GTA LCS on igatahes vana GTA 3 ideele truuks jäänud ja seal ujuda ei saa... karta on et ka VCS sama idee järgi ülesse ehitatud kuid kuna mänginud ei ole siis täpselt ei tea.
Seega küsiks: kas VCS saab lennata ja ujuda? Kui suur saar on ehk siis kas on tegemist sama suure saarega nagu seda oli GTA VC? _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
mnjah siis peab ka VCS muretsema... ma algselt kartsin et sama jama mis Vice City PS2/PC versiooniga et nii kui vett puudutad kärvad maha.
Ülevaadete järgi paistaks nagu see VCS parem olevat... Endale sattus vist mingi kahtlane GTA LSC plaat... pakub psp uuendust (proovisin aga saatis pikalt kuna liiga uus versioon oli juba peal) ehk siis mingi "loa jäägi" vist omandasin.
Igatahes enda PSP Slim läks ekraani "defekti" tõttu garantiise... saadetakse vist uus vasta mingi aeg. Külje pealt vaadates oli mingi "efekt" sees nagu oleks LCD teatud punktist pinge all vms. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
PSP on eelkõige kaasastassimiseks ma arvan. Sellest ka nimi: portable. Siiski pole mul kodus konsooli ning mängin vahest ka kodus. _________________ jah
ma arvan ka,et kaasas kandmiseks ja hea,kui kodust kaugemale lähed vms.
Aga ma mõtlen just,et ei oleks nii,et maksan 3000 ja siis paari nädala pääst tüdinenud sellest:P
mnjah sain siis garantiist uue PSP (3.71 <-- niipalju siis meedia keskuse loomisest mis loeb pdf e jne) ja tundub et sutsu on näha täpselt sama mis eelmisel. Ehk siis vertikaal/horisontaal asendis nurga alt piiludes on psp ekraanil näha mingid vikerkaare värvi laigud. Kui sutsu kallutada normaal nurga alla need koavad.
Aga jah.... selles moraal: ei tasu viia asju garantiise. Kurb ainult et foorumis sellist asja ei märganud kui "tüüp vea" all. 2 X sama jama vaevalt esineb järjest (poes nagu ei märganud, autos vaatasin pärast parklas ja oli sama lärakas).
Aga jah.. sony kvaliteet on ikka üle kõige
Nüüd jääb ainult loota et varsti saab ka 3.71 ära kodustada või siis saab tõeks kuulujutt et sony kavatseb lasta välja firmware i mis toetab homebrew kraami _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
Sony kvaliteet on pika puuga üks parematest, PSP konsoole on iseenesest suht vähe, sellise failure rate'iga, muidugi enamik neist garantiisse viidud PSP on downgrademisest.
Ainukesed tooted, mille puhul võisid närveerida, olid Slim PS2 konsoolid. (DRE)
nu ei tea siis mul lihtsalt ei vea selle PSP Slimiga (ma ei ole midagi taga teinud ja ekraani ei peedista) kuna mina näen kenasti seda viga. See on ainult teatud nurga alt näha seega arvan et enamus inimesi seda ei märka ega oska vaadata. Samas sellise nurga all ükski normaalne inimene PSP käes ei hoia aga siiski... asi on põhimõttes. Või on see mingi "tehnika viga" vms. Lahti ei saa kah võtta muidu saaks kohe aru kas ekraan selline või all olev LCD.
Ja see et ekraani kriibib ära tolmuga on omaette tase
Samas lahe vidin kaasas kandmiseks, muss/filmid/mängud. Kergem kaasas tassida kui läpparit. Mängud on ainult sutsu kirve hinnaga _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
pandora ei aita 3.71 vasta minuteada... kui aitab siis probleem lahendatud juba _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
Pandora aitab minu teada igal juhul. Pandora battery on ju PSPle nagu CD pealt jooksutatav OS PC-le? Ainult et sealt saab downgradeda, mitte PSPga opereerida. Võin ka eksida. Kuid asi tasub kindlasti proovimist.
eee kui valesti läheb siis muutub su PSP "telliseks" ehk siis ei tööta _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
hm tea oska vasta vaielda... mulle raiutakse vasta et kui sul 3.71 siis home made vms homebrew kraami ei saa jooksutada kuna ei saa asja üle flashida ning võib asi "telliseks" muutuda....
kui keegi katsetanud ja õnnestus siis võiks ps i saata.
nõnda nagu sony seda psp tahab et kasutaks on suht igav... igasugu huvitavaid "trikke" on selle psp'ga tehtud mida tahaks järgi proovida _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
No issand jumal. Sa võid siis oma PSP ära brickida ning siis pandoraga unbrickida ning 1.5 peale lasta On ju pandora battery tuntud nime all unbricker
Aga eks jah, oota ikka ära kinnitus kellegilt, kes on sellise triki ära teinud. Kuigi video tundub vära real _________________ jah
ma ei saa hästi aru kas seal videos on FAT või SLIM PSP _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
mnajh siis on see minu "lolli lootus, lohutus" kah kadunud
samas nagu öeldud sony pidi midagi "homebrew" jooksutamise tarvis midagi ju tegema... kusagil oli mingi kuulujutt aga täpsemat infi nagu ei leidnud. See oleks küll norm kui selline asi valmis tehtaks sony poolt... _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
ilmselt oleks paslik korra kirja panna, et downgrade ja custom softi paigaldamine ei ole päris üks ja sama asi. custom softi paigaldamise kohta kasutada sõna "downgrade" on veidi eksitav.
Kuna oli ka plaan jõuludeks Pspd saada tahaks mõnada asja küsida.
Et mis fw versioonid võivad need slimid olla?
http://www.siesta.ee/?op=body&id=311&cid=814&cgid= http://www.andrico.ee/pood/product_info.php/cPath/56/products_id/8171
Ja mis fw. version võib olla kaupsis müüdaval mustal pspl.
Siis et mis selle slimmi Downgrademiseks täpselt vaja läheb? Seda Pandorat vist eks, aga kust seda saada.
Ilmselt mingid lollid küsimesd aga vahet ple, nii et ärage päris läbi sõimake.
Ahjaa kas Rakveres keegi oskab siis nn. ära selle kodustada?
Kõik õige, aga sina rääkisid downgrade'imisest ja postitasid juurde CFW paigaldamise video.
Nimeta seda kuidas tahad, kuid seda just "kodustamise" all mõeldakse. Videos teostatakse downgrade ning update ühes.
See link oli niisama õpetuseks, juhul kui keegi peaks 3.60 saama.
see, et kellegi või paljude meelest downgrade=custom soft, ei tähenda et see ka päriselt nii oleks. downgrade on siiski vanema ametliku softi paigaldamine - vana psp ajast siis vajadus firmware downgrade 1.5 versioonile.
sarnane asi... olen üsna palju kontoritädisid näinud, kelle jaoks "arvuti" tähendab monitori laua peal. see, et neid arvajaid on olnud hulgem, ei tähenda et see tegelikult ka nii oleks. tuleb muidugi tunnistada, et selliseid arvajaid kohtab järjest harvemini.
Palun loe seda, va rahutu hing. Ma arvan et paljud PSP kasutajad oleksid sulle tänulikud, kui sa ütleksid, kuidas saab 3.71 M33 otse ametliku 3.72 peale lasta, ilma vahepeal downgrademata.
viimati muutis Tomv 14.12.2007 19:10:24, muudetud 2 korda
Aga ons siis neid võimalik downgradeida? et piraate saaks mängida
A, seda ka et filmide vaatamsieks ja peale laskmiseks(arvutist) on vaja ka teha downgrade? or not
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.