Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
tahanteada
Lõuapoolik

|
31.12.2007 13:58:57
|
|
|
mks: Võin ka seda juttu kinnitada - tuttavatele läppareid ostes on üks minu "vaatlus- õigemini kuulamisülevaatus" - kui vaikset või lärmakat häält või valet häält teeb uus ostetav arvuti.
Siin on veel üks oluline lisaprobleem - kui kohe lärmile või veidratele helidele tähelepanu ei pöörata, siis hiljem tõstatub see küsimus nii ehk teisiti: "Miks minu uus arvuti nii lärmaks on - mina või mu pere ei saa öösel magada, kui läppar on tööle unustatud"!
Ja siis seda seletamist, et nii see peabki olema ja et odav masin peabki lärmakas olema ja miks kohe ostes sellele tähelepanu ei pööratud jms. jamad.
Mina eelistan selliste seletamiste asemel metsas jalutada või magada Ehk siis olen nõus minema arvutifirmasse - masina kätte võtma - tööle panema - küsimusi esitama. Peaasi, et mind pärast arvutiostu selle jamaga ei tüüdataks...
Head Vana Aasta lõppu
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
31.12.2007 15:58:12
|
|
|
mks kirjutas: |
mina Lenovo t61 ei ole küll meeletult vuhisemas kuulnud, ikka selline hästi vaikne, peaaegu kuuldamatu heli... ja seda isegi mängides... asi tundub siiski tõepoolest läpakate kvaliteedis olevat... |
t61 on pisut teise klassi läpakas...
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
0 :: |
1 :: |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
dhos
HV vaatleja
|
31.12.2007 17:30:32
|
|
|
Teema jätkuks: Mis oleks mõistlik kasutamine?
Plaan oli enne arvutisalongi sisse astumist teemaga kurssi viia.
Sest müügimehed võivad ju kõike rääkida, palju sellest tõsiselt
võtta?
Kus ma saaksin infot siis, milliseid asju tähele panna arvutiostul
(sülearvuti). (Siin mainiti juba müra)
Probleem on selles, et mulle ei ütle need numbrite ja tähtede kombinatsioonid
midagi. Mis graafikakaart, protsessor jne. on hea ja mis varsti otsad annab?
|
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
31.12.2007 17:48:59
|
|
|
tee parem ostu ja hinnabi teemasse teema ja ütle mis hinnaga sa sooviks läpparit osta ja mida sa sellega tegema hakkad.
nn "homemade" a'la Ordi ja ML läpparite juures peab väga palju asju silmas pidama ja üldiselt jõuab järeldusele et neil kõigil on enamvähem samad vead küljes ja kui paremat soovid saada siis osta ikkagist Dell/IBM/HP.
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
31.12.2007 18:00:54
|
|
|
angel kirjutas: |
tee parem ostu ja hinnabi teemasse teema ja ütle mis hinnaga sa sooviks läpparit osta ja mida sa sellega tegema hakkad.
nn "homemade" a'la Ordi ja ML läpparite juures peab väga palju asju silmas pidama ja üldiselt jõuab järeldusele et neil kõigil on enamvähem samad vead küljes ja kui paremat soovid saada siis osta ikkagist Dell/IBM/HP. |
IBM-i kuid sülearvutitootjat enam ei eksisteeri pikemat aega on Lenovo ThinkPad-ide nime all
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Müüa: Xbox 360 E 500GB (UUS) |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
31.12.2007 18:03:53
|
|
|
Skeptik kirjutas: |
angel kirjutas: |
nn "homemade" a'la Ordi ja ML läpparite juures peab väga palju asju silmas pidama ja üldiselt jõuab järeldusele et neil kõigil on enamvähem samad vead küljes ja kui paremat soovid saada siis osta ikkagist Dell/IBM/HP. |
IBM-i kuid sülearvutitootjat enam ei eksisteeri pikemat aega on Lenovo ThinkPad-ide nime all |
Ning kui HP-d nimetada, siis täpsustada, et seeriaid, mis ei alga sõnaga "Pavilion" ja tähtedega "dv" ning omab lõpus tähte "b", "p" või "w". HP Compaq 8510p stiilinäiteks.
|
|
Kommentaarid: 196 loe/lisa |
   |
185 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
31.12.2007 18:06:50
|
|
|
IBM Lenovo / Dell / HP: äriklassi poole peaks jah vaatama. HP "odavama otsa" masinad tunduvad suht haledad olevat. Egas see äriklasski neil eriti über ole. Endal HP NC6400 seega tean millest räägin
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Matti
HV veteran

|
02.01.2008 01:47:57
|
|
|
keegi siinsetest ordis töötab kah?
et seal kuidagi soodukat ka saaks?
   |
96 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ramm
Kreisi kasutaja

|
02.01.2008 11:23:43
|
|
|
Matti kirjutas: |
keegi siinsetest ordis töötab kah?
et seal kuidagi soodukat ka saaks?  |
Kõige targem arvan et mine kohapeale ja küsi alet..
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
NightStriker
HV veteran
|
03.01.2008 13:35:36
|
|
|
Ostsin sealt komplekti. Töötab kõik tipp topp, aga koostekvaliteet on kehv.
Korpuse on nad suutnud mingi ebarealistlikult kõvera leida (Selleks, et ei kõiguks tuli ühe jala alla pool ajalehte toppida)
Kui ma üritasin DVD-seadet panna allapoole (kolm sahtlit oli ja see oli kõige ülemises) tuli välja, et keskmisesse sahtlisse olid nad peotäie juhtmeid krõpsutanud, alumisse ei ole võimalik üldse midagi toppida, sest emaplaat jääb ette. Kakkusin need juhtmed kesmisest välja ja siis tuvastasin, et ülemisele sahtlile alumised kaaned ei sobi Mis mõttega ma ostan kolme sahtliga masina, millel ainult kaks on reaalselt kasutatv ja üks hallukas
_________________ Allverelaev sukeldub määramata ajaks... |
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
03.01.2008 13:37:40
|
|
|
see et korpus kõver voib olla vabalt tingitud sellest et kasutuses on odav codegen vms sitt korpus ja usu mind: need lähevad juba sellest kõveraks kui neid tõsta.
ehk siis odav kraam ja saad seda mille eest maksid.
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
viimati muutis angel 03.01.2008 13:49:33, muudetud 1 kord |
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
03.01.2008 13:45:12
|
|
|
radist87, präänik korpus. mis muud ikka.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Müüa: Xbox 360 E 500GB (UUS) |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
03.01.2008 14:44:31
|
|
|
kõverat korpust peaks saama ümber ju ometi vahetada
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
InFeRnaL
HV vaatleja

|
07.01.2008 19:50:43
|
|
|
olen siin foorumis uus... arvan, et Ordi on natuke kallis aga teenindus on normaalne 8)
|
|
tagasi üles |
|
 |
S!!M
HV veteran

|
07.01.2008 20:05:49
|
|
|
InFeRnaL kirjutas: |
olen siin foorumis uus... arvan, et Ordi on natuke kallis aga teenindus on normaalne 8) |
mis sa ajad hinnad tunduvalt paremad kui k-saluunis
|
|
Kommentaarid: 264 loe/lisa |
   |
225 |
|
tagasi üles |
|
 |
jnt
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 111 loe/lisa |
   |
103 |
|
tagasi üles |
|
 |
InFeRnaL
HV vaatleja

|
07.01.2008 20:16:12
|
|
|
minu lemmik pood on Arvutikeskus .. normaalsed hinnad ja hea valik! Ordis ostsin ainult 3-4 korda midagi
|
|
tagasi üles |
|
 |
E90
HV kasutaja
|
08.01.2008 17:21:21
|
|
|
jnt kirjutas: |
Siin eelpool kiitsin ordit jne, et sain läppari (mis oli siis üks odavamaid) ja öeldi, et paari nädala pärast olen garantiis... 2. kuu saab täis ja masin täiesti töökorras veel. Ja vatti on see masin saand igate moodi.   |
Eks see sõltub vist isendist kah, ise sai ostetud Ordist kolm aastat tagasi ka odav Enduro läppar, ning peale aasta kasutamist maha müüdud, kusjuures aasta jooksul polnud ühtegi probleemi, ning nüüdsel omanikul pole siiani olnud vaja kordagi garantiiteenust kasutada, mis peaks küll nüüdsekst vist juba läbi olema.
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
5 :: |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
08.01.2008 18:09:11
|
|
|
Olin ka just sunnitud Ordi hulgimüügis käima, sest soovitud toitekat poes ei olnud. See sularahandus natuke nagu imeb ikka, oleks siis sularahaautomaat seal majas olemas või midagi...
Aga no lõppkokkuvõttes sain odavamalt kui poes (660 VS 615) Kas nii ongi, et kui poes pole, siis sealt saab ja mingi hulgihinnaga? Siis võiks poes kaubavalik väiksem ju isegi olla
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
08.01.2008 18:16:39
|
|
|
namstoop: Aga miks Sa poe poolel ära kohe ei maksnud Et poes maksad nagu vaja - kaardiga näiteks ja siis kõnnid Hulgiosakonda kaubale järele.
Ja hulgiosakonnal polegi ju põhimõtteliselt vaja Kaardimakseseadmeid - nad arveldavad ju peamiselt arvetega hoopiski 8) Seega - sularahas ostmine ja kassa pidamine on niigi nende jaoks lisategevus.
|
|
   |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
08.01.2008 18:54:08
|
|
|
tahanteada, ei pakutud nagu sellist võimalust, korduvalt rõhutati, et seal saab maksta ja ainult sularahas.
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
08.01.2008 19:10:55
|
|
|
loges, kes sul ikka tahab anda eraisikule (eriti kui firma jaoks tundmatu) ülekandega tasumist, kui just kohapeal ei tee seda muidugi.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeerik
HV kasutaja

|
08.01.2008 22:39:09
|
|
|
mul keeldus logitechi mx revolution hiir laadimast ning sai garantii korras remonti viidud 04.01.2008 ning sealt antud vastuvõtuakti talongil oli kirjas prognoositav tööde algus 18.01.2008
ent juba täna helistati ja öeldi, et hiir on vahetatud ning võin järgi minna.Seega 4 päeva kuhu vahele mahtus ka nädalavahetus.Tipp-topp.Eks lähipäevil üritan hiire siis koju tuua ja vaadata kuis on.
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
08.01.2008 23:07:25
|
|
|
namstoop: No mina jälle olen mitmeid kordi nii ostnud, et kui poes asju pole, siis olen poes ära maksnud. Seejärel poest saadud ostuarvega Hulgilattu järgi kõndinud...
Viimatine ost oli näiteks: emaplaat, prosa, mälu. Poes kohapeal kohe polnud, maksin poes ära ja hulgist sain kätte.
|
|
   |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
F3nya
HV kasutaja

|
09.01.2008 15:22:08
|
|
|
On selline küsimus, kas Ordis saab upgradida oma PC (sealt ostetud loomulikult ), nii et nagu nad võtavad su vanad asjad ära endale, ja panevad nende kohta uut,
ja mby siis tuleb odavam see upgrade välja, kui ma ise teen selle upgrade'i(ostan kuskilt kõik detailid ise) ?
Ja veel: kui sul on uued komponendid mis sa tahad lisada, kas ma pean siis minna sinna Ordi'se ja nad teevad seda (ja kas ma pean selle eest maksma, kui mul on veel garantii arvutil?)
Või mulle tohib seda ise teha?
P.S. jah ma saan arvutit avada, mul poolnud mingit garantii kleepsu korpusel.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|