Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
HighEnd
HV veteran

|
28.12.2007 22:47:27
|
|
|
superior, mul ei ole siis ka läägi kui näiteks silkroad taustal töötab ja ise räägin msnnis ja surfan netis või joonistan paintshopiga. mälu 1.5gb
|
|
tagasi üles |
|
 |
physics
HV kasutaja
|
28.12.2007 23:22:52
|
|
|
võta näpust, täna kui winampi ja simcity 4 tööle panin ning alt+tabi vajutasin, sain vistaga kena bluescreeni ja arvuti tegi 20 sekundi pärast restardi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
hertzog
HV kasutaja

|
29.12.2007 13:33:52
|
|
|
hertzog kirjutas: |
Huuh, mul on selline mure uue läpakaga(Asus F3K) ,et ma ei pääse peale Win update netti enam:S,
netti saan aint nii, kui teen system restore ja lülitan updatemise välja. Milles mure võib olla? |
Saab siis keegi abi anda?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Zonerman
HV veteran

|
29.12.2007 14:59:06
|
|
|
Ok sattunsin mingisse müstilisse jamasse vistaga.
Märkasin üks päev, et kui ma tahan faile ühelt pardilt teise kopeerida või kataloogist teise kohta, siis annab vista mulle aint selle lollaka heli piiksu ja kõik. Faile saab kustutada kataloogides aga cut'ida move'ida ei saa midagi. Vaatasin üle permissionid ja kõikidel kataloogisel on see read only RUUDU kastike mitte linnuke. Mässasin siin nende security asjadega aga ei midagi. On aint üks user ja see on admin.
Netist ei leidnud mingit abi kuidas sellest jamast lahti saada. Pole peale vista ka ühtki teist OP süsteemi peal.
On kegi sellise jamaga kokku puutunud?
|
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
29.12.2007 15:13:52
|
|
|
Zonerman, readonly kastike sinine ruut ongi vista linnuke
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
tagasi üles |
|
 |
Zonerman
HV veteran

|
29.12.2007 15:24:18
|
|
|
Probleem jääb samaks
Ei ole meeldiv, kui kõik failid mille ma kisun jääb sinna kuhu defaultis kopeeriti. Kasvõi dektopile. Kusjuures see pidi mingi suurem kamm vistaga olema aga korralikku toimivat fixi pole veel leidnud.
_________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA |
|
tagasi üles |
|
 |
HighEnd
HV veteran

|
29.12.2007 16:03:50
|
|
|
Zonerman, mul oli see jama vist osade failidega RC1 peal.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
29.12.2007 16:37:06
|
|
|
Zonerman kirjutas: |
Probleem jääb samaks
Ei ole meeldiv, kui kõik failid mille ma kisun jääb sinna kuhu defaultis kopeeriti. Kasvõi dektopile. Kusjuures see pidi mingi suurem kamm vistaga olema aga korralikku toimivat fixi pole veel leidnud. |
Hmm väga veider viga .Alles eile testisin siin ühte asja.Tegin ühele kettale 2 partitsiooni:Ühel istus def Home Premium ja teisel SP1-ga Vista Ultimate.Sain vabalt näiteks Vista Ultimatest mitu tähtsat faili Home Premiumiga cut-paste teisele kettale tõsta .Sul UAC off?.Vistal viimased Updated peal?
EDIT:Zonerman , Kui sa tahad siis võin jagada sulle sellise registrihäki ,et piisab ainult kahest hiireklõpsust ja sa oled faili omanik(owner).By def on eriti jama omanikustaatust muuta failidel.Eriti veel kui üle 5 faili on .
|
|
tagasi üles |
|
 |
M00t
HV Guru

|
29.12.2007 17:16:02
|
|
|
ma avastasin eile et mul kõigis pleierites peale VLC mängivad videod tagurpidi (upside down)
|
|
tagasi üles |
|
 |
Oliverk
HV veteran

|
29.12.2007 17:18:56
|
|
|
No kui vlc korralikult siis sulaselge codeci jama.
|
|
tagasi üles |
|
 |
mks
HV veteran
|
29.12.2007 17:23:44
|
|
|
d3t kirjutas: |
Zonerman, readonly kastike sinine ruut ongi vista linnuke  |
VALE! - kastike ilmub ka windows XP-s - vali kaust või mitu faili ja siis properties - kast tähendab seda, et osadel valitutest on linnuke ja osadel ei ole...
|
|
tagasi üles |
|
 |
M00t
HV Guru

|
29.12.2007 17:29:23
|
|
|
Oliverk kirjutas: |
No kui vlc korralikult siis sulaselge codeci jama. |
mhm. uus videokaart sai ka just lisatud + vista mingid poolikult toetatavad RTM driverid aga selles vaevalt et asi on
|
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
29.12.2007 22:57:48
|
|
|
superior kirjutas: |
Oliverk kirjutas: |
Noh arvatavasti vihjati sellele et virtual memoryle eraldatud 2gb ja vajab rohkem. Arvatavasti on see see teade mis superiorile ette viskab et virual memory täis. |
Karvane tunne, mcaffil on pigem õigus...
Kusjuures, see on üldse mul kinni keeratud...
2gb mälu saab täis, kui mul jookseb Vista, msn, skype ja Cobra 11 Crash Time.
Imo ei ole see nii julm mäng ka... Natukene annab isegi mängida, aga kui firefox töötab, siis on põrgu lahti.
Ikkagi Vistaga mängida ei anna... niisama Vistas olles on 1gb mälu juba kasutusel... ja teine 1gb jääb mängude jaoks väheseks. |
oot-oot, mis idiootsus see on, et rahvas virtual memory kinni keerab ?
niisama vistas olles on mul mälukasutus ~600MB, mängu ajal oleneb täiesti mängu arendaja oskusest mälu efektiivselt ärakasutada (mõni mäng raiskab ikka megalt võrreldes sellega, mis vaja oleks)
|
|
tagasi üles |
|
 |
physics
HV kasutaja
|
29.12.2007 22:59:38
|
|
|
mis kuradi pärast peaks seda virtual memoryt kinni keerama?
Endal jookseb Vista küll 1,6gb mälukasutusega ja sellest veel 2,4gb vaba.
|
|
tagasi üles |
|
 |
mks
HV veteran
|
29.12.2007 23:39:42
|
|
|
virtuaalmälu kinnikeeramine on võrdlemisi suur lollus, mida ei soovita mitte ükski windowsi elu-oluga kursis olev itimees... tegelikult ei soovita seda mitte ükski operatsioonisüsteemidega kursis olev spetsialist, paralleeliks, iga linuxiline tahab 1,5-2 korda RAMist suuremat swapfile'i ehk sedasamust virtuaalmälu, windowsiinimesed tahavad endal aga virtuaalmälu suure hurraaga kinni keerata ja arvavad, et elu paraneb...
|
|
tagasi üles |
|
 |
Zonerman
HV veteran

|
30.12.2007 13:21:07
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
Zonerman kirjutas: |
Probleem jääb samaks
Ei ole meeldiv, kui kõik failid mille ma kisun jääb sinna kuhu defaultis kopeeriti. Kasvõi dektopile. Kusjuures see pidi mingi suurem kamm vistaga olema aga korralikku toimivat fixi pole veel leidnud. |
Hmm väga veider viga .Alles eile testisin siin ühte asja.Tegin ühele kettale 2 partitsiooni:Ühel istus def Home Premium ja teisel SP1-ga Vista Ultimate.Sain vabalt näiteks Vista Ultimatest mitu tähtsat faili Home Premiumiga cut-paste teisele kettale tõsta .Sul UAC off?.Vistal viimased Updated peal?
EDIT:Zonerman , Kui sa tahad siis võin jagada sulle sellise registrihäki ,et piisab ainult kahest hiireklõpsust ja sa oled faili omanik(owner).By def on eriti jama omanikustaatust muuta failidel.Eriti veel kui üle 5 faili on . |
Nu võib proovida küll PS kaudu. Iva selles, et kaustadel on see jama. Ühelgi failil pole read only peal. Kõik Vista kaitsed on maas ka UAC ja mul legaalne Retail Ultimate koos kõigi update'idega. Jama ilmnes paar päeva tagasi lambist. Enne töötas kõik korralikult.
Kaustalt read only maha võtta ilmub see kohe tagasi. Aru ma ei saa kuidas selline asi üldse olla saab. Kõik õigused on minul adminnil olemas.
|
|
tagasi üles |
|
 |
solution
HV Guru

|
30.12.2007 17:20:08
|
|
|
Varem oli desktopil paremal yks suure menyy, kus oli kell jms. Kuidas selle tagasi saaks?
|
|
tagasi üles |
|
 |
time123
HV Guru

|
30.12.2007 17:20:52
|
|
|
Start menüüst, accessoriest leiad Windows Sidebari.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
30.12.2007 20:43:22
|
|
|
klge mul jälle üks mure kuna ei osanud seda kuhugi postitada siis loodan et see sobib siia teemasse ja keegi ei pahanda ... asi ise selline et sai ostetud uus arvuti siin mõned nädalad tagasi ja ma ei tea nett jamab nii et on ja siis mingi hetkeks kaob ära ja tuleb jälle tagasi... ma ei tea äkki see on teenuse pakkuja viga või mingis muus on jama ja explorer ka nagu hangub kinni et nagu kiilub kinni suht tihti ja siis tuleb kiri et not responding või et restart explorer ja vahest tuleb üldse restart teha arvutile on keegi nii kena ja oskab öelda milles viga võib olla ? mingeid tõmbamis programme ei kasuta ja op süsteem on Windows Vista Home Premium 64 bit ... igast viiruseskännid olne ka läbi teind ja mingeid viiruseid ei paista olevat ennem ei olnud sellist jama ja nüüd siis äkki selline jama on keegi nii kena ja oskab öelda milles viga võib olla ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
time123
HV Guru

|
30.12.2007 21:51:28
|
|
|
Mis teated Event Viewerisse tekivad?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
30.12.2007 23:04:25
|
|
|
time123 kirjutas: |
Mis teated Event Viewerisse tekivad? |
ee.. sry ma veits võhik ka :S mis see Event Viewer on ja kus ma seda näen ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
M00t
HV Guru

|
30.12.2007 23:12:24
|
|
|
Gap kirjutas: |
ee.. sry ma veits võhik ka :S mis see Event Viewer on ja kus ma seda näen ?  |
kirjutad start menüü otsingusse Event viewer, ja klikid tulemuse peal
|
|
tagasi üles |
|
 |
superior
HV Guru
|
30.12.2007 23:15:27
|
|
|
Kammoon, mis mõte sellel Start Searchil on, kui keegi ei kasuta seda.
Minu arvates on see üks parimaid omadusi Vistal.
Kirjuta sinna Event Viewer ja voilaa!!!
|
|
tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
31.12.2007 00:29:32
|
|
|
Gap kirjutas: |
ee.. sry ma veits võhik ka :S mis see Event Viewer on ja kus ma seda näen ?  |
Ma pidin just postitama,et "vaevalt kasutaja Gap sellise asja üleski leiab" .Lühidalt:Event Viewer on selline wini sisseehitatud proge mis kogub kokku erinevad süsteemiteated.Olgu need siis veateated kui miski proge lõpetas töötamise,teated selle kohta kui mingi programm pandi käima,lõpetati vms.EV-->Windows Logs-->System.Tavaliselt kui arvuti hakkab "naljakalt" käituma siis on põhjuseks mingi äkiline muutus...installisid uued driverid,mingi uus programm põhjustab ebastabiilsust jne.EV-ga saab seda kõike jälgida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|