Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows Vista märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 168, 169, 170 ... 377, 378, 379  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
M00t
HV Guru
M00t

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.11.2007 20:34:18 vasta tsitaadiga

need ei ole siis w? icon_rolleyes.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
-FoX-
HV Guru
-FoX-

sõnum 04.11.2007 18:07:07 vasta tsitaadiga

Mul tekkis selline probleem nüüd siis ,et Vista Ultimate ja uusim IE ja kõik updated ja asjad peal. Järsku vaatan gametrailersite lehele ja hakkab seal väitma ,et mul pole Flash Playerit ja sama teevad ka teised lehed. No mis siis ikka lähen tirima... tirin/installin ja väidab ,et olemas on nüüd jne. Aga samas ikka ei saa gametrailersite lehelt jne asju vaadata. Laksust läks nii...:S Olen uninstallind ja uuesti proovind Flash Playerit installida aga ei miskit... mäletan ,et kunagi juhtus sama asi aga kuidas jagu sain ei mäleta enam. Oskab keegi aidata?icon_smile.gif
windsurfer
HV veteran
windsurfer

sõnum 04.11.2007 18:14:40 vasta tsitaadiga

jigsaw813 kirjutas:
Mul tekkis selline probleem nüüd siis ,et Vista Ultimate ja uusim IE ja kõik updated ja asjad peal. Järsku vaatan gametrailersite lehele ja hakkab seal väitma ,et mul pole Flash Playerit ja sama teevad ka teised lehed. No mis siis ikka lähen tirima... tirin/installin ja väidab ,et olemas on nüüd jne. Aga samas ikka ei saa gametrailersite lehelt jne asju vaadata. Laksust läks nii...:S Olen uninstallind ja uuesti proovind Flash Playerit installida aga ei miskit... mäletan ,et kunagi juhtus sama asi aga kuidas jagu sain ei mäleta enam. Oskab keegi aidata?icon_smile.gif

Kasuta Firefoxi! icon_wink.gif
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 04.11.2007 18:20:41 vasta tsitaadiga

jigsaw813 kirjutas:

Endal oli sama jama nädala alguses ,et nt Youtube videosid mängis aga EA lehel ei mänginud.Kasutasin eraldi uninstallerit : http://rapidshare.com/files/67395837/Flash_Player_Uninstall_Utility.exe.html ja siis Adobe lehelt Flash uuesti peale...nüüd kõik 5+ 8) thumbs_up.gif .
tagasi üles
-FoX-
HV Guru
-FoX-

sõnum 04.11.2007 18:32:58 vasta tsitaadiga

Niih sain ka jagu asjast. Nimelt sain 1 saidilt kätte stand alone flash playeri mille sain siis setupina arvutisse tirida ja see lahendas probleemid aga imelik kuhu see flash siis järsku kadus:S
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 04.11.2007 18:47:24 vasta tsitaadiga

windsurfer kirjutas:
jigsaw813 kirjutas:

Kasuta Firefoxi! icon_wink.gif

ära kasuta flashi!

aise
HV Guru
aise

sõnum 05.11.2007 12:04:25 vasta tsitaadiga

adobe flash installimisel andis F-Secure mulle viirusehoiatuse icon_eek.gif täiesti arusaamatu värk. muidu flash töötab ilusti (IE).
tagasi üles
weasel
HV Guru
weasel

sõnum 05.11.2007 17:12:46 vasta tsitaadiga

Kellelgi pole sellist jama olnud, et kui avada mingi multimeedia kaust, siis hakkab Vista seletama, et ffdshow'ga mingi jama? Täpset sõnastust ei mäleta, aga midagi sellist võis olla, et ffdshow caused blablabla.
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 05.11.2007 17:44:42 vasta tsitaadiga

weasel kirjutas:
Kellelgi pole sellist jama olnud, et kui avada mingi multimeedia kaust, siis hakkab Vista seletama, et ffdshow'ga mingi jama? Täpset sõnastust ei mäleta, aga midagi sellist võis olla, et ffdshow caused blablabla.

Ei mul on olnud ainult see,et COM Surrogate Stopped Working...ja seda seetõttu,et vanem Fraps ei saanud uuema Frapsi videotest sotti icon_lol.gif .Õnneks uus vanasi mõistab icon_rolleyes.gif .
tagasi üles
time123
HV Guru
time123

sõnum 05.11.2007 17:56:33 vasta tsitaadiga

time123 kirjutas:
Ehk oskab keegi öelda, kuidas saaks Vista töölauale pookida mingit frame netist, näiteks sellist: http://www.postimees.ee/online/newsframe/index.php

XP-ga sai seda kergelt teha, kuid kas saab ka Vistaga?
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 05.11.2007 18:08:04 vasta tsitaadiga

time123 kirjutas:
time123 kirjutas:
Ehk oskab keegi öelda, kuidas saaks Vista töölauale pookida mingit frame netist, näiteks sellist: http://www.postimees.ee/online/newsframe/index.php

XP-ga sai seda kergelt teha, kuid kas saab ka Vistaga?

kas nii ei sobi, et kasutad selleks mõnd Sidebar'i gadgetit mis oskaks veebilehte kuvada?

weasel
HV Guru
weasel

sõnum 05.11.2007 18:10:03 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
weasel kirjutas:

Ei mul on olnud ainult see,et COM Surrogate Stopped Working...ja seda seetõttu,et vanem Fraps ei saanud uuema Frapsi videotest sotti icon_lol.gif .Õnneks uus vanasi mõistab icon_rolleyes.gif .

Ahjah. Mul on ka seesama. Aga see ei sõltu mul Frapsist. Fraps ei pruugi töötada sel hetkel.

Klm_on
Kreisi kasutaja
Klm_on

sõnum 05.11.2007 18:34:57 vasta tsitaadiga

Minul viskab seda COM surrogate errorit siis kui videode kausta avan. ja teeb seda alati.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 05.11.2007 18:37:38 vasta tsitaadiga

Klm_on kirjutas:
Minul viskab seda COM surrogate errorit siis kui videode kausta avan. ja teeb seda alati.

Sama siin(videote kaust).Kuigi alati ei viska errorit.
tagasi üles
M00t
HV Guru
M00t

sõnum 05.11.2007 18:45:04 vasta tsitaadiga

mul oli ka nii. aga see aitas kui ma mingi vana Xvid'i asemele uusima Divx'i installisin thumbs_up.gif
tagasi üles
hendrik32
HV Guru

sõnum 09.11.2007 01:02:53 vasta tsitaadiga

Ma ei saa enam Windows fomattida.
Teeb siis Vistaga seal Windows is loading files ära ja siis peaks tulema ette see Vista setup, kuid mul ei tule.
Lihtsalt arvuti enam ei mõtle.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 11.11.2007 02:14:55 vasta tsitaadiga

Päris huvitava errori sain täna Vista all icon_razz.gif
tagasi üles
NeroEST
Kreisi kasutaja
NeroEST

sõnum 11.11.2007 11:07:08 vasta tsitaadiga

Üritan installida VISTAt, kuid kõvaketast valides ütleb "Windows is unable to find a system volume that meets its criteria for installation"

Juba kolmandat päeva üritan installida vistat. Emaplaat on P5B deluxe. Igatpidi olen üritanud seadistada, BIOSist ide configurationi alt kõik erinevad lahendused RAID/AHCI/IDE ja samamoodi ka JMicron controlleri alt kõik erinevad moodused.

StaticMoth
HV veteran
StaticMoth

sõnum 11.11.2007 14:47:53 vasta tsitaadiga

NeroEST kirjutas:
Üritan installida VISTAt, kuid kõvaketast valides ütleb "Windows is unable to find a system volume that meets its criteria for installation"

Juba kolmandat päeva üritan installida vistat. Emaplaat on P5B deluxe. Igatpidi olen üritanud seadistada, BIOSist ide configurationi alt kõik erinevad lahendused RAID/AHCI/IDE ja samamoodi ka JMicron controlleri alt kõik erinevad moodused.

Endal oli kunagi sama jama. Aitas teiste ketaste lahtiühendamine installi ajaks ehk ainult selle ketta jätsin külge, millele Vistat peale tahtsin panna.
Muudmoodi BIOSest teiste ketaste disablemine jms ei aidanud kuidagi.
tagasi üles
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 11.11.2007 14:49:57 vasta tsitaadiga

NeroEST, seee on sellest et partitsioonid ja süsteemid ei meeldi. Proovi deleteida kõik ketta tabelid, ja uuesti luua Vista Part manageriga installimise ajal.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
StaticMoth
HV veteran
StaticMoth

sõnum 11.11.2007 14:57:43 vasta tsitaadiga

d3t kirjutas:
NeroEST, seee on sellest et partitsioonid ja süsteemid ei meeldi. Proovi deleteida kõik ketta tabelid, ja uuesti luua Vista Part manageriga installimise ajal.

Minu puhul ei töötanud ka see. Ainus mis lõpuks aitas oligi ainult ülal kirjeldatud meetod millegipärast icon_rolleyes.gif
tagasi üles
roland44
HV vaatleja

sõnum 11.11.2007 18:10:31 vasta tsitaadiga

Tere,

Tahaksin teada kas teist keegi Vista all Java arendusvahendit Eclipse ka kasutab.
Kui, siis ehk keegi oskab lahendada probleemi: eclipse'i mõnda aega kasutades see end ise sulgeb ja teatab et JVM terminated jne
Kuna ma XP all sellist käitumist pole näinud,eeldan et küsimus on Vista's
Olen proovinud eclipse käivitada administraatori õigustega
properties-compability alt seadnud ta jooksma kui XP peal kuid probleem püsib
tagasi üles
artur-
HV veteran
artur-

sõnum 11.11.2007 18:46:08 vasta tsitaadiga

Kasutan eclipset vistaga. Totaalselt kinni pole jooksnud aga vahel programm freezib küll paariks sekundiks.
Eclipse Platform

Version: 3.3.0
Build id: M20070921-1145
tagasi üles
roland44
HV vaatleja

sõnum 11.11.2007 18:49:21 vasta tsitaadiga

artur- kirjutas:
Kasutan eclipset vistaga. Totaalselt kinni pole jooksnud aga vahel programm freezib küll paariks sekundiks.
Eclipse Platform

Version: 3.3.0
Build id: M20070921-1145

mul on 3.2.1,aga võib seal siis niisugune vahe olla
tagasi üles
M00t
HV Guru
M00t

sõnum 11.11.2007 21:30:15 vasta tsitaadiga

miks kõik mu videoikoonid sellised on? :

(asi võib olla seotud VLC installimisega aga selle ma juba uninstallisin.)
ühe ikooniprohrammiga taastasin ka videofailidel windows default ikoonid ja proovisin seal rebuildida icon cachet jne. aga miski pole aidanud icon_sad.gif

mida teha?
(v.a. format C icon_wink.gif )
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows Vista mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 168, 169, 170 ... 377, 378, 379  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.