praegune kellaaeg 21.06.2025 05:39:08
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ranel
HV Guru
|
06.01.2008 00:24:42
|
|
|
Tanel kirjutas: |
Üldiselt oli aastaid tagasi suur probleem, kus aare valimatult reeglitevastaselt spämmis HV foorumis, mille järel saigi tsensuur kehtestatud ja topeltkontod suletud. Lisaks oli paljudel kasutajatel probleeme selle firmaga.
Topeltkasutajad või ühe firma propageerimiseks tehtud "sõbrakontod" vaatan peale pühi üle ja sulgen need. |
oleks nagu aeg juba
_________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 53 843 843 |
|
Kommentaarid: 186 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
165 |
|
tagasi üles |
|
 |
Laurikre
HV Guru

|
06.01.2008 00:25:56
|
|
|
aurum, Miks sinu silmis kõik teised kasutajad siin petturid on ? Kas see on sinu silmis normaalne ,et üks lugupeetud arvutifirma ei suuda 5 kuu jooksul garantiisse võetud emaplaati välja vahedada ja ainult lubadusi annab. Sellise firma saadaks ka ise igale poole ja tahaks oma plaati saada. Ole mõistlik igal asjal on ikka piir. Kõik garantii asjad olen lahedanud ise maksimum ajaga 2 nädalat.
Seda juhul kui mõni toode on tarvis tehasesse saata. Ja ei tasu unustada sõnasid "KLIENT ON POES KUNINGAS JA MÜÜA ON TEENENDAJA" Sama reegel kehtib igapool isegi tänapäeva koolisüsteemis.
aurum, Kuidas huvitav sina siin kõiketeadja oled. Ühea enam tundub minule ,et sa ei ole sellise teksti jätkamisel siia foorumisse varsti oodatud. Vähemalt minu poolt kuid usun ,et teised pooldavad minu arvamust. Tahaks teada ka miks sa kasutajaid siin petturiteks "nimetad/tembeldad" ? Keegi ei pea sinu juurde pöörduma ja sinule selgitusi andma. See millise suhtumisega oli kasutaja Aare HinnaVaatluse foorumi vastu võin siin enamus kasutajate nimel üelda ,et me antud kasutajat siia ei taha.
Minusilmis sa siin ainult väänad erinevate kasutajate sõnu kaitsmaks Aare huvisid.
Laurikre:.
_________________ Need: Windows, .Net, Sharepoint, Exchange, Dynamics, Visual Studio, XNA, Expression, Silverlight, SQL and many other skills? Talk to me
Rohkem IT uudiseid iga päev BattleIT lehelt |
|
Kommentaarid: 154 loe/lisa |
   |
5 :: |
131 |
|
tagasi üles |
|
 |
aurum
HV kasutaja

|
06.01.2008 00:28:09
|
|
|
ranel, yep, need petturid juba **** ajavad ****
_________________ aurum |
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anna tooli
|
06.01.2008 00:28:29
|
|
|
aurum kirjutas: |
keda petetakse? kasutaiaid. Keda jobuks pean? pettureid ikka! Kes vale infot siin jagavad, näed ju ise kah.
aare vastu kriitika? pole haisugi! vaid pettus ja nõme käitumine alliance ja ta sibula vendade ja väärikontode poolt |
Tubli. Suutsid eelmist posti 2 korda muuta.
Ennist nimetasid HV kasutajaid jobuks, mis käis nii minu kui ka sinu pihta. J0bu ütleb jobule "J0bu". Tõesti kena suhtumine.
Ehk aitaks sellest tsirkusest siin. Kui kui edaspidi ütled midagi otseselt minu või HV kasutajate kohta, lennutan sulle negatiivse!
   |
297 |
|
tagasi üles |
|
 |
aurum
HV kasutaja

|
06.01.2008 00:34:20
|
|
|
Üks hetk kirjutas: |
keda petetakse? kasutaiaid. Keda jobuks pean? pettureid ikka! Kes vale infot siin jagavad, näed ju ise kah.
aare vastu kriitika? pole haisugi! vaid pettus ja nõme käitumine alliance ja ta sibula vendade ja väärikontode poolt |
Tubli. Suutsid eelmist posti 2 korda muuta.
Ennist nimetasid HV kasutajaid jobuks, mis käis nii minu kui ka sinu pihta. J0bu ütleb jobule "J0bu". Tõesti kena suhtumine.
Ehk aitaks sellest tsirkusest siin. Kui kui edaspidi ütled midagi otseselt minu või HV kasutajate kohta, lennutan sulle negatiivse! |
see on minu MUUTMATA ALGNE vastus! said nüüd aru?
tsitaat: |
Ja nüüd need jobud petavad siin .. |
Keda sa siin jobuks pead ning keda siin petetakse? |
keda? kasutaiaid. Keda jobuks pean? pettureid ikka! Kes vale infot siin jagavad, näed ju ise kah. |
_________________ aurum
viimati muutis aurum 06.01.2008 02:01:37, muudetud 4 korda |
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
06.01.2008 00:34:24
|
|
|
see kui klient avaldab müüja kohta arvamust ei ole petmine nagu "teie" siin pasundate.
see kui firmaga seotud isikud neid kliente ja teisimõtlejaid ilma aluseta petturiteks tembeldavad ei ole normaalne.
aga noh, antud kohast ei maksagi midagi normaalset oodata.
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
3 :: |
1 :: |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anna tooli
|
06.01.2008 00:35:27
|
|
|
enne sõna võtmist õpi arvutada, eks?
mis oli su esimene küsimus? "keda petetakse"
mis oli su teine küsimust? "keda pean jobuks"
mina vastasin ka loogiliselt - esimene vastust oli esimesele küsimusele, teine vastust oli teisele küsimusele, nüüd said aru? ootan vastust |
1. Kuna sinu post kattus kellaajaliselt minu omaga, siis liida üks juurde.
2. Vale. See oli minu teine küsimus.
3. Vale. See oli minu esimene küsimus.
4. Ei, ma ei saa su tekstis halligi aru. Õpi kirjutama!
   |
297 |
|
tagasi üles |
|
 |
Laurikre
HV Guru

|
06.01.2008 00:35:27
|
|
|
aurum, Minu küsimustele ei ole sa siiani suutnud vastata pettur.
_________________ Need: Windows, .Net, Sharepoint, Exchange, Dynamics, Visual Studio, XNA, Expression, Silverlight, SQL and many other skills? Talk to me
|
   |
131 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anna tooli
|
06.01.2008 00:37:40
|
|
|
Ja ma ennem pidin sellest aru saama kuidas?

viimati muutis Anna tooli 06.01.2008 00:40:06, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 359 loe/lisa |
   |
297 |
|
tagasi üles |
|
 |
aurum
HV kasutaja

|
06.01.2008 00:44:05
|
|
|
Laurikre, oota petttur, sulle ka vastan
Üks hetk, enne sõna võtmist õpi lugeda, eks?
kui sa unustasid mida küsisid ja mida vastasin, tuletan sulle eraldi meelde nüüd on värvidega, eks nüüd arusaamine sulle saab kergemaks?
see on minu MUUTMATA ALGNE vastus! said nüüd aru?
Ja nüüd need jobud petavad siin .. |
Keda sa siin jobuks pead ning keda siin petetakse? |
keda? kasutaiaid. Keda jobuks pean? pettureid ikka! Kes vale infot siin jagavad, näed ju ise kah. |
viimane küsimus oli - keda siin petetakse. sellele ka vastasin, ja siis kirjutasin edasi, ja et oleks arusaadavam millest edasi jutt - lisasin ka sinu küsimust: "Keda jobuks pean? pettureid ikka!"
_________________ aurum
viimati muutis aurum 06.01.2008 00:49:41, muudetud 2 korda |
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anna tooli
|
06.01.2008 00:44:11
|
|
|
aurum, nojah, tuleb välja, et sa siiski kirjutada ei oska. Või sa pead seda elementaarseks, et inimesed peavad lugema paremalt vasakule (viimasest lausest esimeseni) ?
   |
297 |
|
tagasi üles |
|
 |
Laurikre
HV Guru

|
06.01.2008 00:44:11
|
|
|
Jään ootama. Seniks süütan küünla Aarele HVs.
|
   |
131 |
|
tagasi üles |
|
 |
aurum
HV kasutaja

|
06.01.2008 01:15:17
|
|
|
ühs hetk,
viimane küsimus oli - keda siin petetakse. sellele ka vastasin, ja siis kirjutasin edasi, ja et oleks arusaadavam millest edasi jutt - lisasin ka sinu küsimust: "Keda jobuks pean? pettureid ikka!" aga ok, nüüd leidsime kus on mis
Laurikre kirjutas: |
aurum, Miks sinu silmis kõik teised kasutajad siin petturid on ? Kas see on sinu silmis normaalne ,et üks lugupeetud arvutifirma ei suuda 5 kuu jooksul garantiisse võetud emaplaati välja vahedada ja ainult lubadusi annab. Sellise firma saadaks ka ise igale poole ja tahaks oma plaati saada. Ole mõistlik igal asjal on ikka piir. Kõik garantii asjad olen lahedanud ise maksimum ajaga 2 nädalat. |
kõigepealt, kas soov petta või lihtsalt su ja teiste teadmatus - kas sa mäletad, mille pärast emaplaadi ostja aare piixu saatis? (selgelt näen, et ei mäleta, ei tea) aga võib vastama ikka. ah ok, mis siin ikka, SA EI TEA, VÕI VALETAD.
nimelt oli nii lühidalt, et naxitrall , edaspidi ostja, mingi umbes 17a pois, kes tundus mõistlik alguses, ütles, et just ostetud prose vaja vahetada. aare vastas, et ok, pole probleem, too ära. aga siis selgus, et ostja ei saa, loe ei soovi tuua, et las aare ise tuleb. aare ei pidanud midagi teha, aga siiski ütles, ok, aitan sind ja tulen ise, vaatame ka kohapeal, äkki midagi viltu panid. siis mingi 15-30 min pärast helistas ostja uuesti, ja ütles, et pole vajagi - ta ei saanud biosis hakkama ja jummperid, nüüd aga korras, kõik töötab. nu ok, kui pole vaja - siis pole vaja.
kokkuvõttes - mu silmis - aare oli liiga lahe, et oli valmis ka kliendi juurde minna TASUTA. kas mõni teine pood teeb seda? ei usu.
mõni teine päev helistas ostja - emaplaat ei tööta. aare ütles ok, too ära. siis ostja vastas, et ei saa, tulgu palun ise. ok, aare kaalus ajaresurse ja ütles ok. aga pakus teine päev. ostja ütles ok. siis aare küsis mis täpsemalt kellaaeg? ostja ei vastanud *nad suhtlesid emaili teel*. ei vastanud ostja ka järgmisel päeval. siis aare kirjutas, et millal siis emaplaadi asja korda teeme? et emailile siiani vastust pole saanud. JA SIIS OSTJA ropendas, oksendas ja saatis aare piixu, et ta midagi varem juba räägis kellaajast, et aare ei mäleta blablabla (ostja oligi pakunud kellaja, aga see jutt oli teisest päevast, nad leppisid aga muu päevale!) nii või naa, aare pärast oksendamist ja ropendamist ostja poolt , ütles et ta ei hakka siis nii sama tulema, sellise suhtumise pärast. ja ta ei peagi. las klient ise toob kohale, nagu peabki. aga ostja ise siiski ei toonud kah, lasis mingi sõprade üle tuttavate andis emmet. seega, ÄRA VALETA LAURIKRE; ET OSTJA OKSENDAS SEE PÄRAST, et emme kaua garantiis oli. aare oli nii lahe, et pakus ise tasuta tulla 1 päeva jooksul emme järgi, mida aga aare ei pidanud teha, kuigi on tal tasemel tugi!Aga ostja oli mõistust kaotanud täielikult.
hiljem emme käis ekseprtiisis jne, siis kuna ostja jällegi ise ei tulnud järgi, oli antud sama isikule, kes too kord garantiremonti emmet tõi, ja siis see juba ostja ja selle inimese vaheline kord, miks nad nii kaua ajasid, minu meelst oli vist nii, et ostja ei jõudnud emmet tol tuttaval võtta, ja ta läks kommandeeringusse. hiljem kui ta tuli tagasi, andis ta siis talle. aga see juba ei puuduta kuidagi aare-t. ja piixu saadeti ka hea suhtumise ja sõbralikuse vastu, 1 päeva jooksul, mitte aga see pärast, et emme ei saanud kaua. hiljem ostja ka oksendas, aga esimene oli ikka see kord. SEEGA ÄRA PETTA SIIN, KUI MUFFIGI EI TEA! laurikre ja teised. nõme petta või anda valeinfot
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
06.01.2008 01:18:24
|
|
|
kust üks tavaline rahulolev klient(aurum) ometi küll teab nii täpselt, mis ühe firma garantiis toimub
_________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 53 843 843 |
|
   |
165 |
|
tagasi üles |
|
 |
aurum
HV kasutaja

|
06.01.2008 01:20:05
|
|
|
ma juba kunagi kord mainisin, et aare oli mu naaber tükk aega. tihtipeale ta juures käisin. nüüd aga kolisin ära ammu
ja too päev just olin temaga, sellinepäikesepaisteline tore päev oli
_________________ aurum
viimati muutis aurum 06.01.2008 01:22:10, muudetud 2 korda |
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
06.01.2008 01:20:53
|
|
|
nüüd aga kolisin ära ammu |
targasti tegid
|
   |
165 |
|
tagasi üles |
|
 |
aurum
HV kasutaja

|
06.01.2008 01:21:35
|
|
|
ranel,
naljamees
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Laurikre
HV Guru

|
06.01.2008 01:39:33
|
|
|
Antud hetkel tulenesin antud teema infost:
Probleem on nüüd selline et kasutaja AARE ei ole suutnud mulle 5 kuu jookusl emaplaati mulle garantiist tagastada ja nüüd sooviks avalduse tarbijakaitsesse teha...aga varem pole kogemusi mul sellega...ehk oskab keegi aidata kuhu ja kuidas pöörduma peaks? Mida kaasa peaks võtma sinna?
ostutsekk võeti minult ära kui ma selle garantiisse andsin(ei tulnud nagu pähegi et koopiat vaja peaks minema icon_redface.gif )
aga mul on selleest olemas seda "pättust" tõestav kirjavahetus ja msn vestlus! aga mida politsei aitab? see jääbki sinna paika seisma arvatavasti...annaks nad mulle siis kasvõi piixus emaplaadi tagasi saaksin ma yhe teise firma kaudu selle garantiisse saata...aga ei...võta näpust...ei võeta yhtegi telefoni nr vastu ja kui võetaksegi siis leitakse loll vabandus et oldakse välismaal ja ei saa rääkida...:S
firma ikka jah...firma andmed saab aadressilt www.a.a.r.e.ee asja eest maksin sulas kus oli mul ostu hetkel sõber kaasas kes võib tunnistada et ma ostsin selle temalt...ja garantiisse andmise hetkel oli teine sõber kaasas kes võib samamoodi tunnistada
Siin teemas ei ole kusagil juttu kodukülastustest jne.
Siit loen välja ,et klient ostis asja ... Garantii ajal lõpetas toode oma tegevuse. Klient viis ise toote garantiisse, kus toode vastu võeti vastu - garantii talongi vastu ei antud. Kasutaja oli isegi nõus katkise emaplaadi tagasi võtma. Telefonikõnedes välismaal ?
Hetkel ei tea kesda uskuda kas kedagi kes siin kõiki petiseks nimetab või mures olnud kasutajat.
Sellest ei saanud aru kuhu ja kelle peale see ostja teil seal oksendas?
Mina ei ole valetanud lähtun andmetest mis seisavad minu silme ees.
|
   |
131 |
|
tagasi üles |
|
 |
aurum
HV kasutaja

|
06.01.2008 02:07:22
|
|
|
Siin teemas ei ole kusagil juttu kodukülastustest jne. |
see oli prosest jutt, et koju. emmest oli jutt nii, et ostjale sobivamas kohas kohtuda, nõmmes vms. ehk ta oli nõus kuhugi käia, aga et kusagil keskel teha, et aare vastu tuleks.
Garantii ajal lõpetas toode oma tegevuse. Klient viis ise toote garantiisse, |
asi ongi selles, et ta ei viinud seda ise! ta viis kuhugile (ma ei tea kuhu), andis teisele inimesele jne, kuni see jõudis aare-ni. sest ostja ise EI VIITSINUD , või ei osanud tuua. ja siis jah, oligi mingi teema, et keegi selles ketis sai emme ja oli välismaal.
p.s. ja need sõnad mis ma kirjutasin juba oli ka aare poolt siin kirjas, ja ostja ka kinnitas, ja nad vestlesid sellest siin avalikult foorumis. see siis selleks, mida uskuda. too teema mis sa lugesid - päris õiglane, nii umbes oligi, ainult mõned detailid vajavad täpsustamist, aga nad olid siin juba tuhat korda arutletud jne
kokkuvõttes, kui ostja ei ropendaks, tuleks aare ise järgi tasuta, nagu pakkus. mida tegelikult ei pea üldse tegema.
või kui ostja tooks ise, mitte läbi tuhandeid tutavaid üleanda, ja samamoodi tagasi, siis ka oleks kiiremini. seega näed ise mis tuli
ja see sama jutt oli juba ammu siin kirjas, ja oligi näha, et just nii see oligi, mitte aga "mõned vigased ja vaid osalised mälestused juhtunust"
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Laurikre
HV Guru

|
06.01.2008 02:07:28
|
|
|
Antud teemas ei näe ma ühtegi aare postitust ja temapoolset vastust.
"ja need sõnad mis ma kirjutasin juba oli ka aare poolt siin kirjas, ja ostja ka kinnitas"
Kus need täpsed sõnad siis hetkel on ?
|
   |
131 |
|
tagasi üles |
|
 |
inca
HV Guru

|
06.01.2008 02:07:42
|
|
|
Laurikre, klient ei ole kuningas. Vähemalt minu ja ka paljude teiste arvates. Kui klient on ajuvaba,paranoiline,kooner ja kurat teab mis kõik veel, pole mul mingit tahtmist temaga tegemist teha. Aga eks see oleneb muidugi firmast ja sellest mis neile tähtis on.
Ja ärge närige selle "petturi" ja "oksendamise" peale tähte, selge ju et eesti keel pole lihtsalt nii hästi suus.
Tõenäoliselt läheb osa teksti vasakule või tõlgendatakse valesti. Temperamendi erinevused, integratsiooni igasugune puudumine ja sada muud häda...
chill
Surnud keiss ju enivei
_________________ KASS |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
aurum
HV kasutaja

|
06.01.2008 02:24:40
|
|
|
Winterwind kirjutas: |
see kui klient avaldab müüja kohta arvamust ei ole petmine nagu "teie" siin pasundate. |
kes on klient? kes avaldab arvamust? kas alliance on klient? ta mingi okdsendaja, ta ise ei ostnud midagi, ja joperdab ja petab siin!
see kui isikud kliente ja teisimõtlejaid ilma aluseta petturiteks tembeldavad ei ole normaalne. |
on küll alus olemas, näiteks järgmine pettus alliance poolt:
alliance kirjutas: |
selline klient on tohlakas,kes on toote ostnud ja juhtumisi vigase toote saanud (millest see pull sul siin HV-s ka alguse sai) -oma asi et piixuläind asja ostis. |
aga noh, antud kasutajast ei maksagi midagi normaalset oodata, kui pettust.
aurum, Milliseid punkte sa otsid siit ? See ,et seal Garantiis jamasid on olnud. See ,et sealt katkiseid asju saadud ?
Ise olen aarega äri teinud. |
ini, oled äri teinud, ja mis said? kas said katkist asju või pikat garantiivahetust? või oli korralikud asjad ja korralik teenindus?
Samuti on antud isik teadlikult müünud valesid asjasid teiste asjade asemel |
seda kunagi polnud! palun konkreetne näide!?
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Laurikre
HV Guru

|
06.01.2008 02:35:19
|
|
|
aurum, Tere Aare siin all ma mõtlen videokaarti mida teie müüsite 128bit nime alla aga tegelikult oli tegu odavama 64 bit tootega.
Klient samuti ootas peale toote tagastamist pikemat aega oma rahasummat.
Laurikre:
|
   |
131 |
|
tagasi üles |
|
 |
aurum
HV kasutaja

|
06.01.2008 02:58:54
|
|
|
aurum, Tere Aare siin all ma mõtlen videokaarti mida teie müüsite 128bit nime alla aga tegelikult oli tegu odavama 64 bit tootega.
Klient samuti ootas peale toote tagastamist pikemat aega oma rahasummat. |
ja see on "teadlikult müünud valesid asjasid teiste asjade asemel" ??? loll jutt su suhu tagasi!
igal pool eestis oli info, et see on 128bit, ja aare ka too kord ütles, et see on mingi tarnija info. kas su nimetatud gnt polnud see vä? irw
ja siis kui tekkisid kahtlused, et kas on 128bit - asja uuriti ja tehti korda. Aga kuna see noor ostja ka hakkas kohe esimesel päeval ropendama, siis asi võttis rohkem aega, kui võiks. Ja see ostja hiljem tunnistas oma vea ja vabandas hiljem siin foorumis avalikult, et ta oli ennast väljas. aare ka vabandas oma korda tema eest, kuid aare ei ropendanud kordagi!
kõigepealt see oli vaid üks kord, kui aare eksis kaubas aga tarnijaeksitava info pärast, samas ta tegi korda seda!
ja sina nüüd üritad petta teisi, et see oli "teadlikult müünud valesid asjasid teiste asjade asemel" ??? loll jutt su suhu tagasi!
kõikidel poedel oli selline info, kes müüs seda, terve foorumina vaatasime seda. sina oled nõme alanud pettur.
nõme, nõme, lurjuse kombel petta teisi nii jultunult, nõme ja häbi sinu eest! tfuuu
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Laurikre
HV Guru

|
06.01.2008 03:19:36
|
|
|
Mind petturiks nimetada on antud hetkel igati mitte kohatu kuid eks see jääb sinu südametunnistuse peale.
Nimelt ei ole ma elus kedagi petnud ja antud teemas olen rääkinud asjadest mis tegelikkult on juhtunud.
Ei välista ,et inimesed on vahepeal muutunud , kuid siiski osad asjad jäävad ikka meelde.
Nagu sinu asjatu méie peturiteks nimetamised sinu poolt.
|
   |
131 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|