Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Pailaps
HV Guru
|
20.11.2007 08:18:43
|
|
|
ei pruugi saada, kui maja vase peal siis maksimumpakett 2/1 minumeelest, mõnes majas ka 4/1, rohkem ei saa kuna VDSL konverter on ~100 mbit ja see on terve maja peale
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
20.11.2007 08:29:42
|
|
|
Korrusmaja interneti on mitut erinevat, üks on selline, kus tuleb coaxi mööda TV Humaxisse ning CAT5'ga internet siis. Teisel variandil tuleb ainult CAT5 tuppa, selle otsa läheb esindusest saadud eelkonfitud ST546, mille taha lähevad arvuti ja Amino. Milline on just sinu majas(või ka sinu majas üldse dTV'd on), seda tuleb Elionist järgi uurida.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
1 :: |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
RyDos
HV kasutaja
|
22.11.2007 03:02:34
... |
|
|
elion teeb elu huvitavaks... istun vana telesteri yhenduse otsas mis maksab 149.- kuu siiani oli stabiilne yhendus 15/15 up -down siis aga mingil põhjusel pidin maksma 3 kuud vaid 70.- sellest kuus siis jälle 149.- aga kiirused piiratud 2/2 up-down...
kas keegi targem oskab kosta kuidas oleks võimalik saada elionilt tagasi see 15Mbps upload...? annab nendega mingit diili teha?..muidu peab wavecomiga liituma..wireless up to 54Mbps up/down.....asukohaks siis õismäe tee 36
keegi teab midagi öelda veel asjast nagu majanet? pidavat antud aadressil olema 100Mbps optiline yhendus millest rahvas statistikat vaadates vaid max 12Mbps kasutab..?
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
22.11.2007 03:35:32
|
|
|
RyDos, muidugi annab diili teha ja saad endale koju erilahenduse, küll aga mitte 149 krooni eest.
majanet ja wavecom on kolhoosivõrgud, ühendus garanteeritud võibolla eestipiires.
Seega su 15 Mpbs ühendus on lännu.
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
darkside
HV veteran

|
22.11.2007 17:50:45
|
|
|
Pailaps, ja mis ajast elion siis enda võrgust kaugemale on midagi garanteerinud
RyDos, usun et see 54mega up/down on mingi wifi lahendus, mida linnas küll leia julgeks võtta, raudselt rohkem häireid
|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
22.11.2007 21:48:58
|
|
|
Kogu aeg on garanteeritud sidekiirus on kuni TLLIX või TIXini, väljamaale lähevad paketid best effort baasil juba.
Niimoodi toimib see asi enamus eesti sideettevõtetel k.a Elionil.
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
RyDos
HV kasutaja
|
22.11.2007 22:50:21
... |
|
|
vastus siis majanetislt, kui kedagi peaks huvitama:
yhendusel on tõesti piirang peal., kui eriti silma oma tõmbamistega ei paista , siis on kasutada eesti sisest piiramata s.t. 100 Mbit/s ja välisühendust kuni 44 Mbit/s, mis on jaotatud 44/500 ,kui teid on vaja piirata antakse sellest väliühendust teile 500 kbit/s, porte kuni 10 saab avada, praegu on ip eesti peale terve maja peale 1 ja välisühenduse peale 1 ip aadress, katsetame varsti ka igale ip andmist...
Infonet:
sealt suht raske konkreetseid vastuseid saada..aga pm tuleb maija optiline kaabel 100mb...huvitav kas sama kaabel mis majanetil?....pm yle 5/5Mbps yhendust tavakasutajale ei pakuta...et siis ei saa aru milleks yldse selliseid kaableid vedada laiali kui yhendust pakkuda ei suuda?
elion:
sain teada niipalju , et elion likvideerib vanu telesteri yhendusi..ja minu kiirus läks lihtsalt ruuteri piirangu taha kinni....ruuterit ymber seadistama ei hakata..info tuli töömehelt kes võrku täna parandas...
wavecom:
asi uurimisel...hetkel pakutud proxim tsunami yhendust yle wimaxi
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
miga
HV Guru

|
22.11.2007 22:54:53
|
|
|
OHHOO ...sain Elionilt eriti põhjalik vastuse oma küsimustele, sest tahaks Starman-st jalga lasta:
Tere
Vabandame vastuse viibimise pärast!
Mainitud aadressil soovitame Teile Kodulahendust DigiTV-ga.
Kliendid, kes tellivad üheskoos nii interneti, telefoni ja TV teenuse, saavad kasutada internetiühendust kiirustega 12 Mbit/768 Kbit. Kui kliendil on digiboks välja lülitatud, on võimalikud internetikiirused kuni 12 Mbit/s / 768 kbit/s. Kui digiboks on sisse lülitatud ehk samaaegselt digiTVd vaadates on internetikiirused vastavalt 1 Mbit/s / 256 kbit/s ja 2 Mbit/s / 256 kbit/s.
Tavaliselt on interneti kiirused suuremad kui 1 Mbit/s / 256 kbit/s ja 2 Mbit/s / 256 kbit/s, isegi kui digibox on sisselülitatud.
Kodulahendus sisaldab ühe kuutasu eest nii interneti püsiühendust, telefoni kui ka TV teenust (tehnilise võimaluse olemasolul). Kodulahenduse kuutasu oleneb paketist, mille valite. Kuutasu algab 265 kroonist. Pakettide peamised erinevused on kuutasudes ja internetiühenduse kiirustes. Lisainfot Kodulahenduse kohta leiate internetis aadressil: http://www.elion.ee/wwwmain?screenId=html.citizen-profile.30793&menuId=26655&parentMenuId=&locale=et .
Erinevate Kodulahenduse pakettide kuutasud on järgnevad:
Kodulahendus (interneti kiirus kuni 1Mbit/256 + telefon) - 395 krooni
Kodulahendus (interneti kiirus kuni 2Mbit/256 + telefon) - 545 krooni
Kodulahendus (interneti kiirus kuni 1Mbit/256 + telefon + DigiTV) - 455 krooni
Kodulahendus (interneti kiirus kuni 2Mbit/256 + telefon + DigiTV) - 545 krooni.
Kodulahendusega liitumine on tasuta. Juhul, kui Teie aadressil on olemas vajalikud telefoni juhtmed, siis lisakulutusi ei ole. Kui Teie majas puudub kaabel, siis kaabli paigaldus on tasuline. Täpse hinna saavad Teile öelda tehnikud, kes kaabli pikkuse vastavalt vajadusele ära mõõdavad. Tehniku 0.5 tunnitasu on 170 krooni + materjalide tasu.
DigiTV vaatamiseks on vajalikud:
digiboks AminoAmiNET110 - hind 1960 krooni,
ruuter Speedtouch ST716 (wifi toega) - hind 1195 krooni
või ruuter Speedtouch ST546, (wifi toeta) - hind 595 kr.
Liitudes Kodulahendus DigiTV-ga (1 Mbit/s) kuni 31.12.2007, Te ei pea maksma täiendavat tasu DTV eest liitumise kuul ja liitumise järgsel 2 kuul ehk kuutasu tavapärase 455 krooni asemel on 395 krooni.
Lisaks on uuele liitujale teemapaketid esimesed 10 päeva tasuta (va. Meelelahutus) ja uus liituja saab vajalikud seadmed tasuta (wifi toeta ruuteri ja digiboksi). Makstes 600 kr juurde, saab klient wifi toega ruuteri.
Kliendiga sõlmitakse Seadmekasutusleping ning tähtajaline Seadme akt (periood 2 aastat).
2 aasta möödudes on kliendil võimalik jätkata Kodulahenduse ja seadmete kasutamist. Kui klient lõpetab Kodulahenduse kasutamise, tuleb tal seadmed Elionile tagastada.
Pakume ka võimalust seadmeid välja osta või soetada seadmed järelmaksuga.
Lisaküsimustele olen meeleldi nõus vastama!
Samas on mul küsimus, kas on Eestis teenuspakkujat, kes pakuks hea ühenduse ja kuutasu suhtega internetti ? a la miskine 10Mbit/s vms...
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aivar88
HV veteran
|
22.11.2007 23:02:22
|
|
|
miga,
hea veel nt. korrusmaja lahendus - 10 alla 2 üles + digitv, ning kui digitv vaatad siis neti kiirused ikkagi samad: 10 alla ja 2 üles, erinevalt kodulahendusest kus kiirused langevad kui tv vahid. ja kuutasu 395 vms. pordid ka lahti nad ütlevad , kuid seda mina küll ei näe et oleksid
|
|
Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
miga
HV Guru

|
22.11.2007 23:03:06
|
|
|
DyFendeX kirjutas: |
miga,
hea veel nt. korrusmaja lahendus - 10 alla 2 üles + digitv, ning kui digitv vaatad siis neti kiirused ikkagi samad: 10 alla ja 2 üles, erinevalt kodulahendusest kus kiirused langevad kui tv vahid. ja kuutasu 395 vms. pordid ka lahti nad ütlevad , kuid seda mina küll ei näe et oleksid  |
Seda ei pakuta mulle kahjuks :S ...tegin Elioi lehel kontrolli muidu oleks raudselt selle võtnud
|
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
sosssepp
HV veteran

|
23.11.2007 21:10:14
|
|
|
Sa miga samas kandis kui ma... Eelmises korteris olin 5Mb/s Elisa otsas, minu arvates oli hea ja stabiilne ühendus ning pakutakse ju 15 Mb/s ka. Kolides sai prooviks Starmani Kodu kolmik võetud, aga minu jaoks upload jube nadi, liiga palju katkestusi ja viimasel ajal tigu ka olnud üsna tihti, nii et mõtlen ka Elisast jälle asja uurida.
PS. Ma võtaks ka korrusmaja neti elionilt, kui nad seda siin männikul ainult pakuks...
|
|
Kommentaarid: 87 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
spezwend
HV veteran
|
25.11.2007 23:08:48
|
|
|
mulle tuli umbes samasugune meil elionist, aint max kiirused 4/1 ja kuidagi kiiremat ei pidand saama...
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
RyDos
HV kasutaja
|
26.11.2007 12:28:50
.... |
|
|
tere...see elioni x keelne klienditeenindus peksab ikka segast vahest...
olen juba 3x oma mailides kysinud kas on yldse võimalik saada 10/2mbps korrusmaja lahenduse asja..aa ei krt vastavad kõike muud..viimasena pakuti juba asymeetrilist ärilahendust...aga seda ei ytle kas on minu soovitud lahendus võimalik või mitte....
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
26.11.2007 13:15:25
|
|
|
miga kirjutas: |
miga,
hea veel nt. korrusmaja lahendus - 10 alla 2 üles + digitv, ning kui digitv vaatad siis neti kiirused ikkagi samad: 10 alla ja 2 üles, erinevalt kodulahendusest kus kiirused langevad kui tv vahid. ja kuutasu 395 vms. pordid ka lahti nad ütlevad , kuid seda mina küll ei näe et oleksid  |
Seda ei pakuta mulle kahjuks :S ...tegin Elioi lehel kontrolli muidu oleks raudselt selle võtnud  |
Kas mitte Elioni otsing too polnud mis segast kipub peksma? Et väidab mõnede etteantud aadresside kohta et ühendust seal ei pakuta, ehkki tegelikult on see täiesti võimalik? Võiks otse Elioni helistada ja järgi küsida kas ikka tõesti ei saa, on täiesti reaalne võimalus et klienditeenindaja vastus on hoopis teine kui programmi oma.
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
heikis
HV Guru
|
26.11.2007 13:25:16
|
|
|
HacaX kirjutas: |
miga kirjutas: |
miga,
Seda ei pakuta mulle kahjuks :S ...tegin Elioi lehel kontrolli muidu oleks raudselt selle võtnud  |
Kas mitte Elioni otsing too polnud mis segast kipub peksma? Et väidab mõnede etteantud aadresside kohta et ühendust seal ei pakuta, ehkki tegelikult on see täiesti võimalik? Võiks otse Elioni helistada ja järgi küsida kas ikka tõesti ei saa, on täiesti reaalne võimalus et klienditeenindaja vastus on hoopis teine kui programmi oma. |
elioni lehe kontrolli ei saa usaldada jah.
lehe järgi pidi olema võimalik saada korterisse digitv internet ja telefon. reaalselt oli aga võimalik ainult internet ja telefon.
|
|
Kommentaarid: 338 loe/lisa |
   |
4 :: |
290 |
|
tagasi üles |
|
 |
darkside
HV veteran

|
26.11.2007 14:47:33
|
|
|
RyDos, läheb teeb esinduses avalduse
|
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
miga
HV Guru

|
26.11.2007 20:42:35
|
|
|
Ei tea, kas peaks ka ise avaldust minema kirjutama, et soovin Korrusmaja Lahendust ...ehk võetakse midagi ette
|
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
26.11.2007 20:45:30
|
|
|
Kliendi soovile üritatakse vastu tulla, kui on võimalik.
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
sosssepp
HV veteran

|
26.11.2007 20:57:11
|
|
|
Kliendi soovile üritatakse vastu tulla, vastavalt rahakotile
|
|
Kommentaarid: 87 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
darkside
HV veteran

|
27.11.2007 00:52:27
|
|
|
miga, kui on sl korrusmajas elamine, siis korteriühistu peaks vastavasisulise avalduse tegema, et soovib liitud korrusmaja internetiga ja kindlasti peaks olema ka ikka liitujaid, mida rohkem seda parem
sosssepp, elion on mingi mittetulundusyhing
|
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
wiinanina
HV kasutaja
|
27.11.2007 10:51:05
|
|
|
darkside kirjutas: |
... siis korteriühistu peaks vastavasisulise avalduse tegema, et soovib liitud korrusmaja internetiga ja kindlasti peaks olema ka ikka liitujaid... |
Vastupidi ikka. Teenindusettevõte on Elion.
Elion peaks tegema korteriühistule avalduse selle kohta, et soovib majas mingeid teenuseid pakkuda ning sellega seoses soovib paigutada seadmeid, tirida kaableid ning on valmis maksma n krooni kuus elektrikulu, tagatud ligipääsu jne jne eest.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
darkside
HV veteran

|
27.11.2007 12:59:28
|
|
|
wiinanina kirjutas: |
darkside kirjutas: |
... siis korteriühistu peaks vastavasisulise avalduse tegema, et soovib liitud korrusmaja internetiga ja kindlasti peaks olema ka ikka liitujaid... |
Vastupidi ikka. Teenindusettevõte on Elion.
Elion peaks tegema korteriühistule avalduse selle kohta, et soovib majas mingeid teenuseid pakkuda ning sellega seoses soovib paigutada seadmeid, tirida kaableid ning on valmis maksma n krooni kuus elektrikulu, tagatud ligipääsu jne jne eest. |
olen ma midagi valesti aru saanud, või soovid ikka sina saada kortermaja lahendust Kui omaalgatust pole, siis kindlasti ei tule seda ka niipea elioni poolt...peaks nagu arusaadav olema, et eestimaal on rohkem kui SINU kortermaja
|
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bazix
HV kasutaja
|
03.12.2007 22:43:53
|
|
|
Kas korrusmaja lahenduse variant ei sobi kui on ainult dsl pistikud seinas (kui eth pole korteri peale laiali veetud). Ei soovi kaableid jooksma kuhugi. Kas mingit teist varianti pole?
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
miga
HV Guru

|
03.12.2007 23:04:36
|
|
|
Saatsin mõned päevad tagasi Elionile kirja, et kas on üldse mingigi võimalus antud aadressile Korrusmaja Internetti koos DigiTV-ga saada ja vastus tuli selline:
Tere
Vabandame vastuse viibimise pärast!
DigiTV paigaldamine oleneb tehnilise võimaluse olemasolust ja soovijate arvust korrusmajas (vähemalt 15).
Mainitud aadressil plaanime korrusmaja võrgule lisaks DigiTV võimaluse ehitamist. Selle nädala jooksul koostame vastav kalkulatsioon.
Hetkel ei ole veel paika pandud täpsemat ajakava, millal me mainitud aadressil TV teenust pakkuma hakkame. Seega hetkel täpsemaid tähtaegu välja öelda ei saa.
Suurepärane!! Jään julgelt ootama, et Tähemees kuupeale saata ja Elioni üle minna...
|
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
03.12.2007 23:11:33
|
|
|
Teema võiks ümber nimetada "Elioni korrusmaja internet", muidu jääb vast mitutimõistetav mulje.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|