Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
hullloom12
HV vaatleja
|
10.11.2007 22:02:14
|
|
|
Oota,kuidas selle uncharted:drakes fortune demoga siis jäi?? ja veel 1 asi miks se japside kasutaa parem on?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Ohohh
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Labukana
HV veteran

|
10.11.2007 22:33:32
|
|
|
hullloom12 kirjutas: |
Oota,kuidas selle uncharted:drakes fortune demoga siis jäi?? ja veel 1 asi miks se japside kasutaa parem on? |
fixiti ära, nüüd tirid siis on kõik korras.
vaevalt niisama nii kalli hinnaga oleks või mis? :) su lingiski kirjas see tegelt...
aga guitar hero on muidu täitsa lahe asi, ps2'l on mul GH2 ja see on väga hea, 3's osa pidavat paremgi olema. vaatab kui raatsib ostan selle ka.
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
hullloom12
HV vaatleja
|
11.11.2007 13:18:46
|
|
|
kuulge tahaks usa kasutajat teha aga pole valid address-i kust saaks?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Getomees
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
7 :: |
2 :: |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
MaxPower
Kreisi kasutaja
|
11.11.2007 13:29:10
|
|
|
kuulge tahaks usa kasutajat teha aga pole valid address-i kust saaks? |
ma võtsin mingi suvalise hotelli aadressi
Mul üks teine küsimus, eile nimelt panin PS store´st demo tõmbama ja samal ajal vaatasin siis filmi, aga imelik oli see et peale filmi oli väga vähe % edasi läinud, kui üldse oli. Kas on nii et kui teed midagi muud samal ajal kui download on käimas siis mingil põhjusel see jääb ootele nii kauaks kuni lõpetad mängimise/filmide vaatamise
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ohohh
Kreisi kasutaja

|
11.11.2007 14:08:21
|
|
|
MaxPower kirjutas: |
Mul üks teine küsimus, eile nimelt panin PS store´st demo tõmbama ja samal ajal vaatasin siis filmi, aga imelik oli see et peale filmi oli väga vähe % edasi läinud, kui üldse oli. Kas on nii et kui teed midagi muud samal ajal kui download on käimas siis mingil põhjusel see jääb ootele nii kauaks kuni lõpetad mängimise/filmide vaatamise  |
Mul on tunne, et mõnede asjadega läheb pausile ja mõnedega ei lähe. Näiteks kui mängid PS3 mänge, siis ei lähe, aga kui mängid Ps2 mänge, siis läheb. Võibolla juhtub filmi vaatamisega sama asi...
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
siven
HV veteran

|
11.11.2007 15:22:49
|
|
|
Ohohh kirjutas: |
Mul üks teine küsimus, eile nimelt panin PS store´st demo tõmbama ja samal ajal vaatasin siis filmi, aga imelik oli see et peale filmi oli väga vähe % edasi läinud, kui üldse oli. Kas on nii et kui teed midagi muud samal ajal kui download on käimas siis mingil põhjusel see jääb ootele nii kauaks kuni lõpetad mängimise/filmide vaatamise  |
Mul on tunne, et mõnede asjadega läheb pausile ja mõnedega ei lähe. Näiteks kui mängid PS3 mänge, siis ei lähe, aga kui mängid Ps2 mänge, siis läheb. Võibolla juhtub filmi vaatamisega sama asi... |
pausile läheb mängimise ajal juhul kui mängid mängu mida saab ka võrgus mängida ,siis ei tõmba.aga kui mängida mängu mille pole võrgu toetust tõmbab kenasti edasi.nt enamus demodel ple võrgu toetust ja demosi saaab mängida ja tõmbab kenasti edasi.aga full mängudel on peaaegu kõigil nii ,et kui mängid full mängu siis läheb pausile tõmbamine.
|
|
Kommentaarid: 163 loe/lisa |
   |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
gj
HV veteran
|
11.11.2007 17:47:29
|
|
|
huvitav mis võib valesti olla kui ps3 on regatud ja arvutiga saab oma kontole aga ps3 ei saa
|
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
212 |
|
tagasi üles |
|
 |
thaarv
HV kasutaja
|
11.11.2007 18:01:14
|
|
|
Uncharted on päris lahe mäng.
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mike
HV kasutaja

|
11.11.2007 20:20:26
|
|
|
sai ka siis lõpuks PS3'ga tutvust tehtud
parem hilja kui mittekunagi
graafikalaks oli nii kõva et võttis pisara silma ja mokk oli maani 8)
huvitav asi on see et mulle hakkasid meeldima mängud mille poole ma ei vaevuks muidu vaatamagi. Kõik tänu sellele jõhkrale graafikale
PS2 värises nurgas hirmust
sry aga ma pidin ennast lihtsalt kuskil väljendama
|
|
Kommentaarid: 52 loe/lisa |
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
peppitina
HV kasutaja

|
11.11.2007 20:20:27
|
|
|
siven kirjutas: |
Ohohh kirjutas: |
Mul üks teine küsimus, eile nimelt panin PS store´st demo tõmbama ja samal ajal vaatasin siis filmi, aga imelik oli see et peale filmi oli väga vähe % edasi läinud, kui üldse oli. Kas on nii et kui teed midagi muud samal ajal kui download on käimas siis mingil põhjusel see jääb ootele nii kauaks kuni lõpetad mängimise/filmide vaatamise :roll: |
Mul on tunne, et mõnede asjadega läheb pausile ja mõnedega ei lähe. Näiteks kui mängid PS3 mänge, siis ei lähe, aga kui mängid Ps2 mänge, siis läheb. Võibolla juhtub filmi vaatamisega sama asi... |
pausile läheb mängimise ajal juhul kui mängid mängu mida saab ka võrgus mängida ,siis ei tõmba.aga kui mängida mängu mille pole võrgu toetust tõmbab kenasti edasi.nt enamus demodel pole võrgu toetust ja demosi saaab mängida ja tõmbab kenasti edasi.aga full mängudel on peaaegu kõigil nii ,et kui mängid full mängu siis läheb pausile tõmbamine. |
Kui mängida PS3fullmängu, siis laeb ikka edasi (kui download läbi, siis ju annab keset mängu mingis hallis kastis teada). PS2-mängudega on, et jääb pausile.
Sellele lisaks on mul teistlaadi küsimus tarkadele poistele: kas Vistat saab ka PS3le installida ning mis sammud sellel lingil välja toodud on http://www.n4g.com/ps3/News-82381.aspx ning mis moodi hakkavad toimima sellised failid http://www.mediafire.com/?sharekey=a2c2e31eb10a3e3391b20cc0d07ba4d28f9cec146d6e4aaa
Labukana kirjutas: |
ja veel 1 asi miks se japside kasutaa parem on? |
fixiti ära, nüüd tirid siis on kõik korras.
|
Kas selline asi on võimalik, et Japsi PSStore'i jõuavad demod/mängud/treilerid kiiremini? ...või siis hoopis USA PSStore? Need ju erinevad Euroopa omast, mis?
viimati muutis peppitina 11.11.2007 20:23:14, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
vabarna
Kreisi kasutaja

|
11.11.2007 20:22:59
|
|
|
Need teise lingi all toodud failid toimivad juba praegu, järgides esimese lingi all toodud juhiseid. Ja Vistaga on siin pistmist ainult nii palju, et keegi on teinud Vistat meenutavad ikoonid ja taustapildid ning nad theme'iks kokku pannud. See ei tähenda mingil juhul, et PS3-le oleks võimalik operatsioonisüsteemi Windows Vista paigaldada.
peppitina kirjutas: |
Kas selline asi on võimalik, et Japsi PSStore'i jõuavad demod/mängud/treilerid kiiremini? ...või siis hoopis USA PSStore? |
Jah, selline asi on vägagi võimalik!
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
12.11.2007 10:39:38
|
|
|
vabarna, kuid kasutades linuxis windowsi emuleerimist ning readyboost tehnoloogiat on võimalik jooksutada vistat ps3 peal üsna kobedaasti
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
1 :: |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
12.11.2007 11:29:21
|
|
|
d3t kirjutas: |
vabarna, kuid kasutades linuxis windowsi emuleerimist ning readyboost tehnoloogiat on võimalik jooksutada vistat ps3 peal üsna kobedaasti  |
d3t, sa oled kas lausloll või meil on väga erinevad arusaamad fraasist "üsna kobedasti".
Kui palju RAM'i tahab Vista tavakasutuses? Umbes 500 - 700MB. Kui palju RAM'i pakub PS3? 256MB.
Ja ma ei hakka üldse rääkima sellest, kui palju RAM'i ja prosejõudlust nõuab veel selle Linuxi all emuleerimine (tasub meeles pidada, et Linuxi jooksutamisel on PS3 pigem nagu 3GHz Celeron). See on ikkagi 2 op-süsteemi põmst korraga üleval.
Ja viimaks: Aerot, Vista peamist killerfeatuuri, EI SAA PS3 peal kasutada (PS3 videokaart pole ju toetatud!).
Ühesõnaga, kui ka Vista õnnestub tööle saada mingi ime läbi, pole selle hiilgusest enam midagi alles ja see näeb välja nagu Windows 98. Ma ei defineeriks seda kui "jookseb üsna kobedalt".
EDIT: Ja et ei tekiks mingeid arusaamatusi, siis ReadyBoost ei asenda RAM'i, kuna keskmine mälukaart või USB pulk on RAM'ist 100 või enam korda aeglasem. ReadyBoost on kiirem kui swap file, jah, aga siiski liiga aeglane et aktiivselt töötavaid programme sealt piisavalt kiiresti kätte saada.
viimati muutis erick 12.11.2007 12:20:05, muudetud 3 korda |
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
12.11.2007 23:10:37
|
|
|
Jah, sest d3ti varasemaid postitusi ja üldist linuxilembust arvesse võttes ta ongi nii rumal, et oma eelnevat teksti täies tões ja vaimus uskuda.
|
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sarin
Kreisi kasutaja

|
13.11.2007 03:51:03
|
|
|
hey. sellione küsimus. kas oleks kuidagi võimalik stere heli monoks panna.
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
hullloom12
HV vaatleja
|
14.11.2007 19:19:25
|
|
|
Kust saaks odavalt ja kiiresti cod4-a.odavalt on max 1100 kr
|
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
14.11.2007 19:34:33
|
|
|
erick kirjutas: |
d3t kirjutas: |
vabarna, kuid kasutades linuxis windowsi emuleerimist ning readyboost tehnoloogiat on võimalik jooksutada vistat ps3 peal üsna kobedaasti  |
d3t, sa oled kas lausloll või meil on väga erinevad arusaamad fraasist "üsna kobedasti".
Kui palju RAM'i tahab Vista tavakasutuses? Umbes 500 - 700MB. Kui palju RAM'i pakub PS3? 256MB.
Ja ma ei hakka üldse rääkima sellest, kui palju RAM'i ja prosejõudlust nõuab veel selle Linuxi all emuleerimine (tasub meeles pidada, et Linuxi jooksutamisel on PS3 pigem nagu 3GHz Celeron). See on ikkagi 2 op-süsteemi põmst korraga üleval.
Ja viimaks: Aerot, Vista peamist killerfeatuuri, EI SAA PS3 peal kasutada (PS3 videokaart pole ju toetatud!).
Ühesõnaga, kui ka Vista õnnestub tööle saada mingi ime läbi, pole selle hiilgusest enam midagi alles ja see näeb välja nagu Windows 98. Ma ei defineeriks seda kui "jookseb üsna kobedalt".
EDIT: Ja et ei tekiks mingeid arusaamatusi, siis ReadyBoost ei asenda RAM'i, kuna keskmine mälukaart või USB pulk on RAM'ist 100 või enam korda aeglasem. ReadyBoost on kiirem kui swap file, jah, aga siiski liiga aeglane et aktiivselt töötavaid programme sealt piisavalt kiiresti kätte saada. |
Sinu teadmiseks siis 256MB rammiga saab küllaltki palju ära teha. Ma arvan et sa ei ole teadlik palju tegelikult Vista ressurssi võtab. Vista võtab ligikaudu 330MB aeroga. Lahutame siit nüüd SearchIndekseri (16MB), tagataustal jooksvad ebavajalikud vidinad (30MB) ning pisut twiikimist ning ongi meil pisut alla 250 mb vista mälukasutus. Lisame siia ReadyBoost tehnoloogia, mis annab nt PS3 juures kuni topelt kiirusekasvu, mis teeb Vista enam vähem kasutatavaks. DieHard optimaliseeriad võivad Vistat veelgi kärpida ning saada paremaid tulemusi. Vista Aero ei ole DIE HARD feature, erinevalt laialtlevinud arvamusest, on Vistas kõvasti kõhuall paremat kui XP.
Veel üks pisiasi: Vista jookseb juba nagu siid nt kõigest 1GB rammiga ning sealhulgas peal DreamScene, Aero, Fileserver, MSN, utorrent, mirc, firefox ja palju muud. 2GB rammi läheb vistas vaja vaid siis kui soovid mängida ka normaalselt.
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
|
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
eeromees
HV kasutaja
|
14.11.2007 20:28:46
|
|
|
Kust saaks odavalt ja kiiresti cod4-a.odavalt on max 1100 kr |
No odavalt saab dvdboxoffice-st (730.-), 1100-ga pead veel tiba kannatama või siis Soomest ostma.
_________________ PSN: eestimees |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Labukana
HV veteran

|
14.11.2007 22:23:18
|
|
|
ratchet&clanki pole keegi kusagil müügis näinud? ei viitsind tellima hakata, mõtlesin et poest toon aga no pole kusagil... :(
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
14.11.2007 22:46:08
|
|
|
vaatasin COD 3 trailerit ja ikka tekib tahtmine ka PS3 järgi Päris lahe tundub see sensorite kasutus...no wii pole, aga lahe ikka
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
14.11.2007 23:13:02
|
|
|
Labukana, kaupsis oli müügil, ja mulle meeldis
|
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sarin
Kreisi kasutaja

|
15.11.2007 03:22:59
|
|
|
nüüd on probleem. kas cod4 osta pc peale või ps3-ele. tahaks nende tissidega kuidagi aimimise ära õppida, aga see vist võimatu.
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
|