Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
NATAS999
HV Guru
|
21.11.2007 21:06:49
|
|
|
hint: XP SP2
_________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik |
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
kulamees
HV kasutaja
|
21.11.2007 21:43:40
|
|
|
oleks üks küsimus selle kohta, et mis nipiga saab (ilmselt suht lõpus), lennukikandjal selle nn. kõige suurema kolli ära tappa.
Olen lasknud teda kõigi võimalike relvadega aga ei midagi .
Kuskilt ennem sai sealt laborist (või midagi selle taolist),, mingi hullema relva aga tollega ei saa lasta, või jäid mul siis tolle jaoks kuulid võtmata?!
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
21.11.2007 21:57:47
|
|
|
kulamees kirjutas: |
oleks üks küsimus selle kohta, et mis nipiga saab (ilmselt suht lõpus), lennukikandjal selle nn. kõige suurema kolli ära tappa.
Kuskilt ennem sai sealt laborist (või midagi selle taolist),, mingi hullema relva aga tollega ei saa lasta, või jäid mul siis tolle jaoks kuulid võtmata?! |
Spoiler 
kas see suur koll , kes vees on ?kuula mis need tüübid seal lennukis räägivad..
alguses hävita need 4 relva ära , mis tal mõlemal pool on(ei tule õige nimi nendele meelde)kui sa ei leia neid , kasuta binoce , need peaks highlightima need relvad
siis tapad need ära (kõige parem in ilmselt selle rockerlauncheriga (hint : seal laeva peal väljas on kast , kus on rockerlauncheri infinite spawn)
siis peaks see lennuk lähedale lendama ja midagi tegema , kui tehtud siis nad ütlevad , et hävita ära (lockid ja lased nukega) , siis sama asi teise poolega.
siis pead kollil "kõhu" alla laskma , 3 lasku rockerlauncheriga vist , ja selle koha ka nukema.
siis pead veel suutma ellu jääda ja lennukile hüptada.
anyway kasuta googlit , neid teemasi nii palju:P
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
1 :: |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
inca
HV Guru

|
21.11.2007 22:11:43
|
|
|
DrZ kirjutas: |
kulamees kirjutas: |
Kuskilt ennem sai sealt laborist (või midagi selle taolist),, mingi hullema relva aga tollega ei saa lasta, või jäid mul siis tolle jaoks kuulid võtmata?! |
Spoiler 
kas see suur koll , kes vees on ?kuula mis need tüübid seal lennukis räägivad..
alguses hävita need 4 relva ära , mis tal mõlemal pool on(ei tule õige nimi nendele meelde)kui sa ei leia neid , kasuta binoce , need peaks highlightima need relvad
siis tapad need ära (kõige parem in ilmselt selle rockerlauncheriga (hint : seal laeva peal väljas on kast , kus on rockerlauncheri infinite spawn)
siis peaks see lennuk lähedale lendama ja midagi tegema , kui tehtud siis nad ütlevad , et hävita ära (lockid ja lased nukega) , siis sama asi teise poolega.
siis pead kollil "kõhu" alla laskma , 3 lasku rockerlauncheriga vist , ja selle koha ka nukema.
siis pead veel suutma ellu jääda ja lennukile hüptada.
anyway kasuta googlit , neid teemasi nii palju:P
|
Spoiler 
Ning peale autoseivi enne selle suure laeva ilmumistei ole soovitav ise seivida, see keerab Tac-guni autolocki skripti peeti. Ma olin ka hädas
_________________ KASS |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
22.11.2007 01:37:51
|
|
|
HighEnd kirjutas: |
aaaaarrhhhggg
Täiesti peetis, täna jätsin spets 5 tundi crysise mängimiseks.
Kõigepealt läksin mängu, proovisin paar korda mängida kuid kauem kui 20 sekundit ei saanud(restart).
Siis lasin 169.09 driveri peale (enne oli 196.04). Mäng ei läinud enam menüüssegi, viskas enne pildi tasku.
Tõmbasin 169.04 uuesti peale. Pärast EA logot restart jälle. Sandboxi tõmbas ka kooma.
Täna juba umbes 30 korda restarti teinud, täiega närvi ajab raisk.
Keegi oskab äkki midagi soovitada  |
Ma sain igatahes nii kaugele oma süsteemi, et juba hakkas mängima, dx9 mode proovisin aint, aga tööle sain driveri nii, et lasin maha kontrol panelist, siis need nvidia folderid, mis ta tekitab, need diliitisin ära, resa, võcin kaardiga kaasas olnd plate ja lasin need drivud peale. Tegin algusest sinna maani, kus 1 läpparit saab näppida. Teine seconadry see, umm, asi, kollane ülessane noh, ja ei mitä, ei resa ega crashi ega midagi
enne mul dx9 modes näitas selle 1. video ära, mingi see kaevandus või mis iganes ja seal kus see lennuk tuli, seal oli pilt vääga sassis, nagu oleks kaarti kohutavalt kelland, aga see aint siis, kui peamenüüd kokku ei jookst, või vahetult peale loadimist. Aa siis see kus langevarjuga alla lastakse, seal oli pilt aint siis selge, kui taeva vahtisid, muidu oli sassis, kohati lennuki sees oli ka pilt korras, aga väga vähe. "originaal" drivuga mingit jama seekord pold.
Tekib küsimus, et MIDA KURADIT. The way its ment to be FUCKED UP, seriously, need viimased driverid on täielik kaka ju, betadest üldse ei räägigi, WHQL, c'mon, aa, jaajaa, M$ kvaliteet WHQL peaks ju olema igatepidi testitud ja ilma igasuguste kaladeta, MIS TOIMUB? I just don't buy this shit! a vb see'psee asi ongi
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
22.11.2007 01:42:32
|
|
|
Mai tea mis imetrikke te teete oma driveritega, crysis on mul nende kõigiga läbi proovitud ja töötab.(va vista all pole proovinud, aga samas huvitav küll miks )
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
22.11.2007 01:48:30
|
|
|
vistast just jutt käibki siin
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
22.11.2007 01:49:47
|
|
|
NATAS999 kirjutas: |
vistast just jutt käibki siin (duh) |
Vb tõesti, kell hiline ka juba ja silm ei seleta enam väga, andestust.
Samas vabandust, kuid et vistat kasutate, kui ammu teada et xp peal jookseb paremini ja vähemate probleemidega.
|
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
its2cold
HV veteran
|
22.11.2007 01:54:11
|
|
|
vistast just jutt käibki siin  |
Mul nii Vista x86 kui x64 peal 169.01, 02, 04 ja 09 töötasid kõik korralikult .
|
|
Kommentaarid: 196 loe/lisa |
   |
173 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
22.11.2007 02:01:39
|
|
|
mul töötaSID ka korralikult 169.01, .09 ja 163.75 kuni mingi enam ei töötand. x64 pole eriti proovind, kuna kui installisin seda, siis ei saand oma wifi kaarti tööle ja tookord jäi katki see üritus.
Killerwave kirjutas: |
vistast just jutt käibki siin (duh) |
Vb tõesti, kell hiline ka juba ja silm ei seleta enam väga, andestust.
Samas vabandust, kuid et vistat kasutate, kui ammu teada et xp peal jookseb paremini ja vähemate probleemidega. |
Selleks ongi dx9 mode, et ka vistat kasutades very high peal ilusti jookseks. Pole küll frapsiga mõõtnud, aga praegu küll tundub mulle isiklikult, et vista peal jookseb suht sama hästi, vb isegi paremini samade sätetega. Isiklik arvamus kõigest.
_________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik |
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
murka390
Kreisi kasutaja

|
22.11.2007 02:49:54
|
|
|
Mängin XP peal , grafunn kõik täiesti põhjas (peale AA, mis on 16peal... see 16q tundub kahtlane asi mingi, ei teagi mida endast kujutab), pilt tuleb 37" laiekraani ja hästi vähe tunda pildi läägi on mõnel suuremal ja ilusamal maastikul , kui vaadata binokliga kaugustesse... üle mingi järve näiteks. Endale väga meeldib mäng ja just AI on siiamaani üks reaalsemaid ja pinget pakkuvamaid... vahel isegi üllatas, kuidas tegutsevad või sind otsivad... ja jäävadki otsima, mitte ei naase oma endise tegevuse juurde.
Spoiler 
Eriti hea üllatus oli see, kui ronisin mingisse snapritorni alguses ja hakkasin sealt lambist kutte maha nottima (pulli pärast  )... üleval tiirutas helikopter veel, kuid miskipärast tundus, et keegi maast lasi raketiga selle torni õhku - võeti kasutusele teine taktika, kui mulle kuulidega pihta ei saadud.
Praegu olengi veel seal, kus peab mingite AA gunnid maha võtma sadamast. Keegi mainis, et need nanosuitidega kilid on rasked maha võtta... ei ole  kükitad PÕÕSAS nähtamatusega (kuna seal saab iga kell nähtamatuse maha võtta ja keegi sind ikkagi ei näe... ilma nähtamatuseta neile peale joosta või püüda luurata on suht enesetapp, kui just sul "uberreflexen und skills" ei ole) ja ootad kuni mõni neist nähtavaks ilmub, mida nad aegajalt ikka teevad. Seejärel 3 kuuli snaipriga pähe/kerre (nad suht uimased, kui sind veel silmanud ei ole - tuleb kiirelt lasta ja mitte lageda platsi peal peesitada) ja ongi kutt maas. Siis põõsasse, puhkad, nähtamatuks... ja lidud kuis jalad võtavad 50m eemale teise põõsasse - eeldades, et mingi kamp sinu eelmise asukoha suunas jookseb. Jne. Raskusaste delta ei anna ka minumeelest vastasele mingit erilist eelist, vähendab vaid mängija eeliseid... alustasin hardiga ja suht alguses sai ka delta peale ümber lülitatud ning ainukene vahe, mida märkasin, oli see, et sihik kadus ära(tuleb kasutada 95% relva enda sihikut parema klõpsuga) ja granaatidel pole ruutu küljes... niikuinii pole eriti tark jääda samasse kohta passima, kust just kedagi tulistanud oled... jooksed ikka teise kohta kohe nähtamatusega ja ei taba sind ükski granaat. Pole kergemaga mängind, niiet ei teagi, mis seal veel võib erineda
EDIT: jah, veel üks suur muutus on see, et teised tondid ei räägi enam inglise keeles, pudistavad oma hieroglüüfe, niiet ei saa enam aru, mida nad plaanivad
|
|
Kommentaarid: 80 loe/lisa |
   |
2 :: |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
domain1985
HV vaatleja

|
22.11.2007 03:14:05
|
|
|
kuidas te vistal saate dx9 modi mängu panna käima?
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marek Säde
HV veteran
|
22.11.2007 08:26:01
|
|
|
natuke oleks võinud AI parem olla, selles mõttes, et kui ikka kellelegi pihta lased sumbutiga relvaga ja kui too kohe surma ei saa siis ta peaks ju vähemalt suunda küll teadma, kust sa lasid ja teisi informeerima...praegu tolgendvad delta raskusega nagu peata kanad ringi ja otsivad sind. Tegelikult on delta üsna kerge, ootasin raskemat, aga eks tulnukad on veel ees
_________________ Tehingud Soomes, müük ja ost ja saatmine/toomine pisikese % eest. Küsi järgi! |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marduuhin
HV Guru

|
22.11.2007 08:29:20
|
|
|
Kuuli saades ja parajas okis olles on eriti lihtne välja mõelda, kust poolt kuul tuli. Eriti kui ei kuule.
_________________ Eesti õigekeelsussõnaraamat ÕS 2018 |
|
Kommentaarid: 128 loe/lisa |
   |
2 :: |
108 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
22.11.2007 09:40:28
|
|
|
Delta oleks jah võinud olla raskem, kuid ei ole viga!
Bug segas, pidin viimased 2 misiooni uuesti tegema , kuna keegi ei suhelnud enam minuga! Ning laeva uksed ei avanenud!
Õhtul saab vist asja läbi ka!
_________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"? |
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
22.11.2007 09:43:14
|
|
|
kui pihta said, siis teadsid küll, kustpoolt tuli. kui mööda lasid, siis enamasti vaatasid sinna suunda kus kuul vastu seina või maad käis.
ei ole eriti ebaloogiline midagi.
kahtlane on see ai rutiin, et seul juhul selg ees mängija poole 'taganema' hakatakse. kasulikum oleks ju varjuda.
muide, mulle kui mängijale see selg ees tulemine ei meeldi kohe üldse, sest siis ei õnnestu mitte kuidagi kindlaid headshotte teha
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
olc
HV Guru

|
22.11.2007 10:10:52
|
|
|
Vend tagus eile crysist, püüdis ühe konna kinni, mõned seal ikka vahest hüppavad ringi. konna viskad siis see lendabki minema
|
|
Kommentaarid: 137 loe/lisa |
   |
125 |
|
tagasi üles |
|
 |
-FoX-
HV Guru

|
22.11.2007 10:11:59
|
|
|
Muide mina kohtasin ka 2 bugi. Esiteks siis kui selle 3 hummeriga põgenemine hakkab toimuma siis vahepeal kaob tee ära ja pead hüppama. Aga mina jäin õhku hõljuma:S Ja teine bug oli ,et parema jala sirutas tegelane sirgelt ette ja siis häiris seal ekraanil:S
_________________ Aita suve, söö lund! |
|
Kommentaarid: 365 loe/lisa |
   |
6 :: |
3 :: |
306 |
|
tagasi üles |
|
 |
minake
HV veteran

|
22.11.2007 12:15:26
|
|
|
bugisid on ikka p2ris palju, p6hiline mis ma t2heldanud olen, bazooka kaob lihtsalt vahepeal 2ra ja seda just eriti area vahetusel v6i load game kasutades, lihtsalt ei saa bazookat valida, samas kui uuesti game load teha siis on asi alles v6i kui yritada uut bazkooat v6tta siis 6eldaxe, et sul on juba olemas see ning siis saab j2lle kasutada laeval olles minul näiteks l6pu bossi ei tekkinud, laeva tekk oli tyhi kui va. lendavad elukad... suht veider... peab vist uuesti levelit alustama... samas ei istunud mulle kudagi lennukiga s6itmine... minuarust v6ix ikka fps olla fps mitte lennusimu
|
|
Kommentaarid: 161 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
22.11.2007 12:52:58
|
|
|
Mingeid gameplay buge küll näha ei olnud , ainukesed bugid olid graafilised, kus tekstuurid hüppasid kohati objektidest välja(hummer nägi välja nagu okassiga või oli taevas varjatud suure rohelise plokiga jne), kuid selle vastu aitas alt-tab wini ja tagasi mängu. Seega pild oli kohati imelik aga mäng töötas.
|
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
haldz
HV veteran

|
22.11.2007 12:54:51
|
|
|
Killerwave kirjutas: |
Mingeid gameplay buge küll näha ei olnud , ainukesed bugid olid graafilised, kus tekstuurid hüppasid kohati objektidest välja(hummer nägi välja nagu okassiga või oli taevas varjatud suure rohelise plokiga jne), kuid selle vastu aitas alt-tab wini ja tagasi mängu. Seega pild oli kohati imelik aga mäng töötas. |
ise nägin küll mõnuga mängu buge viimases misioonis laeva peal kui pidin dekile minema kukkusin trepist alla minnes läbi põranda nt
|
|
Kommentaarid: 153 loe/lisa |
   |
138 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sylar
Kreisi kasutaja

|
22.11.2007 13:02:38
|
|
|
Miks ma kunagi mitte ainsatki bugi ei näe . Vahepeal tundub, et räägitakse mingist teisest mängust mida mina mängisin.
_________________ Allkirja pole hetkel |
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
4 :: |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
haldz
HV veteran

|
22.11.2007 13:03:18
|
|
|
riivo kirjutas: |
Miks ma kunagi mitte ainsatki bugi ei näe . Vahepeal tundub, et räägitakse mingist teisest mängust mida mina mängisin. |
mäng on hea kui välja jätta see tulnuka jura muidu
|
|
Kommentaarid: 153 loe/lisa |
   |
138 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sylar
Kreisi kasutaja

|
22.11.2007 13:04:24
|
|
|
haldo kirjutas: |
riivo kirjutas: |
Miks ma kunagi mitte ainsatki bugi ei näe . Vahepeal tundub, et räägitakse mingist teisest mängust mida mina mängisin. |
mäng on hea kui välja jätta see tulnuka jura muidu  |
sry dude, aliens on just my kind a thing
_________________ Allkirja pole hetkel |
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
4 :: |
52 |
|