Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
miga
HV Guru

|
27.12.2007 18:10:36
|
|
|
marko- kirjutas: |
Oman ka nüüd telefoni ja ülimalt rahul. Kas sellel on võimalik nii, et kui keegi helistab siis ütleb ka helistaja nime?
Kui on, siis kuidas seda aktiveerida? |
Helistaja häält ütlevad ainult Symbian OS'ga telefonid...sellel vastav tarkvara puudub
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
30.12.2007 21:07:21
|
|
|
"Pärandati" see telefon nüüd töö juures mulle ja nüüd pikemat aega näppides pole muljed enam üldse positiivsed.
Kõigepealt ekraan. Kui vasak- või parempoolsest valikunupust veidikenegi mööda vajutada ja seega õrnalt ekraani puudutada, siis ekraan alumistes nurkades lainetab.
Kui aku hakkab tühjenema, siis pole võimalik kaamerat kasutada - äärmiselt totter. See pidi uuematel Nokiatel kõigil nii olema
Kas USB-pordi katet on võimalik avada ka siis, kui tagakaas on telefoni küljes? Mina pole seda siiani suutnud.
Juurdepääsu mälukaardile otsisin menüüs päris kaua. Vägagi ebaloogilise koha peal.
Hands-free kuju on kõrvu tappev, kuigi heli on puhas ja selge.
Uue otsaga laadija. Tööl ja kodus ainuke telefon, millel sellise otsikuga laadija. Seega tuleb koju või töö juurde lisaotsik osta.
Välimus on 5+ ja helinad on tõsiselt head (kõrvale meeldivad ja chillid). Kõlari helikvaliteet on samuti positiivselt üllatav. Aku peab ka suhteliselt hästi vastu, kuigi pole seda jõudnud eriti piinata.
Igatahes, ostma küll sellist ei läheks
|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
puna
HV Guru

|
01.01.2008 17:19:34
|
|
|
Ekraani Lainetus on sinu pärand mull seda ei eksisteeri.
Nokijatel jah nii, et kui aku tühi siis ei saa kaamerat kasutada ja see normaalne minumeelest.
USB porti katte avamis probleem on sinus kinni.
|
|
Kommentaarid: 361 loe/lisa |
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
02.01.2008 12:35:50
|
|
|
puna kirjutas: |
Ekraani Lainetus on sinu pärand mull seda ei eksisteeri.
Nokijatel jah nii, et kui aku tühi siis ei saa kaamerat kasutada ja see normaalne minumeelest.
USB porti katte avamis probleem on sinus kinni. |
Mnjah, ma saan selle USB-pordi katte ära ainult siis, kui tagakaas ära võtta. Ei julge mingit rämedat jõudu ka seal rakendada
Muideks, kas komplektis oli USB-juhe või mitte? Hakkasin nüüd karbi sisu lähemalt uurima (pühade ajal oli kaasas ainult telefon) ja USB-juhet polnud. Mõtlesin algul, et kusagile ära kaotatud, aga täna hommikul kinnitati, et polnudki sellist jubinat kaasas. Sony Ericssoniga harjunud juba, et USB-juhe tuleb kaasa
|
|
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nu
HV Guru

|
02.01.2008 13:07:55
|
|
|
puna kirjutas: |
Nokijatel jah nii, et kui aku tühi siis ei saa kaamerat kasutada ja see normaalne minumeelest. |
mäletan, et 6230i oli jah nii aga näiteks 6120 classicul saab küll kasutada nii kaua kuni üldse ennast välja lülitab.
_________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it...
ss |
|
Kommentaarid: 177 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Riivo77
HV Guru

|
02.01.2008 13:19:33
|
|
|
ndk kirjutas: |
Mnjah, ma saan selle USB-pordi katte ära ainult siis, kui tagakaas ära võtta. Ei julge mingit rämedat jõudu ka seal rakendada
Muideks, kas komplektis oli USB-juhe või mitte? Hakkasin nüüd karbi sisu lähemalt uurima (pühade ajal oli kaasas ainult telefon) ja USB-juhet polnud. Mõtlesin algul, et kusagile ära kaotatud, aga täna hommikul kinnitati, et polnudki sellist jubinat kaasas. Sony Ericssoniga harjunud juba, et USB-juhe tuleb kaasa |
Mu naisel on see mudel, nii et natuke olen kõrvalt jälginud ja kergelt näppinud. USB-pordi avamiseks peab tõesti tagakaane eemaldama, üsna tüütu lahendus. USB-juhet kaasas pole. Küll aga peaks see mini-USB->USB juhe üsna levinud olema tänapäeva moodsas majapidamises:) Ekraani lainetamist pole täheldanud. Mälukaardi koht nüüd nii peidetud ka pole, ise leidsime selle kohe üles. Naine on mul igal juhul siiani selle aparaadiga väga rahul.
* Tõesti, USB ühendamiseks ei pea tagakaant eemaldama, saab ka ilma, kuigi nõuab teatud näpuosavust.
viimati muutis Riivo77 02.01.2008 21:10:27, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
marko-
Kreisi kasutaja
|
02.01.2008 16:42:24
|
|
|
Tagakaant eemaldama küll ei pea, ürita küüs kõrvaklappide poolsesse vahesse sisse saada ning avaneb ülikergelt, mingit lainetust kuskil ei teki, ise olen rahul, natukene hädas olen akuga, sest pleierit kasutades peab kõige rohkem 2 päeva aku vastu
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
02.01.2008 17:01:15
|
|
|
Mul ei tule see küünega kangutades lahti
Huvitav. Pärast lühikest aega ootereziimil olemist ei näita telefon enam mälukaarti. Telefoni sisse-väljalülitamine aitab selle vastu. Kas see on seotud mingi säästureziimiga?
|
|
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
WerteX
HV Guru
|
02.01.2008 18:28:45
|
|
|
ndk kirjutas: |
Mul ei tule see küünega kangutades lahti
Huvitav. Pärast lühikest aega ootereziimil olemist ei näita telefon enam mälukaarti. Telefoni sisse-väljalülitamine aitab selle vastu. Kas see on seotud mingi säästureziimiga? |
Pigem tarkvaraline viga.
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
306 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
02.01.2008 19:54:20
|
|
|
Jama. Eks tuleb siis USB-kaabel hankida ja tarkvara uuendama hakata.
|
|
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
verx
HV vaatleja

|
02.01.2008 20:00:30
|
|
|
Olen ise ka seda telefoni uudistada saanud kõik paistab päris tore, kuid hoidma peab kuna tuttaval kukkus lauapealt maha ja mikrofon on omadega õhtal. Kuuleb küll kui ta räägib aga tema peab karjuma. Ning kõlar ragiseb ka.
_________________ Juues on alati beel kehme.... |
|
tagasi üles |
|
 |
X
HV veteran

|
06.01.2008 21:07:21
|
|
|
Helistades ragiseb mul ka muide, telefoniga pole midagi juhtunud. Kui käsi õiges kohas, ehk atenni eest ära võtta, kuuleb küll! Aga see, et kas rakendusi ei saagi bluetoothiga teise telefoni saata? Musa ja videosi saab küll, aga tahaks mänge ka saata!
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
MrAndu
HV kasutaja

|
08.01.2008 17:11:46
|
|
|
miga kirjutas: |
Oman ka nüüd telefoni ja ülimalt rahul. Kas sellel on võimalik nii, et kui keegi helistab siis ütleb ka helistaja nime?
Helistaja häält ütlevad ainult Symbian OS'ga telefonid...sellel vastav tarkvara puudub |
kuigi kui lähemalt uurida siis leiad et siiski on selline asi seal
helistaja nime ta küll ei ütle kõne tulekul, kui ned saab niisama küll kuulata, kontakte sirvides valikud->esita tunnussõna vms ei mäleta täpselt
_________________ Ma pole mingi spetsialist kuigi võiks ju olla... |
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
marko-
Kreisi kasutaja
|
09.01.2008 00:14:01
|
|
|
vazzar kirjutas: |
Helistaja häält ütlevad ainult Symbian OS'ga telefonid...sellel vastav tarkvara puudub |
helistaja nime ta küll ei ütle kõne tulekul, kui ned saab niisama küll kuulata, kontakte sirvides valikud->esita tunnussõna vms ei mäleta täpselt |
Jah, selle ma leidsin, samas on veel võimalus lindistada nimesi ning siis need kontaktidele panna.
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
09.01.2008 11:45:58
|
|
|
Telefon läks tund aega tagasi garantiisse ja praegu helistati, et see mälukaardi kadumine pole tarkvara viga. Tegemist hoopis mingi tüüpveaga selle mudeli puhul ja nüüd rändab kusagile kaugemale remonti.
|
|
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
MrAndu
HV kasutaja

|
10.01.2008 02:23:24
|
|
|
tüüpviga? hmm mingi kindla kaardiga siis? mul küll sellist jama ei olnud selle telefoniga... enam pole seda telefoni juba ammu
_________________ Ma pole mingi spetsialist kuigi võiks ju olla... |
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
10.01.2008 12:16:22
|
|
|
tüüpviga? hmm mingi kindla kaardiga siis? mul küll sellist jama ei olnud selle telefoniga... enam pole seda telefoni juba ammu |
Pole kindel, et just mälukaart ise problemaatiline on, kuna aku, mälukaart ja tagakaas anti mulle tagasi. Garantiisse läks ainult telefon.
Mälukaardiks oli see komplektis olev isend.
|
|
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
kubujuss
HV vaatleja
|
11.01.2008 14:34:13
Nokia jama....? |
|
|
Mul on nokia 6300 ja ma ei tea kuidas ära kaotada ekraanilt menüü riba nii et taustapilt oleks üle kogu ekraani?
NB kuidagi mul õnnestus menüü riba kaotada ükskord aga pärast tuli tagasi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
striker13
HV Guru

|
11.01.2008 15:03:35
Re: Nokia jama....? |
|
|
kubujuss kirjutas: |
Mul on nokia 6300 ja ma ei tea kuidas ära kaotada ekraanilt menüü riba nii et taustapilt oleks üle kogu ekraani? |
see on symbian telefon? kui jah, siis taustapilti üle terve erkaani nii lihtsalt ei saagi, on vaja eraldi programmi.
_________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
ffw
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
2 :: |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
kubujuss
HV vaatleja
|
11.01.2008 18:30:08
|
|
|
üks kord mul õnnestus taustapilt üle ekraani saada aga pärast tuli tagasi aga otsingut vist ei oska ma pean uurima aga öelge kuidas??ja mis see symbian on üldse.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
12.01.2008 16:01:34
|
|
|
helistaja nime ta küll ei ütle kõne tulekul, kui ned saab niisama küll kuulata, kontakte sirvides valikud->esita tunnussõna vms ei mäleta täpselt |
Ei ütle ainult Symbian telefonid. Mu SE W710i on see võimalus olemas. Peab laskma telefonil nime ära salvestada ja enne helisemist ütleb salvestatud nime.
Või on siinkohal mõeldud hoopis seda, et programm ise genereerib seda nime?
|
|
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
entusiast
HV veteran

|
08.02.2008 12:50:32
|
|
|
kas selle telefoniga office'i faile saab ka lugeda vaadata(doc excel pdf txt jne)
_________________ JÖUDU! |
|
Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
woo456
Kreisi kasutaja

|
08.02.2008 20:37:46
|
|
|
tumbuser kirjutas: |
6210 telefoni korpusest ei saa üldse sotti, kas see metallivärvi äär on ülekroomitud plast või roostevaba teras. |
Mustal variandil on kohe aru saada, et plastik. Valgel tean oma kogemustest aga, et see on ülekroomitud plast.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
X
HV veteran

|
18.02.2008 00:27:54
|
|
|
entusiast kirjutas: |
kas selle telefoniga office'i faile saab ka lugeda vaadata(doc excel pdf txt jne) |
Ei saa, selleks ikka symbian os telefoni vaja!
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|