praegune kellaaeg 21.06.2025 18:16:00
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
MPuhk
HV vaatleja

|
09.01.2008 20:01:44
hp nx6110 jupsib vahel |
|
|
lugu siis järgmine: et olnud juba tükk aega see läppar ja ei mingit probleemi. aga nüüd viimasel ajal on hakanud jupsima vahel. eriti just peale läppari liigutamist uude kohta. lülitan sisse ja panen usb juhtmeta hiire järele aga läppar ei saa aru et järgi panin. kui nii juhtub olen proovinud restardi teha või korra välja lülitada ja enne kui peaks musta tausta ette viskama lõpetab kõvaketas töö ja ette jääb kiri "windows is shutting down", seejärel muu ei aita kui hoian käivitus nuppu all kuni lülitub välja.
siis jooksutan uuesti üles ja vahest peab kordama seda restarti, seejuures raputama läpparit.
see toimub nagu lambi aegadel kui nii jupsib, aga jah olen täheldanud et seda tuleb ette just peale reisi kuhugi ja uues kohas sisse lülitades.
ise arvasin et äkki hakkab hdd läbi minema aga äkki oskab keegi rohkem aidata?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
12.01.2008 15:55:25
|
|
|
USB kohta ei oska öelda, aga see Windowsi sulgumise jama on Windowsi enda kala. Loe seda juhist siin veidike ja saad ehk sellest probleemist lahti - http://aumha.org/win5/a/shtdwnxp.php
|
|
tagasi üles |
|
 |
MPuhk
HV vaatleja

|
14.01.2008 16:09:08
|
|
|
tänx, et sinna juhatasid
|
|
tagasi üles |
|
 |
badrain
HV vaatleja
|
28.02.2008 19:17:09
|
|
|
mul oli algul sama jama.pärast läks aint läpakat painutades tööle ja nüüd ei lähe yldse tööle,
emaplaadis kuskil mikromõra vms , mina tean tutvusringkonnast 2te hp odavklassi läpakat mis niiviisi otsad andud
|
|
tagasi üles |
|
 |
MPuhk
HV vaatleja

|
29.02.2008 09:56:09
|
|
|
põhimõtteliselt nüüd ongi mul see arvuti otsad andnud. teeninduses öeldi et aaa, see on nende mudelite viga et emaplaat üle kuumeneb ja siis need rajad, mis emakal on, deformeeruvad. nii et kuskil on mikrolühis.
siit loo moraal, ei tasu osta nx seeria läpparit - mina vähemalt ei osta enam(kestis raibe ainult 2,5 aastat)
|
|
tagasi üles |
|
 |
badrain
HV vaatleja
|
29.02.2008 11:13:06
|
|
|
mul esti aasta. täpselt sis kui garantii läbi sai ütles arvuti ylesse(siis hakasid esimesed tunnused)
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
29.02.2008 13:55:36
|
|
|
Krt, sõbranna paar aastat tagasi ostis selle arvuti. Siiamaani töötab tõrgeteta, kuid päris kuumaks läheb vahel. Ptüi-ptüi-ptüi selle peale
|
|
tagasi üles |
|
 |
hashi
Kreisi kasutaja
|
29.02.2008 14:39:30
|
|
|
ot: |
MPuhk kirjutas: |
.../ need rajad, mis emakal on, deformeeruvad. nii et kuskil on mikrolühis... |
Mnjaaa... kui konteksti mitte arvestada, siis võib sellest lõigust arendada mitmetähenduslikke mõttekäike
Saame ju kõik tegelikult aru, millest jutt, kuid emakeelt võiks siiski niipaljukest austada, et selliseid väljendeid arvutitest rääkides mitte kasutada. On ju ka palju teisi süno-, akro ja muid "-nüüme" selle arvuti-komponendi äramärkimiseks(näiteks lihtsalt plaat, plate vms). Aga jah - vbolla ma pööran teatud asjaoludele liigselt tähelepanu  |
_________________ Seniks...
---
Hashi |
|
tagasi üles |
|
 |
MPuhk
HV vaatleja

|
01.03.2008 12:45:03
|
|
|
hashi kirjutas: |
.../ need rajad, mis emakal on, deformeeruvad. nii et kuskil on mikrolühis... |
Mnjaaa... kui konteksti mitte arvestada, siis võib sellest lõigust arendada mitmetähenduslikke mõttekäike
Saame ju kõik tegelikult aru, millest jutt, kuid emakeelt võiks siiski niipaljukest austada, et selliseid väljendeid arvutitest rääkides mitte kasutada. On ju ka palju teisi süno-, akro ja muid "-nüüme" selle arvuti-komponendi äramärkimiseks(näiteks lihtsalt plaat, plate vms). Aga jah - vbolla ma pööran teatud asjaoludele liigselt tähelepanu  |
|
Kui teile niivõrd häiriv, mu eelpool sisestatud tekst, oli, siis pean ma ju küll teilt vabandust paluma! Ei saa ju olla võimalik, et teie sugusel härral/proual, meeldivalt foormumis aega viitmas, võiks midagi silma riivata!
No edaspidi kasutan sõna "Emaplaat"
|
|
tagasi üles |
|
 |
hashi
Kreisi kasutaja
|
01.03.2008 13:02:47
|
|
|
Kui teile oli niivõrd häiriv mu eelpool sisestatud tekst, siis pean ma ju küll teilt vabandust paluma! Ei saa ju olla võimalik, et teie sugusel härral/proual, meeldivalt foormumis aega viitmas, võiks midagi silma riivata! No edaspidi kasutan sõna "Emaplaat" |
Khõmmm... minult isiklikult ei pea küll vabandust paluma - olen elus hullemagagi kokku puutunud. Pigem puudutas minu (teemaväline)kommentaar kodaniku avalikku eneseväljendus-eetikat, kuid sellega on nagu on. Ja nagu oma kommentaaris täheldasin, võib tegu olla vaid minu "isikliku traagikaga"
See selleks ja rahu edaspidiseks  |
_________________ Seniks...
---
Hashi |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|