praegune kellaaeg 23.06.2025 00:14:42
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
wicked
HV Guru

|
08.01.2008 14:06:34
|
|
|
hashi, kas sul on olnud ka praktilist kogemust 546/780 purkidega? Mõlemal on veebiliides täiesti olemas. 780WL-il on vaikeseadetes WEP peal
krt, kontrolli veel elionist üle
Samas sellega täiesti nõus, et need on kodukasutuse purgid ja ulmelist stabiilsust ja uptime'i loota pole. Samas enda 546 on küll väga korralikult töötanud ptüi ptüi ptüi
_________________ I prepared Explosive Runes this morning |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
hashi
Kreisi kasutaja
|
08.01.2008 14:41:49
|
|
|
To wicked ja Max Powers:
Otsene praktiline kogemus on vaid ST780 purgiga. Vähemaste sellel pandi veebiliides alles minu soovi peale tööle. Minu juuresolekul näppis tehnik seadeid telnet'i kaudu ja kui küsisin, et kas veebiliidest polegi, siis ütles, et on ja häälestas ka selle toimima. ST546 purki põle riskinud torkida ja pole õnneks seni ka mingit "karjuvat (häda-)vajadust" olnud.
Rahunege härrased - nagu mainisin, on need riistapuud minu jaoks alles suht uued ja põle jõund põhjalikumat tutvust teha. Räägin ainult senistest põgusatest kogemustest. Kordan veelkord - "pead oma väidete õigsuse/korrektsuse kohta ei anna"
Kui te väidate, et "veebiliides on täiesti olemas" ja raadiovõrgul isegi "vaikeseadetes WEP peal", siis on ju tore ning võtan oma eelnevad ekslikud väited meeleldi tagasi
Kena on seegi, et Elion on hakanud ka "müstilist tava- ja/või kodukasutajat" niipalju usaldama, et võimaldab seadmete konfiguratsioonile ligipääsu ning püüab mingilgi määral kliendi turvalisuse eest hoolt kanda. Minu lugupidamine neile selle eest
Nüüd jääb vaid "teemaalgataja otsustada", milline seade hankida ja oma lokaalse võrgu ühendamise jaoks jääks tal 2 vaba ruuteri porti kasutada, ühe digiboksi korral isegi 3. Raadiovõrgu puhul aga veel palju-palju...
Sellega loen oma tänase teemakohase sõnavõtu lõppenuks
EDIT: to carlking - väljendasin ennast vist veidi arusaamatult. Tahtsin öelda, et meite asutise seadmel polnud veebiliides tööle häälestatud mitte, et seda üldse poleks olnud ja need seadmed olid teenusepakkuja poolt juba eel-häälestatud/-aktiveeritud. Mingit ruuteri konfigureerimist mina asutise itimehena enam küll tegema ei pidanud. Teenusepakkuja tehnik paigaldas kõik seadmed ja kuna ühe seadistus eksilik(soovisime staatilise IP-ga ühendust), siis konfigureeris ta seda minu juuresolekul ringi. Miks ta käsurea moodust kasutas, ma tõepoolest ei tea.
_________________ Seniks...
---
Hashi
viimati muutis hashi 08.01.2008 23:43:28, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
08.01.2008 18:39:14
|
|
|
hashi, veebiliides on kõigil by default peal kuna klient peab oma ruuteri ise konfigureerima dTV jaoks (enam vist pole väga vaja kuna kasutajanime ja parooli võib ükskõik mis väärtuse panna). Mina oma töös (sadu ST 780 ja 546 Elioni ruutereid) pole veel ühtegi kohanud ilma veebiliideseta.
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
08.01.2008 22:12:53
|
|
|
carlking, ma saadan mulle siis üks ja ma keeran telneti kaudu kinni veebiliidese
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
weasel
HV Guru

|
14.01.2008 14:41:05
|
|
|
Ma teen siis niimoodi.
Spoiler 
Vast saate sellest pildist aru.
Vasakult tuleb kilpi väljast ühendus. Alt jooksevad juhtmed maja peale laiali.
_________________ PSN: weaselEST |
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|