praegune kellaaeg 18.06.2025 21:30:03
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kolmnull
HV vaatleja
|
08.01.2008 18:33:53
ABIT NF7 trikitab USB-ga |
|
|
Mõne aasta eest sai soetatud Abiti NF7 emaplaat ja sinna peale masin üles ehitatud. Siiamaani väga hästi teeninud pill, aga üks viga on tal. USB on muutunud pisut valivaks. Enamus asju mis USB-sse torgata, töötavad ladusalt, aga mingist hetkest saadik ei funksi enam MIDI keyboard, kui see USB-sse torgata. Olen seda klaverit mujale masinatesse ka taha ühendanud ja kõigis töötab, nii et pill on korras. Samuti ei tohiks draiveris asi olla, sest olen katsetanud kõike, kuni ketta formaatimiseni ja kõige uuesti installimiseni välja. Pillile tuleb elu sisse, arvuti näitab, et siuke riistapuu on ühendatud, aga ühtegi musaprogrammi enam klahvidega kontrollida ei anna. Muud oma lambaajuga kahtlustada ei oska, kui et midagi seal emaplaadi peal ikka tuksi on läinud.
Natuke tobe on sellise pisiasja pärast ka uut emaplaati osta, aga mul on üsna suur vajadus just selle masinaga MIDI klahve kasutada. Kuna mul on seal plaadil Sempron'i 32 bitine prose, mis tahab socket A emmet saada ja sellist on tänapäeval juba vähe keerukas kusagilt leida, siis panen igaks juhuks siia selle hädakisa ülesse, enne kui uut proset ja emaplaati ostam lähen. Siin on ikkagi kogenud inimesed.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|