Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  The Witcher märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 19, 20, 21  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
sigakoer
Kreisi kasutaja

sõnum 02.01.2008 18:13:09 vasta tsitaadiga

Miks sa peaks seda maha tahtma võtta? Muidu numbriklahvidega saab valida spelle, alguses sul ilmselt neid rohkem kui üks ei olegi.
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
heretic666
HV Guru
heretic666

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 02.01.2008 19:18:35 vasta tsitaadiga

Jah, nüüd, kui auväärt kasutaja angel seletas lahti, kuidas combat tegelikult on, siis polegi tõesti spelli vaja eemaldada. Mängulusti jätkub siin küll kauaks icon_biggrin.gif.
Kommentaarid: 73 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 02.01.2008 19:45:30 vasta tsitaadiga

heretic666 kirjutas:
Jah, nüüd, kui auväärt kasutaja angel seletas lahti, kuidas combat tegelikult on, siis polegi tõesti spelli vaja eemaldada. Mängulusti jätkub siin küll kauaks icon_biggrin.gif.

hint: loe manuaal läbi... ega see häbi asi ole. Spellidega on selline asi et kui joogi sisse võtad siis ta kestab teatud aja. Ja kui liiga palju jood siis mürgitab ära kuna iga spelliga kaasneb X % mürgisust. Et seda mürgisust vähendada + rohkem vägijooki tarbida saaks pead jookide tegemisel tähelepanema mis asjagast sa seda kokku keedad. Peale põhi komponendi on veel alam "jäägid" ja üks on mürgine ja mõni hoopis annab sutsu elu juurde jne jne

ühesõnaga uuri. Tegevust jätkub. Ainuke asi mis mul mängu juures ei meeldinud oli lõpp.. sittagi ei saanud aru lihtsalt ja kuidagi veider tundus icon_lol.gif (ok natuke jagasin matsu aga seda kes see "onu" oli täpselt kellele tappa andsin ei saanud, õigemini kahtlen kas oli nii nagu alguses mõtlesin).

Witcherile võiks üks korralik exp tulla icon_smile.gif

Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 02.01.2008 19:49:07 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
heretic666 kirjutas:

hint: loe manuaal läbi... ega see häbi asi ole. Spellidega on selline asi et kui joogi sisse võtad siis ta kestab teatud aja. Ja kui liiga palju jood siis mürgitab ära kuna iga spelliga kaasneb X % mürgisust. Et seda mürgisust vähendada + rohkem vägijooki tarbida saaks pead jookide tegemisel tähelepanema mis asjagast sa seda kokku keedad. Peale põhi komponendi on veel alam "jäägid" ja üks on mürgine ja mõni hoopis annab sutsu elu juurde jne jne
oot et mingeid vidinaid juurde segades, on võimalik mürgisest standard-potionist tervislik ja mürkideta samatoimeline kraam segada icon_confused.gif
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 70
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 02.01.2008 19:53:57 vasta tsitaadiga

ee mitte päris

vaata asi selles et kui sa võtad need alg komponendid siis on kirjas millest ta koosneb. Kui asi on 100% puhas aka on ainult üks komponent siis on mürgisuse tase väga madal. Aga kui seal on peale näiteks punase junni veel mingi teine junn siis mängu sees olevates menüüdes on kirjas mis see teeb. Ja osa neist on mürgisemad kui teised.

Eriti hea on segada mingit jooki asjadest mis samas annavad peale pea efekti ka kõrvalefektina mingi muu asja aka elude õrn genereerimine või siis väike elu taastus.

Vähemalt mina sain seal asjast nõnda aru. Kui ikka normaliga mängid ja sa nagu väike kirp hüppad suurte onude ees siis peab vahest väga palju erinevaid jooke sisse ajama. Ja kui ikka mürgituse tase on pea põhjas siis hakkad kah mõtlema kuidas saaks paremini ja nõnda saigi asja natuke uuritud. Ehk siis mängu menüüdes on päris huvitavat infot kui ainult lugeda viitsiks seda kõike.

Hardiga mängides vist peab rohkem veel süvenema kuna mul oli kohati normaliga kah raskusi osade kollidega.

tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 02.01.2008 20:03:19 vasta tsitaadiga

ah ma ei viitsi, ma võtan lonksu mingit pädevat regenereerumise potionit ja siis teise poti mingit, mis kogu mürgistuse ära nullib 8)
angel
HV Guru
angel

sõnum 02.01.2008 20:08:10 vasta tsitaadiga

jah aga kui sul ikka X arv efekte peal siis keset võitlust nagu sitt lugu kui pead selle ära nullima kuna vastasel juhul sured ära kuna mürgisuse tase liiga kõrge ja pead seda "elusid taastavat" jooki võtma icon_razz.gif

alguses on jah savi pärast enam ei ole icon_lol.gif <--- vähemalt mul oli nii kuna ma olin seal süht ülbe ja iga tont kes metsas kallale tahtis tulla sai tappa.

tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 02.01.2008 21:18:47 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
jah aga kui sul ikka X arv efekte peal siis keset võitlust nagu sitt lugu kui pead selle ära nullima kuna vastasel juhul sured ära kuna mürgisuse tase liiga kõrge ja pead seda "elusid taastavat" jooki võtma icon_razz.gif

alguses on jah savi pärast enam ei ole icon_lol.gif <--- vähemalt mul oli nii kuna ma olin seal süht ülbe ja iga tont kes metsas kallale tahtis tulla sai tappa.
eieieiei
mul mingi potion, mis nullib ainult mürgistuse ära, ülejäänud kraam jääb kestma 8)

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 02.01.2008 21:29:27 vasta tsitaadiga

vat seda jooki ei tea... mul on selline mis nullib kõik ära (mingi "mesi vms") Aga kui seda jama jood kas siis efektid jäävad peale vms aega nendel ei lühenda ?
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 02.01.2008 21:30:34 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
vat seda jooki ei tea... mul on selline mis nullib kõik ära (mingi "mesi vms") Aga kui seda jama jood kas siis efektid jäävad peale vms aega nendel ei lühenda ?
kõik muud jäävad peale, ainult mürk kehast kaob icon_razz.gif
ju ma kuskilt mingi raamatuga vms sain selle, igatahes alles 10ndal levelil olen icon_rolleyes.gif
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 02.01.2008 21:56:24 vasta tsitaadiga

Ütleks, et põhiline rahaauk on Roll Dice pokker icon_biggrin.gif Eriti kaugel ma hetkel pole, teen neid lisaqueste niipalju kui võimalik (esimeses faasis olen). Üks öine quest failis kahjuks, sest ei suutnud toda libu kaitsta nende kummituskoerte eest öösel. 3 peni kallal, siis üks ikka näksab naist ning too suri juba peale mõnda ampsu.
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 02.01.2008 21:58:56 vasta tsitaadiga

heretic666 kirjutas:
Ütleks, et põhiline rahaauk on Roll Dice pokker icon_biggrin.gif Eriti kaugel ma hetkel pole, teen neid lisaqueste niipalju kui võimalik (esimeses faasis olen). Üks öine quest failis kahjuks, sest ei suutnud toda libu kaitsta nende kummituskoerte eest öösel. 3 peni kallal, siis üks ikka näksab naist ning too suri juba peale mõnda ampsu.
too ju ei sure, too ärkab mõne aja pärast ellu icon_rolleyes.gif
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 02.01.2008 22:20:28 vasta tsitaadiga

Lambist ärkab ülesse ? Quest note-s ütleb samuti, et I have failed, she's dead.
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 02.01.2008 22:21:45 vasta tsitaadiga

heretic666 kirjutas:
Lambist ärkab ülesse ? Quest note-s ütleb samuti, et I have failed, she's dead.
kõigil meil ärkas üles icon_rolleyes.gif
tagasi üles
sigakoer
Kreisi kasutaja

sõnum 02.01.2008 22:27:47 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
too ju ei sure, too ärkab mõne aja pärast ellu icon_rolleyes.gif

Ei, sa mõtled üht teist naist. Jutt käib ettekandjast, keda seal salamandri kaagid ahistasid ja keda sa tema maja juurde pidid jalutama.

Muidu on jah nii, et ükski rohelise nimega tegelane ei sure, mõneks ajaks pikali kukuvad ainult.
tagasi üles
xtriz
Kreisi kasutaja
xtriz

sõnum 02.01.2008 22:32:27 vasta tsitaadiga

Ainult tähtsad inimesed ei sure, nagu oblivionis. See ettekandja võib vabalt ära surra. Esimest korda, kui eskortisin teda, suri mul kah ära.
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 02.01.2008 22:34:16 vasta tsitaadiga

toda ma üldse ei nugistanud, sel ajal kui kihu püksi tuli, sel ajal olid bandiidid saalis ja norisid peksa icon_evil.gif
tagasi üles
vindi
HV kasutaja

sõnum 02.01.2008 23:04:20 vasta tsitaadiga

kurat, chapter III muutub swamp ikka eluohtlikuks kohaks nagu... kuidas neile ämblikutele ära teha? 2 tükki tulevad kallale ja surnud :s
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 12
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 03.01.2008 00:17:59 vasta tsitaadiga

vindi kirjutas:
kurat, chapter III muutub swamp ikka eluohtlikuks kohaks nagu... kuidas neile ämblikutele ära teha? 2 tükki tulevad kallale ja surnud :s

combod, joogid ja tarkus.

ma panin liduma kui jagu ei saanud kellestki icon_lol.gif pärast kui suurem ja tugevam olin läsin tagasi ja andsin kõigile vasta molli 8)

tagasi üles
Elof
HV Guru
Elof

sõnum 03.01.2008 00:26:15 vasta tsitaadiga

Ma hakkasin normaliga alles lõpupoole üldiselt jooke tarvitama. Nendega läks ikka sigakergeks.
Komponentide kogumise fetiš Morrowindist ja Gothicust külge jäänud. Kogutud komponentidest, mis lõpuks üle jäid, saaks vast päris mitmeks mängu taasläbimiseks vajaliku joogiriiuli täita.

Üsna mängu lõpus avastasin muiduga ka alles seda, et märkide 'intensiivsus' vmt. ka veel eraldi omadus, mida nende pronks-hõbe-kuld-punnide eest sai 'osta' (peale 'leveli'). Siis mu meelest vaja vaid seda staminat regenereerima midagi ja paned nätaki-nätaki tulega vastu pead vastastele ringikujuliselt. Enamus sureb selle peale kiiresti.

Normal oli siiski sigalihtne kui käppa sai.
Kommentaarid: 212 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 175
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 03.01.2008 00:29:39 vasta tsitaadiga

siis ei ole sigalihtne kui alguses skillidega puuse paned.. ma algselt panin skille kõike võrdselt mitte ei aretanud ainult ühte külge... ja siis läks suht raskeks. Eriti kui tüüp ei suutnud eriti virutada ja pidevalt löögist kaotas pooled elud.

Aga pärast kui sai võitlus skillid kõrgemale (aka kuld) ja fire spelli mida ma pidevalt kasutasin max peale siis läks asi suht kergeks. Ainult mingid vaimud vms tondid ühes misioonis andsid peaaegu tappa kuna tulid kolmekesti kallale ja üks löök võttis suht palju elusid maha + see et kui nad lõid tegi sind vahest uimaseks ehk siis mees tuikus ja passis niisama ning sai tappa.

tagasi üles
sigakoer
Kreisi kasutaja

sõnum 03.01.2008 01:17:35 vasta tsitaadiga

Pühendudes võitlusskillidele olid sedasi umbes Act IIIst edasi kõik lahingud väga lihtsad. Dodge, Parry ja igasugu resistid olid nii kõrged et kui Swallow ka keres, siis väga harva kui mingi asi tõsiselt ohustama hakkas. Joogid ja õlid on muide väga tõhusad isegi Normalis. Cat, Swallow, Blizzard, samuti see alkovastane Wifemisiganes olid põhilised, võib-olla maagiale pühendudes oleks teistmoodi.

Vahva on see, et kui joppab, siis saad spelli või õnnega ka tugevaid vastaseid ära stunnida ja fatalityga ühe löögiga maha tappa. Esimese acti lõpukoll, mis muidu peavalu valmistab, on võimalik sedasi mõne sekundiga ära fileerida. beer_yum.gif
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 03.01.2008 01:30:33 vasta tsitaadiga

Cockatrice oli ikka kuradi tough võrreldes ülejäänute seni olnud kollidega. Kogu aeg dodgis ära löögid. Algul mõtlesin, et äkki saab teda aint tõrvikuga maha lüüa, sest silver sword ei tahtnud üldse sisse lüüa (pooled elud kakkusingi tõrvikuga maha ).

Jah, see teine naine jäi ellu. St ma jätsin ta ellu, sest pakkus koopas enda tutvustamist ja need teised onud tegelesid mingi laste röövimiste ja trademistega.

Raha sai essas partis pea 3 kilo kokku kühveldatud pokkeriga icon_biggrin.gif.
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 03.01.2008 08:41:25 vasta tsitaadiga

heretic666 kirjutas:
Cockatrice oli ikka kuradi tough võrreldes ülejäänute seni olnud kollidega. Kogu aeg dodgis ära löögid. Algul mõtlesin, et äkki saab teda aint tõrvikuga maha lüüa, sest silver sword ei tahtnud üldse sisse lüüa (pooled elud kakkusingi tõrvikuga maha ).
milline coackatrice, see teise chapteri alguses? icon_eek.gif
ma läksin seda rada, et võtsin teise tondi endale appi ja tegime sellele kahekesi uut ja vana, 15-20s ja asi oli maas icon_lol.gif
tagasi üles
Velociraptor
HV veteran
Velociraptor

sõnum 03.01.2008 09:32:00 vasta tsitaadiga

tõesti hea mäng
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 30
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 03.01.2008 12:14:20 vasta tsitaadiga

Jah, see teise chapteri alguses jah. Aga ma ütlesin Norrise moodi, et "I work alone" 8). Too teine sell ei kakelnud kordagi, niisama uitas tõrvikuga ringi.
tagasi üles
xtriz
Kreisi kasutaja
xtriz

sõnum 03.01.2008 13:58:05 vasta tsitaadiga

vindi kirjutas:

Ma mäletan neid olevusi. Mul on arahnofoobia ning mul oli eriti vastumeelne neid ämblikulaadseid olevusi peksta. Igal võimalusel jooksin ära.
Tahtsin isegi, et saaks need ämblikud kuidagi muuta näiteks karudeks vms. icon_biggrin.gif
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 03.01.2008 14:10:32 vasta tsitaadiga

ise õnneks foobiaid ei oma aga need ämblikud vms olid minuarust väga kerged.. võimalik et probleem oli ka selles et siis kui nad end ilmutasid oli mul juba mäng kogu sisuga väga selga ja arendasin õigeid skill punne + üritades kõike teha mis pakuti oli mu level vist päris kenake kah (lõpp levelit mille saavutasin ei oska koheselt öelda).
tagasi üles
kuldplaat
HV kasutaja

sõnum 03.01.2008 15:56:59 vasta tsitaadiga

Ainus asi ,mille kallal norida tasuks on alkeemia...joogid olid liiga võimsad koos ja tegid isegi hardi lihtsaks. Pidevalt swallow+tawny Owl+ petri's philter peal ja kui võitlus algas, siis bliizard sisse ja olidki pea võitmatu. Kui veel elusi oli vaja, siis see instant health ja peale võitlust White Honey. Hea et dev'id toxicity bari maäängu tõid, muidu poleks üldse huvitav olnud thumbs_up.gif
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 03.01.2008 17:17:34 vasta tsitaadiga

tia minul küll kerge ei olnud... väga raske ei olnud ja väga kerge kah mitte.... või siis mul oli loll komme kõigile molli sõita ja vahest sain ise tappa

normaliga mängides siis. Või siis asi läks kergeks siis kui alguses kohe ühe skilli juurde pidama jäid ja seda ainult lõpuni treenisid. Võitmatu ma igatahes ei olnud.... see lilla koll "kes ka algus videos" igatahes pühkis minuga põrandat kuigi mul oli hunnik vägijooki sees icon_confused.gif

tagasi üles
xtriz
Kreisi kasutaja
xtriz

sõnum 03.01.2008 17:21:46 vasta tsitaadiga

See koll oli täitsa lihtne minu meelest, ma pidin isegi vaeva nägema, et teda mitte ära tappa. Niisiis jooksin tükk aega mööda tuba ringi ja ootasin kuni ta
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 03.01.2008 17:23:45 vasta tsitaadiga

ee ma jooksin kah mööda tuba ringi ainult kuna ei tahtnud tappa... aga kui vasta molli üritasin anda sain ise tappa icon_redface.gif
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 03.01.2008 20:33:49 vasta tsitaadiga

Kust ma seda päkapikkude likööri saan hauakaevaja jaoks ?? Ja kaks killukest mingit jublakat, mis siis obeliskidele panna (päris palju andis mingi söögi ohverdus altarile ja ka soos tegin vanamuti jaoks questid ära, poissi ülesse pole leidnud).
tagasi üles
Velociraptor
HV veteran
Velociraptor

sõnum 03.01.2008 21:28:31 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler

mis asjad on bronze , silver jms talentid ? olen päris kaua mänginud ja pole aimugi , mida need tähistavad ja teevad.
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 30
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 03.01.2008 21:39:31 vasta tsitaadiga

vaata oma skill lehte ja LOE manuaal läbi

saad väga palju teada ja mäng läheb kohe huvitavamaks

tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 03.01.2008 23:38:29 vasta tsitaadiga

Krt see trade quarter ikka armastab hanguda küll minu arvutiga kohati.
tagasi üles
rotation
HV kasutaja

sõnum 04.01.2008 01:31:52 vasta tsitaadiga

Nimelt on endal mingisugune kala sissetulnud ja olen Chapter II's toppama jäänud, kus peab 10 Sephirah'i koguma. Nimelt on Maal'kad Sephirah mul kogust puudu. Võtsin loadi Chapter II algusesse ja on olemas Maal'kad Sephirah aga mängu jooksul on ta kuhugi putku pannud ja mitte obeliski sisse. Kuna olen oma characteriga suht Chapter II lõpus juba enda arust, siis päris otsast peale alata ei taha :/
Kas keegi saab jagada savegame'i kus 10 Sephirahi on obeliskide sisse pandud ja peab sammud Toweri poole seadma, kus Raymond mind ees juba ootab?
Raskusaste võib jääda mediumi peale, aga kui on easy, pole samuti hullu.
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
vindi
HV kasutaja

sõnum 04.01.2008 02:58:18 vasta tsitaadiga

hmm... chapter III kisub mängus fpsi ikka päris kooma, palun lohutage mind ja öelge, et edasi läheb paremaks? või tuleb seada sammud kuskile poodi rohkema rammi järele???
tagasi üles
xtriz
Kreisi kasutaja
xtriz

sõnum 04.01.2008 03:09:15 vasta tsitaadiga

vindi kirjutas:
hmm... chapter III kisub mängus fpsi ikka päris kooma, palun lohutage mind ja öelge, et edasi läheb paremaks? või tuleb seada sammud kuskile poodi rohkema rammi järele???

aitaks see kui ütleksid, mis conf sul on. Teadmiseks siis, et mul on 2GB rami (ülejäänud värgid profiilis), aga mäng juras seal chapter III kandis ~21-30 FPS juures. Eriti seal swampis ning trade quarteris.
Viimane episood, või oli see epiloog, enam ei mäleta, ei olnud FPS samuti kiita.
tagasi üles
vindi
HV kasutaja

sõnum 04.01.2008 03:32:03 vasta tsitaadiga

xtriz kirjutas:
vindi kirjutas:

aitaks see kui ütleksid, mis conf sul on. Teadmiseks siis, et mul on 2GB rami (ülejäänud värgid profiilis), aga mäng juras seal chapter III kandis ~21-30 FPS juures. Eriti seal swampis ning trade quarteris.
Viimane episood, või oli see epiloog, enam ei mäleta, ei olnud FPS samuti kiita.

läpakas, 1.8ghz dualcore, 1gb rammi ja nvidia 7600go.
tagasi üles
xtriz
Kreisi kasutaja
xtriz

sõnum 04.01.2008 03:38:48 vasta tsitaadiga

Njah, ega conf just väga kiita pole, aga arvan, et põhiliselt istub video taga see asi.
tagasi üles
MitchriX
HV kasutaja

sõnum 04.01.2008 04:16:24 vasta tsitaadiga

rotation kirjutas:
olen Chapter II's toppama jäänud, kus peab 10 Sephirah'i koguma. Nimelt on Maal'kad Sephirah mul kogust puudu. Võtsin loadi Chapter II algusesse ja on olemas Maal'kad Sephirah aga mängu jooksul on ta kuhugi putku pannud ja mitte obeliski sisse

Hehe, võtsid nina "fisstechi" täis ja kaotasid sephirahi ära, jah? icon_biggrin.gif Kellegi teise chariga edasi mängida poleks ikka see sama fiiling. Vaata, äkki saad game guide'i abil puzzle kokku panna icon_wink.gif The.Witcher.Game.Guide.pdf
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 0 :: 26
tagasi üles
vindi
HV kasutaja

sõnum 04.01.2008 04:22:32 vasta tsitaadiga

xtriz kirjutas:
Njah, ega conf just väga kiita pole, aga arvan, et põhiliselt istub video taga see asi.

ei tea uskuda, et asi videos oleks. senini on mäng ilusti jooksnud, 1280x768 @ med/low....
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 04.01.2008 10:37:13 vasta tsitaadiga

mäng tahab korraliku prose ja video ja vähemalt 2 giga rammu. Suuremad linnad tõmbavad isegi 8800GTS 320MB kenasti kooma seega su läppari video võib vabalt nõrgaks jääda. Eriti tore ja koormav on viimane chapter
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 04.01.2008 12:23:29 vasta tsitaadiga

Swamp mul küll koormav polnud, kuid trade quarter on jah jube. 2900Pro ja 2Gb rammu, kuid onselge, et X2 3800+ on see pudelikael icon_evil.gif autosave röövib ka suht palju aega mängust ära. kas see mäng mitut tuuma üldse kasutab ? Enda arus nägin task manageri all kogu aeg aint 50% usage. Alkohol on päris vahva - saab nii juua, et Witcher kukub päris pikali ja pilt läheb eest.
tagasi üles
Minttunator
HV kasutaja
Minttunator

sõnum 04.01.2008 12:29:38 vasta tsitaadiga

Kui Trade Quarter jm ülerahvastatud kohad ikaldavad, siis on asi tõesti proses. Ametlikus foorumis on sellest juttu ka olnud, et täiesti normaalsetel konfidel on ka Trade Quarter aeglane - probleem siis täpsemalt selles, et seal on maru palju NPC'sid korraga aktsioonis ja kõigi nende tegevuste arvutamine teeb prosele liiga.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 04.01.2008 17:29:45 vasta tsitaadiga

Jah, öösel olles on neid vähem ja siis jookseb jah paremini veits. Krt see mingi pangarööv oli igavene raske. Need lollpead mõõgaelfid littisid ikka suht magusalt sisse ja neid oli niivõrd palju kah korraga kallal.
tagasi üles
aise
HV Guru
aise

sõnum 04.01.2008 20:35:49 vasta tsitaadiga

heretic666 kirjutas:
Jah, öösel olles on neid vähem ja siis jookseb jah paremini veits. Krt see mingi pangarööv oli igavene raske. Need lollpead mõõgaelfid littisid ikka suht magusalt sisse ja neid oli niivõrd palju kah korraga kallal.

group attack...
Kommentaarid: 189 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 172
tagasi üles
rotation
HV kasutaja

sõnum 04.01.2008 21:46:34 vasta tsitaadiga

ise olen chapter III's omadega,
siit kommentaare lugedes, saan aru et kui elu tahta lihtsamaks minna, siis peab pühenduma ühele skillile ainult!?
kas mõeldakse, et valida ainult 1 nö spelli ja seda hästi tugevaks treenida?
ise olen praegu nii talitanud, et silvel ja steel swordi all upgradeda hästi palju strong/fast ja group punche ! icon_razz.gif, on sellisel tegevusel mõtet ikka icon_question.gif
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 04.01.2008 21:50:42 vasta tsitaadiga

rotation kirjutas:
ise olen chapter III's omadega,
siit kommentaare lugedes, saan aru et kui elu tahta lihtsamaks minna, siis peab pühenduma ühele skillile ainult!?
kas mõeldakse, et valida ainult 1 nö spelli ja seda hästi tugevaks treenida?
ise olen praegu nii talitanud, et silvel ja steel swordi all upgradeda hästi palju strong/fast ja group punche ! icon_razz.gif, on sellisel tegevusel mõtet ikka icon_question.gif
ise arvan et igasugused strength jne skillid on olulised, sel juhul arenevad nii inimeste kui peletiste vastu skillid

kuid arendan neid, mis hetkel loogilised tunduvad

eile õhtul üritasin shanilt keppi virutada, tunnike läks aga kätte sain icon_razz.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  The Witcher mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 19, 20, 21  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.