Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Abi vaja kõlarite Genius Home Theater SW-5.1 5000 ühendamisel märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
scorpion66
HV vaatleja

sõnum 03.12.2007 21:41:08 Abi vaja kõlarite Genius Home Theater SW-5.1 5000 ühendamisel vasta tsitaadiga

Nii tere siis jälle foorumlased.
Ma siin otsustasin, et jätan endale ikkagi Vista peale ja hakkasin siis igasuguseid asju külge ühendama. Probleem seisneb aga selles, et peale kõlarite ühendamist töötavad ainult 2 esikõlarit. Kasutan USB liidest ning välist helikaarti TRUST SC-5500P 5.1 EXT. Samas, kui aga tõstan seal helikaardi pesas erinevat moodi neid 3 me juhet ümber, siis kord mängib bassi kõlar, kord taga kõlarid, kord ees kõlarid jne. Et milles võib asi seisneda? Kindlasti usun, et kas on mõni tähtis driver puudu või kuna Vista on minu jaoks uus, siis ei oska vajalikult seadistada. Kui minu jutt jäi segaseks, siis küsige aga julgelt, sest abivajaja olen ometi mina. Kõlarite margiks Genius Home Theater SW-5.1 5000

Kõlarid : http://img.xcomputer.cz/ImgW.asp?cd=JG051c&fd=f3
See vahe helikaart : http://www.onoff.com/online/ee/inet.nsf/vProd/43348?opendocument&markID=10-15-20
Aitäh
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
UB
HV Guru
UB

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.12.2007 21:51:29 vasta tsitaadiga

No heli seadete all nagu ei näita arvuti, et sul oleks 5.1 helivõimalus või? Kui kõlarid siiski toimivad, siis ma ei usu, et seal on midagi draiveritega pistmist, sest siis ei töötaks nad üldse, pigem on seadistustes midagi mööda. Edal on Vistaga see probleem, et ei saanud kesk ja bassi kõlarit ära vahetada, kuigi XP all selline võimalus oli, nii pidigi juhtmete kallale minema kuna tarkvara sellist asja ei võimaldanud. Eks see on küll rohkem nagu helikaardiga seotud, kuid ikkagi...
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
scorpion66
HV vaatleja

sõnum 03.12.2007 22:07:42 vasta tsitaadiga

Seadistustes leidsin üles, kus sai valida Stereo,Quadraphonic,5.1 Surround ja 7.1 surround. Testisin siis kõik kõrvalt TEST nupuga läbi ja kõigil kordadel välja arvatud Quadraphonicu puhul mängis 2 esikõlarit. Quadraphonicu puhul mängis 2 esikõlarit ja üks parem tagumine kõlar...Mul hakkab vaikselt hämming tekkima, sest ma jaman nendega juba teist õhtut ja minu mõistus enam ei võta, et mis värk on...

Edit: Provisin siis selle 3 kõlari varianti, et kas ka töötab, kui muusikat kuulata, kuid paraku ei.
tagasi üles
Petz
HV Guru

sõnum 04.12.2007 02:20:31 vasta tsitaadiga

tsitaat:
kas on mõni tähtis driver puudu
ühteainust seal vaja ongi - konkreetse helikaardi oma, mis täiega Vistat toetaks.
2.0 - beta driver only for Vista 32 bits icon_rolleyes.gif Seesama?

Kõlarite nimi ei puutu absoluutselt asjasse icon_smile.gif
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 75
tagasi üles
scorpion66
HV vaatleja

sõnum 05.12.2007 02:37:24 vasta tsitaadiga

Tirisin, installisin, tegin restardi nagu oli kästid, kuid ei midagi...ikka 2 esikõlarit. Panin seadistustest 5.1 peale ka, kuid testimise käigus ikkagi ainult need 2 kõlarit teevad kogu töö ära. Mul hakkab mõistus otsa saama....

EDIT: Sain siis lõpuks tööle kõik kõlarid, kui vajutan seal seadetes TEST nuppu. Mängib kõik kõlarid läbi ära, kuid Windows Media Playeris mõnda laulu kuulates, töötavad ainult 2 esikõlarit. Jällegi veidi tulemusele lähemal. Ideid ?
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.12.2007 02:41:26 vasta tsitaadiga

beta driver ilmselt põhjuseks? icon_rolleyes.gif
XP all pole veel proovinud?

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
minisvami
Kreisi kasutaja

sõnum 05.12.2007 12:43:41 vasta tsitaadiga

scorpion66 kirjutas:

EDIT: Sain siis lõpuks tööle kõik kõlarid, kui vajutan seal seadetes TEST nuppu. Mängib kõik kõlarid läbi ära, kuid Windows Media Playeris mõnda laulu kuulates, töötavad ainult 2 esikõlarit. Jällegi veidi tulemusele lähemal. Ideid ?

"Laul" on ju ikka stereos, mis kõlarid siis veel peaks häält tegema?! Proovi mõnda DVD-d, kus kindlalt 5.1 heli, või siis mõnd surroundheli testfaili mängitada.

scorpion66
HV vaatleja

sõnum 07.12.2007 15:44:59 vasta tsitaadiga

To minisvami: mida sa ajad, sa tahad öelda, et ma ei saa laule kuulata sealt või ? Mul on kodus 3 5.1 kõlarite komplekti ja kõik erinevate arvutite taga ja saan.

To Tanel: Ei ole veel XP all jõudnud proovida, aga hea idee, täna õhtul proovin ära. Aga kust seda BETA driverit vms hankida ?

Proovisin XP all ja kah mängisid ainult 2 kõlarit. Tõmban Winampi, proovin sellega.

UP:Ei funktsioneerinud ei winampi, ega VLC ga. Proovisin veel erinevaid drivereid ja otsisin välismaistest foorumitest ning leidsinm et see probleem paljudel. Et tuleb sisse lülitada CMSS 3D aga ma ei oska seda kusagilt leida...
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Abi vaja kõlarite Genius Home Theater SW-5.1 5000 ühendamisel
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.