Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
beastbeats
HV Guru

|
01.11.2007 17:39:13
|
|
|
sutsaki, Eestisse ei saada. Lased mõnel tuttaval "hõlma all" tuua - ausa kodanikuna makse makstes ja/või vahendusfirmade (nt. Netikuller) teenust kasutades tuleb hind (enam-vähem) sama kui Eestis
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€ |
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
sutsaki
HV vaatleja

|
01.11.2007 17:49:02
|
|
|
No siis jääb üle ainult amazonist, seal ka hetkel amazon täitsa ise pakub ja sama hinnaga.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
fedja
HV Guru

|
01.11.2007 18:05:35
|
|
|
sutsaki kirjutas: |
No siis jääb üle ainult amazonist, seal ka hetkel amazon täitsa ise pakub ja sama hinnaga. |
Amazon ei saada arvuteid eestisse.
|
|
Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
1 :: |
116 |
|
tagasi üles |
|
 |
eib
HV kasutaja

|
01.11.2007 18:26:17
|
|
|
beastbeats kirjutas: |
sutsaki, Eestisse ei saada. Lased mõnel tuttaval "hõlma all" tuua |
Tegelt siit juba veidi teemaväline küsimus, aga: miks ei tohi meerikast ostetud arvutit kodumaale viia? Kas selle avastamisel tuleks palju jama? :p
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
fedja
HV Guru

|
01.11.2007 18:34:24
|
|
|
eib kirjutas: |
Tegelt siit juba veidi teemaväline küsimus, aga: miks ei tohi meerikast ostetud arvutit kodumaale viia? Kas selle avastamisel tuleks palju jama? :p |
Kui karbist kenasti välja võtad, ei torgi sind kedagi, pakendis uusi asju pead aga tollima, ehk lisanduvad tollimaks ja käibemaks.
|
|
Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
116 |
|
tagasi üles |
|
 |
sutsaki
HV vaatleja

|
01.11.2007 20:55:22
|
|
|
fedja kirjutas: |
eib kirjutas: |
Tegelt siit juba veidi teemaväline küsimus, aga: miks ei tohi meerikast ostetud arvutit kodumaale viia? Kas selle avastamisel tuleks palju jama? :p |
Kui karbist kenasti välja võtad, ei torgi sind kedagi, pakendis uusi asju pead aga tollima, ehk lisanduvad tollimaks ja käibemaks. |
Jah, sorry avastasin ka just. Soomesse vist küll saadavad nagu aru sain.
Igatahes tänan info eest.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
react
Kreisi kasutaja

|
07.11.2007 11:39:50
|
|
|
Ramm kirjutas: |
Ei teagi kui võrd seal midagi uut on peale OS X'i... |
Nagu eelpool nimetatud siis jah uus graafika mis vist peaks muuseas energiasäästlikum ja parema jõudlusega olema jne. Ja minumeelest põhiline on see, et nüüd on kasutusel Santa Rosa kiibistik. MHz kiiruse kasv on üsna väike, aga jõudlus peaks tegelt parem olema küll. Eriti kui 4GB RAMi ka sisse ajada
sutsaki kirjutas: |
Jah, sorry avastasin ka just. Soomesse vist küll saadavad nagu aru sain.
Igatahes tänan info eest. |
Soome on Euroopa Liidus. Liikmesriikidevahelises kaubanduses impordimakse ei ole.
Kusjuures, mul oli ka plaan USAst osta, sõber läks just sinna, et hea tuua. Aga see hinnavahe tegelikult ei ole nii suur et jamada sellega. Arvesta sellega, et võtad ta karbist välja ju, seega risk et midagi juhtub temaga on suurem (ok ostad läpaka koti vms sis on ok). Lisaks sellele on seal US klaviatuuri asetus, ma ei tea paljusid see häirib sest mul oli vanal arvutil kah. Täpitähti pole peal. Ja lõpetuseks miks ma eestist ostan? Kui sul on võimalus siis osta ettevõtte nimele, käibemaksu saad sealt tagasi. Sinna väike 5% allahindlust ka juurde rääkida ja on põhimõtteliselt sama hind mis USAs. Ei ole mingit jeblamist ja põdemist, läpakas sul ilusti käes ja koos karbiga:P
Ma ootan ka juba päris mitu nädalat macbooke. Alguses ootasin lihtsalt et oleks mõni must (nädal tagasi ei olnud ühtegi neid seal). Nüüd siis ootan uuendustega macbooki:P Mõned nädalad läheb raudselt ära jälle
EDIT: Kas keegi oma MacBooki OS X plaati saaks laenata? Sõber unustas admin parooli ära, ise on välismaal ja plaat kodus. Et ma teeks koopia kui keegi laenaks.
|
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
flake
HV veteran
|
12.11.2007 23:44:09
|
|
|
Plaanis endale MacBook soetada. Sellega seoses paar küsimust. On mõtet oodata nüüd nii 4 nädalakest kuni uuendatud versioonid Eestisse jõuavad või võtta kohe praegune platvorm, mis juba töökindel on. Samuti kuidas see 13,3" ekraan igapäeva kasutuses on? Silmi ei väsita? Väikseks ei jää, kui iga päev mingi 8-12h selle taga veeta?
_________________ ..||.. |
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
v2hja
HV Guru

|
12.11.2007 23:51:58
|
|
|
pigem oota santa rosa ära
aga broneeri ära endale üks olen
vbla tasuks tellida ka matt ekraan
glossy mulle näiteks ei istu
eriti kui väline valgus mängu tuleb
ja pole ta midagi väike
pigem on su selg tänulik et ta nii kerge ja aku kah kannatab palju pilastamist
ja macintosh on vägagi valmis ja stabiilne platvorm, ei saa tuua seda ettekäändeks et vana mudel osta
kannatust kannatust
_________________ www.ninjatune.net
RIP Monkey Radio |
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
3 :: |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
13.11.2007 00:02:14
|
|
|
tsitaat: |
Kas keegi oma MacBooki OS X plaati saaks laenata? Sõber unustas admin parooli ära, ise on välismaal ja plaat kodus. Et ma teeks koopia kui keegi laenaks.
|
Kui sina tahad - mine IM'i salongi Kaubamajas.
Kui sõber - mingu kohaliku Apple poodi/esindusse.
Mõlemal juhul aidatakse selle väikse "probleemiga", aga sa õhutad siin inimesi piraatlusele
|
   |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
v2hja
HV Guru

|
13.11.2007 00:03:20
|
|
|
beastbeats, ei ole piraatlus plaati laenata
litsents ei ole seotud meediaga kust pealt seda programmi kasutatakse
RIP Monkey Radio |
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
13.11.2007 00:06:34
|
|
|
v2hja, lugesid ka ikka või: "...Et ma teeks koopia kui keegi laenaks." - kuidas sa seda siis nimetad
P.S eelmises postis kirjeldasin kuidas abi saada - ise nii käinud Endla tn. ja Jaapanis "abi palumas"
|
   |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
react
Kreisi kasutaja

|
13.11.2007 01:16:53
|
|
|
beastbeats kirjutas: |
v2hja, lugesid ka ikka või: "...Et ma teeks koopia kui keegi laenaks." - kuidas sa seda siis nimetad
P.S eelmises postis kirjeldasin kuidas abi saada - ise nii käinud Endla tn. ja Jaapanis "abi palumas"  |
Noh kah variant, ainult et tegu tütarlapsega kes biiti väga ei jaga.. Ise on ta Austrias aga ma ei tea kui hästi ta seal liigelda saab. Lihtsaim viis inimest aidata on talle see plaat lihtsalt saata ja öelda et pane sisse ja installi ära. Tahtsin lihtsalt aidata teda. Kusjuures üleüldse on see suhteliselt nõme teema, umbes ma teen enda orig. plaadist koopia mis iganes põhjusel siis, kasvõi backup lihtsalt, et kui peaks midagi juhtuma, aga siis on see kohe piraatlus.
Aga ok see selleks, asi sai korda juba nagunii.
Ja kui mul oleks soov ebaseaduslikult see tarkvara omandada siis ma ei teeks seda mitte siin foorumis kisades
Mis puudutab teemat, siis ma juba kuuaega ootanud, ja vist enam ei viitsi oodata. Lähen ostan praegu selle ära mis on. Käis mõte läbi soomest osta, aga isegi seal vist tuleb uus paari nädala pärast.
Kui mingeid buge vms parandatud on, siis ma mõtlen ümber. Aga see graafikakaart jääb ikka s****s et mängida temaga, ja noh Santa Rosa ei anna ka mingit eelist netist surfamisel ja tekstifailde tegemisel
|
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
13.11.2007 01:26:47
|
|
|
OT:
Kusjuures üleüldse on see suhteliselt nõme teema, umbes ma teen enda orig. plaadist koopia mis iganes põhjusel siis, kasvõi backup lihtsalt, et kui peaks midagi juhtuma, aga siis on see kohe piraatlus.
|
react, see ei ole; aga sa palusid, et keegi laenaks sulle "installikat" ja/või teeks sellest koopia - see juba on
P.S naised saunas rääkisid, et IM'ist "vana" MacBook'i ostes saab kingituse (Shuffle või Mighty Mouse)...
|
   |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
react
Kreisi kasutaja

|
13.11.2007 02:36:00
|
|
|
Natuke OT veel otsa: Mõnes mõttes ma nõustun sinuga. Aga samas minujaoks on pigem piraatlus see, kui ma näiteks tirin netist mingi asja alla mis on tasuline ja mille eest ma ei maksa. Kui näpuga seadust järgida siis jah, plaadi kopeerimine peaks juba piraatlus olema eksole? Samas ei saaks Apple selle pealt ju mingit kahju. Inimene on nagunii selle litsentsi endale ostnud, lihtsalt meedia mida vahetatakse. Et noh oleneb mis otstarbel seda kasutada. Kui seaduslikult seda võtta siis jah, oleks see piraatlus, samas inimlikust küljest vaadatuna - minujaoks vähemalt küll mitte.
Seda shuffle juttu räägiti mulle ka IM'ist, a Mighty mouse on midagi uut. Eitea kas see on wireless või mitte? Selle üle oleks mul tunduvalt parem meel, kui saaks veel hinnast alla kah (keegi mainis, et oli saanud alla ja shuffle ka vist) siis ma oleks küll täiesti rahul. Tegelikult oleks nagunii, mac ju ikkagi
|
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
pupsik
Kreisi kasutaja

|
13.11.2007 10:53:01
|
|
|
(keegi mainis, et oli saanud alla ja shuffle ka vist) siis ma oleks küll täiesti rahul. Tegelikult oleks nagunii, mac ju ikkagi  |
Mina sain ka veidi alet + shuffle aga põhjus võis olla ka 2 nädalane ooteaeg e. IM müüja rääkis mulle kaks korda et homme saab
aga küsida ikka võib 400-500 eeku alla,. oleneb mis tuju müüjal parasjagu on.
Olen ostuga väga rahul , kokku hoitud raha eest soetasin kaks 1gb mälu masinasse.
|
|
Kommentaarid: 64 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
veiho
HV vaatleja
|
14.11.2007 19:56:39
|
|
|
flake kirjutas: |
Plaanis endale MacBook soetada. Sellega seoses paar küsimust. On mõtet oodata nüüd nii 4 nädalakest kuni uuendatud versioonid Eestisse jõuavad või võtta kohe praegune platvorm, mis juba töökindel on. Samuti kuidas see 13,3" ekraan igapäeva kasutuses on? Silmi ei väsita? Väikseks ei jää, kui iga päev mingi 8-12h selle taga veeta? |
Kui pikalt masina taga istuda, siis on kõigi läpakatega kehvasti. Vaja on välist kuvarit. Probleem just vaatenurga ergonoomikas, pidevalt alla vaatamine hakkab kaelale-õlavöötmele, vaja oleks vaadata otse ette.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vermon
Kreisi kasutaja

|
14.11.2007 20:58:21
|
|
|
Ekraani suurus küll ei sega. Alguses tundub, et kuidagi väike aga praegu näiteks ei tundu küll, et mul oleks toanaabri 15.4" monitori peal kuidagi mugavam.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
v2hja
HV Guru

|
14.11.2007 22:21:45
|
|
|
[quote="veiho"]
flake kirjutas: |
Plaanis endale MacBook soetada. Sellega seoses paar küsimust. On mõtet oodata nüüd nii 4 nädalakest kuni uuendatud versioonid Eestisse jõuavad või võtta kohe praegune platvorm, mis juba töökindel on. Samuti kuidas see 13,3" ekraan igapäeva kasutuses on? Silmi ei väsita? Väikseks ei jää, kui iga päev mingi 8-12h selle taga veeta? |
Kui pikalt masina taga istuda, siis on kõigi läpakatega kehvasti. Vaja on välist kuvarit. Probleem just vaatenurga ergonoomikas, pidevalt alla vaatamine hakkab kaelale-õlavöötmele, vaja oleks vaadata otse ette.[/quote
läppar kõrgemale telefoniraamatutega ja väline klaver ja hiir ei oleks odavam ?
või miskise nurga alla panna see läppar miskise alusega
logitechil oli selline klaver lausa ,......
RIP Monkey Radio |
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
flake
HV veteran
|
15.11.2007 12:17:36
|
|
|
nojah... asi niikaugel, et tellisin macbooki ära. Kätte saab 3-4 nädala pärast Mõtlesin et võiks selle Santa Rosa platvormi ikka ära oodata ning Leopardi ka
_________________ ..||.. |
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
hulluke
HV vaatleja
|
15.11.2007 16:45:10
|
|
|
mul oleks küsimus mida arvab rahvas refurbished macbookidest?
ja Flake äkki saaks anda lingi millise tellisid ja kust ?
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vermon
Kreisi kasutaja

|
15.11.2007 18:04:37
|
|
|
Ma pakuks, et tellis IM Arvutitest, aga eks Flake ise teab paremini
Pole ise kokku puutunud aga midagi halba nendes küll ei näe, vigased jupid on ju vahetatud, kui suur on tõenäosus, et arvutisse sattus kogemata mitu vigast juppi
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
hulluke
HV vaatleja
|
15.11.2007 18:12:52
|
|
|
Vermon kust sa endale soetasid macbooki kui sul see alles on?
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vermon
Kreisi kasutaja

|
15.11.2007 18:15:06
|
|
|
IM Arvutitest, sain ilusti cargoga kätte. Garantiis ka käinud cargoga nii, et järgmine päev sain tagasi kohe
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
hulluke
HV vaatleja
|
15.11.2007 18:31:33
|
|
|
Aga kuidas jõudlus on sellel macbookil kas photoshopi veab välja ma mõtlen neid keerulisemaid toiminguid?
Kas keegi oskab üelda kui palju võib minna ebay kaudu shipping?
viimati muutis hulluke 15.11.2007 19:26:21, muudetud 1 kord |
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|