Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows Vista märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 183, 184, 185 ... 377, 378, 379  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 17.12.2007 22:20:07 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
Skeptik kirjutas:
tomorrow, miks sa SP1 kohe plaadile ei integreeri?

See pole kahjuks hetkel veel tehnilistel põhjustel võimalik icon_cry.gif .vLite looja Nuhi lubab seda funktsionaalsust veidi pärast SP1 lõppversiooni ilmumist icon_wink.gif .

tegelikult mõtlesin ametlikku slipstreamimise meetodit, aga paistab, et see veel ei funkka... aega hoiaks kõvasti kokku...
tsitaat:
Slipstream. The slipstream version of Windows Vista SP1 is media that already contains the service pack, which companies can use to deploy the operating system to new computers or to upgrade existing computers. Availability will be limited. Microsoft will update Windows Vista retail media with Windows Vista SP1 slipstream media in the future. Slipstream media will also be available to Volume Licensing customers.

http://windowsvistablog.com/blogs/windowsvista/pages/windows-vista-service-pack-1-beta-whitepaper.aspx

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.12.2007 23:03:34 vasta tsitaadiga

Skeptik kirjutas:
tomorrow kirjutas:
Skeptik kirjutas:
tomorrow, miks sa SP1 kohe plaadile ei integreeri?

See pole kahjuks hetkel veel tehnilistel põhjustel võimalik icon_cry.gif .vLite looja Nuhi lubab seda funktsionaalsust veidi pärast SP1 lõppversiooni ilmumist icon_wink.gif .

tegelikult mõtlesin ametlikku slipstreamimise meetodit, aga paistab, et see veel ei funkka... aega hoiaks kõvasti kokku...
tsitaat:
Slipstream. The slipstream version of Windows Vista SP1 is media that already contains the service pack, which companies can use to deploy the operating system to new computers or to upgrade existing computers. Availability will be limited. Microsoft will update Windows Vista retail media with Windows Vista SP1 slipstream media in the future. Slipstream media will also be available to Volume Licensing customers.

http://windowsvistablog.com/blogs/windowsvista/pages/windows-vista-service-pack-1-beta-whitepaper.aspx

MS-l oli selline plaan jah aga millegipärast nad tõmbusid tagasi ja hetkel tundub,et kui see funktsioon tuleb siis alles Vista SP2-s icon_neutral.gif .Kui lõplik SP1 ilmub siis küsin MS käest omale Vista iso millele on SP1 juba sisse integreeritud ja nudin seda vLite-ga.See kaotaks vajaduse SP1 mingil moel integreerima hakata ja hoiaks kõvasti aega kokku icon_wink.gif .
tagasi üles
wiinanina
HV kasutaja

sõnum 18.12.2007 02:12:34 vasta tsitaadiga

Vaatasin ka üle hulga aja mida msdn dowloadide all pakutakse.
seal en_windows_vista_retail_with_service_pack_1_rc_x86_dvd.iso
täiesti olemas. Ja juba 12 detsembrist alates.
Miks küll peab ise nende failide plaadile integreerimisega vaeva nägema????

Samas, naitab see muidugi ka seda, et testimisega ollakse tõesti lõpusirgel, kui pakutakse proovimiseks installimeediat koos integreeritud sp-ga.
tagasi üles
reebus
HV kasutaja
reebus

sõnum 18.12.2007 17:31:29 vasta tsitaadiga

Kui paljud teist 64bit versioone kasutavad? Annab see mingit advance' 32bitise ees? Eeldusel, et elu muust peale Crysise kah koosneb icon_biggrin.gif
tagasi üles
HighEnd
HV veteran
HighEnd

sõnum 18.12.2007 18:35:21 vasta tsitaadiga

reebus, mina kasutan. Niipalju eeldusi on et kaamerale ei ole drivereid. Crysis peaks loogiliselt jooksma aga mul videokaart vist ära põlenud icon_rolleyes.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
mks
HV veteran

sõnum 18.12.2007 18:36:47 vasta tsitaadiga

reebus kirjutas:
Kui paljud teist 64bit versioone kasutavad? Annab see mingit advance' 32bitise ees? Eeldusel, et elu muust peale Crysise kah koosneb icon_biggrin.gif

mina kasutan 64bit ainult selle pärast, et läpatsiga ta by default kaasas oli ja ei näinud sügavat mõtet ümber installida... ei tea, kas siin tuleb kiita MSi või Lenovot, igaljuhul sinist (vista puhul ka musta) veel näinud ei ole, kõik töötab täpselt nii, nagu ta töötama peab...
tagasi üles
Vahur
HV Guru
Vahur

sõnum 18.12.2007 18:58:37 vasta tsitaadiga

Kas minu profiilis olevale läpakale oleks mõtet x86 versioon välja vahetada x64'ja vastu?
tagasi üles
HighEnd
HV veteran
HighEnd

sõnum 18.12.2007 19:00:51 vasta tsitaadiga

[VaHuR], kui sul 32bit win korralikult töötab siis ma ei näe vahetusel mõtet.
tagasi üles
G2rry
HV kasutaja
G2rry

sõnum 18.12.2007 22:55:58 vasta tsitaadiga

Tere!

Ei leidnud otsingust mõistlikumat teemat kuhu enda küsimus esitada seega.

Mul on tulnud viimasel ajal soov vista(ultimate) järele,lihtsalt funi pärast. Arvuti peaks seda ilusti jooksutama vist amd athlon xp mingi 2000mhz 1,5gb ram 128mb nvidia video 200gb kõvaketas. Aga küsimus see, et formatit ei taha teha,kui niisama upgrade panen vista plaadilt kas siis jäävad kõik mu asjad kuskile alles või jään kõigest ilma? Ka võib keegi targem öelda kuidas mu helikaart ja video ja muud asjad suhtuvad vistasse? kas driverid töötavad või peab netist hakkama mingeid upgradesid ja patche vms. otsima?

Siiani ongi vista install selle taga seisnud, ei raatsi nagu teist kõvaketast kah juurde osta veel selle pärast et asju bacupida ja 160 gb eest dvd-sid kirjutada pole ka eriti tore icon_biggrin.gif Seega sooviks testidud vastust, et upgrade töötab ilma et asjad kaoksid icon_smile.gif

AITÄH!
tagasi üles
HighEnd
HV veteran
HighEnd

sõnum 18.12.2007 23:02:34 vasta tsitaadiga

G2rry, kui upgrade teed siis peaks kõik alles jääma. Mul vist jäid ükskord niisama Vistat installides ka kõik asjad alles. Vaata enne järgi kas drivereid leidub. icon_rolleyes.gif
Kasutaja tomorrow teab vist seda Os-si installi asja paremini
tagasi üles
reebus
HV kasutaja
reebus

sõnum 18.12.2007 23:29:58 vasta tsitaadiga

ok,
aga kuidas on 32biti all lood 4GB mäluga? Palju XP32bit ja Vista32bit sellest ära tunnevad?
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 18.12.2007 23:54:30 vasta tsitaadiga

G2rry kirjutas:
Tere!

Ei leidnud otsingust mõistlikumat teemat kuhu enda küsimus esitada seega.

Mul on tulnud viimasel ajal soov vista(ultimate) järele,lihtsalt funi pärast. Arvuti peaks seda ilusti jooksutama vist amd athlon xp mingi 2000mhz 1,5gb ram 128mb nvidia video 200gb kõvaketas. Aga küsimus see, et formatit ei taha teha,kui niisama upgrade panen vista plaadilt kas siis jäävad kõik mu asjad kuskile alles või jään kõigest ilma? Ka võib keegi targem öelda kuidas mu helikaart ja video ja muud asjad suhtuvad vistasse? kas driverid töötavad või peab netist hakkama mingeid upgradesid ja patche vms. otsima?

Siiani ongi vista install selle taga seisnud, ei raatsi nagu teist kõvaketast kah juurde osta veel selle pärast et asju bacupida ja 160 gb eest dvd-sid kirjutada pole ka eriti tore icon_biggrin.gif Seega sooviks testidud vastust, et upgrade töötab ilma et asjad kaoksid icon_smile.gif

AITÄH!

Kasuta seda ja vaata mis see sinu arvuti kohta ütleb icon_wink.gif .Windows Vista Upgrade Advisor : http://www.microsoft.com/windows/products/windowsvista/buyorupgrade/upgradeadvisor.mspx .Võimaluse korral tee screenshot samuti ja postita siia icon_wink.gif .Nende andmete järgi mis sa postitasid ei oska täpselt öelda kuidas Vista sinu arvutil jookseks.Vähemalt mälu on küll piisavalt aga videokaart on veits kahtlane.Prose ei tohiks ka pudelikaelaks jääda.

Mis puutub Upgrade installi siis üldiselt soovitan ma seda iga hinna eest vältida icon_exclaim.gif .Miks? .Asi on selles,et sul on vana OS peal ja kui uus peale panna siis tekib päris kena pudru ja kapsad icon_smile.gif .Kui sul veab siis toimib kõik enam-vähem normaalselt aga kui ei vea siis hakkab igasugu anomaaliaid ja veidrusi esinema icon_neutral.gif .

Mis sinu andmetesse ja programmidesse/mängudesse puutub siis need jäävad kenasti alles icon_wink.gif .Sellegipoolest kui on midagi mida kindlasti kaotada ei taha siis soovitan sellest tagavarakoopia teha thumbs_up.gif (juhul kui install ei laabu ja midagi läheb valesti)
reebus kirjutas:
ok,
aga kuidas on 32biti all lood 4GB mäluga? Palju XP32bit ja Vista32bit sellest ära tunnevad?

See sõltub suures osas videokaardist emaplaadist icon_wink.gif .Üldiselt jääb see number 3-3.5 GB vahele icon_wink.gif
tagasi üles
G2rry
HV kasutaja
G2rry

sõnum 19.12.2007 00:45:07 vasta tsitaadiga

Niisiis tegin väikese checki soovitatud progega. Tulemus väga hea!

Panen lingid piltidest mis tegin. Vead mis seal näitab on täiesti tühised ning ei sega küll mingil moel vista tööd. Vähemalt siis kui see puhtalt peale panna. Mida ma ka vist ikkagi teen nagu soovitatud, ka xp-d olen alati puhtalt pannud, endal tunne parem isegi kui peaks töötama ilusti icon_biggrin.gif

Pildid,nendel näha ka mis masinaga tegu, pilt 5 peal:

http://www.zone.ee/g2rry/p1.JPG
http://www.zone.ee/g2rry/p2.JPG
http://www.zone.ee/g2rry/p3.JPG
http://www.zone.ee/g2rry/p4.JPG
http://www.zone.ee/g2rry/p5.JPG

Aitähicon_smile.gif
tagasi üles
reebus
HV kasutaja
reebus

sõnum 19.12.2007 10:18:35 vasta tsitaadiga

>>
reebus kirjutas:
ok, aga kuidas on 32biti all lood 4GB mäluga? Palju XP32bit ja Vista32bit sellest ära tunnevad?

>>See sõltub suures osas videokaardist emaplaadist icon_wink.gif .Üldiselt jääb see number 3-3.5 GB vahele icon_wink.gif[/quote]
>>

Tänud, sellisel juhul ei näe vähemalt hetkeseisuga küll 64bitisel mingit eelist (peale "native" mängude ja draiverite defitsiidi icon_smile.gif).
Seega läheb uuele massale (q6600/ati3870/corsair4G/raptor150G) peale dualbuudis vista ultimate / xp sp2 mõlemad 32bit.

Kodukasutaja jaoks vist pole vista ultimate/home premiumi vahel (peale esimese üleliigsete featuuride) ka mingit erilist vahet? Nii et võiks isegi home premiumi panna...
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 19.12.2007 11:06:52 vasta tsitaadiga

reebus kirjutas:
Kodukasutaja jaoks vist pole vista ultimate/home premiumi vahel (peale esimese üleliigsete featuuride) ka mingit erilist vahet? Nii et võiks isegi home premiumi panna...

Ega jah.Home Premuim sobib enamikule inimestele väga hästi thumbs_up.gif .Ultimate on mõtet siis võtta kui tahad lisasi(ultimate extras),Media Centerit jms featuure.Teisisõnu kui tahad kõik-ühes operatsioonisüsteemi icon_wink.gif .Üldiselt soovitan inimestel võtta OS selle põhjal palju selle featuuridest nad reaalselt ära kasutavad.Minu enda kohta see küll ei käi icon_lol.gif .Ma võiks vabalt ka Home Premiumit kasutada aga ma tahan alati seda kõige-kõige võimsamat icon_smile.gif .
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 19.12.2007 12:24:54 vasta tsitaadiga

media center on home premiumis ka...
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 19.12.2007 12:34:42 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
media center on home premiumis ka...

Njah...ilmselt ajasin millegi teisega sassi(unine veel icon_lol.gif )
EDIT:Siin väike võrdlus erinevate versioonide vahel: http://www.winsupersite.com/reviews/winvista_02.asp
tagasi üles
superior
HV Guru

sõnum 19.12.2007 14:11:37 vasta tsitaadiga

Kas BSPlayer kunagi Aero compatible saab?
Või tuleb võtta kasutusele mingi alternatiivne pleier ? Ehk soovitaksite sarnast pleierit BSP'le ?
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 19.12.2007 14:19:52 vasta tsitaadiga

superior kirjutas:
Kas BSPlayer kunagi Aero compatible saab?
Või tuleb võtta kasutusele mingi alternatiivne pleier ? Ehk soovitaksite sarnast pleierit BSP'le ?

Kas mingit workaroundi pole BS Playeri jaoks?.VLC ja Kantarise jaoks on.Ise kasutangi viimasel ajal Kantarist(see on ehitatub pmst VLC põhjal).Lihtsalt menüüst saab valida video output.DirectX-ga kaob aero aga Direct3D-ga toimib nii aero kui videomängimine üheaegselt thumbs_up.gif .

BTW:Rämedalt käib pinda kui mingi programm otsustab,et talle aero ei sobi ja käsib vistal basicu peale lülitada icon_evil.gif .Õnneks nüüd on selline asi juba praktiliselt olematuks muutunud.Mäletan,et eelmine aasta viskas edasi-tagasi päris tublisti icon_smile.gif .
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 19.12.2007 15:34:48 vasta tsitaadiga

bsplayeril saab ju renderdusviisi vahetada, küll aga on hetkel lihtsalt jäänud mulje et see default on kõige kiirem neist
tagasi üles
ramses21
HV vaatleja

sõnum 20.12.2007 00:33:20 vasta tsitaadiga

Tulen taas tagasi oma vana probleemiga. Sai ka siis peale lastud vista sp 1 läbi ametliku uuenduse. Nüüd on aga läpakas tunduvalt aeglasem ja ebastabiilsem. Tahaksin sp 1 maha lasta, aga kuidagi enam ei õnnestu. Laseb peaaegu pool ära teha ning siis karjub ERROR ja kõik. Kas on kellelgi sama mure ja ehk oskab keegi aidata.
tagasi üles
The Kassu
HV vaatleja

sõnum 20.12.2007 17:35:32 vasta tsitaadiga

Sooviksin teada, kas mul tavakasutajal on mõtet Vista peale panna oma uuele arvutile? Tean, et Vistast levinud hirmasti neid koledaid jutte, kuid enamik minu silma järgi olnud algusaegadest. Lootsin, et nüüdseks on lõviosa vigu ära parandatud igast Service Packidega.

Muidu siis olen nagu tavakasutaja ikka - nett, mängud, photoshop ja tahaks üleüldist kiiret, ilusat ning mugavat sooritust. Arvuti 4gb rami, 512mb video, 500hdd jne.

Kui kellelgi suunata mõnele kaasaegsele artiklile, millal võtta Vistat ja millal XP'd, siis palun jagage.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 20.12.2007 17:39:44 vasta tsitaadiga

The Kassu kirjutas:
Sooviksin teada, kas mul tavakasutajal on mõtet Vista peale panna oma uuele arvutile? Tean, et Vistast levinud hirmasti neid koledaid jutte, kuid enamik minu silma järgi olnud algusaegadest. Lootsin, et nüüdseks on lõviosa vigu ära parandatud igast Service Packidega.

Muidu siis olen nagu tavakasutaja ikka - nett, mängud, photoshop ja tahaks üleüldist kiiret, ilusat ning mugavat sooritust. Arvuti 4gb rami, 512mb video, 500hdd jne.

Kui kellelgi suunata mõnele kaasaegsele artiklile, millal võtta Vistat ja millal XP'd, siis palun jagage.

Kuna sul 4GB RAM-i siis sobiks sulle kõige paremini 64bit versioon Vista.Siin on üks artikkel mis võtab hetkeseisu suht hästi kokku icon_wink.gif : http://www.winsupersite.com/showcase/winvista_1yr_x64.asp .XP poleks sulle väga hea valik antud juhul kuna XP 64bit on kuuldavasi suht jube icon_neutral.gif .
tagasi üles
Raynor
HV kasutaja

sõnum 20.12.2007 17:43:20 vasta tsitaadiga

Ei ole ta jube midagi, äärmiselt kasutatav peale seda, kui oma rauale vajalikud draiverid leidnud oled.
tagasi üles
matzz007
HV veteran
matzz007

sõnum 20.12.2007 18:05:13 vasta tsitaadiga

seda minagi, ainuke põhjus vista järele ongi dx10 muidu ei kipuks siia vista alla...
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows Vista mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 183, 184, 185 ... 377, 378, 379  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.