Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tamarillo
HV vaatleja
|
02.12.2007 17:27:27
Probleem DVD kirjutajaga. |
|
|
Tere.
Olen juba mitmeid kordi üritanud kirjutada erinevaid DVD'si, kuid kõik on olnud nn "praagid". Panen uuesti plaadi arvutisse, et kontrollida kas kõik ok aga kui plaadi avan jookseb arvuti enamvähem kokku. Kirjutajaks on Lite On SOHW1633S. Kirjutaja on 3a vana. Olen uuendanud firmware, proovinud odavaid ja kalleid plaate, olen vahetanud kirjutamisprogramme (Nero 6;7;8, Roxio 10), olen proovinud erinevaid failitüüpe kirjutada erinevate kiirustega. Teisi plaate loeb edukalt. Milles jama?! Kas tõesti kirjutaja lihtsalt otsad andnud?
Tänan!
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
bigmarx
HV Guru

|
03.12.2007 09:53:08
|
|
|
Ju on siiski kirjutamise osa väsinud, laser ei põleta enam piisavalt kõvasti vms.
_________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!" |
|
Kommentaarid: 485 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
385 |
|
tagasi üles |
|
 |
roostevaba
HV veteran

|
03.12.2007 10:17:29
|
|
|
kirjutaja võib jah niimoodi otsad anda
endalgi juhtunud.
_________________ White Powwa! |
|
Kommentaarid: 173 loe/lisa |
   |
161 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tamarillo
HV vaatleja
|
03.12.2007 17:20:36
|
|
|
Mis kirjutajat soovitate? Ise tegelikult väga suurel hulgal ei kirjuta nn "pühapäevakirjutaja".
_________________ Fotograafia |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
03.12.2007 17:35:12
|
|
|
ega erilist vahet pole, kribajatel nagunii garantii 2 aastat. Lightscribe toega asjad ka enam eriti palju ei maksa.
|
|
Kommentaarid: 84 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
8
HV Guru
|
03.12.2007 18:02:21
|
|
|
SurfData kirjutas: |
ega erilist vahet pole, kribajatel nagunii garantii 2 aastat. |
Arvestades odavat plastmehaanikat ja muud ligadilogadi kerget konstruktsiooni, loetakse täiesti normaalseks, et tänapäeva arvutite optilised seadmed muutuvad aktiivsel kasutamisel juba 1 aastaga sisuliselt kasutuskõlbmatuks (võivad küll näiliselt edasi töötada, kuid tegelikult kirjutamise kvaliteet juba rängalt kannatab).
Kui kasutad optilist seadet suhteliselt palju, soovitaks alati hankida/paigaldada neid arvutisse 2 tk. Ühega teed ainult kirjutamisi ja teist ruunad kõikide lugemistega (see teine võib vabalt olla ka odav DVD-lugeja). Sedasi säilib kirjutamise kvaliteet kauem. Lisaks tekib sedasi ka võimalus teha on-the-fly disk-to-disk kopeerimisi.
|
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
roostevaba
HV veteran

|
03.12.2007 19:06:29
|
|
|
nec võta näiteks. sellega küll kunagi suuri probleeme olnud pole. üks kord pidin firmwaret vahetama...
_________________ White Powwa! |
|
Kommentaarid: 173 loe/lisa |
   |
161 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|