praegune kellaaeg 21.06.2025 18:49:27
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
angel
HV Guru

|
23.12.2007 18:08:20
|
|
|
graafikal minuarust ei olnud viga midagi.. mängitavus jms oli kõvasti parem kiu Call of yourcrap. Seal oli mingi kummi graafika + the same shit all over again pidevalt. AI oli kah loll ja levelid ühesugused kõik
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Heldur92
HV vaatleja

|
23.12.2007 19:35:15
|
|
|
angel graafika on CoJ küll hea, parem kui GUN´i oma, mis oli mingi jube kandiline... Ja CoJ story oli ka hea ja normaalselt pikk. Mängitavus oli ka hea. Ja sama tegevust seal küll kogu aeg polnd. Näiteks see kalju otsa ronimise missioon oli väga lahe. A nagu ma juba varem olen su postitusi näinud siis sinuga on mõttetu vaielda.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jürto112
HV vaatleja
|
15.02.2009 18:06:27
|
|
|
Gun oli jah huvitav mäng, kuid kahjuks tõesti halva graafikaga ja liialt lühike. Story oli see eest aga huvitav ja see oli mäng kuhu brutaalsus sobis Kuid nõustun Heldur92 sinuga selles osas, et Call of Juarez oli tunduvalt parem mäng. Olen kuulnud kõlakaid, et vb on tulemas ka Gun'le järg mis oleks väga tore, kuna Call of Juarezi teine osa on juba kinnitatud. Saaks näha, kumb parem tuleks
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|