praegune kellaaeg 27.06.2025 08:02:23
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
KillerXP
HV Guru

|
18.11.2007 18:30:20
foto.hinnavaatlus.ee enda pildi hinnete nägemine / hindamine |
|
|
Otsustasin siis esmakordselt ka ühest fotovõistlusest osa võtta ning avastasin ühe asja mis mind kohe häiris.
Teadagi enne hääletamist ei näe pildi skoori ja kes kuidas seda hinnanud on, see on täiesti arusaadav. Samas kui mul nüüd enda pilt ülesse läks, siis ka mina ei näe oma pildi tulemust, vähemasti mitte enne fotovõistluse lõppu. Tahaks näha siiski kui konkurentsivõimeline minu pilt on... Hetkel tundub ainuke võimalus enda pildi poolt hääletada, mis ei oleks mu lemmik tegevus (ausus ennekõike) või siis varikonto (mis ei ole ka meeldiv kuna siis pean ikkagi hääletama enda poolt).
siit võiks ka näiteks teise asja välja tuua, enda pildi poolt võiks hääletamine keelatud olla..
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
18.11.2007 18:44:09
|
|
|
tsitaat: |
enda pildi poolt võiks hääletamine keelatud olla..
|
Ongi keelatud ju.
Enda pildi headust/kehvust näed siis kui oled kõik teised pildid ära hinnanud. Oma pildi hinnet sa ei näe, küll aga näed pildi asukohta edetabelis.
Läbi selle võid ka hinnet aimata
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
18.11.2007 19:05:28
|
|
|
Max Powers kirjutas: |
enda pildi poolt võiks hääletamine keelatud olla..
|
Ongi keelatud ju.
Enda pildi headust/kehvust näed siis kui oled kõik teised pildid ära hinnanud. Oma pildi hinnet sa ei näe, küll aga näed pildi asukohta edetabelis.
Läbi selle võid ka hinnet aimata |
hmm jamh ei hakanud proovima vajutada my bad... paistab jah et pilt edetabelis nati liikunud...
siis suht jah asi paigas, samas enda pildi hinnet tahaks ikkagi näha aga see vist paratamatus...oh well tnx for listening
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
0 :: |
1 :: |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
18.11.2007 19:06:33
|
|
|
paistab jah et pilt edetabelis nati liikunud...
|
Jah, sest ma hindasin su pilti
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|