Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
XPsass
HV kasutaja
|
08.01.2008 15:27:35
|
|
|
1dumbpcuser kirjutas: |
Mnjah, just täna mõtlesin, milline võiks järgmine Xbox välja näha ja et kas see ka HD-DVD-lugejat sisaldab. Tõenäosus väheneb pidevalt...Samas, ega MS-i jonnakust tea  |
Viimasel minutil jäi Warner Brosi liigutuse tõttu ära ka Microsofti uue HD DVDl põhineva Xbox 360 Ultimate esitlus Consumer Electronic Showl.
Skeptik , ega midagi muud üle ei jää.Usun et näiteks Sony'le see ei meeldi...Või siiski nad saaksid teha selle HD-DVD lugeja ka mänge lugema panna ?
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
08.01.2008 15:44:12
|
|
|
Kas Ultimate'l pidi see Hd-DVD olema ainult filmide vaatamise jaoks? Et mänge oleks edaspidi ikka veel DVD-le tehtud? Siis jah mõttetu liigutus toppida xboxile hddvd ...XB720 BluRay-ga ja Sony üks eelis(BRdiski mängimine) kaob ära...
_________________ O: Low-profile pci bracket |
|
Kommentaarid: 100 loe/lisa |
   |
1 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Labukana
HV veteran

|
08.01.2008 15:48:10
|
|
|
vast oleks mänge kah siis sinna ikka panema hakatud, meibi paralleelselt dvd'ga kasvõi...
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
08.01.2008 16:14:24
|
|
|
Saage aru inimesed, et selle generatsiooni xboxidele ei tule KUNAGI HD-DVD seadet mängude jaoks. Oodake järgmise generatsiooni XBox ära. Pange pea tööle nüüd, kuda nad saaksid nüüd järsku teha kõik uued mängud uue formaadi peale teha? Mis vanadest miljonitest xboxidest saaks?
Vot nii.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
XPsass
HV kasutaja
|
08.01.2008 16:15:58
|
|
|
Ei minu idee oli et need uuemad mängud , mis kõvasti ruumi võtavad võiksid siiski ...ah...vahet pole.See 360 ometi peaks veel kestma 2008 ka ära , kuna mänge ju tuleb aina juurde ja juurde.
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
08.01.2008 16:17:14
|
|
|
XPsass kirjutas: |
Ei minu idee oli et need uuemad mängud , mis kõvasti ruumi võtavad võiksid siiski ...ah...vahet pole.See 360 ometi peaks veel kestma 2008 ka ära , kuna mänge ju tuleb aina juurde ja juurde. |
Täpselt. XBox360 juba 2005-st aastast turul. 2009-2010 tuleb uus konsool, mina pakun! Vaadates Billi miljardeid siis ma ei näe põhjust miks see ei võiks nii olla.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
|
   |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
eyelids
Kreisi kasutaja
|
08.01.2008 16:29:52
|
|
|
wow... ma euronicsist helistati.. öeldi et nad peavadmulle uue konsooli andma, kuna eelmine ikka done omadega. aga seda nad teha ei saanud kuna lihtsalt polnud ühtegi konsooli alles. ja lõpptulemus... käisin täna seal ja andsid raha tagasi. hd-av kaabli peaksin ka mõne päeva pärast kätte saama.. kuna see polnud ju core süsteemiga kaasas.
ei teagi mida nüüd teha... kas osta uus konsool või...
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
M3rcury
HV kasutaja

|
08.01.2008 17:13:22
|
|
|
Pane natuke raha juurde ja osta äkki Elite, see peaks kauem kestma kui Core ja Premium siis saad mänge ikka kohe mängida kui nad välja tulevad, mitte ei pea kuu aega ootama kuni sa saad parandusest Xboxi tagasi, kas üldse saad, äkki jälle neil pole ja annavad raha.
_________________ Youtube: FranticM3rcury
Steam: Frantic M3rcury |
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
virx
HV Guru
|
08.01.2008 17:16:39
|
|
|
Kes on alles hiljuti Anttilast Elite ostnud, oskab öelda kas on 175w power brickiga, seda näeb karbi peal olevalt kleepekalt.
|
|
Kommentaarid: 356 loe/lisa |
   |
5 :: |
301 |
|
tagasi üles |
|
 |
pronto
Kreisi kasutaja

|
08.01.2008 17:28:12
|
|
|
Esiteks: Microsoft on seisukohal, et X360 peab kauem vastu kui traditsiooniline tsükkel (5 aastat per põlvkond) ette näeb. Tõenäoliselt tuleb update kusagil järgmine aasta, aga see on selline traditsioonilist laadi uuendus, mida siin paar tükki juba on olnud. Teisisõnu uut konsooli ei ole oodata enne aastat 2011 või isegi hiljem. Billimiljardid ja mõne teise mehe viiekroonised ei mängi selle juures mingit rolli.
Teiseks: HD DVD lisamine eksisteerivale seadmele ei oleks konsooliajaloos midagi ennekuulmatut. Meediavahetusi on ennegi tehtud. Kuna toorikute pressimine moodustub hinnast kaduvväikese osa võib juhtuda nii, et müüki tulevad mängud kahes eksemplaris -- DVD ja HD DVD ... või mõlemad koos ühes pakis või isegi nii, et olemaolevale konsoolile saab HD DVD seadme juurde osta, kui tahad uuemaid mänge mängida. Ma oletan, et selle aasta lõpuks hakkab see lisaseade umbes 1k krooni tuuris maksma.
Kolmandaks: Microsofti eesmärk ei ole formaadisõja võit, vaid mõlema formaadi kaotus. Selles mõttes on Sony ennast nurka värvinud, et isegi kui ta meeletute pingutuste hinnaga jäädavalt domineerivaks formaadiks saanud, siis on tegemist Phyrrose võiduga mille vilju (litsentsimiljardid, võimalus stuudiotele reegleid dikteerida, jne.) ta kunagi maitsta ei saa. Kuidas sa üldse võistled vastasega, kelle eesmärk polegi võita?
Neljandaks: Tõenäoliselt kavatseb Microsoft hoopis oma platvormi litsentseerida ning tulevikus võib juhtuda, et XBoxe hakkab tootma ka näiteks Toshiba. Kuidas see tootekvaliteedile mõjub peaks siis näha olema. Toshiba XB oleks kohe päris kindlasti HD DVD seadmega. Võimalik, et MS läheb koguni niikaugele, et pakub selle välja standardseks tehnoloogialahenduseks settop boxidele, meediasalvestajatele ja muudele taolistele vidinatele.
_________________ Magento arendused |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
vabarna
Kreisi kasutaja

|
08.01.2008 17:56:54
|
|
|
Või siis mitte...
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
simpson15
HV vaatleja
|
08.01.2008 18:13:35
|
|
|
Kust oleks hetkel mõttekas xbox 360 osta? Sooviks 20GB varianti. Äkki keegi on hiljuti ostnud ja oskab soovitada.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
XPsass
HV kasutaja
|
08.01.2008 18:44:10
|
|
|
Anttila mby?.Sealt peaks saama HDMI isendiga.
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
08.01.2008 19:23:01
|
|
|
simpson15 kirjutas: |
Kust oleks hetkel mõttekas xbox 360 osta? Sooviks 20GB <b>varianti</b>. Äkki keegi on hiljuti ostnud ja oskab soovitada. |
http://www.ox.ee/est/product/58428
hind on suhteliselt hea. nad võtavad selle GNT laost mu teada...
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
henri200
HV veteran
|
08.01.2008 19:50:54
|
|
|
Hind on täitsa hea, üle poole aastaga mingi 500.- langenud
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
08.01.2008 22:11:12
|
|
|
henri200 kirjutas: |
Hind on täitsa hea, üle poole aastaga mingi 500.- langenud  |
Selle raha teenid poole päevaga tööl
Siiski, HDDVD XBoxe ple küll mõtet loota, liiga suur väljaminek, liiga suur teostus. Lihtsam juba siis uue riistvaraga XBox lasta välja x2 videokaardiga näiteks :]
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
|
   |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
henri200
HV veteran
|
08.01.2008 22:37:21
|
|
|
PlatoonSgtElias kirjutas: |
henri200 kirjutas: |
Hind on täitsa hea, üle poole aastaga mingi 500.- langenud  |
Selle raha teenid poole päevaga tööl
Siiski, HDDVD XBoxe pole küll mõtet loota, liiga suur väljaminek, liiga suur teostus. Lihtsam juba siis uue riistvaraga XBox lasta välja x2 videokaardiga näiteks :] |
Jutud käivad, et HD-DVD võib välja surra, seda ehk Microsoft ootabki, kassureb või mitte.
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
Azatris
HV veteran

|
08.01.2008 23:27:37
|
|
|
Palju see xbox live teenus maksab siis kah?
Ja millal uus xbox välja tuleb?
|
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
08.01.2008 23:39:46
|
|
|
ArchMage kirjutas: |
Palju see xbox live teenus maksab siis kah?
Ja millal uus xbox välja tuleb? |
uut Xbox-i pole välja kuulutatud ja ega ta niipea välja ei tule ka 2010 võibolla
LIVE on kõige soodsam kui aasta korraga ära maksta, siis on pikaks ajaks rahu majas. mul oli see viimati ~850.- EEK vist ehk siis 70.-/kuu
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
pronto
Kreisi kasutaja

|
08.01.2008 23:45:24
|
|
|
Uus XBox = kõige varem 2011, tõenäoliselt aga veelgi hiljem.
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
09.01.2008 01:37:59
|
|
|
Nalja pole ka mõtet teha, pakun, et asi võib reaalselt tulla 2009-2010. Suht vana raud juba praegu see asi. 2010 on ta juba 5a turul olnud.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
|
   |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
pronto
Kreisi kasutaja

|
09.01.2008 03:05:46
|
|
|
Nalja pole ka mõtet teha, pakun, et asi võib reaalselt tulla 2009-2010. Suht vana raud juba praegu see asi. 2010 on ta juba 5a turul olnud. |
Konsoolide traditsiooniliseks elueaks loetaksegi minimaalselt 5 aastat. PS1 ja PS2 vahe oli näiteks veidike alla 6 aasta. PS2 ja PS3-e vahe oli üle kuue aasta. XBoxi ja XBox360 vahe oli neli aastat, aga MS on korduvalt tunnistanud, et liigkiire uue mudeli turule lükkamine sooviga Sonyt ennetada oli viga. Laias laastus alles kolmandal aastal hakkavad arendajad asjast tõeliselt sotti saama ja kui enne viit aastat uus mudel tuua, siis sellega antakse arendajatele lihtsalt jalaga tagumikku, mis omakorda tähendab seda, et sinu platvormi ei võeta enam tõsiseltvõetavana ja piisavalt pikaajalise perspektiiviga. Uued konsoolid on aga vanadest veelgi keerukamad ning mõistlikuks ajaks võib lugeda mitte 5 aastat, vaid pigem seitset. Seega 2011 on isegi liigoptimistlik prognoos. Microsoft on ka korduvalt arendajate rahustamiseks teatanud, et seekord seda jama enam ei tehta ning kindlasti ei tule kaheksanda põlvkonna konsool neilt enne 6 aastat, võimalik, et isegi hiljem. Nii, et ära unista siin, püsi ikka reaalsuses.
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
09.01.2008 09:40:03
|
|
|
pronto kirjutas: |
Nalja pole ka mõtet teha, pakun, et asi võib reaalselt tulla 2009-2010. Suht vana raud juba praegu see asi. 2010 on ta juba 5a turul olnud. |
Konsoolide traditsiooniliseks elueaks loetaksegi minimaalselt 5 aastat. PS1 ja PS2 vahe oli näiteks veidike alla 6 aasta. PS2 ja PS3-e vahe oli üle kuue aasta. XBoxi ja XBox360 vahe oli neli aastat, aga MS on korduvalt tunnistanud, et liigkiire uue mudeli turule lükkamine sooviga Sonyt ennetada oli viga. Laias laastus alles kolmandal aastal hakkavad arendajad asjast tõeliselt sotti saama ja kui enne viit aastat uus mudel tuua, siis sellega antakse arendajatele lihtsalt jalaga tagumikku, mis omakorda tähendab seda, et sinu platvormi ei võeta enam tõsiseltvõetavana ja piisavalt pikaajalise perspektiiviga. Uued konsoolid on aga vanadest veelgi keerukamad ning mõistlikuks ajaks võib lugeda mitte 5 aastat, vaid pigem seitset. Seega 2011 on isegi liigoptimistlik prognoos. Microsoft on ka korduvalt arendajate rahustamiseks teatanud, et seekord seda jama enam ei tehta ning kindlasti ei tule kaheksanda põlvkonna konsool neilt enne 6 aastat, võimalik, et isegi hiljem. Nii, et ära unista siin, püsi ikka reaalsuses. |
Allikat või linki, palun. Mitte et ei usalda, vaid tahaks juurde lugeda...
_________________ O: Low-profile pci bracket |
|
Kommentaarid: 100 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
vabarna
Kreisi kasutaja

|
09.01.2008 12:43:29
|
|
|
Spekulatsioone ei peagi usaldama, aga tegeleda nendega on mõnus ja vaimselt arendav.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
09.01.2008 14:16:08
|
|
|
pronto kirjutas: |
Konsoolide traditsiooniliseks elueaks loetaksegi minimaalselt 5 aastat. PS1 ja PS2 vahe oli näiteks veidike alla 6 aasta. PS2 ja PS3-e vahe oli üle kuue aasta. XBoxi ja XBox360 vahe oli neli aastat, aga MS on korduvalt tunnistanud, et liigkiire uue mudeli turule lükkamine sooviga Sonyt ennetada oli viga. Laias laastus alles kolmandal aastal hakkavad arendajad asjast tõeliselt sotti saama ja kui enne viit aastat uus mudel tuua, siis sellega antakse arendajatele lihtsalt jalaga tagumikku, mis omakorda tähendab seda, et sinu platvormi ei võeta enam tõsiseltvõetavana ja piisavalt pikaajalise perspektiiviga. Uued konsoolid on aga vanadest veelgi keerukamad ning mõistlikuks ajaks võib lugeda mitte 5 aastat, vaid pigem seitset. Seega 2011 on isegi liigoptimistlik prognoos. Microsoft on ka korduvalt arendajate rahustamiseks teatanud, et seekord seda jama enam ei tehta ning kindlasti ei tule kaheksanda põlvkonna konsool neilt enne 6 aastat, võimalik, et isegi hiljem. Nii, et ära unista siin, püsi ikka reaalsuses. |
Sa ikka oskad lauslolli juttu välja ajada
Kui ma oleks mängude looja vms, siis ma tahaks küll arendada enda oskusi, kaua sa ikka ühele ja samale riistvarale asju teed. 5a on koguaeg olnud aeg mille jooksul uus konsool välja tuuakse. See jutt, et see oli vale tegu on küll ikka valus geistationi fännboi jutt. Riistvara uueneb aina kiiremini edasi ja edasi, selleks oleks ka normaalne iga 5a jooksul seda uuendada. PS3 võib istuda vabalt 2011a kuna Sony muneb koguaeg ja ei suuda konsooli välja tuua siis kui vaja.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
|
   |
496 |
|