praegune kellaaeg 22.06.2025 20:48:32
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
handyman
HV vaatleja
|
04.01.2008 22:10:56
safetly remove hardware |
|
|
Mure siis järgmine: käis arvuti garantii remondis kuna põles toiteplokk läbi, sain kätte ja kõik toimib ilusasti kuid millegipärast on mul nüüd all nurgas kellakõrval seee usb safetly remove hardware´i ikoon seal, kuigi pole mul seal usb taga midagi ja kui ma selle avan näitab ta seal mu enda kõvaketast, mida ma muidugi kinni panna ei saa. Kuidas oleks nüüd võimalik sellest lahti saada?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Laurikre
HV Guru

|
05.01.2008 04:26:04
|
|
|
Egas sul masinas nt. mälukaarti sees ei ole lugejas ?
Imelik ,et C ketas seal on .
Laurikre:.
_________________ Need: Windows, .Net, Sharepoint, Exchange, Dynamics, Visual Studio, XNA, Expression, Silverlight, SQL and many other skills? Talk to me
Rohkem IT uudiseid iga päev BattleIT lehelt |
|
Kommentaarid: 154 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
5 :: |
131 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
05.01.2008 05:41:49
|
|
|
Ma ei usu hästi, et seal sul seda süsteemiketast USB kettaks nimetatakse, ketas on lihtsalt safely remove hardware ikooni all. Hotplug-i toega SATA kontrolleri puhul on see tavaline nähtus. Aktiivset süsteemipartitsiooni või aktiivseid faile sisaldava ketta puhul see lihtsalt ei toimi, aga näha on küll.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
handyman
HV vaatleja
|
05.01.2008 11:08:41
|
|
|
ega ta teda USB-na jah näita, seal lihtsalt mu kõvaketas koos partitsioonidega. Praegu vaatasin, et peale toiteplokki vahetust olid nad ka biosi update´i teinud, kuid mis nipiga ta sinna ikkagi tekkis?
|
|
tagasi üles |
|
 |
mks
HV veteran
|
05.01.2008 11:33:39
|
|
|
handyman kirjutas: |
ega ta teda USB-na jah näita, seal lihtsalt mu kõvaketas koos partitsioonidega. Praegu vaatasin, et peale toiteplokki vahetust olid nad ka biosi update´i teinud, kuid mis nipiga ta sinna ikkagi tekkis? |
SATA kettad on n.ö. kuumalt vahetatavad (võtad ära või paned juurde samal ajal kui arvuti töötab). Lihtsalt mingil põhjusel ta varem ei näidanud seda ikooni... Ei soovita ainsa ketta puhul katsetada
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|