Le Inc, hangumine on sul vist personaalne teema. Proovi ehk reinstall teha mängule. PB pärast peaks äärmisel juhul tulema kick või CTD.
BF2 bugide teemat küll enam ei tasu üles võtta, seda on nii palju juba hekseldatud, et südame ajab pahaks. Mängu enam ei paigata ja tuleb rahul olla sellega, mis on või midagi muud otsida. Ise peaks ütlema, et 1000 krooni eest (BF2, SF, AF, EF) on saadud vast üle 1000 tunni meelelahutust (600 publicus ja 400+ EBCs) ja see on päris hea näitaja. Enda jaoks pole küll ühtegi teist sellist mängu (MMORPG-sid ei mängi), kuhu nii palju aega mataks ja ikka veel ei ole asi tüütuks muutunud. On neid bugisid palju neid on, kuid peab tunnistama, et mäng või pigem siis juba Battlefield seeria on fenomenaalne.
Ise ootan ka BF3, eriti kui see lekitatud informatsioon on õige. Aga seniks nagistan BF2-e modifikatsioone EBCs (sel ja järgmisel nädalal testime AIX-i, esimene vaade on positiivne, kuigi arvuti ei taha 32 botiga mängu eriti hästi jooksutada ). _________________ Both the universe and stupidity are infinite. I'm not so sure about the former. - A. Einstein
Enda jaoks pole küll ühtegi teist sellist mängu (MMORPG-sid ei mängi), kuhu nii palju aega mataks ja ikka veel ei ole asi tüütuks muutunud. On neid bugisid palju neid on, kuid peab tunnistama, et mäng või pigem siis juba Battlefield seeria on fenomenaalne.
sama siin.
Miski lihtsalt tirib BF2 poole. BF2142 demo tundus ka normaalne, aga ei raatsinud osta _________________ ¯\_(ツ)_/¯
monty11, pane enda arvuti ka profiili kui saladus pole
Kas BF3 jätkub ka EBC-s, tahaks loota. BF on hea siiani olnud, kuigi jah, endameelest saaks ka seda ikka kõvasti paremaks lihvida. Tänu EBC-le olen saanud maitsta ka lisapaketi SF võlusid, mul jäi see ostmata. Rahvas, kel BF2, tulge EBC-sse, te ei kahetse. Varsti algab iganädalane madin BLUE ja RED teami vahel.
Ma krt kahtlustan ka et isegi 2,7 GHz AMD X2 ei saa 64 mängijaga serveriga mängudes hakkama ... kuni ~40..50 mängijaga on fps ~70 peal kuid kui 64 matsi on mängud kakub fps alla kuni 25. Endale tundub et alla 40 FPS oleks pilt justkui hakkiv .. (nii palju siis 24 kaadrit sekundis -> sujuv liikumine teooriast). Enne ma "täit" tõde teada saa kui miskine Inteli ~3 GHz core 2 Duo masinas on. Nagu me teame ei toeta BF2 rohkem kui ühte tuuma.
Mnjah mul võib probleem ka raudvaras olla, peab veel uurima.
BF2 mängitavus tundub tõesti hetkel lõpmatuse märki kandvat. Vahel teed küll nädalase pausi ent alati on hea tagasi tulla. Eriti kui mängid kindlates serverites tuttavate jorssidega.
BF3 ja EBC kohta ei oska midagi öelda, aga noh selle mängu kohta pole veel isegi ametlikku teadaannet. Igatahes BF2.142 jääb kindlasti vahele.
Järgmine kampaania on mingi modi peal, kas Operation Peacekeeper, Allied Intent Xtended või US Intervention. Pärast seda, kes teab, ehk Forgotten Hope kui see välja tuleb.
Hetkel küll 9. kampaania ei käi, kuid testitakse mod-e. Sel (kindlasti) ja järgmisel nädalal (nähtavasti) on modiks Allied Intent Xtended. Täna müdistasin seda singlplayeris ja nii lõbus pole SP's küll veel olnud Eks ma annan teada kui mingeid uudiseid EBCs on
Märkuseks, et Blue ja Red on nähtavasti kuni 9. kampaaniani, kui on valitud mod, siis pannakse paika ka, mis riigid omavahel madistavad. Enne ju ei saa
@LeInc ... krt ise pole kunagi näinud probleeme 64 serveris ... kui on mingi oma arvuti lag olnud, siis pole see küll eriti tähelepanu pööranud mängijate arvule.
riaak kirjutas:
Linnapea kirjutas:
Varsti algab iganädalane madin BLUE ja RED teami vahel.
Käib juba ju. See nädalavahetus hakkasid jälle scrim'id pihta
Tegelikult oli esimene Scrim juba 3. Novemberil ... sel nädalal juba kolmas. _________________ Both the universe and stupidity are infinite. I'm not so sure about the former. - A. Einstein
Max graafikaga. Prose pead vist ainult natuke tagant suruma.
Mul vedas 3800+ @ 2700mhz ilusti välja. Ülejäänud oli pmst sama. _________________ ¯\_(ツ)_/¯
Hmm, mul BF-ga mingi jama, et näiteks relvade tekstuurid vilguvad, aga ainult siis kui kaamerat liigutada. Erinevate driveritega sama lugu, kuidas sellest lahti saada?
Seal saab eraldi installida mänge ? ma mõlen et eraldi BF 2 nt ainult ?
Kui jah, siis lase kogu mäng maha. Paigalda ainult BF 2 koos viimase patchi-ga ja siis proovi.
tere
probleem selle mänguga (ka 2142).. jookseb laptopis go7300 videoga 14,1 ekraan. saab mängida ainult 800x600 hi-res, kui panna 1024x764 siis mäng lootusetult minimiseerub desktopile ja ei taastu. ainult peale konfi faili kustutamist ja taaskäivitamist. milles võib asi olla?
aga ühe triki peab tegema nendel kellel sülearvuti nvidia videokaardiga: tuleb panna desktopi arvuti drivereid, ja asendada install folderis .inf file. http://www.laptopvideo2go.com/forum/
Leidsin "hangutaja" üles. Tuleb välja et uus punkbuster' on liiga agressiivseks aetud ning teised mälus tiksuvad programmid võivad tänu sellele "lolliks" minna. Nii paraku juhtub ATItool'i, Rivatuneri jms. kellamistarkvaraga.
Paistab et Rivatuner'il on miskine kaitse sisse ehutatud, kuid paraku vahendil mida ise kasutan - ATItool'il seda pole. Eks peab Rivatuner'ile ümber lülituma. Sama probleem on k BF2142 ja veel mõnede peladega. Probleem paistab olevat just 8800 seeri kaartidega.
Problem reason:
The problem is not specific to RivaTuner and it is caused by the recent update of Battlefield 2142 PunkBuster anti-cheat system, which is trying to perform aggressive memory scanning and may cause graphics hardware to stall due to unauthorized access to hardware I/O port mapped memory range. The situation may take place on both ATI and NVIDIA graphics cards when any tool providing direct access to hardware is residing in memory. The following tools are currently known to be affected by PunkBusters memory scanning besides RivaTuner:
Endale tundub et alla 40 FPS oleks pilt justkui hakkiv .. (nii palju siis 24 kaadrit sekundis -> sujuv liikumine teooriast).
24 kaadrit on filmidel. Kuid seal on see väike "aga", et kui päris maailmas liiguvad asjad kiiresti, siis naad muutuvad hägusaks. Mängus sellist asja ei saa teha (uutes mängudes tegelikult isegi on, kuid see nõuab veelgi rohkem jõudlust).
Tõmbasin omale ka FH 2'e. Üldiselt muidugi väga hea, kuid mõned bugid on siiski. Samas 2,5a peale originaalmängu väljatulekut on natuke hilja minuarust.
Ei ole võimatu alla lasta. SRAW, Eryx ja auto on sinu sõbrad. Ühest laksust üldiselt piisab ja kopter kaob ruttu parandama. _________________ ¯\_(ツ)_/¯
need raketid on mõttetud, piisab flarest ja kuhugi peitu lendamisest ja see järel tv-missile. Autoga sama lugu. Piisab oma koha välja näitamisest kui saad tv-missilega või kuulipritsiga. 1:1 aitab kopteri vastu ainult teine kopteri tv-rakett. Aus oleks kui see tv- rakett oleks poole nõrgem, sest isegi SRAW ei võta teda ühe laksuga alla
Minu arust on kopteireid suht mõnsa .30 kaliibriste kuulipildujatega lasta (need mis tankide ja diipide peal on).
Aga muidu siuke küsimus, et üle pika aja hakkasin mängima ja kui olen paar sekki jõudnud mängus olla saan kicki. Põhjust täpselt ei mäleta aga midagi PnkBstrA.exe 'ga seoses. Vaatasin Battlefield 2 folderis punkbusteri folderisse ja märkasin, et seal PnkBstrB on olemas aga A'd ei ole. Niisis tõmbasin punkbusteri setupi, lasin seal samas folderis lahti, tegi update'i aga ikkagi PnkBstrA.exe sinna ei tekkinud ning mängida ei saa.
Keegi teab aidata?
Minu arust on kopteireid suht mõnsa .30 kaliibriste kuulipildujatega lasta (need mis tankide ja diipide peal on).
Aga muidu siuke küsimus, et üle pika aja hakkasin mängima ja kui olen paar sekki jõudnud mängus olla saan kicki. Põhjust täpselt ei mäleta aga midagi PnkBstrA.exe 'ga seoses. Vaatasin Battlefield 2 folderis punkbusteri folderisse ja märkasin, et seal PnkBstrB on olemas aga A'd ei ole. Niisis tõmbasin punkbusteri setupi, lasin seal samas folderis lahti, tegi update'i aga ikkagi PnkBstrA.exe sinna ei tekkinud ning mängida ei saa.
Keegi teab aidata?
Keegi teist joystickuga ka mängib? Tahaks teada, kas siis nagu meest saab ka liigutada joikuga, et nagu mängid mitte klavva + hiirega , vaid joystick + hiir...
meest saab küll liigutada joystikuga, aga tiba liiga aeglane on see liikumine. ütleme nii et sellega just ringi karata ei saa, samas põhitegevustega tuleb toime küll
Jälle on edastada väike teade Euroopa lahingtandrilt!
EBC peakorter
Kusagil virtuaalmaailmas
KOHESEKS AVALDAMISEKS
European Battlefield Command alustab uut kampaaniat
Laupäev, 5. jaanuar märgistab European Battlefield Commandi (EBC) uue kampaania algust.
EBC on tasuta ja tuntud mängijasõbralik Battlefield 2 põhinev veebi turniir, millele panid aluse kogukonna veteranid Jery, Izz ja Hickman, kes kohtusid omavahel 21CW-s. Nende eesmärgiks oli luua mõnus koht Euroopas, kus mängida sõjalises stiilis organiseeritud 64 mängijaga BF2 lahing, mis on vahelduseks avalikes serverites valitsevale kaosele.
Täna, kui seljataga on juba kaheksa kampaaniat, on EBC muutunud sõprade ja mängijate kogukonnaks, kus kõik annavad oma panuse. Samas otsib EBC alati ka uusi sõpru, kellega veebimängu kogemust jagada.
Pärast erinevate modifikatsioonide, mitmed millest olid oma jõududega tehtud, on BC juhatus otsustanud pöörduda tagasi modifikatsiooni Point of Existence 2 (PoE2) juurde. Selles modifikatsioonis astuvad seekord vastakuti NATO ja Ukraina väed. Väljavõtt meie pressiteatest:
tsitaat:
Kell 6:00 kohaliku aja järgi ründas salk Ukraina vägesid valitsushooneid Kiievis ja Sevastopoli sadamas võttes oma kontrolli alla ka Venemaa Mustamere laevastiku. Kuigi pole veel kinnitatud uudiseid toimunu põhjuste kohta, on meil kinnitamata andmeid allikatelt Ukrainas, kelle sõnul kuuluvad need väeüksused Ukraina kaitsevägedesse ning teenivad ustavalt äsja Kosovost ÜRO koostöömissioonilt naasnud Kindral Vladimir Stokie.
Mõne aja pärast vajavad Kindral Stokie ja Kindral Physicist SINU abi oma motiivide kaitsmisel. Kui oled tüdinenud BF2 kaosest, sulle meeldib organiseeritud mängimine ja soovid leida uusi sõpru ning lihtsalt mõnusalt aega veeta, siis:
Käesolev turniir on täiesti tasuta ja selle finantseerimine toimub annetuste toel.
Kui soovite näha filme ja videoid eelmistest kampaaniatest, klõpsake siia. 1 - 2
EBC on pühendunud sellele, et tagada võimalikult rühmatöö ja tegevuserohke keskkond jagades kõik sõdurid rühmadesse, millele on igal ühel võidu tagamiseks vajalik eesmärk. Lahinguid juhivad mõlemal pool komandörid, kes annavad käsklusi kõikidele rühmadele ja organiseerivad terve divisjoni tegevust lahingväljalt parima kogemuse saamiseks. _________________ Both the universe and stupidity are infinite. I'm not so sure about the former. - A. Einstein
Väikene probleem. Sai ostetud mikker, ühendasin taha realtek HD audio manager näitab et mikker ühendatud, tegin hääle testi kah kõik oli korras aga BF2voicesetup-is ei kõssugi ? Milles asi on ? Seal voice setupis on kriips mis peab reageerima vastavalt hääle tugevusele.
See sakslaste anti tank kit on 3Kg pomm mis mitte muffigi ei tee. ei saa krt aru, viskasin 2 x 3kg pommi otse tannki peale ja mitte muffigi ei juhtunud..
See sakslaste anti tank kit on 3Kg pomm mis mitte muffigi ei tee. ei saa krt aru, viskasin 2 x 3kg pommi otse tannki peale ja mitte muffigi ei juhtunud..
mul nagu piraat bf2 kas siis nagu punkte ei arvestata sest mul on seal üldtabelis www.bf2s.com 0 punkti kõikide asjade eest aint mingi 1 surm ja 1 kill on
kui on piraat bf kas siis batch 1,41 töötab?
ja kuidas saab langevarjuga autsid taevast alla kukutada selle suplise värgiga?//
mul mängu versioon 1.0.midagi
kui ma tahaks näiteks serverit teha kas ma kasutan seda ip adret mis ma saan www.ruuter.ee või seda start->run->kirjutan sinna cmd->ok->siis kirjutan ipconfig ja saan ka ip // mul net ära jagatud mitme peale ka.
KUI viitsite,siis aitaksite palju kui neile vastaksite ,THANKS
mul nagu piraat bf2 kas siis nagu punkte ei arvestata sest mul on seal üldtabelis www.bf2s.com 0 punkti kõikide asjade eest aint mingi 1 surm ja 1 kill on
kui on piraat bf kas siis batch 1,41 töötab?
ja kuidas saab langevarjuga autsid taevast alla kukutada selle suplise värgiga?//
mul mängu versioon 1.0.midagi
kui ma tahaks näiteks serverit teha kas ma kasutan seda ip adret mis ma saan www.ruuter.ee või seda start->run->kirjutan sinna cmd->ok->siis kirjutan ipconfig ja saan ka ip // mul net ära jagatud mitme peale ka.
KUI viitsite,siis aitaksite palju kui neile vastaksite ,THANKS
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.