praegune kellaaeg 20.06.2025 02:34:13
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
sun
HV kasutaja
|
25.05.2003 13:43:36
toodete otsingu max hind |
|
|
Ma kuhugi juba sellest kirjutasin, aga abi vähe
Asi selles, et kui otsida toodet hinna järgi ja panna näiteks videokaartide all max hinnaks 10 000, siis 10 000 maksvat kaarti tulemuses ei kuvata.
Aga kui panna 10 001, siis kuvatakse.
See oli ainult näide, nii on kõikide toodetega. Kui panna max hinna otsingusse mingi toote täpne hind, siis seda toodet tulemuses ei kuvata, kui panna toote hind +1, siis kuvatakse.
loodan, et saite aru ja parandate selle ära.
|
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
25.05.2003 14:12:57
Re: toodete otsingu max hind |
|
|
sun kirjutas: |
Ma kuhugi juba sellest kirjutasin, aga abi vähe
Asi selles, et kui otsida toodet hinna järgi ja panna näiteks videokaartide all max hinnaks 10 000, siis 10 000 maksvat kaarti tulemuses ei kuvata.
Aga kui panna 10 001, siis kuvatakse.
See oli ainult näide, nii on kõikide toodetega. Kui panna max hinna otsingusse mingi toote täpne hind, siis seda toodet tulemuses ei kuvata, kui panna toote hind +1, siis kuvatakse.
loodan, et saite aru ja parandate selle ära. |
Muuseas, see on tüüpiline kõigile andmebaaside otsingumootoritele. Väga hea tahtmise korral on ju võimalik sellest jagu saada aga reeglina peaksid kasutajad lihtsalt arvestama taoliste nähtustega.
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
sun
HV kasutaja
|
25.05.2003 14:25:01
Re: toodete otsingu max hind |
|
|
XYZ kirjutas: |
Väga hea tahtmise korral on ju võimalik sellest jagu saada |
on siis tõesti nii keeruline panna programmisiseselt max hinna väärtusele +1
või kuskile > asemele =>
|
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
25.05.2003 14:35:41
|
|
|
Mingi üldine andmebaaside otsingu viga see nüüd küll ei ole vaid lihtsalt koostaja pisike näpukas kuna ta vist on ära unustad võrdus tingimuse otsingust. Seega XYZ kui sa tõesti teed kliendile sellise otsingu kus ta peab alati ise +1 tegema saadab ta su küll vast pikalt.
_________________ Olen alati ühel arvamusel inimestega, kes minuga nõustuvad. |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
0 :: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
25.05.2003 14:45:05
|
|
|
Andium kirjutas: |
Mingi üldine andmebaaside otsingu viga see nüüd küll ei ole vaid lihtsalt koostaja pisike näpukas kuna ta vist on ära unustad võrdus tingimuse otsingust. Seega XYZ kui sa tõesti teed kliendile sellise otsingu kus ta peab alati ise +1 tegema saadab ta su küll vast pikalt.  |
Mina olen alati sellest veast üle saanud (välja arvatud mõned kuupäevamängud, kuid kui järgi mõtled, siis saad aru, et see on lausa eraldi teema). Samas kohtan seda viga ülitihti võõrastes rakendustes...eriti mis internetis töötavd
(ja teades internetirakenduste kirjutajate taset, ma parem lähen +1 meetodil lihtsalt asjast üle)
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|