praegune kellaaeg 22.06.2025 00:32:16
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
portman
HV kasutaja

|
30.11.2007 22:02:27
|
|
|
kaiowas kirjutas: |
Poweruserid ongi problemaatilised, eelkõige sellepärast, et nad ise arvavad palju teadvat, paraku aga reaalsus tõestab vastupidist. Tänu sellele, et ennast "tegijana" näidata, tehakse igas võimalikus kohas plärakast lahti ja puhutakse asi suureks. Inimesed, kes asjast tõesti midagi ka reaalselt teavad, on aga vait või vaatavad toimuvat muiates pealt. Kahjuks teeb aga selline käputäie sitasikutajate seakisa ettevõtete mainele reeglina päris suurt kahju, tihti põhjuseta. Massidega peab oskama ringi käia, küllap juba telekomid teavad, et ka üksainus valesti öeldu sõna või halvastimõistetav avaldus võib põhjustada ahelreaktsiooni, mis koormab üle nii kõnekeskused kui mailiserverid. Sestap oleks kasulik mõelda ka sellele, miks antud ettevõte võibolla teatavate probleemide ilmsikstulekul (mis tingis torrenti throttlemise vajaduse), ei soovinud selle kohta üleüldist avaldust teha. Mõnede tegelaste jooksmine ühe teenusepakkuja juurest teise juurde, sealt kolmanda ja jälle tagasi, teeb kohati ikka väga nalja, ning paratamatult tekib küsimus asja tasuvuses, kas tõesti on pidev ülejooksmine soodsam ? pakun, et mitte. Ilmselt on antud tegelastel kindlapeale ka kroonid juba eurodeks vahetatud (kui on mida vahetada). Kui antud juhtum pole ajutise iseloomuga (ja seda mitte tõusnud kisa pärast), luban, et kirjutan endale üht-teist otsaette. |
oot,et nagu klient on süüdi selles,et teenusepakkuja ei suuda koormusega toime tulla ?!?!
antud teema küsimus ei ole selles kas ja kui palju need nn sitasikutajad kellelegi peavalu põhjustavad vaid starmani suutmatus on süsteemi ja bisnesit majandada,mille eest ma maksas
_________________ ..................  |
|
tagasi üles |
|
 |
Vanguard
HV kasutaja
|
30.11.2007 22:11:53
|
|
|
8 kirjutas: |
Mul pole Starmani lepingu teksti, kuid kas on seal öeldud, et see kiirus peab olema kogu aeg 24/7 tagatud? Ning tagatud kõigi andmesideprotokollide puhul ja igasse maailma punkti? Kui seda eraldi pole mainitud, võib vabalt öelda, et kui suudate mingil sügaval öötunnil nt. http abil saavutada lubatud piigi kasvõi sekundi jooksul, on kõik normis... |
Oh taevane vägi. Kui 2-3 nädalat tagasi sain vabalt torrenti 1mb/sec ja nüüd tiksub maksimaalselt 130kb/sec, keskmine on 50-70, siis sinu arust on kõik normis või? Hetkel näen ma oma 15mbit ühendust ainult UNES. Et 2-3 nädala jooksul terve maailma netiühenduste kiirused kukkusid 10x aga Starman paneb ikka vapralt edasi?
|
|
Kommentaarid: 52 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
lighter
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaiowas
HV kasutaja
|
01.12.2007 00:02:11
|
|
|
to 8: Starmani lepingute näidised ja üldtingimused on kodulehel vabalt saadaval:
tsitaat: |
Starmani õigused ja kohustused:
6.1.3. Teha Võrkudes tehnilisi või Teenuse kasutamist mõjutavaid muudatusi.
6.1.6. Piirata Kliendi poolt edastatavate või vastu võetavate andmete koguselist mahtu, kui see on vajalik Võrgu toimimise tagamiseks, kolmandate
isikute õiguste kaitsemiseks, seadusega kehtestatud eeskirjade täitmise võimaldamiseks või muul olulisel põhjusel.
|
to portman: Kas antud juhtum mitte ei näitagi just seda, et tehakse ja majandatakse ? käed rüpes istumise tegevuskava võiks näha välja hoopis teistsugusem, näiteks see, et las olla koomas, ei piira midagi, aga 100% teenustest ikaldab. Millal pähkelajudele jõuab kohale, et piirang on ajutine ja eesmärgiga säilitada võrgu töö ? Kui keegi pole eestis varem midagi sellist teinud, siis on tõesti kisa lahti kohe. Mäletatavasti oli mainitud ettevõte ka teerajaja spammivastases võitluses, sulgedes ESIMESENA oma võrkudes 25'nda pordi. Enamus pidas idee autorit peast põrunuks ja paljud lärmasid kuis torust tuli, ent mis juhtus ? Juhtus see, et asi tehtud, tulid teised riburadapidi järele ja täna peetakse seda kuidagi iseenesestmõistetavaks.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
3 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vanguard
HV kasutaja
|
01.12.2007 00:21:23
|
|
|
to portman: Kas antud juhtum mitte ei näitagi just seda, et tehakse ja majandatakse ? käed rüpes istumise tegevuskava võiks näha välja hoopis teistsugusem, näiteks see, et las olla koomas, ei piira midagi, aga 100% teenustest ikaldab. Millal pähkelajudele jõuab kohale, et piirang on ajutine ja eesmärgiga säilitada võrgu töö ? Kui keegi pole eestis varem midagi sellist teinud, siis on tõesti kisa lahti kohe. Mäletatavasti oli mainitud ettevõte ka teerajaja spammivastases võitluses, sulgedes ESIMESENA oma võrkudes 25'nda pordi. Enamus pidas idee autorit peast põrunuks ja paljud lärmasid kuis torust tuli, ent mis juhtus ? Juhtus see, et asi tehtud, tulid teised riburadapidi järele ja täna peetakse seda kuidagi iseenesestmõistetavaks. |
Järsku oleks pidanud selle probleemiga tegelema enne, kui tehti kümneid miljoneid maksvad reklaamikampaaniad, et endale metsikult uusi kliente saada? Mida need tuhanded uued kliendid siis teevad, vaatavad korra päevas delfit ja asi vask? No vähemalt pooled neist ikka rebivad aegajalt P2P-ga asju ja istuvad tundide viisi youtubes. Starman läks ahneks, ja nüüd kannatavad eelkõige need kliendid, kes on endale Starmani võtnud, et saada tõesti kiiret ja head ühendust. Mina kui tarbija ei ole süüdi, et Starman ei oska oma ressursse planeerida. Ja mina ei pea jälle faking pool aastat ootama, enne kui Starman ennast kokku võtab ja infrastruktuuri investeerib. Minu teada peaks need uued võrguseadmed, millega saab ühendust niimoodi tuksi keerata PÄRIS kallid olema, kui Starman juba selle jaoks raha leidis, siis vaevalt, et tegemist kiiresti mööduva asjaga on.
Kujutad sa ette, millist kräppi ma olen pidanud Starmaniga läbi elama? Olid ajad, kus see nende neetud telefoniühendus ei töötanud pool aastat järjest. Olid ajad, kui internet oli kuude viisi tuksis, pl oli stabiilselt 30%. Kõik selle jama olen ma ära kannatanud, olen olnud lojaalne klient. Aitab.
|
|
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
01.12.2007 00:35:13
|
|
|
Mäletatavasti oli mainitud ettevõte ka teerajaja spammivastases võitluses, sulgedes ESIMESENA oma võrkudes 25'nda pordi. |
Kas peaks meenutama fakti, et Starman suutis enne seda kõik oma mailiserverid korralikult blacklisti saada, mistõttu minu tol ajal hallatava 500 töötajaga firma mailid kadusid 2 nädalat musta auku, enne kui põhjus teada oli? Tookord ei piisanud vähemast, kui läbi tuttava tollaasegse juhatuse esimese juurde minekust ja rusika lauale löömisest, et midagi liikuma hakkaks.
P***s oli Starman siis ja on ka praegu. Selline vassimine ja näkkuvaletamine ei käi tänapäevase firmaga kokku.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
devilman
HV kasutaja
|
01.12.2007 00:37:38
|
|
|
Ma teeks ka ühe silmakirjaliku posti ja küsiks, et mida te seal torrentis nii põhjalikult sikutate pidevalt? Linuxi distrot?
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
01.12.2007 00:48:04
|
|
|
devilman kirjutas: |
Ma teeks ka ühe silmakirjaliku posti ja küsiks, et mida te seal torrentis nii põhjalikult sikutate pidevalt? Linuxi distrot? |
jah, katsetame pidevalt
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vanguard
HV kasutaja
|
01.12.2007 00:51:05
|
|
|
Ma teeks ka ühe silmakirjaliku posti ja küsiks, et mida te seal torrentis nii põhjalikult sikutate pidevalt? Linuxi distrot? |
No ma ei tea mis see siia puutub? Oma asi mida tõmban ju? Kui Starman tahab piirata minu netis liiklemist, siis tehku see selgeks enne kui ma nendega liitun. Ja miks sa arvad miks on inimestel üldse vaja 4mbit ühendusi, 10mbit ühendusi? Selleks, et Delfi kiiremini lahti tuleks või? Kui ISP-d ise reklaamivad kiireid ühendusi, siis muutub küsimus, mida selle ühendusega teha mõttetuks. Kui pakud kiiret ühendust, siis paku nii et reaalselt olemas oleks asi. Kui ei suuda või ei taha, siis ära paku, aga tee nii, et asi oleks konkreetne.
Jõle närvi ajavad inimesed, kes mingi hetk tulevad ja hakkavad küsima "a miks sul üldse kiiret netti vaja on". No kui sa ei tunne vajadust, siis tõmba aga sahtlist 56k modem välja ja let's go, aga ära oota, et kõigil samamoodi pohkar oleks, nagu sul.
|
|
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
devilman
HV kasutaja
|
01.12.2007 01:21:21
|
|
|
Seega probleem on selles, et ei saa pira sikutada?
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
01.12.2007 01:28:40
|
|
|
Seega probleem on selles, et ei saa pira sikutada? |
Probleem on selles, et ninatargad kaagutajad postitavad liiga palju.
Starman müüb teenust, nõuab selle eest täismakset ja netti ennast annab sõrmeotsaga. Kui sellest teemast ka siin hakati juttu tegema, kadusid postid nagu nõiaväel Arvutifirmade foorumist. Oma kõik tuttavad ammu Elioni üle läinud ja ei ole ühtegi halba sõna öelnud - kui Starmani jaoks on kümned ja sajad VIP paketi kasutajad tühi koht... palun väga, see on nende õigus oma viimane maineraasuke ära rikkuda ja siis veel ülbitseda, näkku valetades oma 10% piiramistega.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
386
Kreisi kasutaja

|
01.12.2007 01:37:45
|
|
|
To devilman:
Istun ja tõmban 15mbitist porri. 8) Oled nüüd rahul? Mida paganat me peame sulle tõestama devilman ja 8?Pole meie asi teile tõestada, et me pole kaamlid. Pole teie asi mida tõmbame/lükkame. Kuidas ja millal. Point on ikka selles et elu ei ole ainult pira. On ka muid asju. Ning kui väljareklaamitud teenust ei suudeta pakkuda, siis peaks ikka kliente sellest informeerima. Näiteks, et kui soovite ikka kiiret ühendust, siis kannatage naute aega(varsti on kõik korras). Või minge teise teenusepakkuja juurde. Mitte aga probleemi maha vaikima. See ongi kogu asja point. Seljataga mõnitatakse klientide üle.
Kui sa ikka poodi Mersut ostma lähed, siis kujutan ette et oled ka pahane kui saad Toyota. Kuigi mõlemad on autod. Rattad all ja on suutelised 100km/h kihutama.
_________________ Minu klaviatuur vihkab mind...
viimati muutis 386 01.12.2007 02:35:48, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
devilman
HV kasutaja
|
01.12.2007 01:45:50
|
|
|
Miks te nüüd ärritute. Loomulikult pole minu asi, veider et kohe pöördesse minnakse.
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
8
HV Guru
|
01.12.2007 02:10:19
|
|
|
Mulle näiteks lihtsalt meeldib diskuteerida. Ning sel moel, et seada alati ennast justnimelt oponendi rolli (ükspuha kas see ühtib minu isikliku arvamusega või on see mida ma siin kirjutan sootuks risti vastupidine mu enda seisukohale ja tegelikule käitumisele!!!). Lihtsalt et kui kõik kommentaarid lähevad juba pea eranditult ühte väravasse, siis ei teki teemas kunagi erilist minekut, pigem näeb teema välja nutumüürina või sõimuämbrina. Seetõttu võtangi endale kõikvõimalikes kohalikes ja välismaistes diskussioonifoorumites (ja neid pole mitte vähe, temaatika seejuures eluvaldkondade äärest ääreni) oponendi rolli. Ning hämmastav on siis kogeda, kuivõrd närvi vastased lähevad... kuivõrd palju on meie ühiskonnas ebastabiilse psühholoogiaga inimesi ja lihtsalt kergemeelseid ullikesi. Samas ma oma kommentaarides püüan lisaks väitele alati oma seisukoha lihtsalt ja võimalikult vettpidavalt ära põhjendada. Jah, miski pole absoluutne ja alati pole olemas ka üks ja ainus õigus. Ning mõnes valdkonnas võib ka mul kogemusi napiks jääda, kuigi päris võõrale alale ma ka ei tiku. Samas, ütlen ma teile ausalt - siin HV foorumis on valdavalt ikka väga väga roheline ja rabe seltskond... Ning ka "mitterohelistel" on juba läbinäha omad väikesed kiiksud, kuid need üldiselt ei häiri. See on loomulik, neid on meil igaühel, ka minul...
|
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
386
Kreisi kasutaja

|
01.12.2007 02:28:38
|
|
|
I got owned. Seda ma imestasin, et miks 8 nii imelikku juttu ajab. Et keegi on ta konto ära pätsanud või mis.
Asi selles, et olen ise ka omamoodi sellises telefoni otsas küsimutele vastaja. Ning minul ei tule pähe kellelegi(klientidele) valetada. Samas tean, et elu on poole kergem, kui seletad kliendile, et see miks meilid välja ei lähe on kõik interneti teenusepakkuja süü. Olgu see Elion või Starman või mis iganes. Samas ise telefoni otsas infot nõudes on mul hea teada, kui isikud ütlevad, et näed... 3h pärast on net tagasi. Oskan siis oma aega paremini planeerida. Õnnetusi ikka juhtub. Inimesed teevad ikka vigu.(Ise teen ka vigu) Aga mul oleks poole lahedam elada, kui tean millega pean arvestama. Ning mitte oma närvirakke teatmatuses kulutama.
_________________ Minu klaviatuur vihkab mind... |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
01.12.2007 10:48:30
|
|
|
Lp. Ärritunud 386 ja Vanguard: Mida te mossitate siin öö otsa
Minge tehke parem Starmani uutele omanikele selgeks, et te ei taha, et Starman lõi leivad Leviraga ühte kappi ja nüüd on peamine prioriteet Eestimaa võrgutamine Zuum-TV-ga
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaiowas
HV kasutaja
|
01.12.2007 11:20:18
|
|
|
Ma oleks päris vihane ja nördinud kui toyota asemel mersu saaksin, aga see selleks. HV seltskond juba paraku on selline (nagu enamustes foorumites, näiteks streetrace), noored ja vihased rullnokad, vahet ei ole, kas ratsutavad bemmi või ordi seljas tulem on ikka enamvähem sama, noor teab mis teeb (Ruja).
to tahanteada: Kas sa kujutad ka ette natukenegi, mis tähendab ivestorivahetus ? ilmselt mitte, muidu selliseid haigeid spekulatsioone lendu ei lastaks. Antud tegevus, paistab aga rohkem oma nishi kindlustamisena, ning loobumisena teenustest, mille pakkumisest ja edasiarendusest huvitatud ei olda. Kaabeltv, telefon ja internet on kindlapeale põhitegevused, zuum on ju vaid promo ja haldus, tehnika levirast. Ehk siis nagu näib, Starmanil vastupidiselt Elionile puudub kõiges kaasalöömise soov. Pigem eelistatakse olla väikesed, aga efektiivsed, selle asemel, et omada 100't erinevat tegevusala. Eks näis mis tulevik toob, suund on muidu igati õige.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
3 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vanguard
HV kasutaja
|
01.12.2007 14:46:28
|
|
|
Ma oleks päris vihane ja nördinud kui toyota asemel mersu saaksin, aga see selleks. HV seltskond juba paraku on selline (nagu enamustes foorumites, näiteks streetrace), noored ja vihased rullnokad, vahet ei ole, kas ratsutavad bemmi või ordi seljas tulem on ikka enamvähem sama, noor teab mis teeb (Ruja). |
Igast nimedega on sõimatud mind, aga rullnokaks pole keegi veel leidnud põhjust nimetada. Väga huvitav, kui inimene tahab oma raha eest väljareklaamitud teenust ja kui Starman isegi ei vasta tema kirjadele nädala jooksul, siis oled kohe rullnokk. Et siis täiesti normaalne et plekid 15mbit ühenduse eest, aga saad 1mbit ühendust. Kõik on br00, nii peabki olema.
|
|
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
01.12.2007 16:13:15
|
|
|
Mulle näiteks lihtsalt meeldib diskuteerida. Ning sel moel, et seada alati ennast justnimelt oponendi rolli (ükspuha kas see ühtib minu isikliku arvamusega või on see mida ma siin kirjutan sootuks risti vastupidine mu enda seisukohale ja tegelikule käitumisele!!!). [...] |
... ehk sa tunnistad, et muist ajast sa lihtsalt trollid ?
Pigem eelistatakse olla väikesed, aga efektiivsed, selle asemel, et omada 100't erinevat tegevusala. Eks näis mis tulevik toob, suund on muidu igati õige. |
... tõepoolest tahaks näha, praegu pole starman ei efektiivne ega ka kohalikus mastaabis nii väike midagi, pigem soovitakse võimalikult vähese omapoolse panusega võimalikult suurt tulu teenida, mis aga kahjuks näiks tulevat teenuse kvaliteedi ja teatud klientide rahulolu arvelt ...
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
8
HV Guru
|
01.12.2007 16:27:34
|
|
|
DigeBeni kirjutas: |
Mulle näiteks lihtsalt meeldib diskuteerida. Ning sel moel, et seada alati ennast justnimelt oponendi rolli (ükspuha kas see ühtib minu isikliku arvamusega või on see mida ma siin kirjutan sootuks risti vastupidine mu enda seisukohale ja tegelikule käitumisele!!!). [...] |
... ehk sa tunnistad, et muist ajast sa lihtsalt trollid ? |
Oleneb kuidas sa seda sõna defineerid... Sest ma oma kirjutistes ei mõtle midagi niisama välja ega valeta - püüan alati baseeruda realistlikel põhjendustel.
Lihtsalt ma näen kui lihtne on siin foorumis inimestega manipuleerida. Samas ei ekisteeriks foorumis mingitki diskussiooni kui kõik arvaksid alati ühtemoodi. Samamoodi nagu ühiskond areneb edasi järgmisele spiraalile just kiiksuga inimeste ja skisofreenikute abil.
DigeBeni kirjutas: |
Pigem eelistatakse olla väikesed, aga efektiivsed, selle asemel, et omada 100't erinevat tegevusala. Eks näis mis tulevik toob, suund on muidu igati õige. |
... tõepoolest tahaks näha, praegu pole starman ei efektiivne ega ka kohalikus mastaabis nii väike midagi, pigem soovitakse võimalikult vähese omapoolse panusega võimalikult suurt tulu teenida, mis aga kahjuks näiks tulevat teenuse kvaliteedi ja teatud klientide rahulolu arvelt ... |
Siin mingis teises Starmani teemas keegi väitis, et nad lõpetasid eelmise majandusaasta hoopis kahjumiga. Kuidas sellest aru saada... ???
|
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vanguard
HV kasutaja
|
01.12.2007 16:45:06
|
|
|
Siin mingis teises Starmani teemas keegi väitis, et nad lõpetasid eelmise majandusaasta hoopis kahjumiga. Kuidas sellest aru saada... ??? |
Kuule tainas, võta lahti starman.ee ja "investorsuhted" ja siis 2006. a. aruanne. Loe ja nuta:
"2006 aasta aktsionäridele kuuluv puhaskasum oli 44,0 miljonit krooni."
Selle aasta esimesel poolaastal oli kasum juba 137 miljonit vist. Rahapuudust ei tohiks nagu otseselt olla..
|
|
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vidget
HV Guru

|
01.12.2007 17:37:53
|
|
|
Vanguard kirjutas: |
Siin mingis teises Starmani teemas keegi väitis, et nad lõpetasid eelmise majandusaasta hoopis kahjumiga. Kuidas sellest aru saada... ??? |
Kuule tainas, võta lahti starman.ee ja "investorsuhted" ja siis 2006. a. aruanne. Loe ja nuta:
"2006 aasta aktsionäridele kuuluv puhaskasum oli 44,0 miljonit krooni."
Selle aasta esimesel poolaastal oli kasum juba 137 miljonit vist. Rahapuudust ei tohiks nagu otseselt olla.. |
Enamasti tehaksegi firma selleks, et kasumit teenida, mitte heast tahtest kliente teenindada.
Olles ise Starmani klient, ei ole tunnetanud küll mingit muutust, aga jah unustasin mainida, et ma ei kasuta torrentit.
386 kirjutas: |
Kui sa ikka poodi Mersut ostma lähed, siis kujutan ette et oled ka pahane kui saad Toyota. Kuigi mõlemad on autod. Rattad all ja on suutelised 100km/h kihutama. |
Sama näide teise künka otsast: Kui sa toyotat ostma lähed siis ära virise, et sa mersut ei saa!
Minu arust pakub starman oma netiühendusi vaid suuremates asulates, kus on alati ka kellegi teise võrk kõrval. Kui minule Starman ei meeldi, siis ma vahetan selle parema vastu välja.
|
|
Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
4 :: |
128 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dolph
HV kasutaja
|
01.12.2007 18:04:38
|
|
|
Vidget kirjutas: |
Kui minule Starman ei meeldi, siis ma vahetan selle parema vastu välja. |
Kindlasti väga eluterve ja mittevinguv suhtumine, aga selle teema point siin ei ole see, et meie vingume (ja kas see sulle meeldib või mitte) vaid see, et Starman on valetaja ja varas.
Kui keegi ikka pätt on siis ei ole minu arust piisav lihtsalt teenusepakkuja vahetamine vaid näkkusülitajale ja petisele tuleb näpuga näidata ja kõva häälega öelda, et ta seda on, et ka kõik teised teaksid.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Chino
HV kasutaja

|
01.12.2007 23:05:02
|
|
|
Lp härrad 8, Vidget, devilman, kaiowas ja ülejäänud eluteadvad eksperdid. Ma võin öelda et kasutan kõiki teenuseid vähesel määral. Ei tiri 24/7 porri, ega midagi, aga mulle meeldiks kui mul on ikka kraanid lahti sellele mida mina tahan ja maksan, mitte sellele mida teenusepakkuja tahab pakkuda. Rääkides linux distrost tirisin eelmine nädal torrentiga opensuse 10.3'e.. kiirus oli max 45k, mõtlesin et mina teen midagi valesti aga ei viicind uurida lähemalt. Hea kolm tundi uugas, kuni ära katkestasin ja ftp'st tirisin. Praegu hetkel tahaks vaadata Juve-Milani mängu sopcastiga - no hakib nii et anna olla, täiesti mõttetu, vanasti oli kvaliteet norm, aga nüüd kuuled häält 5 sekundilste vahedega 1 sekundi kaupa. Kas ma olen mingi power user - ei ole, aga jah ma ei kasuta ainult reiti nagu teie arvamus tavakasutajast, vahest takas nagu midagi muud ka. Vb nädalas korra sopcasti, vb korra mõnd mängu pelada vb vahepeal midagi tõmmata, aga näe ei see ühte ei teist. No ma vabandan, et ma midagi halvasti julgesin öelda.
_________________ When the things get fo real, my warm heart turns cold |
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
anti666
HV kasutaja
|
01.12.2007 23:34:17
|
|
|
Kuradi huvitav teema
Lihtsalt lõbus on lugeda, et mõnede meelest on normaalne, kui kliendi neti kiirust vähendtakse, sest klient soovib kasutada maksimuumi, mille eest maksab. Ja samuti arvab, et on normaalne, kui teenuspakkuja vähendab neti kiirust ja samas küsib ikka sama palju raha, kui küsiks täis kiirusel toimiva ühenduse eest.
Ma ei saa aru, kust tulevad sellised arusaamad...
_________________ Siin on siis signatuur, mis lisatakse soovikorral minu sõnumitele  |
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|