Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
iDemon
HV Guru

|
26.12.2007 02:54:01
|
|
|
No arvatavasti töötavad, neil PSP'del on vaid üks kindel klaasisuurus.
Ja vaevalt Amazon pilakaupa seal müüks.
|
|
Kommentaarid: 122 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
1 :: |
104 |
|
tagasi üles |
|
 |
buu
HV vaatleja

|
26.12.2007 13:12:24
|
|
|
tegelt mu küsimus oli ajendatud sellest, et lugesin toote juurest kommi, et nuppude augud pole vist päris õiges kohas ja sellepärast käisid pärast korpuse vahetamist natuke raskelt. ja teine huvitavam komm oli see, et korpuse vahetamisel õnnestus ühel kruvisid nii kõvasti keerata, et lõhkus lcd ekraani ära ehk siis huvitav oleks kuulda mõne mitte-ameeriklase kogemusi, kuna nad seal üle ookeani oma mõistusega just ei hiilga ju
ahjaa, ja teema siis ajendatud sellest, et mu psp korpusesse on mingil imelikul viisil mõlemasse nurka praod tekkinud. ONOFFis miski kassatibi kukkus kohe süüdistama, et maha pillanud jne, aga lõpuks õnnestus ühe asjalikuma noormehega ka rääkida ja tema soovitas garantiise pöörduda, aga polnud 100%, et kas läheb ikka garantii alla. Pole veel garantiitegelastega protsessima läinud, aga kui nad peaksid raha tahtma, siis pigem telliks ise kuskilt netist uue korpuse. Seda muidugi ei pea ütlemaigi vist, et suht pettunud, et sony toode niimoodi laguneb nagu miski odav hiina junn.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Windslore
HV veteran
|
26.12.2007 14:35:45
|
|
|
Ise tellisin chrome faceplate Ebayst. Äärtest on väikesed praod sees ning paar nuppu käivad tõesti veidi raskemalt kui ülejäänud. Välimus on kena, aga praktiline eriti ei ole...
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
iDemon
HV Guru

|
26.12.2007 15:16:05
|
|
|
buu kirjutas: |
tegelt mu küsimus oli ajendatud sellest, et lugesin toote juurest kommi, et nuppude augud pole vist päris õiges kohas ja sellepärast käisid pärast korpuse vahetamist natuke raskelt. ja teine huvitavam komm oli see, et korpuse vahetamisel õnnestus ühel kruvisid nii kõvasti keerata, et lõhkus lcd ekraani ära ehk siis huvitav oleks kuulda mõne mitte-ameeriklase kogemusi, kuna nad seal üle ookeani oma mõistusega just ei hiilga ju
ahjaa, ja teema siis ajendatud sellest, et mu psp korpusesse on mingil imelikul viisil mõlemasse nurka praod tekkinud. ONOFFis miski kassatibi kukkus kohe süüdistama, et maha pillanud jne, aga lõpuks õnnestus ühe asjalikuma noormehega ka rääkida ja tema soovitas garantiise pöörduda, aga polnud 100%, et kas läheb ikka garantii alla. Pole veel garantiitegelastega protsessima läinud, aga kui nad peaksid raha tahtma, siis pigem telliks ise kuskilt netist uue korpuse. Seda muidugi ei pea ütlemaigi vist, et suht pettunud, et sony toode niimoodi laguneb nagu miski odav hiina junn. |
See, et sinu PSP laguneb nagu "odav hiina junn" ei tähenda et need nii lagunevadki, siin foorumis on palju PSP omanikke, ka endal on kaks aastat olnud - ja probleeme ekraaniga on siin foorumis vaid mõne üksikuga olnud ja neilgi oma enda vea pärast. [Maha kukkunud, põrutada saanud jms.]
Sest ega see ekraan sul mõrasid nüüd päris ilma asjata saa, küllap ikka oled hooletu olnud sellega.
|
|
   |
104 |
|
tagasi üles |
|
 |
ahvilõust
Aeg Maha 2n

|
26.12.2007 15:27:22
|
|
|
Mul läks üks suunanupp päris kähku katki. Kuna ma analog sticki ei kasutanud ja ainuld neid suunanuppe kasutasingi. Need ongi vist ainult dekoratsiooniks, sest kasutada on neid ekstreem ebamugav. Mängimiskes need ei kõlba.
_________________ Gdesainer
M: MSI RTX 3070 Gaming Trio |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Windslore
HV veteran
|
26.12.2007 15:34:40
|
|
|
Minu arust on analog stick veel hoopiski ebamugavam!
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
buu
HV vaatleja

|
26.12.2007 18:19:57
|
|
|
iDemon kirjutas: |
See, et sinu PSP laguneb nagu "odav hiina junn" ei tähenda et need nii lagunevadki, siin foorumis on palju PSP omanikke, ka endal on kaks aastat olnud - ja probleeme ekraaniga on siin foorumis vaid mõne üksikuga olnud ja neilgi oma enda vea pärast. [Maha kukkunud, põrutada saanud jms.]
Sest ega see ekraan sul mõrasid nüüd päris ilma asjata saa, küllap ikka oled hooletu olnud sellega.  |
Ega ma sulle kuidagi tõestada ei saa, et see pole maha kukkunud ja retsida saanud, kui ei usu, siis ära usu, aga pole vaja kohe hooletuses süüdistama hakata. Vihjeks veel nii palju, et ei kuulu üldse sinna riskigruppi, kes tavaliselt oma asjud lõhuvad ja hoida ei oska Aga tegin paar pilti ja tore oleks, kui ütleksid, et mis selle PSPga siis tehtud on, et sellised praod tekkinud on:
Pildid
Mulle endale tundub, et kuskil on miskid kruvid liiga pingul vms, sest praod tekkisid hästi aeglaselt ja lähevad kogu aeg vaikselt suuremaks.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
matzz007
HV veteran

|
26.12.2007 18:22:46
|
|
|
iDemon kirjutas: |
Sest ega see ekraan sul mõrasid nüüd päris ilma asjata saa, küllap ikka oled hooletu olnud sellega.  |
Ega ma sulle kuidagi tõestada ei saa, et see pole maha kukkunud ja retsida saanud, kui ei usu, siis ära usu, aga pole vaja kohe hooletuses süüdistama hakata. Vihjeks veel nii palju, et ei kuulu üldse sinna riskigruppi, kes tavaliselt oma asjud lõhuvad ja hoida ei oska Aga tegin paar pilti ja tore oleks, kui ütleksid, et mis selle PSPga siis tehtud on, et sellised praod tekkinud on:
Pildid
Mulle endale tundub, et kuskil on miskid kruvid liiga pingul vms, sest praod tekkisid hästi aeglaselt ja lähevad kogu aeg vaikselt suuremaks. |
üldiselt pspd ei lähe niisama sedasi katki, selles on midagi muud süüdi, põrutused vms, võid proovida kruve nati lahti lasta vb aitab, kuid eriti ei usu seda.
_________________ Project Wooden Case |
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
99 |
|
tagasi üles |
|
 |
buu
HV vaatleja

|
26.12.2007 18:53:07
|
|
|
ega see kruvide lahti keeramine olemasolevaid pragusid ikka ära ei paranda aga jah, faceplate vahetamisega see jama, et garantiiklepsu peab katki tegema.
Ega ma ise ka ei usuks, kui keegi tuleks väitma, et pole midagi oma PSPga teinud ja praod tekkisid iseenesest, aga tõesti pole midagi erilist teinud sellega ja kui hästi hoidmise all mõeldakse vati sees hoidmist, siis seda pole tõesti teinud. Aga samas pole mitte ühtegi muud kriimu ega värki kuskil, sellise suure põrutuse peale peaks ju mingi jälg mujale ka jääma!
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomv
Kreisi kasutaja

|
27.12.2007 02:04:15
|
|
|
Höh. Sellised praod tekivad põrutusest või näiteks mingi kivikesega pihta saamisest. Ning need praod lähevadki suuremaks, nagu ka auto tuuleklaasi aknale tekkinud praod.
_________________ jah |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Torms
HV vaatleja
|
27.12.2007 02:20:34
|
|
|
Selline küsimus et kas on ka psp kodustamisel mõned miinused kahm? Nagu nt. midagi kaob ära vms
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
HA
HV Guru

|
27.12.2007 02:22:24
|
|
|
Torms, kui totaalselt otsad annab, siis garantii ei kehti (kui avastatakse, et muu soft on peale pandud)
vb on midagi veel, ise ei tea nii täpselt
|
|
Kommentaarid: 143 loe/lisa |
   |
2 :: |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
buu
HV vaatleja

|
27.12.2007 02:27:03
|
|
|
Tomv kirjutas: |
Höh. Sellised praod tekivad põrutusest või näiteks mingi kivikesega pihta saamisest. Ning need praod lähevadki suuremaks, nagu ka auto tuuleklaasi aknale tekkinud praod. |
njah, siis ma pidin neid kivikesi suht täpselt ikka sihtima, sest praod on enam vähem sümmeetriliselt alguse saanud.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Torms
HV vaatleja
|
27.12.2007 02:31:15
|
|
|
Järelikult kodustamine ise midagi sitemaks ei keera, keegi mulle kuskilt ütles et kui on kodune peal siis pidi mingi aja pärast psp katki minema :S
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draconda88
HV vaatleja
|
27.12.2007 08:04:53
|
|
|
Ei lähe midagi katki.Kõik keda ma tean on kodustatud psp'dega ja pole kurtnud üldsegi.Ja ma tean neid palju
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomv
Kreisi kasutaja

|
27.12.2007 12:43:56
|
|
|
Tomv kirjutas: |
Höh. Sellised praod tekivad põrutusest või näiteks mingi kivikesega pihta saamisest. Ning need praod lähevadki suuremaks, nagu ka auto tuuleklaasi aknale tekkinud praod. |
njah, siis ma pidin neid kivikesi suht täpselt ikka sihtima, sest praod on enam vähem sümmeetriliselt alguse saanud. |
Nojah, aga mingid mikropraod võisid juba enne sinu kätte sattumist olla. Muidugi võivad kruvidest ka olla. Aga arvan et nõustud minuga, et ise enesest need praod ei teki.
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Torms
HV vaatleja
|
27.12.2007 19:16:38
|
|
|
kas keegi saab olla abiks kodustamisel, tallinnas või tallinna lähi ümbruses, tulen ise kohale, nt nelja õlle eest või kui õlut ei joo võin raha ka anda.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Codecci
HV kasutaja
|
28.12.2007 01:23:34
|
|
|
Kas Fat ikka tunduvalt kehvem kui Slim? Pakutakse hetkel Fati giga packi 2300.- eest, et kas on mõtet... Slimi mälu 2x suurem jms, on see nii suur erinevus?
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
iDemon
HV Guru

|
28.12.2007 01:25:24
|
|
|
Ei ole.
Kui sa kavatsed originaalmänge osta, siis sa saad lihtsalt veidi kiiremate loadimis aegadega, ning kergema PSP. (Kui valid Slimi)
Fati on hea downgradida, ja imho vahe on neil vaid kaalus .. see extra ram aitab vaid loadingutele ja osadele homebrew progedele kaasa.
|
|
   |
104 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
28.12.2007 01:27:25
|
|
|
FAT i hea eelis on see et homebrew jookseb (saad oma custom softiga jamada) ning minuarust fati on mugavam käes hoida. Ehk siis nagu on millestki kinni hoida. Slimi eelis peaks olema uutemates mängudes kiirem loading, kergem jms erinevused (vähemalt nii kuulnud).
Ise viisin oma slimi tagasi (ekraani defekt) ja vaikselt uurin kus kohast saaks FAT i osta. Teagi kas uuest peast kusagil müüakse... peab vist kah kusagilt asjaliku kasutatud FAT psp leidma
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
vabarna
Kreisi kasutaja

|
28.12.2007 01:32:18
|
|
|
angel kirjutas: |
Ise viisin oma slimi tagasi (ekraani defekt) |
Ma juba enne lol'isin, kui sa sellest pikemalt rääkisin, ja nüüd tuli jälle lol välja. Tänud!
(s.t. see järjestikuselt kahel PSP-l esinenud "defekt" ei ole tegelikult defekt)
viimati muutis vabarna 28.12.2007 01:33:41, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
28.12.2007 01:33:12
|
|
|
what
keegi peab nalja kah tegema
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
jaanus03
HV kasutaja

|
28.12.2007 10:18:38
|
|
|
Kui on valida slimi ja fati vahel, siis võta kindlasti slim, mis on uuem ja parem. Kui 2x suurem RAM mingit muutust ei teeks, ei oleks Sony ainult iseenese meelehea pärast kindlasti sellist uuendust teinud selles konsoolis. Slimi kasuks räägib veel väiksem kaal, energia tarbimine, kõlarite asukoht, ekraani heledus jpm.
Muidugi jääb valik lõpuks enda teha. www.google.com alati abiks
tsitaat: |
Kas Fat ikka tunduvalt kehvem kui Slim? Pakutakse hetkel Fati giga packi 2300.- eest, et kas on mõtet... Slimi mälu 2x suurem jms, on see nii suur erinevus?
|
Homebrew jookseb igal pool. Minu Slimil väga ilusti nt
tsitaat: |
FAT i hea eelis on see et homebrew jookseb
|
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
28.12.2007 10:20:17
|
|
|
need slimid mis poes peaks juba 3.71 olema ja seal kodukootud kood ei jookse. Või vähemalt pole kuulnud et keegi oleks seal asja edukalt tööle saanud.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
vabarna
Kreisi kasutaja

|
28.12.2007 11:03:50
|
|
|
Sellest on siinsamas teemas kõvasti juttu olnud. Tutorial'e ma siia kopeerima ei hakka, piirdun vaid tõdemusega, et ise ostsin paar nädalat tagasi 3.71 fw-ga Slimi ja praegu mängin selle peal Cave Story PSP-porti...
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|