Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows Vista märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 196, 197, 198 ... 377, 378, 379  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
rmg
Kreisi kasutaja
rmg

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 19.01.2008 18:01:34 vasta tsitaadiga

Tänud, tomorrow, eks peab proovima esmaspäeval siis MS Eestisse helistada.
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 19.01.2008 18:06:24 vasta tsitaadiga

rmg kirjutas:

Teine võimalus on ,et kui hakata keelepaketti installima siis ta tekitab .cab laiendiga keelepaketi samasse kausta.Ma ei soovitanud seda selle tõttu ,et kui see integreerida siis poole installi peal,ütleb,et ei saa valitud keelt installida(isegi kui inglise keel valitud).Seetõttu on parem see .cab küsida MS Eesti käest.Küsisin ülemaailmse käest ja nad soovitasid Eesti kontori poole pöörduda icon_wink.gif .
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
kulamees
HV kasutaja

sõnum 19.01.2008 19:11:21 vasta tsitaadiga

carlking kirjutas:
Mul läheb küll vista kiiremini käima kui XP, pole mingi performance läpakas mul ka (2GHz, 2GB, int video jne )

äkki sul ketas liigselt fragmenteeritud vms?

No värske arvuti, paar päeva vana alles, ning jama ka selles et netis käies ka ventikad undavad nagu mängiks mõnda mängu või teeks ei tea mida . Kas kuidagi saab seda vistat sättida nii et ta seda jõudlust ei imeks ära ja saaks vaikselt tööd teha. Või lihtsam XP peale lasta, kuna kõrval kasutada ka Ordi läppar ja tollel XP niing asi palju vaiksem niisama netis käies.
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 19.01.2008 19:14:39 vasta tsitaadiga

kulamees kirjutas:
carlking kirjutas:
Mul läheb küll vista kiiremini käima kui XP, pole mingi performance läpakas mul ka (2GHz, 2GB, int video jne )

No värske arvuti, paar päeva vana alles, ning jama ka selles et netis käies ka ventikad undavad nagu mängiks mõnda mängu või teeks ei tea mida . Kas kuidagi saab seda vistat sättida nii et ta seda jõudlust ei imeks ära ja saaks vaikselt tööd teha. Või lihtsam XP peale lasta, kuna kõrval kasutada ka Ordi läppar ja tollel XP niing asi palju vaiksem niisama netis käies.

Vaata omal teenused ja kõik protsessid üle, raudselt mingi 30 asja taustal käivad. Mul ei ole vahet kas on Aero või Classic, temp ja ressursid on sama

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 19.01.2008 19:15:29 vasta tsitaadiga

Windows Vista successor scheduled for a H2 2009 release? : http://www.tgdaily.com/content/view/35641/118/
tagasi üles
kulamees
HV kasutaja

sõnum 19.01.2008 20:04:23 vasta tsitaadiga

carlking kirjutas:
kulamees kirjutas:
carlking kirjutas:

Vaata omal teenused ja kõik protsessid üle, raudselt mingi 30 asja taustal käivad. Mul ei ole vahet kas on Aero või Classic, temp ja ressursid on sama

Nii Task managerist loetu põhjal kirjutas et Processes 62 ning mälu kasutus oli ka väga metsik mingi 1,5 GB kogu mahust icon_eek.gif kui õigesti aru sain , aga jah ega ma vist ise ei oska seal seda värki vist sättida paika , lihtsam vist lasta sõbral näppida kes selle vistaga rohkem nn "sina peal" on icon_lol.gif
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 19.01.2008 20:05:53 vasta tsitaadiga

Nojah, mul on, protsesse heal päeval 30 ringis, kui ei viitsi puhastada, siis 40. Viimasel ajal on palju selliseid vidinaid lisandunud koju, mis nõuavad endale kohe mingit protsessi thumbs_down.gif (nokia pc-suite, iTunes jne jne)
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 19.01.2008 20:10:04 vasta tsitaadiga

kulamees kirjutas:
carlking kirjutas:
kulamees kirjutas:
carlking kirjutas:

Nii Task managerist loetu põhjal kirjutas et Processes 62 ning mälu kasutus oli ka väga metsik mingi 1,5 GB kogu mahust icon_eek.gif kui õigesti aru sain , aga jah ega ma vist ise ei oska seal seda värki vist sättida paika , lihtsam vist lasta sõbral näppida kes selle vistaga rohkem nn "sina peal" on icon_lol.gif

62 protsessi on jah veits palju.endal Ultimate ja stabiilselt 40-41 protsessi.Hetkel 1.10GB kasutuses(2GB-st).Taustal jooksevad Virtual Machine(Vista Ultimate 512mb RAM eraldatud).WMP,IE7,Azureus,NOD32,Sidebar ja veel nipet-näpet icon_razz1.gif .Need kinni panna siis on mälukasutus kuskil ~600MB
tagasi üles
j@pe
HV vaatleja

sõnum 19.01.2008 20:15:28 vasta tsitaadiga

siuke jama, et olen ära kaotanud serial key. äkki keegi oskab seletada miuke see paber välja näeb siis vast kergem otsida. tänud
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 19.01.2008 20:16:28 vasta tsitaadiga

j@pe kirjutas:
siuke jama, et olen ära kaotanud serial key. äkki keegi oskab seletada miuke see paber välja näeb siis vast kergem otsida. tänud

Otsi korpuse küljest, läpakal põhja alt thumbs_up.gif kui ei leia, siis ei tea milline see paber olema peaks

j@pe
HV vaatleja

sõnum 19.01.2008 20:20:40 vasta tsitaadiga

carlking kirjutas:
j@pe kirjutas:

Otsi korpuse küljest, läpakal põhja alt thumbs_up.gif kui ei leia, siis ei tea milline see paber olema peaks

ma ise ostsin mingi aeg juurde eraldi OP

siLc
HV Guru

sõnum 19.01.2008 20:22:34 vasta tsitaadiga

carlking kirjutas:
j@pe kirjutas:

Spoiler Spoiler Spoiler

Selline kleeps. Kui ostsid eraldi, siis kilepakendi küljes oleva ümara kleepsu läpakale põhja alla kleepisid? Kui ei, siis aeg see üles otsida.
tagasi üles
JOKKER666
HV veteran
JOKKER666

sõnum 19.01.2008 20:27:09 vasta tsitaadiga

ASTRA32 nimelise progega näeb selle key ära. Everest pidavat ka näitama, a mina poel seda sealt veel üles leidnud.
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 19.01.2008 20:31:37 vasta tsitaadiga

JOKKER666 kirjutas:
Everest pidavat ka näitama, a mina poel seda sealt veel üles leidnud.

vasakult valid: Software -> Licenses icon_wink.gif

j@pe
HV vaatleja

sõnum 19.01.2008 20:37:44 vasta tsitaadiga

siLc kirjutas:
carlking kirjutas:
j@pe kirjutas:

Spoiler Spoiler Spoiler

Selline kleeps. Kui ostsid eraldi, siis kilepakendi küljes oleva ümara kleepsu läpakale põhja alla kleepisid? Kui ei, siis aeg see üles otsida.

ok kleeps oli karbi küljes ja ei osanud sealt nagu vaatatagi. kui inimene on loll siis ikka pikkaks ajaks.
aga tänan kiire abi eest!!

mks
HV veteran

sõnum 19.01.2008 20:39:29 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
rmg kirjutas:

Teine võimalus on ,et kui hakata keelepaketti installima siis ta tekitab .cab laiendiga keelepaketi samasse kausta.Ma ei soovitanud seda selle tõttu ,et kui see integreerida siis poole installi peal,ütleb,et ei saa valitud keelt installida(isegi kui inglise keel valitud).Seetõttu on parem see .cab küsida MS Eesti käest.Küsisin ülemaailmse käest ja nad soovitasid Eesti kontori poole pöörduda icon_wink.gif .

legaalselt kui sul on ostetud Home Basic ENG (või Home Premium ENG või misiganes muu ENG versioon, v.a. Ultimate ja Enterprise, ja see ka arvel kajastub), siis on EST keeleversiooni kasutamine ebalegaalne ükskõik mis meetoditega, kahtlen ka sügavalt, et MS Eesti selle keelepaketi välja jagab...
tagasi üles
symmi
Kreisi kasutaja

sõnum 19.01.2008 20:56:07 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
Windows Vista successor scheduled for a H2 2009 release? : http://www.tgdaily.com/content/view/35641/118/
Oot see sis uus windows?.. Tahaks juba näha milline see välja näeb icon_biggrin.gif Ei tea kas leiutatakse jälle migni ime DX et raha pressida igaltpoolt? icon_biggrin.gif
tagasi üles
matzz007
HV veteran
matzz007

sõnum 19.01.2008 21:06:39 vasta tsitaadiga

carlking kirjutas:
Nojah, mul on, protsesse heal päeval 30 ringis, kui ei viitsi puhastada, siis 40. Viimasel ajal on palju selliseid vidinaid lisandunud koju, mis nõuavad endale kohe mingit protsessi thumbs_down.gif (nokia pc-suite, iTunes jne jne)

kudagi tõsiselt palju, endal on 10, vahest lööb mingi 30 juurde vb või alla selle pidevalt, winamp töötab mozilla, msn, skype, u torrent jne soft

Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 19.01.2008 21:10:52 vasta tsitaadiga

tsitaat:

kudagi tõsiselt palju, endal on 10 või alla selle pidevalt, winamp töötab mozilla, msn, skype, u torrent jne soft

Imo alla 30 on üsna võimatu üldse töölegi vistat saada. Peale installi oli mul ca 40 protsessi, suutsin kümnest vabaneda, nüüd on mõned juurde tiksunud.

Seda 10 juttu ma ei usu, XP all jooksis mul ka pidevalt 15 protsessi, alla selle pidi mõne asja arvelt kannatama.

Aga ma arvan, et ma räägin siin praegu aiast ja sa aiaaugust.
CPU Load on sul äkki 10% ja hüppab 30 peale?
CPU Load on mul normaalis 3-8%

matzz007
HV veteran
matzz007

sõnum 19.01.2008 21:15:27 vasta tsitaadiga

ap sry panin mööda tundus et räägite loadi % tidest
Eddi
HV veteran
Eddi

sõnum 20.01.2008 00:53:52 vasta tsitaadiga

Probleem siis selline:
Spoiler Spoiler Spoiler

mks
HV veteran

sõnum 20.01.2008 01:20:08 vasta tsitaadiga

oled sa üritanud oma vistat "tuunida" ka millegagi... kas probleem ilmnes kohe või lihtsalt lampi mõni aeg hiljem peale installeerimist? miks ei ole uusimad Windows Update'd peale lastud?
tagasi üles
JOKKER666
HV veteran
JOKKER666

sõnum 20.01.2008 10:02:43 vasta tsitaadiga

Skeptik kirjutas:
JOKKER666 kirjutas:
Everest pidavat ka näitama, a mina poel seda sealt veel üles leidnud.

vasakult valid: Software -> Licenses icon_wink.gif

Ei ole seal sellist alajaotust...
Versioon on everestil mul 2.20 home edition
Tasuta nagu uuemat versiooni ka ei leidnud..
tagasi üles
o-u-t-r-o
HV kasutaja
o-u-t-r-o

sõnum 20.01.2008 13:33:26 vasta tsitaadiga

võta kõrvalt operation system ja sealt uuesti operation system ning seal on antud licence information..mul endal 1.51midagi ja sealt on hästi ära näha
tagasi üles
JOKKER666
HV veteran
JOKKER666

sõnum 20.01.2008 17:02:36 vasta tsitaadiga

ma vist olen pime :/
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows Vista mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 196, 197, 198 ... 377, 378, 379  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.