Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Sakurai
HV veteran

|
02.11.2007 13:49:00
|
|
|
Demo oli imho täis pask. Aga full on kõva jah. Mulle meeldib DX 10 pole sellel küll suurem asi aga jah.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
02.11.2007 14:18:02
|
|
|
Full on kõvasti parem, kui demo. MP pool on nagu on, pole veel õiget tunnetust kätte saanud, sest kas on server pikali ja/või ei saa ikka veel accounti teha... eks näis, kas 700 jaaku oli mahavisatud raha või mitte.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
s4nder
Kreisi kasutaja
|
02.11.2007 15:37:50
|
|
|
Ma nimetasin inimesi piraatideks poolnaljaga. Mul ükskõik, kas piraaditakse või mitte. Elektroonilistest mängujagamismeetoditest üht-teist tean, tellisin Guild Warsi koodi otse NC-st, kui teised HV-s samamoodi karpi ootasid.
Seekord ma ei teadnud, et saab mängu EA-st alla tõmmata. Niikuinii saan ma karbi kättesaamiseni beta accountiga mängida, mille ma siis lihtsalt retail accountiks uuendan, nii et mul pole vahet. Scarti ülbusega ma olen juba harjunud, nii et ei võta südamesse. Edu ja mängus näeme.
viimati muutis s4nder 02.11.2007 15:45:53, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
0 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
02.11.2007 15:45:08
|
|
|
s4nder kirjutas: |
Edu ja mängus näeme. |
Kas see on mingi diplomaatiline versioon lausest: "Lahinguväljal näeme, raisk!" ?
|
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
1 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
s4nder
Kreisi kasutaja
|
02.11.2007 15:50:41
|
|
|
erick kirjutas: |
s4nder kirjutas: |
Edu ja mängus näeme. |
Kas see on mingi diplomaatiline versioon lausest: "Lahinguväljal näeme, raisk!" ?  |
Võib nii öelda küll . Sel teemal veel, et duellid mängus on üsna hästi tehtud. Sõbraga, kes on Engineer, oli üsna tasavägine võitlus. Duell kestis umbes pool minutit, mis minu arvates on täitsa paras aeg. Ma ise olen Summoner, praegu vist lvl 8 juba ei tea mitmendat korda.
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
02.11.2007 16:50:38
|
|
|
Bit-Tech ja Eurogamer hindasid mõlemad mängu 7/10 peale, peamiselt andestamatult viletsa graafika, kehvasti lahendatud voice actingu ja kehvade animatsioonide tõttu. Gameplay'd muidu kiideti fun-faktori poolest.
|
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sakurai
HV veteran

|
02.11.2007 23:07:51
|
|
|
Voice acting imeb tõesti vilinal
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Venivillem
HV kasutaja
|
03.11.2007 08:51:09
|
|
|
mingi Trial võiks kah olla...lähengi praegu uurin.siis vaatab kas ostab v mitte,.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
.asd
HV vaatleja
|
03.11.2007 16:48:42
|
|
|
Ilmselt tellin andrico'st ära, sest tahan endale mängu karpi ka. Mäng ise tundub hea olevat.
Kuid tekkis mõni küsimus:
Kuidas online play on? Üks suur server ja kõik teevad oma väikse mängu nagu diablos? Või kuidas?
Ning kas keegi viitsiks kirjutada muljeid Marksmani ja Engineeri kohta? Kuidas tulistamine on? Kas kindlalt peab laskma 1st person modes või saab 3rd'iga ka ilusti hakkama? Hetkel pakub hunter kõige rohkem huvi.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sakurai
HV veteran

|
03.11.2007 16:54:47
|
|
|
3rd personiga saad ka hakkama aga jam
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cromaclear
HV kasutaja

|
04.11.2007 23:07:16
|
|
|
.asd kirjutas: |
Ilmselt tellin andrico'st ära, sest tahan endale mängu karpi ka. Mäng ise tundub hea olevat.
Kuid tekkis mõni küsimus:
Kuidas online play on? Üks suur server ja kõik teevad oma väikse mängu nagu diablos? Või kuidas?
Ning kas keegi viitsiks kirjutada muljeid Marksmani ja Engineeri kohta? Kuidas tulistamine on? Kas kindlalt peab laskma 1st person modes või saab 3rd'iga ka ilusti hakkama? Hetkel pakub hunter kõige rohkem huvi. |
Ise pelan markship maniga, hea on, aga nüüd tundub, et pole nii hea, sest skilltrees ei ole midagi erilist, samas saad engineeriga ka tulistada ja on palju paremad skillid. Seda paladini vms ja warriorit ei soovita teha kuna close compatis läheb raskeks ( lendavad vastased jne )
_________________ BF3 platoon : http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655240976803519/
BF3 nick : KrisRhazta |
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
.asd
HV vaatleja
|
06.11.2007 19:19:42
|
|
|
Okei, tänud. Aga mis klassiga oleks parim bosse farmida, et siis tulevastele charidele hea gear hankida. Ning kas keegi siit summoneri mängib ja oskaks pisut klassist rääkida?
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
scarface
Kreisi kasutaja

|
06.11.2007 19:50:36
|
|
|
mis mõttega mängudesse need close combat klassid topitakse kui igas mängus on nendega julm piix mängida. Mul muidu meeldib close combat aga niipalju kui ma olen eri mänge mänginud igalpool on ranged palju kergem olnud. :/
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
s4nder
Kreisi kasutaja
|
06.11.2007 20:07:11
|
|
|
Melee klassidega probleemi pole mängus. Praegu on vaieldatavalt tugevaim klass Guardian. Melees pole lendavate vastastega mingeid probleeme - on erinevad hüppega löögid ning melee tegelased saavad samuti püsse kasutada . Pealegi laskub suurem osa lendavaist vastastest rünnates külje alla, kus saab nad lihtsasti maha lüüa.
.asd kirjutas: |
Okei, tänud. Aga mis klassiga oleks parim bosse farmida, et siis tulevastele charidele hea gear hankida. Ning kas keegi siit summoneri mängib ja oskaks pisut klassist rääkida? |
Ma olen ise Summoner, aga loodetavasti mängus mingit bosside farmimist ei tule, mis paneks kohe botid vohama nagu Diablos. Praegu nad teistkordsel tapmisel mingit nänni eriti ei anna, samas ma pole seda ka väga palju katsetanud.
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Metsjeesus
HV Guru

|
06.11.2007 20:13:45
|
|
|
s4nder, kuskil lugesin, et väga ei taotletudki bosside farmimist vaid pidi nii või naa nänni leidma (vms).
Singleplayeris lvl 14 Evoker. Üsna lahe, samas summon on julmalt nõrk, samas skillid on nagu nad on, neutraalsed. Spectral asjades on teatav potentsiaal siiski näha kohe.
Enne uut kõvaketast multisse ei roni, ragistaks liialt läpparit. Samas keegi teab öelda, et kas beta accoundiga saab endiselt multis toksida?
_________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine |
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
s4nder
Kreisi kasutaja
|
06.11.2007 20:56:53
|
|
|
Mul pole veel täismängu plaat kohale jõudnud, nii et mängin beta accountil. Homme see lõbu vist lõpetatakse, nii et tuleb väike paus sisse.
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
06.11.2007 22:37:53
|
|
|
Tundub, et Flagship Studios ikka oskab... nimelt tehakse EU serverite maintenantsi USA aja järgi hommikul, meie aja järgi 16-20.00.
They're completely and utterly retarded. The hours they choose for maintenance are ridiculous, and not only the shut down all servers, but the FORUMS as well !
There is absolutely no way to get updates as separate files, only from their servers, which basically don't work, the installer is buggy...Jesus!
The patches are separate, for single and multiplayer, so If they fix some showstopper or the memory leak it only applies to one part of the game and you have to wait for days for the singleplayer patch to arrive...
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
06.11.2007 22:45:49
|
|
|
järjekordne "lootust andev" mäng muutus juraks? keegi oskab kommenteerida kuidas mängitavus on? Graafika paistab küll suht sitt olevat kui vaadata seda mida lubati algselt (kuigi sitt on vale mõiste.. rohkem nagu... ajast ja arust. Vähemalt ei läigi ega peereta seega suht mõnus silmale )
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
08.11.2007 19:13:56
|
|
|
Ise viljelen ja emotsioonid on nii ja naa Saan nagu sellest aru, et ideena peaks ta nagu siuke diablo laadne asi olema ehk siis rõhk vastaste nottimisel ja mõnusa eq selga ajamisel ehk siis graafika pärast eriti ei pirtsuta. Otseselt kehv pole kahh grafa. Mängides 3rd person vaates versus first person vaade on nö. atmosfääriline tunnetus ikka väga erinev. Ei sobi see mäng eriti 3rd person vaatesse nagu ei sobind ka oblivion - tegelane koos liigutustega on lihtsalt koomiline. Ok see selleks. Natuke häirib see, et pole veel eriti suuri ringitolgendamis alasid kohtand. On küll koopad ja suuremad linnatänavad aga kuidagi nö. asustatus jätab soovida. Tekib kuidagi siukse fiiling, et uuesti käidud kohta minna ja kogu vastaste armeed maatas teha on kuidagi nonsense - ei saa enam midagi head ehk siis kui kohe head nänni ei kuku siis nagu shit happens. Diablos ikka viitsisid siis tegid mõnda mõnusat aread kus teadsid, et nimelised ja midagi ikka kukkus. Praegu satuvad mingid lambikad, vahest mõni rare ja kogu moos. Kui questiks antakse, et löö see või too spets koll maha siis on ka paremat nänni oodata aga muidu nagu pole mingit otsest pointi. Asi mis mulle veel ei istu on see, et krdi alad kus möllad võiks nagu lihtsalt edasi minna mitte nii, et on mingi metroo kust saab mingisse 5'te erinevasse kanalisatsioonitorusse sisse ronida ja tobedaid queste teha ,et siis lõpuks lukustataks lahti 6'es solgitoru mida edasi saad järgmisse peatuspaika.
Samas kogu selle virina kõrvalt on mängida päris tsill ja mõnus - lihtsalt loodab, et üheltmaalt läheb asi nati paremaks, praegu nagu pole paha aga tahaks rohkem.
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
.asd
HV vaatleja
|
09.11.2007 00:19:13
|
|
|
Auron, mis tegelasega sa mängid ja mis level?
Ise muidu tellisin mängu ära. Ei teagi kellega alustada - kas marksman, engineer või summoner.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sylar
Kreisi kasutaja

|
09.11.2007 11:07:08
|
|
|
Täna jõuan ka koju siis proovin ära, asi peaks juba ootama mind, ise ei tea kas valida marksman või engineer või need spellijad, summoneri kindlasti ei vali, kuna alati eelistand direct dmg loitse mitte spawnitud elukatele lootma jäädes. Samas close combat mõõgamehi vist ei vali üldse kuna demo proovides oli 10x lihtsam elukaid tappa neid kaugelt tulistades ja paljud räägivad ka, et mõõgavendadega raske. Samas lõpliku otsuse langetan kui kõikide charride skilltreed uuritud ja puuritud. Arvan, et suht hea mäng ajaviiteks ja nolife´ks
_________________ Allkirja pole hetkel |
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
4 :: |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Paganarh
Kreisi kasutaja

|
09.11.2007 12:20:40
|
|
|
ajaviiteks tõesti ok. kuigi suht pärast paari tundi mängides viskab siibrisse, mis ongi vb hea- ei hooki ära
melee tegelasi proovisin, ei meeldinud. kiidetakse engineeri kõvasti aga otsustasin miskit muud proovida niiet kõpitsen marksmani kallal.
suht ok tegelinski on, meeldib see väike twitchplay, et ikka peab sihtima ja möllama. kui sniper skilli lahti saab siis on ka rõõmu kui palju: korralik zoom + korralik epic snaiperrelv = win
ainuke jama on see et pahatihti just snaiprilask agrob päris palju pahalasi ja siis läeb kibedaks. a no eks sellejaoks assault rifle või concealment skill ongi
muidu tekitab Hellgate suht vastandlikke emotsioone. päris kindlasti ei ole ta see mäng mida ma nii pikalt oodanud olen- graafika veider, missioonid kuivad, voiceacting on lihtsalt JUBE, enamuste relvade helid haledad jne. samas on tal ikka oma võlu olemas niiet natuke kõpitsen veel edasi ja üritan vähemalt SP osa ära teha.
voiceacting on tõsti kohutav. olen kuulnud parema kvaliteediga acte vene mängutootjatelt ja see juba tähendab midagi. oleks siis et ainult näitlejad on oskamatud aga see mis skriptid neile ette antud on, teeb asja veel hullemaks. "is that a heavy weapon in your pants or are you just happy to see me?" WTF?! kuivõrd rohkem juustusemaks saavad tekstid minna?! "naljad" on nii haiglaselt labased, et mängu suunitlustlikuks demograafiaks paistab olevat 8-12 aastased
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
09.11.2007 12:39:28
|
|
|
Kas see pole aastaid juba nii olnud? Pean silmas mängude sisu, tegelaste "originaalsust" jms..
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Paganarh
Kreisi kasutaja

|
09.11.2007 14:40:48
|
|
|
Timberg kirjutas: |
Kas see pole aastaid juba nii olnud? Pean silmas mängude sisu, tegelaste "originaalsust" jms.. |
krt... Hellgate on siis "new low" selles aspektis. valesti pole vaja mõista, mängul on tõesti hästitehtud ja korralikke osi ka, kuid pahatihti halvemad osad kaaluvad üle.
ning õnneks on ikka pärleid mänge ka, mis latti tõstavad ja teisi mänge, mis oleks muidu võibolla head olnud, mutta trambivad (vähemalt minujaoks on Witcher küll täiesti GOTY)
eks praegu on hunnik pätse juba välja tulnud, ootan veel hunniku ära ja usun et läeb paremaks. kuigi vaevalt et relvade ja NPC'de helid overhauli saavad. ju siis tuleb see mõru pill lihtsalt alla neelata
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Metsjeesus
HV Guru

|
09.11.2007 14:58:28
|
|
|
Kuidas aru saada, et kus lõppeb act ja algab teine...? Sõber on lvl 25 kohe, kas ta on mängu lõpus või acti lõpus?
_________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine |
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |