No hiirega mitte, aga klahvitatuur ju nagunii vaja sinna panna, see võtab ju niii või naa ühe usb pordi ära(sest mul klaver ja hiir ühe jullaga) ja üks jääb alles, aga kõvaketas tahab 2 usb-porti
USA PS-Stores kaks uut demo - Turok ja FIFA Street 3
EDIT: mõlemad on mõttetud - kustutasin ära... _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Soodsalt Sony Playstation PULSE 3D Wireless Headset
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=871621
peppitina milline TV sul on? saab kohe öelda kas tasub väljamaalt osta või mitte...
Mingi Samsung LE32R81W. Ma arvan, et nii uue telekapuhul ei tohiks miski takistuseks olla.
Muidu küsimus tekkis lihtsalt sellest, et kunagi imesoodsalt USAst ostetud XBOX'l kaubamaja mängud käima ei läinud ja arvasin probleeme PS3'l ka olevat.
Hmm, mis teha kui ma ei saa alati multilayerit pelada. Ehk serveritesse sisse.
Mängus K&L ütleb näiteks "failed to join game session". Tulemüür ei ole peal. Kas see on mingi ps3 bug, või on asi minu confis ? :I _________________
Sain lõpuks choices.uk Rachet and Clanki kätte(novembris tellisin ja 2 muusika CD-d on ikka veel tulemata :@) aga mäng ise on 2 kuulist ootamist täiesti väärt...graafika on super ning mängitavus ka...saab upgradeda relvi, iga relvaga laskmine areneb, kui seda kasutada, ise arened ka ja muidugi graafika 1080p teleka peal on 5+
soovitan kõigile, loodetavasti ei saa liiga kähku läbi see mäng _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
Sain lõpuks choices.uk Rachet and Clanki kätte(novembris tellisin ja 2 muusika CD-d on ikka veel tulemata :@) aga mäng ise on 2 kuulist ootamist täiesti väärt...graafika on super ning mängitavus ka...saab upgradeda relvi, iga relvaga laskmine areneb, kui seda kasutada, ise arened ka ja muidugi graafika 1080p teleka peal on 5+
soovitan kõigile, loodetavasti ei saa liiga kähku läbi see mäng :P
see mäng üllatas mind kusjuures, üsna pikk tundus :) peale lõppu on täiesti põhjust asi uuesti kah läbi teha.
keegi oskaks täpsemalt seletada või jagada linki, kuidas toimub internetiühendus PS3-l ? Kas sellel on netikaart sisse ehitatud, et pista juhe taha ja nett olemas ?
keegi oskaks täpsemalt seletada või jagada linki, kuidas toimub internetiühendus PS3-l ? Kas sellel on netikaart sisse ehitatud, et pista juhe taha ja nett olemas ?
kui praegu on ps3 ühendatud tavalise av kaabliga(audio(punane)audio(valge)video(kollane))..aga kui ma ostan hdmi kaabli kas siis läheb pilt paremaks??? _________________ PSN: Kilitapja
kui praegu on ps3 ühendatud tavalise av kaabliga(audio(punane)audio(valge)video(kollane))..aga kui ma ostan hdmi kaabli kas siis läheb pilt paremaks???
Nooo... telku peab kah siis uuem olema ja pilt läheb ikka ilusamaks !
no hd toega ja puha...samsung(lcd) 32 igaks juhuks küsin pärast ühendamist on nägu mossis peas ja mõtled kuhu see raha nüüd kadus??? _________________ PSN: Kilitapja
xeon, mis raha - hdmi kaabel maksab Arvutikeskuses vaid 115.-eek
Keegi enda PS3 Theme on "tuuninud" Ise proovisin selle õpetuse järgi:
http://gunlager.blogspot.com/2007/11/ps3-theme-creation.html
Töötab, praegu teen PS'is uusi ikoone - kui valmis saan, postitan siiagi
P.S ega keegi pole "näinud" analoogset programmi Mac'ile - ise ei leidnud... _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Soodsalt Sony Playstation PULSE 3D Wireless Headset
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=871621
Kuulge, keegi on teist kindlasti ju "WarHawk with Bluetooth Headset" -iga ostnud.
Nüüd siis küsimus, ega keegi siinsest rahvast seda headset'i maha ei müü? Ses suhtes, et paljudel on kindlasti paremad headsetid ja mõned kasutavad üldse mobiili omasid? Ehk on seega kellelgi pakkuda?
Hinge hinda muidugi ei maksa selle eest, aga kui kellelgi on, siis pakkuge.
Olaf, jabra peakomlekt ei maksa palju (seda see asjandus just on). Tegemist Jabra BT125 tootega, mille hinnaks poes 550 eeku.
Ole nüüd mõistlik, mängu saab kätte ~700.- eest ja seal sisaldub ka see sama komplekt, seega 550.- on vägagi palju makstud.
Pigem ostaks ta siis juba koos mänguga, kasvõi sellel põhjusel, et mäng hiljem maha müüa.
Nimelt vajaksin just seda headset'i, kuna ka teistes mängudes on sõpradega tore muliseda.
Olaf, ei no seda ma ju räägingi, et mõttega sa eraldi ostad, kui see Jabra maksab poes 550 krooni. Otsa mäng, mängi mängu ja kasuta headsetti. _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
Olaf, ei no seda ma ju räägingi, et mõttega sa eraldi ostad, kui see Jabra maksab poes 550 krooni. Otsa mäng, mängi mängu ja kasuta headsetti.
Mängu ostaksingi siis ainult headseti pärast, kuna sellised mängud mulle üldiselt ei meeldi ja seega läheks mäng nii ehk naa müüki.
Aga sellel pole erilist mõtet, kuna enda vaev on suurem ja jooksmist rohkem.
mõnele demole mille olen allalaadinud lööb ette sellise errori:an error occurred the install operation (80029564) . oskab keegi öelda milles asi? _________________ Battlelog: eesti38
mõnele demole mille olen allalaadinud lööb ette sellise errori:an error occurred the install operation (80029564) . oskab keegi öelda milles asi?
Mõned failid vigaselt või poolikult kohale tulnud ! Ei aita muud kui uuesti tõmbamine . Tõmbasin ükskord Ghost Recon Demo mingi 4 korda alla ( ~1,5 GB ) enne kui installima hakkas !
Vaatasin youtubest seda rock bandi unboxingut ja tekkisid sellised küsimused:
Kas kitarr, mikrofon ja trummid on juhtmevabad? Sest kui see tüüp seal avas oli karbil kirjas wired guitar jne. Äkki on erinevaid versioone vms..
teine küsimus on:
rock bandi kidra mille kaasa saab on bass kitarr või tavaline mingi?
Rock Bandi kõik pillid on juhtmega, ei ole mingisugust juhtmevaba versiooni, võib-olla kunagi tuleb aga praegu ei ole.
Rock Bandi kidra on kidra, mängus sees valid kas on bassikas või kidrakas, ei ole sellist asja olemas et Bass kitarr eraldi ja kitarr eraldi, mõlemad on üks ja seesama aga kui tahad lisa kidra mängu et oleks 4 mängijat siis pead ostma kas Guitar Hero kidra või siis ootama(ei tea kas on juba väljas) ja ostma Rock Bandi kidra. _________________ Youtube: FranticM3rcury
Steam: Frantic M3rcury
Vot sellest netitamisest veel. Kas on vajalik pööratud kaabel? Tundub et kaasa anti tavaline ja netti jagab mul PC. Eks uue emme ostan juba koos AP-ga _________________ Mõtet harutades võib jõuda mõttetuseni ...
Sahib, dno, tavaline kaabel ja asi vaska. Kuigi WiFi purgiga moosi parem jagada. _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
Kas playstation 3-el on rahvusvaheline garantii? MA mõtlen, et kui ma ostan ps3 londonist(sealt saab ikka kõvasti odavamalt ) aga kui peaks midagi juhtuma sellega garantii ajal, kas ma siis võin selle viia kuhugi eesti elektroonika poodi Eestis? Või sony centerisse, oli vist Eestis ka see !
Aasta vingeim innovatsioon? Kahjuks mitte. Tegu on järjekordse pettusega. Mida programm teeb, on põhimõtteliselt see, et ta kasutab PS3-e eriti kalli HDMI-kaablina. Mängimiseks on jätkuvalt vaja juhtmeteta hiirt+klaverit ja arvuti, millelt mängu striimitakse, peab suutma mängu jooksutada. Sama, või ilmselt veelgi parema tulemuse saavutaks siis, kui ühendaks selle klaviatuuri arvuti taha ja ostaks pika HDMI kaabli.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.