praegune kellaaeg 21.06.2025 11:26:08
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
aurum
HV kasutaja

|
07.01.2008 09:08:35
|
|
|
laurx midagi targemat ei saanud öelda? selline asi oleks sinu firmas, aga eeldan, et sul sedagi pole
_________________ aurum
viimati muutis aurum 07.01.2008 09:12:29, muudetud 3 korda |
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
inca
HV Guru

|
07.01.2008 09:10:47
|
|
|
/me katsub ka edaspidi olla viks ja viisakas ning üritab kõigest väest mitte nähvata midagi.
Isegi kommentaar mulle pandud
_________________ KASS |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
mcl_
HV vaatleja
|
07.01.2008 09:11:34
|
|
|
Tere hinnavaatlejad! Nii pikk teema, palju sõnu, aga "tolku" vähe. Olen selle firma esindaja ja räägin siis lähemalt.
No_LIMIT, AURUM, ROOSTEVABA, SAKIRA on ausad ja julged inimesed! Olen meeldivalt imestunud ja tänulik firmanimelt, et olite nii julge avaldada oma positiivsed kogemust siin!
Selle eest soovin pakkuda teile 500,- EEK preemiat sularahas iga nimetatud inimese kohta. Et aga liiga lihtne poleks ja firmale on vaja selgitust aruandeks, siis preemia 500,- kehtib ostes vähemalt 900 eeki eest. Näiteks, CD plaadid, või kõvaketta 250GB mis maksab 1020 eek, saate 520-ga (ehk 1020-500), mis on igati alla omahinnast, ja ükskõik mis kauba eest! Tänan Teid, et ei langenud pettuseni ja olite nii julge avaldada enda positiivseid kogemusi!
LAURIKRE, sinust aga oli mul parem arvamus, ei kujutanud ette, et sa võid ka petuseni nii madalale langeda. Aus inimene kunagi ei anna fakte, milles ise pole kindel või piisavalt teadlik, kuidas asi detailselt oli. See on sama, kui AURUM toodud näide "keegi karjub massidele - hansapank on pankrott." kuna ta luges seda kusagil foorumis, aga tegelikku seisu ei tea, aga karjub et kõik kuulasid. Mul on häbi, et sa siin langesid nii madalale valetamisega. Aga sina ju ka töötad konkurendi ettevõttes, ja äkki kirjutasid mitte ekslikult vaid pahatahtlikult? Igal juhul mul on kahju ja häbi, olen ka siin AURUM ga nõus, et nõme ja madal.
_________________ juba siin |
|
tagasi üles |
|
 |
aurum
HV kasutaja

|
07.01.2008 09:14:15
|
|
|
laurikre kirjutas: |
Kellegi naaber ei tea kõiki toiminud asju ja kus keegi käis ja mis keegi ütles. Tuleb tunnistada ,et sinu puhul on tegu arvatavasti Aarega. |
laurikre kõik see juba 100 korda oli kirjas HV mammuteemas, sul nii lühike mälu? Või liiga suur soov teisi petta? See pärast valetad siin, või selgus, et saa hoopis konkurent, ehk saad selle eest kasu, kui teisi maha valetamisega teha? nõme jobu! õige aare kirjutas, aus ja tark inimene ei anna fakte, millistes ei ole kindel ega piisavalt teadlik. Ja ära jälle peta, et ta terve HV saatis huvitavasse kohta. madal pettur oled sa! kes töötab konkurentsfirmas! nõme!
_________________ aurum |
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
mcl_
HV vaatleja
|
07.01.2008 09:18:25
|
|
|
AURUM, ära võta nii lähedale, mina aga elan üle, mis nendest saab las olla nad rahul ja petvad siin, kui nendele nii meeldib ja midagi ei aita
Winterwind, teema on tehtud klientide arvamuste kirjutamiseks, aga ma ei näe siin "klientide arvamusi", sina WINTERWIND pole klient, sa ei ostnud asju firmast, vaid ostis HV kasutajalt ja tema isikliku garantiiga, eks ole? Siis ära kirjuta eskitava ja vale info, et omad kogemusi firmaga. Ütle nüüd miks sa ei saanud selle HV kasutaja käest kiirt garantiivahetust? Just selle pärast, et sa hakkasid sõimama ta ilma asjata. See olin mina, seega võid lõpetada petmist! Nõme, sa ju pole alaealine, mõistust pidi olema, et mitte nii madalale langema? Aga ikkagi sa ei saanud end käituda nagu inimene ja vaid sõimasid siin foorumis, see pärast sina saidki aeglasemat prose vahetust, sest pidin suhhelda sinuga siin foorumis, kaitstes end ja enda huvi, kuna alandasid mind siin foorumis ilma põhjuseta. Kui sa ei sõimaks too kord, siis ma võiksin rahulikult tegelega prose vahetamisega, mis tegelikult võttis vähem kui 1,5 nädalat. Tean, et sa töötasid (praegu vist ka töötad?) konkurendi firmas K-arvutisalongis, see pärast sul on suur soov meid maha teha, saan aru! Aga mikski teiste K-arvutisalongi inimestega meil on head suhed, nii mõnda töötajaga kui ka mõni juhatajaga, miks aga nad on piisavalt tasemel ja ei käi ilma põhjenduseta maha alandama teist firmat? Aurum kirjutas ja olen nõus - sinu käitumine on tõesti nõme! Palun lõpeta see. Sa said enda toodet vahetatud ja ostsid seda mitte firmast?! Seega ära peta, unusta ja maga rahulikult. Või oled nii xx täis, et ei saagi unustada? Head vanad inimesed ütlevad "kes vanu asju meelde tuletab, see majast välja", võetud vene keelest, usun et eesti keeles ka midagi sarnast on.
CSASS, ma olen venelane kah ja oman eestirahvusest palju tuttavaid ja ka paar sõpru, kell on rõõm mind näha, isegi kui ma vahel teen vigu, polegi ju emakeel, aga ma katsun alati paremaks saada, sulle aga ei meeldi venelased? Siis ei saa aidata kahjuks.
Emaplaadiga oli tõesti probleeme, vot see juba oli ostetud just firmast. AURUM juba peaegu kõike kirjutas, miks oli kaua garantiitenindus. Sest ostja sõimas firmatöötajat. (Ja sõimamine oli kohe alguses, seega ei saanud olla see sõimamine just viivituse pärast, järelikult põhjendamatu sõimamine ja ropendamine.) Võib olla küll firmatöötaja saaks olla rahulikum ja unustada sellest, see oleks talle pluss, aga too kord ei osanud, ta on ka inimene ja soovib vastavat suhtumist, siis teeb ka kõike, et kliendile rahuolu garanteerida ka garantiijuhtumisel. Alguses emaplaat ootas ekseprtiisi, siis oli üleantud ostja tuttavale, kelle kaudu see tuligi, (sest ostja ei tahtnud ise seda tuua ega järgi tulla), ja seal tuttavate kettis oligi apsakas, et inimene läks välismaale, ja ostja ei jõudnud temalt emaplaadi kätte saada. Kauplus selles pole süüdi, et ostja ise ei viitsinud minna teisele "linnaosale", kus asus firma tol ajal. lõpus tuli see inimene tagasi eesti, ja jõudis siis emaplaat ostjani. Aga see on täielik ostja süü, millest ostjat ka mitmekordselt teavitati.
Videokaardid oli firmast ostetud, ja on peaaegu sama lugu: klient sõimas ja ropendas firmatöötaja vastu, mille pärast ka see suhtlus foorumis ja kaitsmine võttis aega, selle asemel, et saaks garantiiga tegeleda. Oli öeldud, lõpeta sõimamist ja oota palun natuke, et firma saaks tegeleda lahendusega. Kuid ostja jätkas ropendust ja laimamist foorumis, siis firma pidi kaitseks sõna võtta, et inimesed ikka teaksid tegelikku olukorda, sest mitte ükski nendest kahest ostjast ei rääkinud kohe foorumis, et probleem sai just selle pärast algust, et nad ropendasid ja sõimasid firmatöötajat ilma põhjenduseta. Videokaardi ostja oli hea ja mõistlikum ikka, ja hiljem tunnistas, et käitus närviliselt ja palus temast aru saada ja vabandada, firmatöötaja sai temast aru, vabandas teada ja vabandas ka ise, et ei talunud seda (kuid siiski firmatöötaja ei ropendanud ega alandanud ostjat!), ja siis saigi asi korraliku lahendust, pooled leppisid, et ostja saab raha tagasi ja kõik rahul. Poleks ropendamiast, oleks lahendus juhtunud veelgi kiirem, kui oli. Ehk kõik probleemid on ostjate käitumise pärast.
_________________ juba siin
viimati muutis mcl_ 07.01.2008 09:21:06, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
Laurikre
HV Guru

|
07.01.2008 09:23:38
|
|
|
mcl_, Lgp. Aare ei tööta enam ammu (loe 2a.) enam arvutialases ettevõttes. Vaid tegelen nõrkvoolu ja andmeside teenuste pakkumisega, korraldades lisaks erinevaid üritusi ja tegeledes erinevate projektide elluviimisega. Nii nimetatud faktid millele mina toetusin olid täitsa olemas antud foorumis ja ka siit foorumist läbi käinud. Ei väida ,et sa ei ole ennast muutnud , kuid see ei muuda ajalugu olematuks ja ma usun ,et sa mõistad seda.
Faktid millest kõik puudust tuntsid:
Aarel on olnud suur arv varikontosi HinnaVaatluse müügikeskonnas.
Rikkudes reeglites olevat punkti:
"Varikontode loomine ja/või teise HV kasutaja nimel äriteemade tegemine on keelatud! "
Lähtudes: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=206791&highlight=aare
Aarel on kasutanud HV foorumit oma toodete müümiseks firma alt.
Rikkudes reeglites olevat punkti:
21. Keelatud on teha teemasid, milles viidatakse näiteks OSTA.EE oksjonile vms.
Aarel on on olnud raskusi garantii teostamisel.
Lähtudes: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=237836&highlight=aare
Kokkuvõtteks sellele on Aare halvustanud enda tegelemisega HinnaVaatluse foorumis nii enda, firma kui ka HinnaVaatluse mainet.
See ,et ma vahel vanasid asju meelde tuletan mis võimalik ,et ei ole küll kõige ilusam tegu ei tee mind just petturiks võimalik ,et küll omaette urisejaks.
Kokkuvõtteks. Soovitan kõigil inimestel külastada Aare olematut poodi, kuid see on hea ,et seal on vähemalt tasuta parkimine.
Samuti kodulehest võib aru saada ,et Aare lõpetab oma tegevuse arvuti müügi alal ja hakkab edaspidi tegelema kodulehtede ja trükkiteenustega.
Mis ma oskan üelda Edu uute alade vallutamisega.
Lisainfoks: Valdan ise venekeelt ja ka venerahvusest töökaaslasi ja ei oma nende vastu midagi
Laurikre:.
_________________ Need: Windows, .Net, Sharepoint, Exchange, Dynamics, Visual Studio, XNA, Expression, Silverlight, SQL and many other skills? Talk to me
Rohkem IT uudiseid iga päev BattleIT lehelt |
|
Kommentaarid: 154 loe/lisa |
   |
5 :: |
131 |
|
tagasi üles |
|
 |
mcl_
HV vaatleja
|
07.01.2008 09:48:29
|
|
|
Laurikre kirjutas: |
Mis ma oskan üelda Edu uute alade vallutamisega. |
ei ole nad uued alad, vaid need alad on meie kodulehel kirjas ja tegeleme nendega edukalt juba mitu aastat
Ja kallid kasutajad, mõelge ise ka loogiliselt, mitte ainult lugege! Palju siin "ebameeldivaid juhtumit kokku" ? Emaplaadi + videokaart. Lisame prose, mis aga polnud firmast ostetud. Kokku 3. Miks rohkem pole? Kas arvate, et muud müüdud seadmed töötavad siiani? Ja firmal polnud enam garantiijuhtumeid? Ei, ikka olid! IT-kaubad ikka tihedamini katkiseks saavad. Aga miks muudest juhtumidest pole kuulda? Aga just see pärast, et nad on ilusti korda saanud, kas kohe või mõnede päevade jooksul. Aga miks siis paaril ostjal on probleeme, aga tuhandel teistedel pole? Aga just selle pärast, et teised ostjad ei ropendanud ega sõimanud - ja saidki ilusti endale kiirt ja meeldivad lahendust. Ei pea uskuma kõike, mis mõned alaealised või muud ebakultuursed kirjutavad internetis, peaks enda peaga ka mõelda, tänan tähelepanu eest!
Tanel,
juba aastaid keegi ei spami ega linki kodulehele. Küll kunagi oli spam firmast, (aga tegelikult mitte spam, vaid otsesed müügiteemad foorumi müügialas, mis ei olegi spam, vaid nn tasuta toodete reklaam ehk konkreetne toode konkreetsele huvijale, kes selles vajadust tunneb ja küsib osta, see pole spam, aga ka selle eest firmanimelt palun vabandust), aga seda juba aastaid pole! Ja see töötaja enam ei tööta meil ja mina ise seda ei tee ega ei luba teistedele. Ja vaatamata spamwordile linkida meie firma kodulehele ikka saab, tehes teadlikult. Aga me sellega ei tegele, ja too viga oli aastaid tagasi, kaua sa veel seda meelde tuletada kavatsed? Nagu rääkisin juba vene kõnekäändu, et kes "kes vanu asju meelde tuletab, see majast välja", no kaua veel võib?
Ja ärge segage kokku kasutajaga ja firmaga kogemusi. See on sama, kui kõik kommentid mis K-arvutisalongist (sest just seal töötas/töötab WINTERWIND), need komentid panna siis WINTERWINDi profiilile. Või vastupidi. Aga mõlemad need on ju vastuolus loogikaga ja ka tegelikku seisuga, sest kauba müüs/ostis mitte WINTERWIND, aga K-ARVUTISALONG, ja vastupidi. Ehk kommentid peavad olema ka vastavas kohas, kas kasutaja profiilis või siis firma teemas. Kasutaja AARE müüs siin oma asju, tuttavate asju või mis iganes, mõni kord pakus ka otselt firmast midagi osta. Videokaardid ja emaplaat oli küll firmast läbi kasutajat. Seda võib siin arutleda, aga sellest kõik juba ammu öeldud. WINTERWIND aga ostis kasutajalt AARE, mitte firmast, on ju? See PIHV ka ei omanud firmaga tegemist too kord, ta leppis et müüb kasutatuid asju kasutajale AARE, aga hiljem see PIHV enda sõnu ei pidanud, kuna kukkus maha mingi 15 kroonise parema pakkumise pärast, igati madal, nõme ja alatu käitumine, mida ka paljud austavaid HV-lased vihkavad. Reaalelus ka, inimene kes ei pea oma sõnu on nõme ja alatu.
Seega, kuna siin rohkem segane jutt, kasutaja kohta, ja üldist eksitava ja vale infot, mitte aga FIRMAST ostjate arvamused, võib teemat kustutada, vist kellelegi siin laimamine vajalik pole. Lisaks, praegu firmas on muutusi, tõenäoliselt läheb müügiks, kuna pakuti piisavalt hea summat (seega ei avalikusta veel). Siiani firma rõhutas müüki just suurfirmadele vastava lõpphinna (keskmisest natuke kõrgem) eest, ja kuna eraisikud otsivad ikka odavaima, meil aga enamus ~10% HV kallimad, siis eraisikud eriti ei ostnud meilt, ja müüsime vaid erand kordades kui pakkusime allahindlust, näiteks foorumis. Varsti aga firmal uus omanik, ja mõtleb kas lõpetada IT tehnika müüki ja jätta vaid trükiteenused ja programeerimist (millega tegeleme juba mitu aastat, ja mille kasum on kordades suurem, kui IT valdkonnas) või vastupidi laieneda müüki ka eraisikutele, siis ta küsis minust nõu, kus on mõttekas reklaamida jne. Pakkusin 3 kohta, millest 1 oli HV, aga täna sain linki siinse HV kasutajalt, ja mõtlengi nüüd, kas üldse saab ta midagi kasuliku reklaamist siin või mitte, kui sellised lood siin. Eks näeme. Tean, et palju häid kasutajad siin on, paljud ka siiani meie kliendid, kuid ta sooviks suurendada müüki eraisikutele või üldse lõpetada.
Ei tea, äkki on mõtet kustutada seda teemat? Siin nüüd enamus juttu on mõttetu laimamine ja siin peaaegu pole sõnadki enam kliendiarvamusi, ja lisaks siin veel segatud kokku kasutaja ja firma kogemusi, mis on aga erinevad asjad. Ja ka konkurentide poolne nii sama laimamine ja asjatu sõimamine. Ja inimesed ju ka arenevad, ja saavad paremaks, no kaua veel võib? "kes vanu asju meelde tuletab, see majast välja".
Edu soovides ja mõistliku suhtumist oodates, AARE firma meeskond.
viimati muutis mcl_ 07.01.2008 09:54:09, muudetud 3 korda |
|
tagasi üles |
|
 |
Laurikre
HV Guru

|
07.01.2008 09:52:11
|
|
|
Kas siis arvutite müügiga tõesti lõpetate tegelemise ja mille tõttu siis selline areng ?
"Kasutajatel võib väga raske aru saada kas müüjana on tegu kasutaja Aare või Firma Aarega sellele lähtudes peab arvestama enne pakkumise tegemist selle ohuga."
Olen ise arvuti alal töötanud tegelenud klientide ja ka hoolduste ja asjadega.
Sellist olukorda kus klient oleks jäänud arvutitta või osata ei ole veel juhtnud nimelt meil oli alati süsteem ,et antsime kliendile tema soovil asenduskaardi või asendusarvuti.
Kuid kui tahtlikult (loe: ainult selle pärast ,et klient just kõige kullast suuga ei olnud) toote enda käes hoidmise aega tahtlikult suurendati siis ma ei näe siin küll ühtegi põhjendust.
Lihtsalt soovitus kõigile firmadele: Mida kiiremini klient uue/õige/parandatud asja kätte saab seda õnnelikum ta on ja sellised kliendid on ka tulevikus kliendid.
Laurikre:.
_________________ Need: Windows, .Net, Sharepoint, Exchange, Dynamics, Visual Studio, XNA, Expression, Silverlight, SQL and many other skills? Talk to me
Rohkem IT uudiseid iga päev BattleIT lehelt |
|
Kommentaarid: 154 loe/lisa |
   |
5 :: |
131 |
|
tagasi üles |
|
 |
mcl_
HV vaatleja
|
07.01.2008 10:00:25
|
|
|
Firma ise tegevust ei lõpeta, vaid uus omanik ostab selle
mina ei mõelnudki müüa, aga eelmisel aastal pakuti päris korraliku summat (vaata meie kodulehel kes on meie kliendiks, siis saad aru miks summa nii suur), ja kuna minul isiklikul on ka teisi proekte, mida tahaks ka ellu viia, siis mõtlesingi, miks mitte müüa, kuna pakutud hind on päris mõistlik selleks, et loobuda tulust, mist iga aasta igakuiselt toob see firma. Mis edasi saab ei tea, uus omanik otsustab, kas laieneb IT müügi eraisikute jäoks ka, või üldse jätab ainult trüki- ja kujundusega,progemisega. Ta ei osanud otsustada siiani, sest pole harjunud näha nii odavaid katteid (kui hakkas enne ostu kaaluma ja võrrelda ostuhindu ja teiste firmade müügihindu) ta oli vägagi imestunud Aga eks näeme mis IT suhtes ta otsustab. Võib olla ka, et jätkab nagu on, ainult suured firmad rõhutada klientideks, muidu aga siiani kaalus ta just müüki suurendamist ka eraisikutele, eks näeme.
viimati muutis mcl_ 07.01.2008 10:19:36, muudetud 3 korda |
|
tagasi üles |
|
 |
aurum
HV kasutaja

|
07.01.2008 10:15:19
|
|
|
Laurikre kirjutas: |
"Kasutajatel võib väga raske aru saada kas müüjana on tegu kasutaja Aare või Firma Aarega sellele lähtudes peab arvestama enne pakkumise tegemist selle ohuga." |
aarel pakkumised olid koos kirjaga, kas on toode tsekkiga või ilma ja mis garantii!
tsitaat: |
Sellist olukorda kus klient oleks jäänud arvutitta või osata ei ole veel juhtnud nimelt meil oli alati süsteem ,et antsime kliendile tema soovil asenduskaardi või asendusarvuti. |
tean hästi, et aare seda ka pakub kõikidele lepingulistele firmadele, eraisikutele aga oma soovil. HV foorumlastele ka mitu korda andis asendustoodet. Nimelt kord ise sõidutasin teda eraisikuni, kes vajas asendust, ja tegi ta seda tasuta, ma imestasin too kord. Aga mis teha, tugi on aare-l tõesti tasemel
aare võiks küsida neid eraisikuid, et nad siia kirujtaksid sellest
mcl_,
loodan et ITi müük ei lõpeta siiski kust ma muidu siis hangin tulevane lcd telekas? 500 viiesotise preemiaga 8)
ps mul nüüd pikk sõit tööle, bye kõik siinsed
_________________ aurum |
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
07.01.2008 10:26:43
|
|
|
aare ja tema suuvoodrid ajavad ikka nii masendavat ja valelikku juttu, et ma loobun edaspidistest kommentaaridest.
kordan veelkord: erinevalt antud firmast pole mina kedagi petnud. seega on igasugune minu pihta käiv laim väljamõeldis.
See kus mina töötan ei ole antud juhul oluline. See kui aare. ee läbustas ja müüs HV-s kaupa kui firma on hoopis
teine asi. Suhtlus toimus siiski firma esindaja(nn omanikuga) mitte suvalise HV kasutajaga.
Jutt on sul muidugi takkajärgi "ilus" aga moonutatud faktidega ja valelik.
Kui väidad, et aare. ee ei esinenud kui firma siis milleks antud kasutaja HV foorumist bänniti?
Lihtsalt niisama? Vaevalt küll, igal asjal on omad põhjused.
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
3 :: |
1 :: |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
07.01.2008 10:27:46
|
|
|
mcl_, ainult teatud inimesed siin teemas panevad järjekindlalt valesti koma ja ette, palun nimeta need kasutajad. lausa hale juba.
_________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 53 843 843 |
|
Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
165 |
|
tagasi üles |
|
 |
Csass
HV kasutaja
|
07.01.2008 10:38:54
|
|
|
Hea meelelahutus see teema ju:P
Harmoonia valitseb tõesti nii firma esindaja, kui klientide kirjapildis, milline suurepärane üksteisemõistmine on seega omavahel loodud:P
Isegi oma poste muudavad ning kui üks välja hüppab, siis teine sisse. Huvitav, kas ka sama IP pealt või on proxy selgeks tehtud:P
Aga igatahes, keep up good work;)
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
07.01.2008 10:39:47
|
|
|
aurum kirjutas: |
laurx midagi targemat ei saanud öelda? selline asi oleks sinu firmas, aga eeldan, et sul sedagi pole  |
minul on piisaavlt suure ulatusega erapraksis, mis tagab mulle huvitava ajaveetmise viisi ja boonusena tagab ka piisava sissetuleku, ma ei vaja mingit nurgakongi ja oma naabreid kuskile foorumisse seda kupeldama. sellesttulenevalt ei ole ka vajalik kupeldajate avalik, propakandistlik ülistamine. inimesed, kes minuga äriliselt on suhelnud, teavad, mida ma teen ja kuidas ma seda ten ja kuidas sellega rahule jääda saab.
minu meelest olete te oma sibulaäri mainekujundusega siin piisavalt inimestele näidanud, milline teemaarendus teie kongist ostes ning teiega ärilistes suhetes olles "backroundis" kaasneb: potentsiaalne ostja on potentsiaalne pettur, iisab tal ainult võimalikust tekkivast apsakast või selle apsaka teemalises arutelus suu lahti teha. minule ei meeldi kui minusse selliselt suhtutakse ja kui suhtutakse, hoitagu suhtumine vähemalt omale. mina olen laurikesega olnud ärilistes suhtes vist korda viisteist ehk kakskümmend, kes seda enam mäletab ja mingit ptobleemi ei ostja ega müüjana olnud ei ole. võib- olla on viga minus.
kokkuvõtteks. nagu ma ütlesin, vajan ma vahel 7 - 10 masina jagu uusi juppe kuus, mis teeb kohati käibenumbriks suhteliselt ilusa arvu, mille üle nii mõnelgi sibulakongil suhteliselt hea meel oleks. tänu teie pisieksele mainekujundusprojektile siin, ei hakka ma edaspidi ka uurima, milline teiega konkureeriv kong mulle mingid asjad tarnida võiks, vaid pöördun võimalikult maaletooja lähistele ja kohta, kus mulle minu poolt esitatud tingimustel sellist potentsiaalse petturi mainet külge ei poogita. teile aga edu oma naabri lellepoegade ja teiste perekonnatuttavate kaudu oma ehitus ja muid ärisid edendamisel.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas. |
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
mcl_
HV vaatleja
|
07.01.2008 10:40:30
|
|
|
teatud inimesed siin teemas panevad järjekindlalt |
ja mis sellest? teatud inimesed mõtlevad samalaadselt, teised inimesed räägivad ühetmoodi, kolmandat .... kas jätkan? mõned aga näevad sama
Winterwind kirjutas: |
ma loobun edaspidistest kommentaaridest. |
loobu jah, lõpeta juba valetamisega.
pole mina kedagi petnud. seega on igasugune minu pihta käiv laim väljamõeldis. |
sa petad juba praegu sest sa ei ostnud firmat, ehk puudub tsekk jne, jaga ostsid H kasutaja käest,
see on sama, kui panna sulle kommentaare K-arvutisalongi asemel, see pärast, et sa seal töötad.
JA on ebavisakas töötades teises firmas teist õsimata. VALETADES eriti! jube!
teatud rahvustel ona ka samalaadne suhtumine, ehk ropendmamine ei meeldi näiteks
Suhtlus toimus siiski firma esindaja(nn omanikuga) mitte suvalise HV kasutajaga. |
saina ka praegu oled firma esindaja. seega ole vait. ja lõpeta valetamist
Kui väidad, et aare. ee ei esinenud kui firma siis millks antud kasutaja HV foorumist bänniti? |
jah, bänniti see pärast, et ei tahtnud meie vastuseid ära kuulama, et oleks kõikidele näha, miks sina ja su sinusugused probleeme said. ja ka selle pärast, et see kasutaja tegi müügipakkumised foorumis, mis oli keelatud, selle eest on ammu vabandatud ja ka lõpetatud seee tegemine.
viimati muutis mcl_ 07.01.2008 10:49:25, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
07.01.2008 10:43:38
|
|
|
Loodetavasti peale "firma müüki" muutub ka minu arvamus.
Seniks aga soovitan antud kohast eemale hoida sest valetamine ja alusetu süüdistamine pole siiani lõppenud.
Lisaks annab ikka nii idiootseid väiteid välja mõelda nagu siin teemas tehakse..
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
mcl_
HV vaatleja
|
07.01.2008 10:56:04
|
|
|
Winterwind kirjutas: |
Loodetavasti peale "firma müüki" muutub ka minu arvamus. |
kust sa tead, kas tuleb halvem või parem? ma ei teagi ausalt öeldes mis saab uue omaniku saamisega
laurx, head naljad nu jah sa ei saa endale firmat lubada, et kõike korralikult teha aga neid muinasjuttu mis üleval räägi vanaemale
ma korraks eemale
_________________ juba siin |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
07.01.2008 11:01:04
|
|
|
minu asjad on korras ja firmat ma selleks ei vaja. arvutite kokkupanemine ja müük ning tagant järele hooldus ei ole mu põhiline tegevusvaldkond. asi on lihtsalt niivõrd mastaapseks kujunenud. vanavanemad on suhrnud. minu kohta ei ole seadusega pahuksis eega ka muudes rubriikides veel teemaarendusi olnud, et garantii ei toimi vms. sinu muinaslood kliendi ropendamisest tulenevalt 5 kuuliseks veninud emaplaadi garantiiasja võid rääkida tarbijakaitsele.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas. |
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
07.01.2008 11:24:34
|
|
|
aurum kirjutas: |
Nimelt kord ise sõidutasin teda eraisikuni |
benaraha läks siis ikkagi sul . tark mees, laseb sõpradel end sõidutada.
_________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 53 843 843 |
|
Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
165 |
|
tagasi üles |
|
 |
Csass
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
roostevaba
HV veteran

|
07.01.2008 12:11:13
|
|
|
laurx kirjutas: |
kas keegi koristaks need siibulamüüjad siit ära? tõsiselt vastik on seda jama lugeda, mida see kaader ajab. |
kas sa leimad vääääää?
_________________ White Powwa! |
|
Kommentaarid: 173 loe/lisa |
   |
161 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Stemugram
HV kasutaja
|
17.06.2010 13:44:20
|
|
|
Halb kogemus selle firmaga!
Tellisin kauba, 28.mail saadeti arve ning selle maksin 1.juuni ära. Siis saabus vaikus, pakki ei tulnud ja kirjadele ei vastatud.
7.juunil siis vabandati, et nemad kolivad ja tööl on ainult tehniline tugi ning homsest on tööl ka müügiosakond ja siis kohe vastavad.
Kuid siiani pole mitmetele kirjadele keegi vastanud, pole pakki saadetud ega ka raha tagasi kantud.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|