|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
angel
HV Guru

|
08.11.2007 20:06:04
|
|
|
| XYZ kirjutas: |
| angel, Codegen toide on suutnud suvel soojaga töötada mitu päeva/nädalat ilma ventilaatorita, läks aega enne kui õnnestus uus vent saada ja välja vahetada ja peale seda töötab tänapäevani seal masinas.... Seega satub sekka üsna õnnestunud eksemplare.... |
olen jah seda nalja kuulnud aga üldine reegel on see et ikka ei pea vasta korralikult ja pikka aega... ja see mis "kvaliteediga" sa selle saad ei tea kunagi... seega ei soovitaks seda jura kasutada. 450.- eest saab korraliku 400W Fortron toite seega miks mitte "kindla peale " minna kohe ja vältida igasugu jamasid.
aga tean... mõnele meeldib see kui saab odava hinnaga arvuti mis enamus ajast garantiis on
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
| Kommentaarid: 175 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
matzz007
HV veteran

|
08.11.2007 20:09:31
|
|
|
endale eriti ei istu see viimane asi, aga tundub jah et paljudele siuke asi meeldib.
_________________ Project Wooden Case |
|
| Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
1 :: |
99 |
|
| tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
08.11.2007 20:12:46
|
|
|
| See arvuti millest ma rääkisin ei käinud küll päevagi garantiis. Need paar jupikest, mis on uuendamist vajanud vanuse tõttu olen mina tal vahetanud ja n.ö. abiarvutina ehk tiksub veel mitu aastakest.........
|
|
| Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
| tagasi üles |
|
 |
smurfer
HV Guru

|
08.11.2007 20:30:02
|
|
|
| See arvuti millest ma rääkisin ei käinud küll päevagi garantiis. Need paar jupikest, mis on uuendamist vajanud vanuse tõttu olen mina tal vahetanud ja n.ö. abiarvutina ehk tiksub veel mitu aastakest......... |
mul ühe ORDI (et siis asi teemaga kah kokku läheks) masinaga analoogne juhus@toitekas - prose vent tegi küll põrguhäält, aga järgi ei andnud masinas miski peale toite vendi... Hea töö ordi, või peaks ütlema et muude juppide tootjad?
|
|
| Kommentaarid: 351 loe/lisa |
   |
299 |
|
| tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
08.11.2007 20:55:34
|
|
|
Minu mainitu on muuseas kah algselt ordis kokku pandud (ainult mitte päris standardkonfis)
|
|
   |
56 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HA
HV Guru

|
08.11.2007 21:03:07
|
|
|
ordi nüüd iseenesest ei tooda jah neid asju, lihtsalt paneb kasti kokku
ja odavad arvutid on kõige odavamatest juppidest, mõnel joppab et töötab 10 aastat kasvõi, mõnel mitte
garantiiga on siiamaani hästi läinud, otsad andnud asjad on välja vahetatud (tartus olen käinud koguaeg)
arvutit pole sealt kunagi ostnud, ainult protsessoreid, väliseid seadmeid ja muid vidinaid
|
|
| Kommentaarid: 143 loe/lisa |
   |
2 :: |
121 |
|
| tagasi üles |
|
 |
physics
HV kasutaja
|
08.11.2007 21:06:20
|
|
|
| mul ei jopanud üldse, masin juba garantiis kauem olnud kui mina seda kasutada olen saanud, käisin uurisin elioni kaudu kui kaugel asi on. räägiti et homme tuleb ära ja mainiti, et lcd paneel vahetati läpakal välja, loodan et muud pisivead ka kõrvaldati.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Gotmilk
HV kasutaja
|
09.11.2007 10:15:11
|
|
|
| tsitaat: |
| Vb arvangi et olen spetsialist, mis see sinusse puutub ? |
Ega ei puutugi minusse. Lihtsalt närvi ajab kui mõni pritsib asjata tatti ja hakkab Ordit süüdistama kuigi ise endal kehvad detailid arvutis.
Sul on väga vedanud ,et sul Codegen on ilusasti töötanud. Usu mind ma olen näinud väga palju arvuteid millel on palju nõrgem konf kui sinu arvutil. Neil kõigil tuli toide välja vahetada. Codegen ei ole kvaliteetne. Varem või hiljem hakkab ta probleeme tekitama.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
09.11.2007 11:49:43
|
|
|
| angel, Codegen toide on suutnud suvel soojaga töötada mitu päeva/nädalat ilma ventilaatorita, läks aega enne kui õnnestus uus vent saada ja välja vahetada ja peale seda töötab tänapäevani seal masinas.... Seega satub sekka üsna õnnestunud eksemplare.... |
... ja selline üksik näide tõestab mida ?
... loomulikult pole Codegeni toodang 100% praak, kuid üsna lubamatult suure praagiprotsendiga siiski. Müüakse seda peamiselt ainult sellepärast, et odavate komplektide vallas käib komplekteerijate vahel pidev hinnasõda ja oma kasumi säilitamiseks, tuleb ju mingis osas kärpeid teha. IMHO võiks muidugi Ordi hetkelt juba natuke rohkem oma letikomplektide kvaliteedi peale mõtlema hataka ja teha valik natuke kvaliteetsemate firmamärkide kasuks. Pole nad ju enam sugugi odavaim komplekteerija turul, kuid samas omatakse väga tugevat mainet, mida ei tohiks raisku lasta rohkete garantiijuhtumitega. Olenemata põhjustest, peab jällegi tõdema, et inimesed on väga subjektiivsed oma hinnangute osas ja kui arvuti läheb rikki või ei tööta korralikult, näidatakse ikka näpuga poe poole, kuigi viga võib olla poest täiesti mitte sõltuvates asjaoludes. Inimeste ostujõud on kasvanud ja poodidelt/teenindusasutustelt oodatakse nüüd pigem rohkem kvaliteeti, kuid 99.99.- superpakkumisi, seega siin oleks tõepoolest üks nüanss, mida võiks Ordi kaaluda ...
   |
5 :: |
163 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
09.11.2007 12:17:05
|
|
|
| PlatoonSgtElias kirjutas: |
Okei.. mul imelik kogemus. Nimelt sai oma vana toiteplokk tagasi ostetud.. müüsin oma vana arvuti ühele kodanikule maha, ja nüüd ostsin oma Seasonic 700W M12 Modular toite tagasi. Vend käis Tartu esinduses teeninduses arvutiga, et uurida, mis viga, selgus, et emaplaadi või prosega midagi viga, toodi minu kätte ja teadsin ette ära, et Striker surnud. Nüüd aga mida ma näen, OHOO, Ordis mingi sepp on toiteploki lahti teinud WARRANTY VOID kleeps rikutud.. Et nagu mida teha? Helistan igatahes homme Ordisse.. küsin, mis värk on. Ordi pidi Seasonicuid maale tooma ja pidi õigus neid remontida olema... aga ma pole Ordist seda ostnud. |
Noniih, helistasin Tartu poodi. Rääkisin oma mure ühele inimesele ära seal ja lubati uurida. Eks näis, mis saab.
EDIT: Nonii, helistati tagasi, nende viga tõesti ja lubasid remontida oma kuludega kui midagi peaks juhtuma Väga hea teenindus. Tartu poe juhataja pidi ka asjaga kursis olema.
Rahul!
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
| Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
496 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
09.11.2007 13:28:04
|
|
|
DigeBeni: Mööda paned kõvasti - kui Sa ei ületa Codegeni detailidele mõeldud tarbimisvoole, siis ei juhtu Sul selle Codegeniga midagi Ja kui üle kütad, siis võid kutuks kütta suvalise toiteploki kondekad ja dioodid.
Remontisin just kuuslaid ja "vastupidavaid" - kõvasti reklaamitud Nexuseid - 2-l Nexusel olid 12V dioodid "ülekoormustega häkerdades lühisesse keedetud"
Samas skeemilahenduselt olid Codegen ja Nexus üsnagi sarnased, Nexusel oli skeemis suuremaga mahtuvusega kondensaatorid, ei mingit muud erinevust.
--------------------------------------------------------
Ja arvutitootmise juures, et öelda, kas toide sobib või ei sobi ja kas vastu peab, pole vaja midagi muud kui testrit ja tiba teadmisi, et mida ja kuidas mõõta
|
|
| Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
09.11.2007 13:35:06
|
|
|
btw, see Nexus ei tohiks midagi väga erilist olla... Eestis on see lihtsalt osade edasimüüjate poolt üles haibitud imho.
kuna Codegen ja Colorsit on hinnalt väga odavad, siis see väljendub ka kvaliteedis ja see pole nii ainult toiteplokkidega
ja seda on ka kohe näha - DOA on olnud ikka kümneid mul, samas Chiefteci ei mäleta ühtegi, mis oleks olnud. ja see kogus, mis käest läbi on käinud, ei ole mitte väike...
|
|
| Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
09.11.2007 14:03:15
|
|
|
tahanteada, kuidas ma saan mööda panna milleski, millest ma üldse rääkinud pole ? Mina ei rääkinud toiteploki üksikute komponentide võimsusest, koormustaluvusest, ebaratsionaalsest kasutamisest ega pole sõnagi öelnud või võrdlusi pakkunud Nexuse kohta. Mina rääkisin toote kvaliteedist üldiselt ehk viisakamad firmad ei osta endale reeglina tooteid kokku nö. "otse liinilt" vaid tooted läbivad kindlate reeglitega kvaliteedikontrolli. Codegeni sugused aga ostavad pahatihti partiisid kokku üsna suvaliselt ja kleebivad sinna vaid oma rekvisiidid peale. Mitte, et kvaliteetsemad brändid ei kasutaks erinevate tootjate toodangut, kuid nende valik on reeglina ikka märksa kriitilisemate standardite järgi tehtud, kui kollase mainega firmade puhul ja sellest ka kvaliteedierinevused ...
   |
163 |
|
| tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
09.11.2007 14:06:04
|
|
|
| Skeptik kirjutas: |
btw, see Nexus ei tohiks midagi väga erilist olla... Eestis on see lihtsalt osade edasimüüjate poolt üles haibitud imho.
kuna Codegen ja Colorsit on hinnalt väga odavad, siis see väljendub ka kvaliteedis ja see pole nii ainult toiteplokkidega
ja seda on ka kohe näha - DOA on olnud ikka kümneid mul, samas Chiefteci ei mäleta ühtegi, mis oleks olnud. ja see kogus, mis käest läbi on käinud, ei ole mitte väike...  |
Mitmes teemas on läbi käinud, et Chieftec 400W toide on praakmudel...
Kellel juhtub nimetatud toide olema arvutis, soovitan soojalt ise välja vahetada enne kui vigureid tegema hakkab Pidin ise ühe välja vahetama ja näiteks Zalmani 350W on ka stabiilsem kui too konkreetne mudel.
|
|
   |
56 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
09.11.2007 14:11:02
|
|
|
| Skeptik kirjutas: |
ja seda on ka kohe näha - DOA on olnud ikka kümneid mul, samas Chiefteci ei mäleta ühtegi, mis oleks olnud. ja see kogus, mis käest läbi on käinud, ei ole mitte väike...  |
Mitmes teemas on läbi käinud, et Chieftec 400W toide on praakmudel...
Kellel juhtub nimetatud toide olema arvutis, soovitan soojalt ise välja vahetada enne kui vigureid tegema hakkab Pidin ise ühe välja vahetama ja näiteks Zalmani 350W on ka stabiilsem kui too konkreetne mudel. |
tean, et mõni võib olla mitte kõige vaiksema ventikaga, aga muud viga nagu ei tea
seda, et kõik 400-vatised Ciffud praagid on, ei taha hästi uskuda.
|
|
| Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
09.11.2007 14:23:30
|
|
|
stabiilsust pole ollagi ja UPS-iga koostöö ei klapi jne.jne.
(ja otsi veidi, mina pole ainus, kes seda tolle 400W eksemplari kohta ütleb)
|
|
   |
56 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
09.11.2007 14:39:17
|
|
|
... kui odav UPS ei oska korralikku siinust genereerida, siis kuidas on see toite viga ? Mis stabiilsusel häda ?
   |
163 |
|
| tagasi üles |
|
 |
physics
HV kasutaja
|
09.11.2007 14:42:01
|
|
|
minu vinge lugu seoses ordi sülearvuti ja tema garantiiga siis järgmine.
arvutit sain kasutada põhimõtteliselt nädala siis tekkisid ülilahedad vead, saatsin garantiisse arvuti ja seal oli ta 2 nädalat ja 5 päeva.
eino nädala kasutada ja siis garantiisse.
täna siis läksin järgi arvutile ja öeldi, et lcd paneel vahetati välja ja kõik nagu oli tiptop, aga ekraani vasaku hinge naksumine jäeti parandamata ja öeldi et hinge töös häireid ei leitud. ja nii läks ta jälle tagasi garantiisse ning ma ei kujuta ette kaua ta seal jälle olla võib.
mingi varsti garantiis olnud sülearvuti mingi kuu aega ja ise olen ainult saanud nädala kasutada. peale seda veel garantiisse läheb siis ta sinna ka jääb, sest järelmaksu lepingu lasen lõpetada, pole sellise arvutiga midagi teha kui ta rohkem remondis on kui enda käes kasutusel.
idiootsus on see.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
09.11.2007 14:50:05
|
|
|
| DigeBeni kirjutas: |
| ... kui odav UPS ei oska korralikku siinust genereerida, siis kuidas on see toite viga ? Mis stabiilsusel häda ? |
Kui sa üldse mitte midagi ei tea, siis parem ära sõna võta 8)
UPS puutus asjasse voolukatkestuste puhul, kui olenemata topelt võimsusvarust toide jättis UPS-le mulje, et ei suuda vajalikku võimsust anda.....
stabiilsus on ikkagi toite enda pingete ebastabiilsus lihtlabase testriga isegi jälgitav
Aga rohkem infot annab sõber google (vähemalt pool aastat tagasi oli kurtmisi piisavalt)
|
|
   |
56 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
09.11.2007 15:08:17
|
|
|
... see, et UPS -ile selline "mulje" jääb on UPS -i viga, mitte toite ehk ära lahmi, kui sinu "teadmised" pärinevad vaid turumutijutu tasemelt ...
   |
163 |
|
| tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
09.11.2007 15:15:22
|
|
|
Kullakene, lahmimisega tegeled ise. Ajad asjad sassi nagu pudru ja kapsed, seostad omavahel valesid asju.
Kui konkreetsel juhtumil Zalmani ainult 50W väiksema nominaalvõimsuselt toitega probleeme pole, ja Shiefteciga oli, siis on Shiefteci konkreetne isend vigane
Algul ma ei teadnud ise ka uskuda, ent kui Googlest karja teemasid tollal leidsin samade kurtmistega selle mudeli suhtes, siis oli pilt klaar.
|
|
   |
56 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
09.11.2007 15:30:43
|
|
|
... mille alusel sa ütled, et ma valesid asju seostan ? Kui UPS teeb lollusi ja genereerib siinust, mis pole toite jaoks söödav ja toite reaktsioon omakorda UPS'i lolliks ajab, siis kuidas ometi see toite viga on ? Loomulikult on sellisel juhul praktikas odavam välja vahetada toide, sellepärast järeldabki keskmine kasutaja, et tegemist toite veaga, kuid teoorias on see urruaugu kaudu mandlite opereerine ...
   |
163 |
|
| tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
09.11.2007 15:45:59
|
|
|
| Seostad valesid asju, kuna stabiilsus häireid jälgisin n.ö. normaaltöös. Ja UPS probleemid olid voolukatkestuste puhul. Sama UPS taga 50W väiksema nominaalvõimsusega Zalman + nüüd ka monitor (ehk reaalse 10-15W tarbimisega) JA EI MINGEID PROBLEEME......
|
|
   |
56 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
09.11.2007 16:05:22
|
|
|
... ma pole stabiilsust ja UPS -i anomaaliat kordagi seostanud, kust sa seda välja loed ? Loomulikult esinevad UPS -iprobleemid voolukatkestuse ajal, kuna võrgutoitelt patareitoitele üleminek seda probleemi põhjustabki, kui sa pole sellest veel aru saanud ehk siin pole midagi pistmist sellega, palju arvuti reaalselt toidet tarbib. Miks Zalman erinevalt käitub, ei tea, pole elektriasjanduses kuigi tugev, kuid probleemi põhjus on UPS, mitte toide ! Olen sama probleemi täheldanud juba aastaid tagasi ka teiste toidete ja odavamate UPS -ide puhul, seega pole see teema mulle kaugeltki uus ega võõras ...
   |
163 |
|
| tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
09.11.2007 16:07:34
|
|
|
APC kuulub minu teada korralike firmade kilda.
Ja tõesti, otsi Google abil tolle konkreetse toitemudeli kohta infi, loodetavasti veel on leida, saad tolle suhtes targemaks.
|
|
   |
56 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
09.11.2007 16:13:58
|
|
|
... no mis sa demagoogitsed, mul on siin terve kontor APC UPS -se (alustades 350W ja lõpetades 1500W) täis ja ma tean väga hästi, kui kvaliteetne see firmamärk on
   |
163 |
|
| tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
09.11.2007 16:17:39
|
|
|
| Jätka siis enda harimist googlega selle toitemudeli suhtes. Kordan mitmendat korda, et tollal, kui probleem oli aktuaalne, oli internetis karjakaupa kurtmist samalaadsete probleemidega just sellesama toitemudeli suhtes.
|
|
   |
56 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jjk
HV veteran
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
09.11.2007 16:20:13
|
|
|
... siis soovitaks sul sama teha, ainult ürita asja näha ka natuke laiemas plaanis, mitte ainult selle tootemudeliga seotuna ...
   |
163 |
|
| tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
09.11.2007 16:21:12
|
|
|
Arvuti ise oli algselt Ordis kokkupandud. Siit seos teema pealkirja.
|
|
   |
56 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
09.11.2007 16:23:31
|
|
|
| jjk kirjutas: |
| pange see teema kinni ja puhastage ära. Äkki siis tuleb lugupeetavatel mõistus koju tagasi. |
... milles probleem ? kui üks või teine oluliselt eksib ja sa tead paremini, miks sa siis ei paranda ? n. K teema on triiki täis mõttetut sõnavahtu ja kõik nagu aktsepteerivad seda vaikimisi aga kui tekib mõni natuke asjalikum diskussioon, siis on reaktsioon järsku paljudele vastukarva, huvitav küll, miks ?

viimati muutis DigeBeni 09.11.2007 16:24:22, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 198 loe/lisa |
   |
163 |
|
| tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
09.11.2007 16:37:01
|
|
|
| ... siis soovitaks sul sama teha, ainult ürita asja näha ka natuke laiemas plaanis, mitte ainult selle tootemudeliga seotuna ... |
Jutt on Ordi arvutites kasutatavatest komponentidest ja Skeptik oli arvamusel, et pelgalt Shieftec firmanimi tagab komponendi kvaliteedi. Kahjuks alati see nii pole. Mul oli välja tuua üks konkreetne mudel - 400W toide - mis sellel firmal on siiski ebakvaliteetne. Ja ma tean veel lisaks, et see oli vähemalt (internetis leiduvate andmete abil otsustades) vähemalt partii viga.
|
|
   |
56 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
09.11.2007 16:42:24
|
|
|
... ju siis rääkisime üksteisest mööda, kuna ma püüdsin selgitada probleemi olemust ja asjaolu, et tegemist ei ole probleemiga, mida saaks Chiefteci kapsaaeda vista, londiste toodud viide peaks seda üsna selgelt mõista andma ...
   |
163 |
|
| tagasi üles |
|
 |
physics
HV kasutaja
|
09.11.2007 16:45:18
|
|
|
| homme siis lähen elioni järelmaksu lepingut lõpetama ja loobun oma ordi sülearvutist ja ostan midagi muud endale, mis küll pole nii võimas aga on see eest kvaliteetne.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
09.11.2007 16:56:15
|
|
|
| ... ju siis rääkisime üksteisest mööda, kuna ma püüdsin selgitada probleemi olemust ja asjaolu, et tegemist ei ole probleemiga, mida saaks Chiefteci kapsaaeda vista, londiste toodud viide peaks seda üsna selgelt mõista andma ... |
Londiste viide seletab mingil määral asja ja ei seleta kah. Mul oli tollal võimalik proovida asja ühe teise firma UPSiga ja loomkatsete tulemus jäi samaks - arvutisse tuli teise firma samaväärne toide ja rahu majas.
|
|
   |
56 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
09.11.2007 17:00:30
|
|
|
| ... ju siis rääkisime üksteisest mööda, kuna ma püüdsin selgitada probleemi olemust ja asjaolu, et tegemist ei ole probleemiga, mida saaks Chiefteci kapsaaeda vista, londiste toodud viide peaks seda üsna selgelt mõista andma ... |
Londiste viide seletab mingil määral asja ja ei seleta kah. Mul oli tollal võimalik proovida asja ühe teise firma UPSiga ja loomkatsete tulemus jäi samaks - arvutisse tuli teise firma samaväärne toide ja rahu majas. |
oleksid võinud varem mainida et sa katsetasid ka teise firma upsiga
|
|
| Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
09.11.2007 17:07:00
|
|
|
XYZ, aga nii ongi, odavad UPS -id läbustavad toitega suht palju ehk mis seal siis imestada, et mõni toide seda ei kannata ?
   |
163 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
09.11.2007 17:07:07
|
|
|
lisaks seda, et upsi liiga kandilise siinuse talumatust ei saa kuidagi otse kvaliteedi puudumise süüks ajada.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
| Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
09.11.2007 17:13:23
|
|
|
| Küll te olete imelikud. UPSiga käitumine oli ainult üks osa loost. Pingete stabiilsus jättis ka soovida ja seda sai vaadatud koos UPS-iga ja ilma ja ikka see mulle ei meeldinud. Ja Zalmani 50W väiksema nominaalvõimsusega toite puhul kõik OK juba pool aastakest......
|
|
   |
56 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
09.11.2007 17:25:26
|
|
|
XYZ: Pinge stabiilsus hakkab pihta sellest, kui suure mahtuvusega võrgupinge alaldamisel kasutatakse - kui üks Bränd kasutab 200-400 mikrofaradist, teine Bränd 600-1000 mikrofaradist... + muud vidinad-jubinad...
Estis lisandub veel üks väga oluline tegur - kõikuv võrgupinge, eriti maakohtades. Ehk siis maakohta ostes tasub teada, kas pinge on stabiilne 230-240V või väga kõikuv 180-200V. Ehk siis odav toide, mis töötab stabiilsel, kõrgemal pingel, ei pea seda suutma madalal, kõikuval pingel...
|
|
| Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jjk
HV veteran
|
09.11.2007 17:34:44
|
|
|
| jjk kirjutas: |
| pange see teema kinni ja puhastage ära. Äkki siis tuleb lugupeetavatel mõistus koju tagasi. |
... milles probleem ? kui üks või teine oluliselt eksib ja sa tead paremini, miks sa siis ei paranda ? n. K teema on triiki täis mõttetut sõnavahtu ja kõik nagu aktsepteerivad seda vaikimisi aga kui tekib mõni natuke asjalikum diskussioon, siis on reaktsioon järsku paljudele vastukarva, huvitav küll, miks ? |
Minuteada ei ole nii raske tekitada uut teemat kus rääkida asjalikku juttu codegeni sittadest toidetest ja upside siinustest. konkreetse arvutifirmaga ei ole siin miskit siiski pistmist. Ja ilmselt saate mõlemad, nii XYZ kui DigeBeni, siit ka selle oma dialoogi (triloogi koos tahanteadaga) mujale toimetada.
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
09.11.2007 17:53:55
|
|
|
tahanteada, Tallinna kesklinna ära võrdle maakohaga.
Üldse ajab naeru peale see poleemika, mis tekkis, kui julgesin mainida Shiefteci n.ö. musta lambukest....Asja mõte ju ikkagi see, et pelgalt nimi ei kõlba siiski pimesi uskumiseks. Kontrollige parem!
|
|
   |
56 |
|
| tagasi üles |
|
 |
matzz007
HV veteran

|
09.11.2007 21:52:53
|
|
|
minu 400w chiffu töötab 5+ ups jama oli tal jah, aga siis müüsin upsi oopis maha
_________________ Project Wooden Case |
|
   |
99 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Jolinar
HV kasutaja

|
09.11.2007 23:34:28
|
|
|
Aga minu läppar on valmis, olgugi, et nad viga ei leinud, väidetavalt.
Eks ma lähen toon ta ära ja vaatan mis edasi juhtuma hakkab temaga.
Samamoodi edasi käitub, siis saab ju alati tagasi viia
|
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
physics
HV kasutaja
|
10.11.2007 09:40:25
|
|
|
mul oli nii, et sain läpaka tagasi siis vaatasin kohapeal elionis üle ja leidsin parandamata hinge ja uuesti garantiisse.
nädal aega sain kasutada arvutit ja vahepeal oli 2 nädalat 5 päeva garantiis ja nüüd läks tagasi kohe sinna. vinge ju
|
|
| tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
10.11.2007 11:32:59
|
|
|
| physics kirjutas: |
mul oli nii, et sain läpaka tagasi siis vaatasin kohapeal elionis üle ja leidsin parandamata hinge ja uuesti garantiisse.
nädal aega sain kasutada arvutit ja vahepeal oli 2 nädalat 5 päeva garantiis ja nüüd läks tagasi kohe sinna. vinge ju  |
mis sul selle hingega nii katki siis nüüd oli, et sa selle garantiisse tagasi pidid saatma? minuarust on su jutus lihtsalt mõttetu hala ..
|
|
| Kommentaarid: 295 loe/lisa |
   |
262 |
|
| tagasi üles |
|
 |
physics
HV kasutaja
|
10.11.2007 11:36:11
|
|
|
| etc_Shelob kirjutas: |
| physics kirjutas: |
nädal aega sain kasutada arvutit ja vahepeal oli 2 nädalat 5 päeva garantiis ja nüüd läks tagasi kohe sinna. vinge ju  |
mis sul selle hingega nii katki siis nüüd oli, et sa selle garantiisse tagasi pidid saatma? minuarust on su jutus lihtsalt mõttetu hala .. |
ma ostan arvuti mis on kohe algusest defektne, mis ma pean su arust leppima pooleldi töötava arvutiga, ei.
käisin juba asju ajamas, lõpetasin lepingu. ma usun et sullegi ei meeldiks omada defektset arvutit, mida oled vähem kasutada saanud kui see remondis olnud on.
sõber ostsis ka ordist arvuti, aga tal töötab kõik laitmatult, vedas tal siis.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
mahfiaz
HV kasutaja
|
10.11.2007 11:54:45
|
|
|
| physics, kas su ema ei öelnud sulle, et poiss, ära mängi õnnemänge?
|
|
| Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
physics
HV kasutaja
|
10.11.2007 11:56:36
|
|
|
| mahfiaz kirjutas: |
| physics, kas su ema ei öelnud sulle, et poiss, ära mängi õnnemänge? |
ei öelnud kahjuks, aga enam ei mängi =)
tuntud firmade komponente julgen sealt ainult osta nüüd. Üks Buffalo väline kõvaketas jäi silma.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
|