Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Krüpto
HV vaatleja

|
09.06.2003 23:55:25
otsin progejat: ehk Divxi roheline plöga |
|
|
tere
kindlasti on kõik juba kogenud teatud koodekite installi järel et film ei mängi korralikult,... pildile tekib roheline plöga mis koosneb eelnevatest ja eelnevatest kaadritest, tulemuseks on LIIKUV supp.. kuidas sellest lahti saada, ma tean AGA
MUL OLEKS VAJA just kedagi sellist kes suudaks kirjutada sellise koodirea, mis TEKITAKS täpselt säärast plögaeffekti.. ehk siis keegi progeja (divxi ja divfixi source on netis vabalt saada),.. umbes et mul on AVI fail.. divx formaati konverditud. tõmban selle niiöelda juba MINU JAOKS TEHTUD ANTIDIVFIXI kaudu faili käima ja salvestades on pilt täpselt selline nagu me keegi ei taha et ta oleks!! ehk siis toosama liikuv roheline plöga milles on häääästi ebareaalsed kujutised ja millest muffigi aru ei saa
kui siin on kedagi kes seda suudaks teha, palun anda privasse teada kui palju see neil aega võtaks (vastava proge kirjutamine) ja kui palju see maksma tema jaoks läheks! samas panna privasse ka oma kontaktaadressid ja telefoninumbrid
ette tänades!
_________________ NAFTA :: PostIndustrial Intelligence
http://www.nafta.ee
viimati muutis Krüpto 11.06.2003 15:37:35, muudetud 2 korda |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
10.06.2003 00:46:15
|
|
|
tiri selline soft nagu ffdshow ja maailm paistab jälle värvilisena ja kaob roheline epideemia su videopildilt
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
Krüpto
HV vaatleja

|
10.06.2003 01:32:06
|
|
|
aga mul on VAJA seda rohelist epideemiat.. mul oleks vaja progejat kes suudaks kirjutada koodi, mis tekitaks seda va rohelist asja klipist mis ma talle ette söödan....!!!!!!!!!!!
huvitav kas nüüd sai keegi aru??
http://www.nafta.ee |
|
tagasi üles |
|
 |
Krüpto
HV vaatleja

|
10.06.2003 23:39:13
|
|
|
noh.. ?? ei olegi siis siukseid kõvemaid progejaid siin??.. aga äkki keegi oskab kedagi soovitada. oleksin väga tänulik, sest asjaga on suht kiire.
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
10.06.2003 23:41:57
|
|
|
Krüpto kirjutas: |
aga mul on VAJA seda rohelist epideemiat.. mul oleks vaja progejat kes suudaks kirjutada koodi, mis tekitaks seda va rohelist asja klipist mis ma talle ette söödan....!!!!!!!!!!!
huvitav kas nüüd sai keegi aru?? |
Jah, saime küll aru, kontakteeru härra Smithiga Matrix-ist
|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
47th ronin
HV veteran

|
11.06.2003 10:24:56
|
|
|
kadedus on saatanast..
_________________ rgrds,
ronin, neljakümne seitsmes |
|
Kommentaarid: 52 loe/lisa |
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
millivatt
Kreisi kasutaja

|
11.06.2003 10:32:16
|
|
|
see peaks tööpakkumise alla käima...
to teemaalgataja: muuda pealkiri selliseks, et sa otsid progejat...
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
11.06.2003 10:42:57
|
|
|
millivatt kirjutas: |
see peaks tööpakkumise alla käima...
to teemaalgataja: muuda pealkiri selliseks, et sa otsid progejat... |
See jama võib naljafoorumis koha leida (kui ta eest vastavalt keegi viitsib sisulisest küljest hoolt kanda)...muidu aga puhas prükkariteema.
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
3 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
11.06.2003 10:46:58
|
|
|
XYZ kirjutas: |
See jama võib naljafoorumis koha leida (kui ta eest vastavalt keegi viitsib sisulisest küljest hoolt kanda)...muidu aga puhas prükkariteema. |
... no-krt XYZ, mis Sind sinna prükkarisse kogu aeg niiväga kisub ? Mis on selles teemas siis naljakat või reeglitevastast ? Tüüpi huvitab lihtsalt see tehnoloogia, millega see roheline plõga divx'ile manatakse ! Lugesin sellest kunagi, kui lingi leian, panen üles !
   |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
11.06.2003 11:46:45
|
|
|
DigeBeni kirjutas: |
See jama võib naljafoorumis koha leida (kui ta eest vastavalt keegi viitsib sisulisest küljest hoolt kanda)...muidu aga puhas prükkariteema. |
... no-krt XYZ, mis Sind sinna prükkarisse kogu aeg niiväga kisub ? Mis on selles teemas siis naljakat või reeglitevastast ? Tüüpi huvitab lihtsalt see tehnoloogia, millega see roheline plõga divx'ile manatakse ! Lugesin sellest kunagi, kui lingi leian, panen üles ! |
Tehnoloogiaga tutvumine on vist veidi omaette ooper. Pealekauba on nagu tehnoloogiast teema algataja mingil määral juba arugi saanud (kui kõige esimest posti lugeda)...sisuliselt on tellimus kirjutada uuem codec, mida vanemad versioonid ei suuda töödelda...
Seega tellimuse sisu osalt teeb nalja ja teisalt, kuna tegemist on küllalt kena vaevanägemisega ja suure tõenäosusega tahetakse üliodavalt saada, siis on kohe tahtmine pikalt saata.
Kui asja taga peaks olema veel mingil kujul soov kellelegi käkki teha, siis eriti veel ..............................
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
11.06.2003 12:05:01
|
|
|
... XYZ, arvata võib paljugi ja enamik Su tekstist ongi just see - arvamus ! Mulle küll antud juhul kohale ei jõua, miks vaja sellise soovi üle nalja visata, kui oled nii pädev, et tead antud teema tagamaid, siis parem seleta tüübile asi ära või anna mõni suunav link. Pole ju tegemist mingi klassikalise juhtumiga, kus lapsele vaja selgeks teha, kus asub any key
   |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
11.06.2003 12:28:20
|
|
|
Mida siin seletada, ma ju juba kirjutasin:
"tellimus kirjutada uuem codec, mida vanemad versioonid ei suuda töödelda"
See lause võtab minu arust igati selgesse vormi kokku kogu selle soovi, tema teostusvõimaluse. Kas sulle jääb selle lause puhul midagi arusaamatuks?
P.S.
Kui ma tõesti mingil moel täiesti valesti olen asjast aru saanud, siis las teema algataja parandab ja seletab oma soovi uuesti - praegu aga loen ma sellise loo sealt välja.
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
11.06.2003 12:50:50
|
|
|
Ma oletan, et see roheline möga on mingil määral seotud keyframe'idega. Kui neid võimalikult vähe on, siis ehk õnnestubki seda möksi ekraanile manada.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Krüpto
HV vaatleja

|
11.06.2003 15:36:51
|
|
|
hmm.. kurjad vastukajad muidugi.. mingi prükkariteemaga ei ole siin absoluutselt tegemist.. ja üliodav??? XYZ? kui palju on üliodav.. kas ma mitte ei kirjutanud et "kui palju see koodikirjutaja jaoks maksma läheks"?? oli nii..?? seega vastav progeja võtab koodi ette (juba olemasoleva). vaatab selle üle, kalkuleerib, palju see tal aega võtaks, närvirakke kulutaks, õlut ja pizzat ja muid narkootikume või mis iganes.. ja siis me räägime sellest.. ma ei paku siin mingit kahtesadat või kahte tuhandet või kahtekümmet tuhandet.. ma ütlesin konkreetselt et võtame ühendust ja räägime läbi. sinu suhtumine XYZ on pisut solvav selles osas.
to ihvike: jah.. kui see asi ekraanile jääb, kui teinekord filmi vaadata, siis plöga hakkabki keyframede põhjal toimima.. keyframe "freezivad" ja kõik mis kahe keyframe vahele jääb, genereerib välja siis nn plöga..
tellimus oleks ikkagi kirjutada programm koos koodekiga.. s.t. näiteks.. mingi AVI kas siis uncompressed mode või misiganes.. DVCAM kondens formaadis.. nüüd kui sellest ütleme 2 sekundilisest klipist selle nö DIVFIXI põhjal tehtud programmiga üle lasta, mis antud juhul kasutab koodekit mis siis need keyframed ära jaatab ja ekraanile jätab, ning salvestab selle omakorda tagasi uncompressed RGB AVI formaati..
netis on selle kohta kindlasti palju materjali, nii et ma arvan et ise ei tule kogu protsessi otsast lõpuni välja mõelda
ma tean üht teist vektoritest liikuvas pildis, keyframe indexidest, aga ma ei tunne koodi nii palju et seda valmis kirjutada ja mul pole aega et SEDA ISE VALMIS kirjutada, kuigi ma ise aitaks otsimisel kaasa et mis teesid või põhimõtteid oleks vaja kasutada, seega oleks mul vaja leida partnerit, progejat, inimest kel on pisut aega jne..
ja ma tulingi siia foorumisse saama sellist abi nagu ma küsisin??! kas pole?. mis on seal siis naljakat või prügiteemarlust?? sellest ei saa ma aru.,
kui mu teema on väga vales kohas, siis ok.. ma panen selle üles ka töövahenduse foorumi alla, aga tõesti, pole mõtet hakata enda lapsiklikku jonni siin ajama kui sa ise sellega hakkama ei saa või sellel mõtet ei leia.. soov on ju mul konkreetne, või kuidas?
|
tagasi üles |
|
 |
rain69
HV kasutaja
|
11.06.2003 15:43:49
|
|
|
lase koodec maha ning installi uuesti ning pane ainult peale AC kodec ,siis Xvid ja midagi oli veel ei mäleta ning ei tule enam mingit rohelist pilti ja löga
see ploga tuleb siis kui sa oled metsikult koodeceid sinna masinasse installinud piisab ainult 3-4 koodekist mitte 11-15.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Krüpto
HV vaatleja

|
11.06.2003 15:45:33
|
|
|
rain69 kirjutas: |
lase koodec maha ning installi uuesti ning pane ainult peale AC kodec ,siis Xvid ja midagi oli veel ei mäleta ning ei tule enam mingit rohelist pilti ja löga
see ploga tuleb siis kui sa oled metsikult koodeceid sinna masinasse installinud piisab ainult 3-4 koodekist mitte 11-15. |
loe palun teema otsast lõpuni ikka.. ja ikka kohe korralikult
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
11.06.2003 15:52:16
|
|
|
Kui asja tagamaid/eesmärke täpsemalt teaks, siis oskaks paremini öelda, kus foorumis selle teema õige koht on - võib-olla on isegi praegu õiges...minu prügikastijutt õigupoolest tuligi sellest, et ei tea asja eesmärke.
Samas on minu silmis töömaht siiski selline, et jään arvamusele - tulemust tahetakse saada raha eest, mille iga oskaja peaks tagasi lükkama kui ebapiisava.
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Krüpto
HV vaatleja

|
11.06.2003 16:52:40
|
|
|
Kui asja tagamaid/eesmärke täpsemalt teaks, siis oskaks paremini öelda, kus foorumis selle teema õige koht on - võib-olla on isegi praegu õiges...minu prügikastijutt õigupoolest tuligi sellest, et ei tea asja eesmärke.
Samas on minu silmis töömaht siiski selline, et jään arvamusele - tulemust tahetakse saada raha eest, mille iga oskaja peaks tagasi lükkama kui ebapiisava. |
ok.. mis seal ikka salatseda, asja eesmärk on püstitatud saamaks kinolinadele järjekordne Eesti mängufilm järgmiseks suveks seega koostöö oleks pisut ka missiooniline aitamaks välja selle õilsa ja suuremahulise projekti kallal töötajad.. pisike asi kui nii vaadata, kuid vajalik, efektiivne ja SUUR!
täpsemalt ei tahaks foorumijutus selles peatuda..
siiski ikka veel abile lootes!
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
11.06.2003 18:19:36
|
|
|
lubage naerda - muhahahahaaa
aga andke andeks, see teema sobilikkuse arutlus on ikka puhas kr2pp
kuidas see oligi - kysija suu pihta ei lööda
aga oli veel teinegi ytlus, mida valjult öelda ei tahaks
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
terminaator
HV kasutaja
|
11.06.2003 21:32:43
|
|
|
Enne, kui sa tahad, et keegi sulle koodi ümber kirjutaks proovi parem nii: otsi Doom9'st (või kust iganes) viis, kuidas sa võiksid oma koodekid nii kihva keerata (- kõige raskem osa), et kõik su avi'd ajaksid "rohelist plöga". Seejärel tõmma VirtualDubMod ja Avisynth, ning ava see video, millega sa tahad vastavat plöga tekitada, läbi Avisynth'i funktsiooniga DirectShowSource() ja seejärel salvesta.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|