Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Betamax
HV Guru

|
12.01.2008 19:50:09
|
|
|
Ausalt öeldes pole viitsimist ega aega seda lahti katkuda
|
|
Kommentaarid: 732 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
553 |
|
tagasi üles |
|
 |
physics
HV kasutaja
|
12.01.2008 23:31:18
|
|
|
Sai siin ennem ka kurta, aga võtan korra uuesti teema üles. Millest võib tuleneda sülearvutil selline peenike vilin/särin? Panen pea sülearvuti klaveri ligidale siis kuuleb eriti hästi seda, aga kaugeltki see kuulda, täiesti segav asi, kuradi toodang see küll on
|
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
12.01.2008 23:34:19
|
|
|
see särin/pinin on enamus läpparitel mida ma käppinud. Enda HP kah aegajalt siriseb vaikselt. Dell i teemas ühte mudelitega on rahvas täitsa hädas XMS 1300 vms. See pidavat olema tingitud riistvarast vist ehk siis prose läheb mingi power save modi vms.
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
0 :: |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
physics
HV kasutaja
|
12.01.2008 23:38:27
|
|
|
angel kirjutas: |
see särin/pinin on enamus läpparitel mida ma käppinud. Enda HP kah aegajalt siriseb vaikselt. Dell i teemas ühte mudelitega on rahvas täitsa hädas XMS 1300 vms. See pidavat olema tingitud riistvarast vist ehk siis prose läheb mingi power save modi vms. |
omg, isegi mu lauaarvuti on vaiksem, ma ei saa aru, isal on delli läpakas ja tal täiesti vaikne, aga see pinin mis mul on, mina sellega ei lepi, läheb garantiisse ära, see ei ole kindlasti normaalne, et ta niimoodi piniseb ja säriseb. , aeg backup'e tegema hakata..
|
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
12.01.2008 23:39:34
|
|
|
mul piniseb nõnda et kui toas väga väga vaikne ja wifi sees siis vaikselt aegajalt paneb. Kõrva paned vasta siis kuuled muidu võib märkamatuks jääda.
Aga kui sul ikka rämedalt alati piniseb siis jah... garantiise. Viimasel ajal tundub, et enamus risitvara mida ostan või ostetakse läheb garantii teed...
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
physics
HV kasutaja
|
12.01.2008 23:42:47
|
|
|
mul piniseb nõnda et kui toas väga väga vaikne ja wifi sees siis vaikselt aegajalt paneb. Kõrva paned vasta siis kuuled muidu võib märkamatuks jääda.
Aga kui sul ikka rämedalt alati piniseb siis jah... garantiise. Viimasel ajal tundub, et enamus risitvara mida ostan või ostetakse läheb garantii teed... |
ma võin teises toa otsas olla ja kuulen seda särinat/pininat. kvaliteet on alla käima hakanud vist
|
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
12.01.2008 23:51:09
|
|
|
Kvaliteet on ammusest ajast juba piixu langenud. Aga kui sul nii suur müra siis vii asi garantiisse. Ja enne kui asja pärast vasta võtad testi asi igaksjuhuks kohapeal üle.
ps: järjekorrad on pikad ja õhtul enne kella 17:00 ei tasu minna + laupäeval sama värk.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
physics
HV kasutaja
|
12.01.2008 23:53:46
|
|
|
Kvaliteet on ammusest ajast juba piixu langenud. Aga kui sul nii suur müra siis vii asi garantiisse. Ja enne kui asja pärast vasta võtad testi asi igaksjuhuks kohapeal üle.
ps: järjekorrad on pikad ja õhtul enne kella 17:00 ei tasu minna + laupäeval sama värk. |
Tean et pikad, ma saadan niikui nii Elioni kaudu, siis lähen näitan neile seda viga ja tutvustan ka teisigi, et kõik kirja saaks pandud. Paar nädalat jälle ilma arvutita siis arvatavasti.
|
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
12.01.2008 23:55:51
|
|
|
OT: sellepärast peabki alati backup masin olemas olema... ise sai sellest aru kui 1 nädal järjest + paar korda nõnda olin ilma tava PC arvutita (mõjus halvasti). Nüüd on backupil kah backup
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
physics
HV kasutaja
|
13.01.2008 00:02:04
|
|
|
OT: sellepärast peabki alati backup masin olemas olema... ise sai sellest aru kui 1 nädal järjest + paar korda nõnda olin ilma tava PC arvutita (mõjus halvasti). Nüüd on backupil kah backup  |
no, ma viskan andmed lauaarvutisse nii kauaks, lihtsalt õe ja venna pärast ei saa seda nii palju kasutada, aga vähemasti saan failid kuhugi ära pista, seal ma ei karda, et miski ära kaoks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
darkside
HV veteran

|
13.01.2008 21:42:13
|
|
|
physics kirjutas: |
OT: sellepärast peabki alati backup masin olemas olema... ise sai sellest aru kui 1 nädal järjest + paar korda nõnda olin ilma tava PC arvutita (mõjus halvasti). Nüüd on backupil kah backup  |
no, ma viskan andmed lauaarvutisse nii kauaks, lihtsalt õe ja venna pärast ei saa seda nii palju kasutada, aga vähemasti saan failid kuhugi ära pista, seal ma ei karda, et miski ära kaoks. |
arvesta seda et vähemalt kuu aega oled ilma 8) mina sain siis arvuti peale 2 kuud tagasi ja vahetati ära emaplaadi kiibistiku vent viimased 3 nädalat kogu ajast otsisid nad arvutit taga, et kus see üldse on
|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
physics
HV kasutaja
|
13.01.2008 22:12:24
|
|
|
darkside kirjutas: |
arvesta seda et vähemalt kuu aega oled ilma 8) mina sain siis arvuti peale 2 kuud tagasi ja vahetati ära emaplaadi kiibistiku vent viimased 3 nädalat kogu ajast otsisid nad arvutit taga, et kus see üldse on  |
heh, tarbijakaitse laks tuleb siis, sellise jama eest ma raha välja ei käinud, mul on vaja arvutit millega saan tööd teha mitte sellega garantiis käia, eks näis kuidas asjad minema hakkavad, homme viin ära garantiise arvuti.
|
|
tagasi üles |
|
 |
amanitin
HV vaatleja
|
14.01.2008 20:52:07
|
|
|
Keegi oskab öelda kaua masin seal olla võib, kui viia see sinna tolmust puhastamiseks ja vb ventikate kontrollimiseks? Päeva-kaks?
|
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
14.01.2008 20:57:47
|
|
|
järjekorrad on seal suured seega võib vabalt nädal aega olla... Ordil minuarust garantii lärakaid peal ei ole korpusel seega oleks vast lihtsam ise või lasta kellelgi "targemal" kui ise ei julge masin tolmust puhtaks puhuda ja vendid üle kontrollida.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
15.01.2008 01:26:00
|
|
|
Garantiikleeps on ainult seal kõvakettasahtlil kruvi peal, mis HDD-d kinni hoiab. See korpuse peal olev Ordi garantiikleeps sai viimati nähtud Pentium 3 ürgajal.
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
profiil
HV kasutaja

|
15.01.2008 11:04:41
|
|
|
Garantii kohta niipalju, et kui mul oktoobris oli väike probleem ostetud komplekti korpusega, siis öeldi, et garantiijärjekord on päev kui sedagi.
Ise nägin viimati korpusel garantiikleepsu onu pentium4' kasti peal. See oli siis kui esimsed P4 välja tulid.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
walkman
Kreisi kasutaja
|
15.01.2008 14:02:07
|
|
|
walkman kirjutas: |
No mina ei tea, esimene ja viimane kord kui ma ordist netikaudu midagi osta. 8 jaanuaril ostsin ära, maksin ära. 9 ndal öeldi et saadeti ära. Täna on juba 12 jaanuar ning tänase postiga ka ei tulnud. Vaevalt, et ELS nii aeglaselt asju koju toob. Igatahes väga kurb. |
Ja alles - 15 jaanuaril täna sain kätte. Kaua tehtud kaunikene ütleks sellepeale
|
|
Kommentaarid: 84 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pihv
HV veteran

|
15.01.2008 16:07:25
|
|
|
heretic666 kirjutas: |
Garantiikleeps on ainult seal kõvakettasahtlil kruvi peal, mis HDD-d kinni hoiab. See korpuse peal olev Ordi garantiikleeps sai viimati nähtud Pentium 3 ürgajal. |
Huvitav mis hea pärast seal kettal siis on? Et kui ketta vahetan siis arvutil garantiid enam pole?
Lihtsalt huvi pärast küsin, olen vist juba 7-8a oma arvutid ise kokku kurvinud, ei usalda küll kedagi teist seda tegema, eriti teades tööjõu liikumist eestis siis võib arvata et oskajaid mehi/naisi seda tegemas käputäis kogu seltskonnast
|
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
2 :: |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
15.01.2008 16:09:52
|
|
|
Jah, garantiikleepsu eemaldamise korral garantii kadunud nigu niuhti. Tänu taevale, et enam seda kleepsu korpusel pole (küljekaane eemaldamisel kadus garantii). Aga mingi teema oli, et pead neile helistama vms ja küsima "luba" vms selle eemaldamiseks, et garantii kehtiks.
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Reinsalu
HV vaatleja

|
16.01.2008 02:45:54
|
|
|
Mul vanal Ordil oli ka see kleeps korpusel, aga kuna parandamisega tegeles kohalik firma ja lisaks veel tehnik oli tuttav, siis ei olnud probleemi kui olin ise arvuti lahti võtnud, samamoodi oli sõbral teise arvutifirmaga, et eks ikka võivad vastu võtta, aga võivad ka ära öelda. Mis kasu muidu sellest on, et see kleeps kõvakettal on? Et keegi ei läheks kõvakettaga välja jalgpalli mängima ja pärast ütleb, et ise läks katki? Muidu Ordist veel nii palju, et eelmine arvuti oli mul Ordi ja 6 aastat teenis mind hästi kuni lõpuks parema vastu vahetasin ja praegune masin on ka üsna pädev. Ma ei tea kas see teistel arvutitel ka nii on, aga Ordi omadel on ainult see jama, et kui tahad windowsit alguses c ketta peale lasta, siis pead mälukaardilugeja esmalt lahti võtma. Mõned programmi ei pidanud hästi töötama kui nad C ketta peal ei ole nagu ma kuulsin.
|
|
tagasi üles |
|
 |
smurfer
HV Guru

|
16.01.2008 11:43:47
|
|
|
Reinsalu kirjutas: |
Mul vanal Ordil oli ka see kleeps korpusel, aga kuna parandamisega tegeles kohalik firma ja lisaks veel tehnik oli tuttav, siis ei olnud probleemi kui olin ise arvuti lahti võtnud, samamoodi oli sõbral teise arvutifirmaga, et eks ikka võivad vastu võtta, aga võivad ka ära öelda. Mis kasu muidu sellest on, et see kleeps kõvakettal on? Et keegi ei läheks kõvakettaga välja jalgpalli mängima ja pärast ütleb, et ise läks katki? Muidu Ordist veel nii palju, et eelmine arvuti oli mul Ordi ja 6 aastat teenis mind hästi kuni lõpuks parema vastu vahetasin ja praegune masin on ka üsna pädev. Ma ei tea kas see teistel arvutitel ka nii on, aga Ordi omadel on ainult see jama, et kui tahad windowsit alguses c ketta peale lasta, siis pead mälukaardilugeja esmalt lahti võtma. Mõned programmi ei pidanud hästi töötama kui nad C ketta peal ei ole nagu ma kuulsin. |
muig... see installi teema on ka teiste tootjatega samamoodi, aga õnneks, kui oled ostnud arvuti koos operatsioonisüsteemiga (Windowsiga), siis pole sul vaja ise seda win'i installima hakata
+ reeglina annab Win'i installikas kõvaketastele esimesed ketta tähised (c,d,e jne) ja peale seda tuvastatakse USB otsas istuvad kettad ja jagatakse neile tähised... edit: aga et USB alguses ei segaks on hea võimalus emaplaatidel BIOS'est USB välja lükata, kui muidugi PS2 pordid/klaverid hiired olemas.
_________________ M: Logitech M720 Triathlon juhtmevaba "multi-device" hiir - 40€ -> PS |
|
Kommentaarid: 351 loe/lisa |
   |
299 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
16.01.2008 12:01:10
|
|
|
ei pea lahti võtma ega BIOS-ist ära keelama. kui näiteks 4-pesaline mälukaardilugeja on küljes, siis XP installi alguses teed esimest korda partitsiooni - siis ta paneb su kõvakettale H:\ letteri. kustutad selle maha koheselt ning teed teist korda uuesti ja siis juba saad kenasti C:\ panna.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Müüa: Xbox 360 E 500GB (UUS) |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
16.01.2008 12:49:38
|
|
|
smurfer: Kui tahad korralikku installi peale panna, siis pead paratamatult olemasoleva "minema viskama" 8)
Põhjus on väga lihtne - mitte ükski firma ei tegele 2-3 tundi nõudva, individuaalse - Full Formaati sisaldava installiga.
Ja kui teed kiire Virtuaalse ketta koopia (tehtud kettakoopia tõmmatakse kopeerimisega korraga 10-le või rohkemale kettale ja siis ketas arvutisse) või Quick Installi, siis jäävad paratamatult sisse installivead ja need ilmnevad näiteks 2 kuud pärast masina ostmist - eriti just siis, kui Su ketas on silmini "kola" täis ja masin uimerdab sama kiiresti kui vana, kapi otsas seisev PentiumII.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
16.01.2008 13:11:44
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
smurfer: Kui tahad korralikku installi peale panna, siis pead paratamatult olemasoleva "minema viskama" 8)
Põhjus on väga lihtne - mitte ükski firma ei tegele 2-3 tundi nõudva, individuaalse - Full Formaati sisaldava installiga.
Ja kui teed kiire Virtuaalse ketta koopia (tehtud kettakoopia tõmmatakse kopeerimisega korraga 10-le või rohkemale kettale ja siis ketas arvutisse) või Quick Installi, siis jäävad paratamatult sisse installivead ja need ilmnevad näiteks 2 kuud pärast masina ostmist - eriti just siis, kui Su ketas on silmini "kola" täis ja masin uimerdab sama kiiresti kui vana, kapi otsas seisev PentiumII. |
no halloo... kust selline info pärineb
väidad, et kui XP installi alguses kettale Full Format ei tehta, vaid tehakse Quick Format, siis tuleb vigane install?
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Müüa: Xbox 360 E 500GB (UUS) |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
16.01.2008 13:21:36
|
|
|
Full FORMAT tähedab minuteada seda et tehakse ka skänn disk. Quick Format lihtsalt delete partition ja formaaditakse lihtsalt ketas ära (antakse teada et võib kirjutada kettale). Reaalselt kummalgi juhul ei kao ükski fail kettalt (taastanud mitu korda formati saanud kettal olevat infot).
aga jah... hea värviline tekst
|
   |
157 |