Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Call of Duty 4: Modern Warfare märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 56, 57, 58 ... 226, 227, 228  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
piraat262
HV veteran
piraat262

sõnum 12.12.2007 22:31:06 vasta tsitaadiga

Retaili ei saa.
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 3 :: 65
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
tanelxxx
HV vaatleja

sõnum 13.12.2007 00:08:06 vasta tsitaadiga

Timberg kirjutas:
Täpsustuseks piraatluse kohta.

Kui TE TÕMBATE inglisekeelse mängu, millega püüate kasutada VENEKEEELSE MÄNGUGA KAASATULNUD CDKEYD, on tegemist piraatlusega. VENEKEEELSE MÄNGUGA KAASATULNUD CDKEYD võib LEGAALSELT kasutada AINULT SELLE VENEKEELSE MÄNGUGA (mitte tõmmatud inglisekeelse mänguga, mitte laenatud inglisekeelse mänguga jms).

Soovitus: Ostke inglisekeelseid mänge. Pikemas perspektiivis ei tasu mõnesaja krooni säästmine närvikulu ära, mida idanaabrite poolt mugandatud mängud endaga kaasa võivad tuua.

Ehk täpsustad mida võivad venekeelsed mängud siis kaasa tuua ? Ma mängisin cod2 sama skeemiga et installisin inglisekeelse mängu venekeelse mängu keyga, aasta aja jooksul sain ma võibolla kaks korda errori "key code in use" , mida esineb vahest ka ingliskeelse mängu keyga
tagasi üles
zaG
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.12.2007 00:42:24 vasta tsitaadiga

tanelxxx kirjutas:

Ehk täpsustad mida võivad venekeelsed mängud siis kaasa tuua ? Ma mängisin cod2 sama skeemiga et installisin inglisekeelse mängu venekeelse mängu keyga, aasta aja jooksul sain ma võibolla kaks korda errori "key code in use" , mida esineb vahest ka ingliskeelse mängu keyga

Näiteks kui juhtub, et see sama "keycode in use" error hakkab tihedamalt tulema kui paar korda aastas, näiteks iga päev siis mängu tegijate poolt supporti sa ei saa, teiseks, kui ostad mängu ja juhuslikult on cd-key vigaselt trükitud ja mäng ütleb, et see cd key ei sobi siis võid samuti supporti ära unustada, neid asju on veelgi, kuigi juhtumise tõenäosus on väike icon_smile.gif
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 47
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 13.12.2007 10:06:21 vasta tsitaadiga

tanelxxx kirjutas:

1. Autorun võib olla vigane.
2. Installer võib olla vigane.
3. Mäng on vigaselt helindatud.
4. Mängu ei saa patchida.
5. Mängu cdkey ei tööta.
6. Mängu cdkey ei tööta võrgus.
7. Mängu cdkey võib olla idanaabrite poolt lisatud ka 100000 mängu koopiale, mis mujal müügis.
8. Tugi "Kirjastajalat" (loe: venelasteslt) olematu ning on asju, millega saab ainult kirjastaja aidata (mitte kauplus ega maaletooja).
9. ja nimekiri jätkub.
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
heikis
HV Guru

sõnum 13.12.2007 13:49:39 vasta tsitaadiga

Timberg kirjutas:
tanelxxx kirjutas:

5. Mängu cdkey ei tööta.
7. Mängu cdkey võib olla idanaabrite poolt lisatud ka 100000 mängu koopiale, mis mujal müügis.
8. Tugi "Kirjastajalat" (loe: venelasteslt) olematu ning on asju, millega saab ainult kirjastaja aidata (mitte kauplus ega maaletooja).
9. ja nimekiri jätkub.

ei usu, et activision lubaks sellist jama juhtuda.

viimati muutis heikis 13.12.2007 14:36:49, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 338 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 4 :: 290
tagasi üles
monty11
Kreisi kasutaja
monty11

sõnum 13.12.2007 14:05:15 vasta tsitaadiga

Milles selle vaidluse mõte on?

Tule ja kiika minu fotomaailma.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 13.12.2007 14:17:06 vasta tsitaadiga

monty11 kirjutas:
Milles selle vaidluse mõte on?

Täpselt,

Kes soovib kvaliteeti see maksab 900.- ja ostab originaali.
kel pappi vähe või mõni muu põhjus tirib netist ja ostab venekeelse cd-key pärast. Ja kui Cd-key sobib sinna siis ei saa keegi väita et asi poleks legaalne.
Kõik peaks rahul olema, v.a. mängude maaletoojad icon_wink.gif
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 94
tagasi üles
xtriz
Kreisi kasutaja
xtriz

sõnum 13.12.2007 15:13:56 vasta tsitaadiga

Timberg kirjutas:

5. Mängu cdkey ei tööta.
9. ja nimekiri jätkub.

Tahad siis öelda, et Andrico, K-Arvutisalong, Zebra jne. jne. müüvad kõik siis vigast kaupa?

Olen kuskilt kuulnud, et Venekeelsed mängud on ainult sellepärast odavamad, sest venelased muidu ei ostakski originaale ja muudkui piraksid, aga kui nad saavad odavamalt kätte, siis on võimalust vähemalt mingit tulu vene turult saada.
Venekeelsed mängud on nii originiaalid, kui originaalid olla saavad, suppordi kohta ei tea, aga key ja kõik on töötavad, mitte pole vigased.

Ning piraatluse kohta:
Kui inimesel näiteks raha poleks mängu ostmiseks ning ta jätaks selle just raha tõttu mängimata, siis piraatluse teel saab ta selle vähemalt ära mängida. Kaotajaid siinkohal pole, ainult ühe pooleline võitja tarbija näol.
Samas, kui mingi inimene niisama pirab, vaatamata sellele, et tal on raha küll, see käib küll närvi, sest siin on juba otseselt publisher/retailer kaotaja, mitte piraja ise, kellel poleks vahet, kas tõmbaks või ostaks mängu.

Üldse see piraatluse jama on juba ära näritud siin teemas.
Pole ühtede asi, mida teised teevad ning jutuga siin nämmutades niikuinii midagi ei muuda.
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
zaG
HV kasutaja

sõnum 13.12.2007 15:45:59 vasta tsitaadiga

xtriz kirjutas:

Tahad siis öelda, et Andrico, K-Arvutisalong, Zebra jne. jne. müüvad kõik siis vigast kaupa?
Olen kuskilt kuulnud, et Venekeelsed mängud on ainult sellepärast odavamad, sest venelased muidu ei ostakski originaale ja muudkui piraksid, aga kui nad saavad odavamalt kätte, siis on võimalust vähemalt mingit tulu vene turult saada.
Venekeelsed mängud on nii originiaalid, kui originaalid olla saavad, suppordi kohta ei tea, aga key ja kõik on töötavad, mitte pole vigased.

Küsimus ju oli, Ehk täpsustad mida võivad venekeelsed mängud siis kaasa tuua ? ja kasutaja Timberg, loetles ette võimalikud juhtumid, mis võivad ette tulla, see ei tähenda, et kõik kaup vigane on. Point on selles, et kui midagi juhtuma peaks siis activisionilt tuge ei saa ja sellelt vene firmalt, kes seda mängu kusagil venemaa taigas valmistab, tuge saada on pea võimatu. Muidu need n-ö vene orginaalid on mõeldud turustamiseks madala ostujõuga maadesse, kus võib-olla maksab orginaal mäng mõnele inimesele kuu palga. Teiseks, kuigi nad on saanud õiguse activisionilt toota mängu, ei tähenda see seda, et keegi activisonist seal silma peal hoiab ja vaatab, et mitmele plaadile ei trükitaks sama cd-keyd või et plaadid vigased poleks. Kokkuvõtvalt pole teil lihtsalt venekeelse mänguga kaasas n-ö garantiid, et kõik töötaks.
tagasi üles
Ravenclaw
Kreisi kasutaja

sõnum 13.12.2007 16:05:03 vasta tsitaadiga

kas maaletooja ei pea mingit garantiid tagama?
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 13.12.2007 17:26:24 vasta tsitaadiga

xtriz kirjutas:

Ning piraatluse kohta:
Kui inimesel näiteks raha poleks mängu ostmiseks ning ta jätaks selle just raha tõttu mängimata, siis piraatluse teel saab ta selle vähemalt ära mängida. Kaotajaid siinkohal pole, ainult ühe pooleline võitja tarbija näol.
Samas, kui mingi inimene niisama pirab, vaatamata sellele, et tal on raha küll, see käib küll närvi, sest siin on juba otseselt publisher/retailer kaotaja, mitte piraja ise, kellel poleks vahet, kas tõmbaks või ostaks mängu.

Huvitav arusaamine inimesel, niimoodi piraatlust kaitsta.
Mängudega on samamoodi nagu kõige muuga. Toon sulle ühe näite ka et puust ja punaselt ette teha.
Jalutad toidupoes ja neelud käivad nt. maitsva koogi järele aga kuna pappi pole siis jätad ostmata ja piirdud keeduvorsti ja piimaga, ega sa ju ei lähe ja varasta seda kooki lihtsalt selle pärast et sul raha pole (no muidugi paljud seda teevad).
Ühesõnaga piraatlus on sulaselge vargus, minu meelest pole siin midagi arutada ja see teema peaks olema ammu ammendatud ja kõigile selge.
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 94
tagasi üles
xtriz
Kreisi kasutaja
xtriz

sõnum 13.12.2007 17:36:45 vasta tsitaadiga

Nagu ma ütlesin, on ainult ühepoolne võit, teispoolset kaotust pole, sellel näitel, mis sina tõid, on nii võitja kui ka kaotaja (toidupood).
Torti ei saa piraatlusega võrrelda, kuna 1 asi on füüsiline ning selle vargusel on kahjud poele, mitte nagu piraatlusega, et jätad raha puudusel lihtsalt ostmata ning kui kavatsed tõmmata, siis vähemalt teine pool ei kaota sellega midagi.

Ning ma ei kaitsenud piraatlust, ma lihtsalt seletasin, et see ei ole nii paha, kui arvatakse.
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
zaG
HV kasutaja

sõnum 13.12.2007 18:22:43 vasta tsitaadiga

xtriz kirjutas:

Ning ma ei kaitsenud piraatlust, ma lihtsalt seletasin, et see ei ole nii paha, kui arvatakse.

Kas sulle meeldiks kui ma kasutaksin sinu muruniidukit ilma luba küsimata või sobiks sulle rohkem variant, kus ma küsin luba ja maksaks selle eest sümboolse summa?
tagasi üles
piraat262
HV veteran
piraat262

sõnum 13.12.2007 18:26:40 vasta tsitaadiga

zaG, jälle sa räägid füüsilistest asjadest. Kui sa mängu pirad , ei saa keegi sellest kahju, kuna kulusid pole selle piraatmängu tõmbamisel. Muruniidukiga on ju üks pool kaotaja ja teine võidab, piraatlusega üks pool võidab ja keegi ei kaota.
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 3 :: 65
tagasi üles
Lotharius
rallisibul
Lotharius

sõnum 13.12.2007 18:29:44 vasta tsitaadiga

Krt selle piraatluse teemal vaidlemise kohta peaks küll eraldi teema ikka tekitama, kus kõik saaks oma mõtted välja öelda...

Kui muruniidukiga seda võrrelda, siis oleks see sama mis ilma loata kasutamine, samas tehtaks seda selliselt, et omanik kahju ei saa ehk kasutataks ajal mil omanik seda ei vaja ning pärast toodaks tagasi ka samasuguses seisukorras masin kui algselt oli.

LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 13.12.2007 19:13:37 vasta tsitaadiga

Need kes siin räägivad, et piramisega kahju ei tekita, elavad vist küll mingis teises universumis. Sina saad ju mänge nautida tänu sellele, et developerid nad valmis meisterdavad ja tänu sellele, et publisherid mänge levitavad. See on teenus, mida nemad sinule, kliendile, pakuvad ning selle teenuse eest on neil õigus nõuda raha. Siin pole midagi arutada ja õigustada.

Muidugi on piraatlusel ka omad kasulikud küljed, ka mängu loojatele. Nimelt kogub nende toode rohkem populaarsust, kuna seda saavad kasutada ka need tarbijad, kes ühel või teisel põhjusel raha kulutada ei suuda või taha.

Endal on ikka selline suhtumine, et kui mäng meeldib, siis maksan ka selle eest raha. Tihti downloadin mängu eelnevalt ning proovin ära, kui meeldib, siis soetan ka originaali. Õnneks on tänapäeval suurel osal mängudel ka korralikud demod, nii et saab ka ilma piraatluseta toodet proovida.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
symmi
Kreisi kasutaja

sõnum 13.12.2007 20:26:29 vasta tsitaadiga

mis kellast mis kellani see gamepood lahti on homme? Ja kas seal COD4-ja on veel?
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 13.12.2007 20:39:56 vasta tsitaadiga

Kas seda vene call of duty4 saab ka kuskilt netist tellida?
Kommentaarid: 141 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 121
tagasi üles
portman
HV kasutaja
portman

sõnum 13.12.2007 20:43:46 vasta tsitaadiga

piraat262 kirjutas:
piraatlusega üks pool võidab ja keegi ei kaota.

kaotatakse teoreetilist ja potentsiaalset raha,kuna kopikad mida mängude arendamisele alla pannakse on tänapäeval juba päris kopsakad,tuleb iga sent investeeringu tagasi tegemisel abiks,ma pole otseselt failivahetuse vastu ja ma ei hakkagi väitma,et ma ise mingi 100% puhas poiss olen,aga ei ole just tore tehtud tööd ja vaeva lihtsalt niisama käest ära anda.

heikis
HV Guru

sõnum 13.12.2007 20:54:26 vasta tsitaadiga

symmi kirjutas:
mis kellast mis kellani see gamepood lahti on homme? Ja kas seal COD4-ja on veel?

homme lähen uuele tuurile ning kavatsen 4 mägu osta icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 338 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 4 :: 290
tagasi üles
symmi
Kreisi kasutaja

sõnum 13.12.2007 21:00:41 vasta tsitaadiga

heikis kirjutas:
symmi kirjutas:

homme lähen uuele tuurile ning kavatsen 4 mägu osta icon_biggrin.gif
mis kell lähed üritan sis enne sind ära käiia, et ka ikka mäng saada pärast võtad kõik ära ja on on jama kuna olen pärnust icon_eek.gif
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
nah
HV veteran
nah

sõnum 14.12.2007 01:35:55 vasta tsitaadiga

zaG kirjutas:
tanelxxx kirjutas:

Näiteks kui juhtub, et see sama "keycode in use" error hakkab tihedamalt tulema kui paar korda aastas, näiteks iga päev siis mängu tegijate poolt supporti sa ei saa, teiseks, kui ostad mängu ja juhuslikult on cd-key vigaselt trükitud ja mäng ütleb, et see cd key ei sobi siis võid samuti supporti ära unustada, neid asju on veelgi, kuigi juhtumise tõenäosus on väike icon_smile.gif

Või oled lihtsalt firewalli taga.
link
Ning mis puutub supporti siis activison.com/support icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 150 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 141
tagasi üles
redenergy
HV veteran
redenergy

sõnum 14.12.2007 03:38:03 vasta tsitaadiga

Mängige private servudes, löpetaga see jama üldse ära icon_lol.gif

Ostab see kel pappi on
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 9
tagasi üles
monty11
Kreisi kasutaja
monty11

sõnum 14.12.2007 11:24:04 vasta tsitaadiga

Pöörduge oma piraatluseteema arutamise vajadusega mõne HV moderaatori/adminni poole, see thread võiks naasta Call of Duty 4 juurde!

Tule ja kiika minu fotomaailma.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 14.12.2007 14:06:37 vasta tsitaadiga

Minuga juhtus siis esimest korda selline keiss mis esialgu ajas naerma aga hiljem olin sutsu kuri icon_evil.gif
MP alt sisse minnes ütles et ei suutnud profiili sisaldavad leveleid leida ja nullis kõik tehtud ära icon_evil.gif icon_evil.gif icon_mad.gif
By By level 50 ja läks jälle kapralist lahti icon_lol.gif
Kui TDU puhul oli see iseenesest mõistetav et saved üks päev olid kadunud või corrupted siis COD4 kohta justkui palju pole kuulnud icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Call of Duty 4: Modern Warfare mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 56, 57, 58 ... 226, 227, 228  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.