Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Urmas568
HV vaatleja
|
12.12.2007 17:32:51
|
|
|
tänud nüüd võib südamerahus ära tellida selle koletise
|
|
tagasi üles |
|
 |
phenS
HV vaatleja

|
14.12.2007 15:08:49
|
|
|
ärge hõisake, mobo 04 revision ega bios uuendused EI AITA.
lugege nt
http://forum.notebookreview.com/showpost.php?p=2687185&postcount=114
http://forum.notebookreview.com/showpost.php?p=2707302&postcount=164
ning nuhkige seal üldse pinina, bios, uue mobo teemadel ringi ning näete et ei ole abi millestki.
nt minul endalgi hakkas masin pinisema alles teisel päeval ning tuletan veelkord meelde et need üksikud kes väidavad et 'nende masin ei pinise' on suurema tõenäosusega lihtsalt need kes seda helisagedust ei kuule, kui need, kellel seda (ka reaalselt) ei ole. hetkesoovitus on seda masinat mitte soetada or oodata kuni tuleb 'fix' mille põhjust veel ei teata
|
|
tagasi üles |
|
 |
Ramm
Kreisi kasutaja

|
14.12.2007 20:48:46
|
|
|
Vaidlen vastu,ma võin kategooriliselt öelda et mul mingit pinimist pole olla ja sõbrad kes ostnud on ka väga rahul sellega(ise oma silmaga näinud),ilma probleemideta..sinu võrdlus on täpselt sama et need kes kirjutavad notebookreview's et kuulevad mingit pinimist,kujutavad ette endale seda...
|
|
tagasi üles |
|
 |
phenS
HV vaatleja

|
14.12.2007 21:28:59
|
|
|
irw.. "minu võrdlus" nigga plz. kas mina kirjutan üksi kirjutasin need postid notebookreviewsse või mida sa ajad? ma tõin näidetena faktid mida kasutajad postisid ja kui sa viitsiksid seal veidi ringi vaadata, siis näeksid et vähemalt 80% m1330ne soetanud inimestest või rohkemgi kurdab pinina üle ja kui palju on neid kastuajaid kokku.. üks ee kaks ee kolm, kindlasti rohkem kui "sina ja su sõbrad". niiet sorry kui ma ei võta sina ja su sõbrad arvamust eriti tõsiselt.
pluss nagu näha pean ka veel täpselt selgitama
phenS kirjutas: |
.. suurema tõenäosusega .. |
|
|
tagasi üles |
|
 |
Misfits
Kreisi kasutaja

|
14.12.2007 21:47:20
|
|
|
Ma käisin selle pininaga juba 3 korda garantiis.
Vahetati välja esimene kord emaplaat - ei aidanud.
Viisin uuesti ,pandi uus ekraan (Toshiba asemele mingi suvaline hiinakas Chi Mi või midagi sarnase nimega) - ei aidanud.
Hoopis unustasid vendile juhtme tagasi panna ning kodus oleks arvuti äärepealt maha kärssanud.
Viisin jälle garantiisse kus viga parandati. Nüüd tundub ekraani pilt kuidagi udusem nagu väsitaks silmi.
Krt võrdlust kah pole. Järsku panid mingi jura ekraani asemele.
Mees oli seal proovinud veel 7300 asemele 7100 ja se oli kah pinisenud.
Üldiselt kuuleb seda pininat ainult siis kui oled ilma kõrvalhelideta ruumis ja kui prose vent ei sahise.
Ja see heli paneb ikka pikapeale pea kumisema - eriti kui hakkad mõtlema ,et mis raha selle masina eest ära andsid .
|
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
14.12.2007 21:51:45
|
|
|
see vana nali juba et läppar piniseb... see pinin on aga suht ropp kui kuulata videosid. Enda HP NC6400 (Core Duo) vahest vaikselt kah piixub aga mitte nii häirivalt.
tootjatel on suht WHO gives a F kuniks kasutajad nn "mässu" tõstavad.
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
tagasi üles |
|
 |
kraaks
HV kasutaja

|
16.12.2007 20:39:56
|
|
|
alles ostsin elionist, kui aku täis ja laadija taga
pinin on häiriv küll.
tegemist siis HP-ga.
profiilis.
nii kui võtan laadija ära pinin kaob.
_________________ lillekasvatus.ee |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
16.12.2007 20:53:31
|
|
|
see pinin on selline "lahe asi" ja arvatavasti tootjad ei tee selle vasta kah midagi kuna enamus sitapäid on rahul ja ei viitsi tootjale pinda käia et see probleem ära lahendatakse
endal üldiselt on vaevu märgatav pinin ja seda vist siis kui wifi sees (kiiritab vast ). Ise olen pininat kuulnud nii Pentium M läpparil ja sama probleem pidi ka core duo, core 2 duo läpparitega olema ja tundub et suht: vahet pole mis mudel pininemis häda võib tal nagunii küljes olla.
Aga seda kas ka AMD prosega läpparid pinisevad ei ole nagu kuulnud
|
tagasi üles |
|
 |
MelesMeles
HV Guru
|
16.12.2007 20:58:12
|
|
|
Pinin nagu ei sõltu prosest...
_________________ Allkiri |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
16.12.2007 21:01:42
|
|
|
vast on mingi chipseti viga? vms jupp mis on enamus "pinisevatel asjadel" ühine.
|
tagasi üles |
|
 |
Teip
HV veteran

|
16.12.2007 22:32:44
|
|
|
kas nende led ekraan on ka läikiv?
|
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
16.12.2007 22:34:01
|
|
|
Teip kirjutas: |
kas nende led ekraan on ka läikiv? |
Kuidas siis muidu, loomulikult on
|
|
tagasi üles |
|
 |
Teip
HV veteran

|
16.12.2007 23:03:07
|
|
|
siLc kirjutas: |
Teip kirjutas: |
kas nende led ekraan on ka läikiv? |
Kuidas siis muidu, loomulikult on  |
see on siis küll pahasti...
|
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
16.12.2007 23:44:38
|
|
|
ma üldse ei saa aru mis väärakas "läikiva ekraani" mood tekkinud on... endal hp'l vähemalt matt ekraan... muidu vaata pidevalt enda rõvedat lõusta ekraani pealt (musta vms tumedama taustaga asi = peegel)
|
tagasi üles |
|
 |
wirx
HV Guru

|
17.12.2007 15:05:01
|
|
|
pange läppar kappi seisma 10 aastaks ja pinin kadunud - vanemad inimesed ei kuule enam kõrgsagedusi nii hästi ja ka seda pininat mitte...
olen kohanud pininat pea kõigil tootjatel, mingit erilist seaduspära pole täheldanud...kui tahate enne ostu kindel olla, testige müüja juures asi ära...isegi lärmakas poes kuuleb hea kõrvaga kenasti selle 20khz+ sageduse ära...
_________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla! |
|
tagasi üles |
|
 |
fs2
HV vaatleja

|
17.12.2007 19:19:36
|
|
|
minul aitab pinina vastu selline tasuta soft nagu RMClock
Kui sealt valida "Advanced CPU settings" -> "Platform #1" ning võtta "Enable Popup mode" eest linnuke ära ning seejärel apply vajutada lõpetab minu m1330 pinina täiesti. Pinin kaob ka kui samal lehel panna linnuke "Disable C4 mode" ette aga minul vähemalt on vista seejärel paar korda kokku jooksnud, nii et seda ise ei kasuta.
mõlemad lahendused suurendavad natuke prose võimsustarvet nii et aku pealt töötamise aeg väheneb veidi
|
|
tagasi üles |
|
 |
Teccha
HV vaatleja

|
17.12.2007 20:15:13
|
|
|
tsitaat: |
vanemad inimesed ei kuule enam kõrgsagedusi nii hästi ja ka seda pininat mitte...
|
Heh.. nii ta on
|
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
17.12.2007 20:16:50
|
|
|
kõige parem rohi on kõrvad tümakast puruks lasta nii et ei kuule midagi... siis on terve maailm hea vaikne 8)
|
tagasi üles |
|
 |
Ramm
Kreisi kasutaja

|
17.12.2007 21:53:23
|
|
|
angel kirjutas: |
ma üldse ei saa aru mis väärakas "läikiva ekraani" mood tekkinud on... endal hp'l vähemalt matt ekraan... muidu vaata pidevalt enda rõvedat lõusta ekraani pealt (musta vms tumedama taustaga asi = peegel) |
mis läikival viga on? selgem pilt kui matil,kui sul rõve lõust siis mine lõikusele
|
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
17.12.2007 21:55:31
|
|
|
lihtsalt häirib see et see kuramuse terve ümbrus peegeldab sulle vasta... hämaras ruumis üritad midagi teha siis vasta vaatab nagu peegel
matt ekraaniga läppareid on aina vähem (vist läikiva peegliga lihtsal värve esile tuua ilma et midagi muutma peaks LCD's otseselt)
|
tagasi üles |
|
 |
MelesMeles
HV Guru
|
17.12.2007 21:55:32
|
|
|
Ramm kirjutas: |
angel kirjutas: |
ma üldse ei saa aru mis väärakas "läikiva ekraani" mood tekkinud on... endal hp'l vähemalt matt ekraan... muidu vaata pidevalt enda rõvedat lõusta ekraani pealt (musta vms tumedama taustaga asi = peegel) |
mis läikival viga on? selgem pilt kui matil,kui sul rõve lõust siis mine lõikusele  |
hea vastus
läikiv peegeldab imo väga nõmedalt. eks see maitseasi ole..
_________________ Allkiri |
|
tagasi üles |
|
 |
jaakennuste
HV kasutaja
|
19.12.2007 02:24:27
|
|
|
Läikiva pinnaga ekraan annab õldjuhul sügavama musta ja parema kontrastsuse. Olen omanud mõlemaid ja täna on mu eelistuseks läikiv. näiteks Dell XPS 1330 rkraan on palju kvaliteetsem minu silmale kui D-seeria business-masinad oma mattidega.
|
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
19.12.2007 08:17:23
|
|
|
jah aga hämaras on suht võimatu tööd teha kui pead pideva peegeldusega jändama... samas võiks olla valikuvabadus kas matt või läikiv kuna siis saaks igaüks omale sobiva võtta. Aga paistab et kõik on "peegel" ekraani peale üle läinud
|
tagasi üles |
|
 |
cbr
HV Guru

|
19.12.2007 18:14:47
|
|
|
Väiksema ekraaniheledusega tundub ka läikiv parajalt nõme asi olevat. Näed rohkem peegeldust kui pilti ekraanil. Aku pealt ei taha alati täisheledusega töötada, et pilti talutava peegeldusega näeks.
|
 |
YRO
HV kasutaja

|
20.12.2007 14:49:58
|
|
|
wirx kirjutas: |
...isegi lärmakas poes kuuleb hea kõrvaga kenasti selle 20khz+ sageduse ära... |
Jutt või midagi! Testige kõigepealt kõrvad ära siin ja siis rääkige, mis sagedust lärmakas poes kuuleb.
_________________ Ega inimene ikka massina vastu ei saa! |
|
tagasi üles |
|
 |
|