Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
react
Kreisi kasutaja

|
12.12.2007 00:40:16
|
|
|
NATAS999 kirjutas: |
samad upsid ju.
Majas mujal? mujal majas? ehh, mine ikka kellegi juurde, kellel kah korralikumad kõllid ja kus ei urise, siis proovi enda omi ja kui urisevad, siis garantiisse, kui veel olemas selline asi, toroid trafo, hmm, krt tea kas see äkki piniseb? on nagu 50Hz kõrvajärgi? Misasi see õieti põriseb sul? koonus seisab paigal ikka? noh sõrmega puutudes ei värise nagu tahaks häält teha? vb sul seal see toroid teeb häält, või on seal midagi liikuma andvat vastas ja see piniseb, teglt see suht kahtlane, aga samas miks ka mitte. Tevalo forumis on päris targad pead koos seal, sealt saad kindlalt miski adekvaatsema vastuse oma probleemile. |
Ok proovin kellegi teise juures kah, tüdruk elab uuselamu rajoonis, ehk seal vähe parem
Garantii peaks 2 aastat olema, niiet kehtib veel. Kõrva järgi...hmm ma ei oska öelda nii. Koonuse kohta ma ei oska öelda, sest grill on ees, silmaga ei näe ja näpuga katsuda ei saa. Aga ma kaldun arvama et see teeb häält, sest inverterist kostub tugevamalt seda ja kerge bassiga.
Ma tahtisn tegelt algusest peale tevalo foorumisse posti teha aga krt unustasin parooli ära ja uut ka ei saatnud millegi pärast:s peab uue konto vist tegema.
EDIT: Kõll teeb häält jah. Inverterist tuleb selline bassikam, ja kui kõlarit eest kuulata siis tuleb selline pirin pigem, noh ühesõnaga kõll seda teeb. Kui lihtsalt toide taga on, aga kõllid sees ei ole siis on hästi õrnalt kuulda undamist. Nh see võib ilmselt toide olla siis? Kui sisse lülitan siis hääl muutub natuke ja natukese aja tagant tuleb kõll järele ja tuleb seee tugevam põrisemine.
|
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
12.12.2007 14:26:46
|
|
|
irw, kui juba näha oleks koonuse vibreerimine, siis oleks tegu juba mitte niisama urinaga, vaid juba päris korraliku mürinaga. see et inverterist midagi tugevamalt kostub, ei ütle veel midagi. Kui on trafo, siis peab see peale õhu veel koonust liigutama selleks, et kõlari juurest üldse midagi kuulda oleks, inverterist kostub kõvemini, kuna sealt kaudu vaja vaid õhku liigutada ja olenevalt kasti seadistusest, võib (ja ilmselt nii ongi) inverter/kast veel omakorda seda sagedust võimendada.
see, mis sul välja lülitatud kõllidest tuleb, on raudselt trafo, see mis sisse lülitamisel veidike kõvemaks läheb, peaks samuti trafo olema või mingi muu toite komponent, kuna sinnamaale ei saa lõppvõim signaali sisse ja suht võimatu imho, et sellisel juhul kõllist midagi tuleb, kui kõll järgi tuleb ja kõvemaks hääl läheb, siis see viitab samuti kuskile toiteahelasse, filter kõige tõenäolisemalt.
See on kõigest minu võhiklik arvamus kogu selle teema kohta etteantud detailidest lähtudes.
Kogemusi on võimendite kohapealt niipalju, et 1 kiti olen kokku tinutanud ja seejuures ise skeemi vääga tähelepanelikult uurinud, mitte niisama tükke kokku ladunud.
_________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik |
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
react
Kreisi kasutaja

|
12.12.2007 14:35:04
|
|
|
Mm no ok, eeldame et sul on õigus, siis mis oleks sinupoolne lahendus probleemile? Mind ilgelt häirib see et ma pean kõllid välja lülitama koguaeg sest ma ei saa magada ega õppida kui nad sees on, mingi undamine käib koguaeg.
Garantii on kah veel mingi pool aastat vms, eitea kas sinna on mõtet pöörduda, vist mitte? Niikaua pean ära ootama sis võib seal midagi muutma hakata.
|
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
12.12.2007 17:32:22
|
|
|
garantiisse kindlalt, võimaluse korral välja vahetada komplekt. Remondiga võib suht kaua minna
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
react
Kreisi kasutaja

|
12.12.2007 18:09:48
|
|
|
NATAS999 kirjutas: |
garantiisse kindlalt, võimaluse korral välja vahetada komplekt. Remondiga võib suht kaua minna |
Ühesõnaga normaalne see pole? Ja teiste komplektidega ei peaks olema?
|
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
12.12.2007 18:14:15
|
|
|
Kindlasti pole normaalne, ja komplekti vahetuse all pidasin silmas seda, et vahetad sama komplekti vastu ära, kui see on võimalik, sest kui parandusse lased viia, siis keegi ei garanteeri, et viga kõrvaldatakse.
_________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik |
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
react
Kreisi kasutaja

|
12.12.2007 23:00:21
|
|
|
Ei ma mõtlesingi teised samasugused komplektid. Eitea kui hästi läheb läbi see terve komplekti vahetamine. Entrist ostsin aasta tagasi. Aga nu ma võin esimese korra proovida, kui viga ikka alles siis las vahetavad ümber.
EDIT: Jamasti veits, kuna mul arvet pole siis nad ei võta seda garantiisse kah. Ja arvet ma arvan et ma ei leia enam. Mis variandid nüüd edasi oleks?
|
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
12.12.2007 23:19:07
|
|
|
Kodune maanduste probleem on inimese enda probleem. Mitte myyjate probleem.
Postitatud mobiililt
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Petz
HV Guru
|
13.12.2007 02:06:19
|
|
|
"Have you guys tried bending around/tugging/pushing the main data connector going to the sub?
On my Z-5500 set I've noticed that where the cable meets the plug, if it's bent in a certain direction, I get a fairly audible buzzing from the sub. When I push on the cable (like pushing it into the plug), or bend it in a certain direction, the buzzing stops."
http://www.neoseeker.com/forums/1/t501181-logitech-5500-subwoofer-hum/
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
HA
HV Guru

|
13.12.2007 02:16:07
|
|
|
Petz kirjutas: |
"Have you guys tried bending around/tugging/pushing the main data connector going to the sub?
On my Z-5500 set I've noticed that where the cable meets the plug, if it's bent in a certain direction, I get a fairly audible buzzing from the sub. When I push on the cable (like pushing it into the plug), or bend it in a certain direction, the buzzing stops."
http://www.neoseeker.com/forums/1/t501181-logitech-5500-subwoofer-hum/ |
ma sain aru et see on siis kui juhe taga on...et kui juhet liigutada siis jääb vait
aga teemaalgatajal on probleem, et koguaeg põriseb...juhtmega, juhtmeta, siin, seal
|
|
Kommentaarid: 143 loe/lisa |
   |
1 :: |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
Petz
HV Guru
|
13.12.2007 02:33:02
|
|
|
tsitaat: |
kõik juhtmed peale juhtpuldi võtsin ära ja ikka põrises edasi. Juhtpulti ennast ära ei saa võtta sest siis kõllid ei lähe sisse |
|
|
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
flake
HV veteran
|
13.12.2007 02:46:00
|
|
|
pane näpp korra vastu mingit wooferi metallosa. Vaata, kas kaob ära või ei.
Mul see teema, et elektrikidra varjestamata ja kui ühtegi metallosa pillil ei puutu, siis on võimus sumin. Kui metallosa (kasvõi keeli) puudutada, siis pole...
_________________ ..||.. |
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
react
Kreisi kasutaja

|
13.12.2007 03:23:46
|
|
|
Sümptomid täpselt samad, kuid mõnega seal erinevad siiski. Näpp vastu metallkorpust ei muutnud midagi. Liigutasin juhtmeid puldi küljes ja suppaka küljes - ei midagi. Proovisin seda volüümi nuppu vajutada ja bassi leveli maha kruttida nagu keegi mainis. ikka ei midagi. Samuti oli seal juttu polaarsusest, seda ka logitechi lehel, aga seda ma juba ennem tegin ning ka see ei aitanud.
Kusjuures meenus et maksin kaardiga, seega saan väljavõtte teha ja peaks garantii ikkagi olemas olema. Aga jah, kas sellest kasu on..
Eiteagi mida nüüd teha. Ei oska midagi katsetada kah. Mõnel seal tõesti hakkas mingi external hdd häireid pilduma jne, a mul ei muutunud midagi. Mõni kutt sai isegi uue komplekti ka undava.
Maru tüütu. Head kõllid on muidu..
|
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
Petz
HV Guru
|
13.12.2007 09:42:59
|
|
|
Sa ei maininud, kas ta algusest peale ümisenud on või see nüüd tekkinud?
Kui garantiiga ei hakka sebima, on järgmine samm suppakas lahti kiskuda ja vaadata, mis sees... Ehk seal midagi lolli tehtud või juhtunud. Jookseb mõni signaalijuhe üle trafo, mõni külmjoode, vms...
|
|
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
HA
HV Guru

|
13.12.2007 10:37:13
|
|
|
react, kust kõlarid ostetud on?
|
|
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
react
Kreisi kasutaja

|
13.12.2007 10:50:02
|
|
|
Alguses ei pööranud vb tähele sellele, aaga põhimõtselt on koguaeg olnud niipalju kui ma mäletan.
Riia tänava Enterist
|
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
HA
HV Guru

|
13.12.2007 10:52:32
|
|
|
react kirjutas: |
Riia tänava Enterist |
endal Enter'iga kogemusi pole aga kuna Enter on ju põhimõtteliselt ML, siis arvan et garantiiga probleeme ei teki
|
|
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
13.12.2007 11:13:34
|
|
|
react: Aga mida kõllida Manuaal kirjutab - kas neid tuleb kasutada MAANDATUD VOOLUVÕRGUS
Ehk siis võimendeid (eriti profi omad) ehitatakse pikki aastakümneid selliselt, et saab kasutada maandamata ja maandatud vooluvõrguga.
Seadme küljes on veel "täiendav maandusklemm või - kruvi". Ehk siis kui võimendis on mürad, saab võimendi ära maandada ja kogu moos.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
HA
HV Guru

|
13.12.2007 11:18:09
|
|
|
tahanteada,
"tavalised" 2.1 kõlarid...nendel ei ole kontaktil maanduse klemmigi
ja kuskil "võimendi" küljes, mis on ju subwooferis sees, ei ole ühtegi klemmi
kui sa teemat natukenegi loeks ja teaks millest sa räägid, saaks sa sellest ise ka aru
|
|
   |
121 |
|
tagasi üles |
|