Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Andium
HV veteran
|
04.05.2003 17:12:09
mpg3, wav teha midi failiks |
|
|
Kas keegi teab mõnda programmi, mis teeb seda. Ühesõnaga teeks igasugused audio tüübid midiks.
Kas cool editil oli see võimalus. Ning kas on ka sellist võimalust, et ta võtab selle laulu ka ära. See ei ole nii tähtis.
_________________ Olen alati ühel arvamusel inimestega, kes minuga nõustuvad. |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
v2lk
Lõuapoolik

|
|
tagasi üles |
|
 |
boro
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
2 :: |
4 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Telempe
Kreisi kasutaja

|
05.05.2003 18:34:44
|
|
|
otsi programmi nimega konvertor (mingi prantslaste jama, aga võimalusi see eest oi-kui-palju )
_________________ ORLY? I hardly know her! |
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
dyyp
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
Petz
HV Guru
|
09.05.2003 14:57:51
|
|
|
Milleks on vaja wavi midiks teha? Eeldan, et tahad lugu oma sündi sisse saada ja siis pulma esinema minna... Lihtsam on võrgust kohe vastavad midilood otsida.
Äärmisel juhul saad mingist miditoolist abi, kui audio on kenasti radadel laiali, iga instrument omal ja siis hakkad neid ükshaaval konverteerima. See toimib ka aint suht puhaste ilma effektideta soundide puhul...
Ühesõnaga unusta see mõte ja õpi pillimäng selgeks
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
09.05.2003 20:59:41
|
|
|
Kodanik Petz ei ole mina ming pilli mees ega taha ka süntekasse saada nagu ma sain sinu jutust aru. Minu põhjus ja huvi on teisest vallas.
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
tartu15
HV vaatleja
|
10.05.2003 18:32:59
|
|
|
MIDI on maakeeles käskude jada sündi või mõne muu elektroonilise muusikainstrumendi
juhtimiseks ,st.ei sisalda üldse muusikalist infi.VAW-ks saad sa nii teha,kui suskad midi juhtmed sündile taha,paned vastava progega (steinberg näiteks) faili käima ja salvestad
sündi väljundist tuleva heli ära.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
10.05.2003 22:26:33
|
|
|
Hv kodanikud läheks ikka teemasse tagasi. Tore on süntekas aga ei paku huvi. Sünteka jaoks tehke eraldi teema. et paluks enam mitte sellest rääkida.
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Petz
HV Guru
|
11.05.2003 23:17:42
|
|
|
Andium kirjutas: |
Kodanik Petz ei ole mina ming pilli mees ega taha ka süntekasse saada nagu ma sain sinu jutust aru. Minu põhjus ja huvi on teisest vallas. |
Lase ma arvan veel üks kord Tahad kellegi loo midikujule saada, sellest noodid välja trükkida ja järgmisele eurovisioonile saata? Mind tõesti huvitab, millise kasuliku rakenduse oled midifailile koduses majapidamises leidnud?
Midi on ju paratamatult seotud helisüntesaatoriga, pole vahet kas see asub klahvidega kastis või arvuti helikaardil. Lisaks võib olla tegemist veel rütmimasina või efektiploki tüürimisega, aga vaevalt neist jutt käib, kui mainitud juba laulu eemaldamist...
Igatahes huvitav... see teine vald...
|
|
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
MC Riot
HV kasutaja
|
30.05.2003 12:28:25
|
|
|
Eks ta oma teblale helinaid tahab- mis muud
Aga tõesti, lihtsam/odavam on vist käsitsi paar kolm instrumendi rada sisse toksida kui mõne tasuta juraga kilinaid-kolinaid kuulata või mõne profitarkvarajupi (kindlasti neid on, ise pole näinud küll) eest hullu pappi maksta...
Pealegi on enamus tuntumaid lugusid nagunii juba midiks kirjutatud www.findmidis.com jms saidid abiks (google eriti muidugi)
_________________ MC Riot |
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
30.05.2003 23:51:14
|
|
|
nii ja naa
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Micca
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
Estlander
HV vaatleja
|
05.06.2003 08:57:08
|
|
|
Kallis Andium, ilma sündita ei ole sul midi-st mingit kasu nii või naa peab sünt sul seda maha mängima... olgu see siis eraldi PILL või sinu helikaart või hoopiski mingi prof. sünt-moodul... ühesõnaga polegi teemast mööda räägitud vaid sulle selgitatud, mis on midi ja miks sa wav'ist midit teha ei saa
|
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
05.06.2003 15:01:04
|
|
|
Estlander nii mobiilid kui ka arvutid mängivad väga hästi midisi ette. Ei ole vaja mingit süntekat vaja. Süntekas ongi arvuti mis suudab järgi teha kõiki pille. Kahjuks pean teavitama, et on võimalik wav ümber teha midiks. Muidugi kui hea kvaliteet ja muud asjad on juba teine asi.
Suured Tänud teistele ja Miccale.
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Petz
HV Guru
|
06.06.2003 14:41:44
|
|
|
Andium kirjutas: |
Estlander nii mobiilid kui ka arvutid mängivad väga hästi midisi ette. Ei ole vaja mingit süntekat vaja. Süntekas ongi arvuti mis suudab järgi teha kõiki pille. |
Üsna mõttetu vaidlus, aga tahaks ikka asju õige nimega nimetada. Wavi midiks tegemine tähendab umbes sama mis meetrist kilogrammi tegemine. Sa saad wav formaadis salvestatud MELOODIA interpreteerida midi abil - nii oleks ehk korrektne öelda Ja süntekaga on veidi teised lood - mitte arvuti pole süntekas vaid arvuti helikaardil (samahästi ka telefonis) on süntesaatorimoodul, mis tekitab vastavalt saadud midikäskudele helisignaale. Vastavalt seadmele on see moodul lihtsam või keerulisem. Üldlevinud arusaam helisüntesaatorist on IMHO selline...
Aga kui nüüd teema juurde tagasi tulla... oleks siis kohe öelnud, et telefoni jaoks, poleks üldse mingit sünditeemat tekkinud... sorry, ei teadnud et telefonid ka midi seedivad, omal rohkem rääkimise jaoks... 8)
|
|
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
06.06.2003 16:52:08
|
|
|
Oh jah. Tõesti mõttetu vaielda. Minule ei ole vaja mingit tarkust ja mida need tähendavad. Nagu nii poleks selle tarkusega midagi teha ka olnud. Minule oli vaja proget. teadsin, et neid oli olemas. Pealegi jah ega ma wavi poleks kasutanud rohkem ikka mp3e. Selles olen üsna kindel, ega teie ka sellest süntekast ja midist just väga hästi tea. Räägite sellest millest olete poole kõrvaga kuulnud või lugenud pilukil. Ok nüüd aitab küll.
Kui keegi veel teab mõnda kobetat proge, postitagu.
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|