyond what i have to to use my bussniess account and claim it under that so you can get a refund . but if you want to keep on this path i can very simply give all this info to you or the police and then watch as they tell you that it was lost and because it was uninsurred you have no recourse . like i told you it take longer because it going tru a claim if it was insurred it woud be quicker but if you want me to cancel it and give it all to you not a problem less stress on me email me back your dission . because this is now a pain. you claim was submited, but but let me make it very clear to you i dont have to do this i am doing this because i dont want anyone to loss out . ether way if i dont hear from you back by wedsday or i get harassed by police i will hand over the info and cancel the claim . now i f you wanted info you coud have email me

Kuidas oleks kõige targem tegutseda? Lasta tal ise siis mingit refund'i taotleda(on see üldse reaalne, et ta võib kullerfirmalt midagi saada..)? Või siis tõesti öelda, et ma tegelen ise asjaga edasi ning andku mulle täielik info selle kohta, et ta on paki teele pannud?
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 53
tagasi üles
Rokkar15
HV kasutaja

sõnum 14.01.2008 23:45:29 vasta tsitaadiga

Probleem selles, et tahan ADD kaart panna, endal hansa kaart ja ma ei leia kaardilt Vertication kood ( arvan et pole, kuna seal pildi pealt vaadates mul selle koha peal tühikoht...) Aidake...
Kommentaarid: 44 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 32
tagasi üles
trebla
Kreisi kasutaja
trebla

sõnum 15.01.2008 00:11:20 vasta tsitaadiga

Rokkar15 kirjutas:
Probleem selles, et tahan ADD kaart panna, endal hansa kaart ja ma ei leia kaardilt Vertication kood ( arvan et pole, kuna seal pildi pealt vaadates mul selle koha peal tühikoht...) Aidake...
mis kaart on? st visa või master?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Rokkar15
HV kasutaja

sõnum 15.01.2008 00:23:45 vasta tsitaadiga

trebla kirjutas:
Rokkar15 kirjutas:

visa
Kommentaarid: 44 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 32
tagasi üles
mks
HV veteran

sõnum 15.01.2008 15:26:17 vasta tsitaadiga

Rokkar15 kirjutas:
trebla kirjutas:
Rokkar15 kirjutas:

visa

su kasutajanime vaadates pakun, et oled alaealine, järelikult Visa Electron, mis ei kvalifitseeru krediitkaardiks, seega seda PayPali lisada ei saa (sorry kui eksin)
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
Green_Day
Kreisi kasutaja

sõnum 15.01.2008 17:54:24 vasta tsitaadiga

Minu probleem hakkas lahenema. Saatsin help'i alt kirja millele päeva möödudes vastus tuli. Nüüd tuleks aktiveerimiskoodi oodata...
tagasi üles
soodent
HV Guru

sõnum 18.01.2008 20:31:09 vasta tsitaadiga

Minu kogemused ebayga ka vastuolulised- mida rohkem sealt osta seda väiksem võimalus lõpuks plussi jääda.
Isiklikult maksan alati kindlustatud saatmise ja 80% müüjatest rahulikult ignoreerivad seda.Mehaaniliselt katkisi asju olen saanud ikka hunniku ja ka võlts asju(replica) kraami piisavalt.
Lihtsaadetis(pisipakk) mis postkasti mahub on meie oludes kõige ohtlikum- müüja võib mitte saata ja postiljon või naaber su asja omandada ja miskit ei tõesta.Mina palun müüjatel alati saata suuremas karbis mis postkasti ei mahu ,sest siis registreeritakse pakk postkontoris ja suurem võimalus sealt kätte saada.
Masendav ,et ebay ei saa teha registreeritud saatmist kohustuslikuks- enamus jama kaoks.
See ,et sa võidad vaidluse paypal claim all ei tähenda tihti ka suurt midagi ,sest tagasisaatmine vale/katkise kauba puhul on oma rahadega ja mõne kauba puhul pool summast ja see jääb kahjumisse.

taivox
HV vaatleja

sõnum 19.01.2008 17:22:22 vasta tsitaadiga

delete

viimati muutis taivox 22.02.2024 11:50:48, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Celeron
Kreisi kasutaja

sõnum 19.01.2008 23:35:35 vasta tsitaadiga

Varsti hakkab kuu aega pakil täis tiksuma.
Hind oli koos saatmisega ~400 krooni ja teele asus UK-st.

Tegu siis DVD-karbis arvutimänguga.
Peaks hakkama müüjat tüütama või tuleks veel oodata?

Pakk pandi teele 22.12.2007.
Müüja oli 322 000 icon_exclaim.gif tagasisidega ja 99.5% sellest oli positiivne.
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 33
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 20.01.2008 15:26:01 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Lihtsaadetis(pisipakk) mis postkasti mahub on meie oludes kõige ohtlikum- müüja võib mitte saata ja postiljon või naaber su asja omandada ja miskit ei tõesta.Mina palun müüjatel alati saata suuremas karbis mis postkasti ei mahu ,sest siis registreeritakse pakk postkontoris ja suurem võimalus sealt kätte saada.

soodent, mina kirjutasin Eesti Posti kontoris (vabas vormis) avalduse, et ei soovi pakke postkasti (jäetaks teade) - aegajalt ikka mõne leian, seega "kasutegur" 99% - samas vahel mõnele pakile järgi minnes ja küsides, et äkki on midagi veel saabunud, olen pakke saanud, mille kohta teadet pole jäetud icon_evil.gif

tagasi üles
Cander
HV kasutaja

sõnum 20.01.2008 22:28:18 vasta tsitaadiga

endal samuti Visa Electron kaart, olen alaealine ja Paypal ei funka. Öeldi küll kusagil, et kaart tuleks internetipangas muuta rahvusvaheliseks, aga no mis mõte sellel muutmisel on, kui Visa Electron ongi rahvusvaheline kaart..pealegi veel tunnikese ringi tuhnides vastavat kohta ei leidnud..üle ei jäänud muud kui tellida täiskasvanud sõbra kaudu. lehe kohta veel niipalju, et igati vahva leht. palju asju saab soodsamalt kui mujalt (nojah, kui hulgi tellida ühe müüja käest). ise ostan kaupu ameerika amazonist ning võrreldes inglismaa amazoniga on plussiks kaupade odavus. suureks miinuseks on transpordikulud ja aeg. pealegi ameeriklased veidi juhmid, ei taipa, kui nende käest korra midagi küsida. peab ikka teise korra üle küsima.
ise tellisin nädalakese tagasi PS3 ja järgmine nädal peaks kätte saama. samuti plaanin sealt hakata tellima DVD boxe ning PS3 mänge.
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
-KRANTS-
vitamiinidiiler
-KRANTS-

sõnum 21.01.2008 00:06:04 vasta tsitaadiga

Cander, Sul SEB või Hansapank??
SEB-l on tulnud selline huvitav teenus. U-krediitkaart. Avamine maksab 10.-eek ja see kehtib 1 kuu. Mugavaks teeb selle see, et ma võin kasvõi südaöösel selle ise U-netis ära teha ja hakkab ka kohe kehtima. Saan vastu kaardinumbri CCV koodi, kehtivusaja ja hakka aga kasutama.
Miinus ongi see, et kuu kehtib. Aga kui teda tihti vaja polegi, siis ongi nii hea- turvarisk väiksem...

Ühendust saab siin: https://www.facebook.com/groups/1953700414852281/
Kommentaarid: 364 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 243
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Paypal & eBay üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 71, 72, 73 ... 705, 706, 707  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.