Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
innu2
HV kasutaja

|
29.12.2007 16:24:53
|
|
|
likoor kirjutas: |
Ära uhkelda midagi, mul "tweak" oli ammu juba valmis, aga lfs foorumi moded ei lubanud välja jagada seda, sest pole litsentsi kontrolli. Ma olen demo kasutaja.
HV rahva jaoks võib küll anda selle.
Link
See töötab ainult uue formeliga (FBM) ja muuta saab vähe.
Mainiks ära, et silindreid alla 4 ei saa kasutada, drivetrain 1=RWD 2=FWD 3=AWD, ülejäänust saate ilmselt ise aru.
Kusjuures, teie arvuti anti-viirus programm võib karjuma pista, et see on keylogger vms, aga tegelikult see ei ole (hotkey-d). |
Mul hakkas nod32 karjuma selle faili peale, et mingi trooja, igaksjuhuks ütlen.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Stabby
Kreisi kasutaja
|
29.12.2007 16:34:57
|
|
|
Innu2, see ei ole tegelikult trooja ega mingi viirus, sellel programmil on selline asi, mis võib hakata karjuma, kuigi tegelikult pole midagi.
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
likoor
HV kasutaja
|
29.12.2007 16:44:12
|
|
|
Stabby, Sul kontrollib litsentsi ka? Kui ei, ehk saadad PM-is lingi?
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
1 :: |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
noob_tuner
HV vaatleja

|
29.12.2007 19:29:23
|
|
|
Likoori postitatud tweak töötab ilusti
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
29.12.2007 20:13:16
|
|
|
seal LFS's on see nö. swingman view, aga kas selle view settinguid kuidagi nii muuta saab, et vaade autole/rajale oleks pisut kõrgemalt? st. siis et vaatepunkti muud parameetrid võiksid olla samad, lihtsalt punkt tõuseks maapinna suhtes natuke kõrgemale või on sellised settingud mängus "fixed" ning muuta ei saa?
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
Kommentaarid: 275 loe/lisa |
   |
9 :: |
3 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Trwind55
Kreisi kasutaja

|
29.12.2007 20:43:40
|
|
|
Wiltz kirjutas: |
seal LFS's on see nö. swingman view, aga kas selle view settinguid kuidagi nii muuta saab, et vaade autole/rajale oleks pisut kõrgemalt? |
Sõna "swingman" jääb arusaamatuks, kuid teatud piirides saab "in car" vaates juhi silmade asukohta muuta. Täna hommikul proovimiseks tehtud vaade ja max kõrgusega sama vaade. Või mõtlesid sa midagi sellist või hoopis sellist?
_________________ möhhh.. |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
Smith
HV veteran

|
29.12.2007 20:50:18
|
|
|
Swingman peaks mu meelest olema "follow view". Natuke reguleerida seda saab, aga eriliselt kõrgustesse tõsta pole lubatud...
_________________ Only the Central Computer knows the truth |
|
Kommentaarid: 158 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
29.12.2007 21:11:27
|
|
|
jep, ma mõtlesin siis seda follow view varianti, pole lihtsalt varem sellist nimetust sellele nagu kohanud (ja LFS'i pole varem mänginud).
erilisse kõrgusse tõsta ma ei tahagi, kuid defaultis nagu tundub pisut liiga "saba alt piilumine". Trwindi eelviimase screeni peal tundub nagu olevat täpselt midagi sellist nagu mulle üsna ideaalselt sobiks proovin need settingud mängus üles leida...
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Trwind55
Kreisi kasutaja

|
30.12.2007 03:19:16
|
|
|
Pole ise seda vaadet palju kasutanud, aga hetkel pakkuda kaks äärmust: saba alt ja kotka tiivalt.
|
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
30.12.2007 04:34:53
|
|
|
mhmh, tänud abi eest ennist, sain õigetele settingutele näpud taha ja kõik täpselt nii paika nagu vaja...tuleb tõdeda, et võimalused vaate näppimiseks selles mängus on perfektsed!
üleüldse, kui olin täna 3 tundi järjest mingil parkimisplatsil lihtsalt ringi sõitnud LFS's siis küsisin endalt küsimuse, what da fuck have i been doing so far NOT playin this perfect game?!? lõpuks ometi üks automäng, mis tõepoolest on väärt nimetust simulaator, nüüd võib kõik need senised "simulaatorid" metsa visata ja hakata tõsiselt asjaga tegelema
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
zebra1
HV veteran

|
30.12.2007 11:54:34
|
|
|
No näed siis .. mina olen LFS'i mänginud sellest ajast peale, kui tuli kõige esimene demo välja Mis nägi jah.. praegusega võrreldes suht jube välja
Aga asi edenes ja päris korralik simulaator sai tõesti
_________________ Jätan endale õiguse valida, kellega ja kuidas äri korraldan. |
|
Kommentaarid: 182 loe/lisa |
   |
167 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
30.12.2007 18:14:18
|
|
|
graafika on tõesti tasemel, mida ma poleks üldse oodanud kusjuures. sellest aga palju väärtuslikum on minu jaoks actual elulähedane füüsika...uskumatu on näha kuidas sa lähed ja muudad natuke mingeid veermiku settinguid ja auto juhitavus tõepoolest muutub täpselt (või siis piisavalt täpselt) vastavalt nendele muutustele. ma ei oleks elu sees lootnud, et leian sellise mängu, mis lubab mul katsetada virtuaalselt, kuid samas reaalse tunnetusega erinevaid vedru jäikusi, rollbari jäikusi, camberi ja toe nurkasid, rehvi rõhke jne. ma ei peagi oma pärisauto peal enam äkki katseeksitusmeetodil selliseid asju testima, et õiget tunnetust kätte saada
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Equinox
HV veteran

|
30.12.2007 18:32:34
|
|
|
Tre,
Jah, ega muidu ei nimetataks neid tarkvara tükikesi (LFS, rFactor, RBR, ...) simulaatoriteks
Equ
_________________ Live long and prosper!
RIP, Spock. Leonard Nimoy 1931-2015 |
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wreckie
HV kasutaja
|
30.12.2007 19:21:01
|
|
|
Kas keegi oleks nii lahke, et annaks selle uue patchi aadressi, tiriks ka omale
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
likoor
HV kasutaja
|
|
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
Stabby
Kreisi kasutaja
|
30.12.2007 21:46:23
|
|
|
Wreckie kirjutas: |
Kas keegi oleks nii lahke, et annaks selle uue patchi aadressi, tiriks ka omale  |
Google is your friend.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
30.12.2007 21:48:15
|
|
|
Equinox, RBR'i olen ka pelanud pisut ja tõepoolest, kuni LFS'ni oli see reaalsusele kõige lähem asi, kuid siiski mitte nii täpne. rfactorit kahjuks ei tunne, kuid teatavasti on veel igasuguseid muid asju, mida nimetatakse ka simulaatoriteks: GTR, GTL, GTR2 ja BMW M3 challenge vist üks viimatisi. kuigi need ongi vist kõik tegelikult ühe ja sama füüsika peal siis minumeelest ei vääri ükski neist simulaatori nimetust, kuna nad lihtsalt ei simuleeri ära! justnimelt auto füüsika ja juhitavus, kõik muu võib seal olla vägagi kaunis.
Wreckie, kõige uuema versiooniga kaob mängust turboga varustatud tagaveoline tänavaauto ja asendub vormeliga. maitse asi, aga mina tõmbasin just seetõttu eelviimase versiooni, et saaks mängus sõita umbestäpselt sellise autoga nagu päriseluski rada sõidan (turbota, kuid võimsuse poolest umbes samasse kanti). lihtsalt teadmiseks...kui sa juhuslikult paar lehte eespoolt sama uudist juba lugenud ei olnud
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Xenomorph
Kreisi kasutaja
|
31.12.2007 02:11:03
|
|
|
Miks lfs ütleb , et "kõik selle nädala avamised on kasutatud" kuigi ma alles intallisin mängu :/ tahaks mängida
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
Trwind55
Kreisi kasutaja

|
31.12.2007 04:34:08
|
|
|
StaticX kirjutas: |
Miks lfs ütleb , et "kõik selle nädala avamised on kasutatud" kuigi ma alles intallisin mängu :/ tahaks mängida |
LFS'i ei saa lõpmatult avada/unlock'da. Mängu ostes oli vist kolm unlock'i ja igal reedel tuleb üks juurde, kuni 2 avamist täis saab.
*Kui arvutis on mitu OS'i siis tuleb kasutada nii mitut LFS installi, kui on OS'e.
**Sõitmaks LFS täisversiooniga demo serverites ei pea LFS lukustama "lock LFS (Return to DEMO)", piisab MP menüüst valida kas Demo/S1/S2.
***Laptopi korral, kui arvuti tuleb "Hibernation" reziimist välja, on LFS lukustunud. Tuleb teha lihtne trikk, mis mul meeles pole.
Miks sa oma kolm avamist oled osanud ära kasutada ma ei tea, aga järgmisel reedel saad uuesti täisversiooni mängida.
|
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zoig
HV veteran

|
31.12.2007 10:10:56
|
|
|
mul sõber sai ühe lisa unlocki, kui saaatis LFS-le kirja, et mis toimub?
tagasitulnud meilis selgitati kuidas se unlockimise süsteem neil töötab, ning andsid ühe lisa unlocki öeldes et rohkem niimodi unlockke juurde ei saa.
IMO veits jura süsteem neil nende unlockkdega
_________________ Et oleks raskem! |
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Stabby
Kreisi kasutaja
|
31.12.2007 13:11:48
|
|
|
Zoig kirjutas: |
IMO veits jura süsteem neil nende unlockkdega  |
Ei ole midagi, lihtsalt hoolas tuleb olla.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mihkel.
HV Guru

|
01.01.2008 20:59:12
|
|
|
Zoig kirjutas: |
mul sõber sai ühe lisa unlocki, kui saaatis LFS-le kirja, et mis toimub?
tagasitulnud meilis selgitati kuidas se unlockimise süsteem neil töötab, ning andsid ühe lisa unlocki öeldes et rohkem niimodi unlockke juurde ei saa.
IMO veits jura süsteem neil nende unlockkdega  |
Tükk aega on juba antud ja antakse ka edaspidi kui on piisavalt hea põhjendus.
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
taurip
HV kasutaja

|
03.01.2008 17:55:56
|
|
|
Kas kellelgi on veel olnud sellist hangumist mängu ajal, et hangub paariks sekundiks pilt jääb ette ja saad edasi sõita. Protsessori üks tuum läks kuni 64-68 kraadi peal ja just siis juhtuvadki need crashid. Teiste mängudega protsessori kraad nii kõrgele ei lähe, jääb kuskile 56 peale (nfs mw, medievel total war2). Kas tõesti on see mäng nii protsessori janune. Protsessor on E6600 2,4Ghz, jahutus Freezer 7pro, tuuletõmme on kastil hea.
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
likoor
HV kasutaja
|
03.01.2008 18:27:15
|
|
|
Sul mingi riistvara/driverite probleem. Ma mängin E2160 prosega (klokitud 2,4GHz-le), temperatuurid normis originaaljahutusega, ei hangu, graafika nii põhjas kui võimalik.
|
|
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
heix24
HV kasutaja

|
03.01.2008 18:58:38
|
|
|
aga lfsis see graafika on ikkagi ju väga nõrk võrreldes präeguse aja uute mängudega. kõige häirivam on tegelikult see et kõik ääred on sakilised ja teravad, mingi aa ja selline asi võiks küll siin mängus olla, Praegu kõik põhjas ja fps on pidevalt 160 lihtsalt.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|