Mul käib ka praegu Top Geari maraton 9. ja 10. hooaeg vaadatud 4 päevaga; 8. poolepeal 8)
Ma leidsin platooni endise ketta pealt selle USA osa ja ikka päris hea oli... eriti see kui nende autod puhtaks pesti kohalike kantpeade poolt
Kahju, et tal rohkem neid polnud
The internationally reknowned television auto programme Top Gear will be featuring HPI and Hot Bodies nitro-powered trucks in an upcoming episode! The trucks used were the Savage X 4.6 and the HB Lightning Stadium 2 Pro.
Top Gear's mystery racer The Stig and presenter Richard Hammond, along with Hot Bodies and HPI trucks, were involved in a six-minute feature. Watch the show to see everything they got up to during two days of filming!
Top Gear airs weekly; the HB and HPI trucks are featured in the final episode of the series (and the last new Top Gear for 2007) airing on the 23rd of December at 8PM on BBC2.
http://hpieurope.com/news.php?lang=en&issue=2007121301
9PM GMT: Richard Hammond Meets Evel Knievel, his childhood hero shortly before the legend passed away _________________ -logod, firmaidentiteet, küljendamine, flash-
-portfolio-
pigem 1 hooaja esimesi osasi.
rääkitakse minist mis on aasta väljas olnud ja tulevasest volvo linnamaasturist (mis on krt teab kui kau ajuba väljas olnud )
Clarkson tegi väikse apsaka...ütles peale II autoga kiiruse kaamera testi, et tulemust ei salvestada, kui kiirus on suur...aga III test polnud veel jooksnud.. _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
Clarkson tegi väikse apsaka...ütles peale II autoga kiiruse kaamera testi, et tulemust ei salvestada, kui kiirus on suur...aga III test polnud veel jooksnud..
Kiirustesti tehti jah esimesel hooajal. Siis peab esimenehooaeg olema. Kui ma ei eksi esimesena läks Honda Type-R, siis mingi mersu ja siis TVR
See TV3 osa oli küll... nooh.. suht igav. Võrreldes uuematega. Nii et tüübid on ikka kõvast edasi arenenud. Võibolla kui uuemaid poleks näinud, oleks isegi peale läinud, aga nüüd võitlesin küll sooviga hoopis magama minna. Aga vaatasin ikka lõpuni ära, kuigi ei toonud ka see midagi paremat. Kuidagi väga rabe oli, aga iseenesest arusaadav, enamvähem kõik hilisemad tüüptestid olid ju a la esimest korda, nii et nad ise ka veel täpselt ei teadnud mis neist tulla võiks. _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
eile top gear TV3's oli jah:
Series 1 Episode 1 20 October 2002 külaline: Harry Enfield
TV3 alustaski ju 9'ndast hooajast, see sain nüüd läbi ja hakkasid ilmselt algusest näitama...
oleks võinud siis kohe algusest hakata ja tihedamini kui kord nädalas
Kas tõesti ei anna eestist kuidasgi BBC2-e otse vaadata?
oma SAT Astra 2 28.2E-le suunata ja saab täitsa vaadata, nagu astra tabelist aru saan, siis pole see kodeeritud, seega vaatajakaarti ei vaja.
hmm, eks ma pühapäeval papsi satitaldrikut uurin, äkki saan korraliku kolmetunnise topgeeriõhtu teha _________________ -logod, firmaidentiteet, küljendamine, flash-
-portfolio-
TV3 alustaski ju 9'ndast hooajast, see sain nüüd läbi ja hakkasid ilmselt algusest näitama...
oleks võinud siis kohe algusest hakata ja tihedamini kui kord nädalas
Tuli välja siis selle hooaja parimad hetked, ei midagi erilist aga oli tore neid häid kohti meeldetuletada. Eriti meeldis see kus May seal "parimate teede otsinguil" oma "väga heas" autos sõitis
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.