Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  The Witcher märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 19, 20, 21  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
angel
HV Guru
angel

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 04.11.2007 22:31:45 vasta tsitaadiga

chapter 1 on kuidagi... lahja võrreldes sellega mis chapter 2 ja 3 tuleb icon_smile.gif

Loodan et varste tuleb ka mingi patch selle vastu et kui liiga kaua mängid viskab mäng end vahest kinni icon_lol.gif

Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
xtriz
Kreisi kasutaja
xtriz

sõnum 04.11.2007 22:58:06 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
chapter 1 on kuidagi... lahja võrreldes sellega mis chapter 2 ja 3 tuleb icon_smile.gif

Loodan et varste tuleb ka mingi patch selle vastu et kui liiga kaua mängid viskab mäng end vahest kinni icon_lol.gif

Mulle küll chapter 1 meeldis. Olen praegu Chapter II ning ei jää sellele kuidagi alla. Võrdselt huvitavad mõlemad thumbs_up.gif

Aga buge leidub ikka tublisti mängus kahjuks. Ei viitsigi neid loetleda.
Lisaks on mängu stabiilsus kah kehv. Kui swampi jõudsin, langes mu muidu stabiilne 50+ FPS linnas swampis u. 23-25 peale, aga elan üle.

Aga kuradi kaasakiskuv mäng on jah. Ennast unustavalt saab päris pikalt istutud ja pelatud seda.
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 04.11.2007 23:39:12 vasta tsitaadiga

swampis on sitt fps sellepärast et vaata kui tihe võsa seal on... pole siis ka ime et fps lageb kolinal. Alguses ja seal linnas ei olnud eriti midagi kuvatud... aga seal soos on üks paras võsa ainult mis näeb väga mõnus välja.
tagasi üles
Sakurai
HV veteran
Sakurai

sõnum 04.11.2007 23:56:38 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
swampis on sitt fps sellepärast et vaata kui tihe võsa seal on... pole siis ka ime et fps lageb kolinal. Alguses ja seal linnas ei olnud eriti midagi kuvatud... aga seal soos on üks paras võsa ainult mis näeb väga mõnus välja.

Minul oli küll fps sama nagu igalpool mujalgi
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 3 :: 13
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 05.11.2007 00:00:09 vasta tsitaadiga

sul siis kõikjal sitt fps ?

mul igatahes mängus kõik max 1280x1024 ja seal soos on fps kenasti viletsam... sama asi on ka chapter 3 seal suures linnas kohati... pole ka ime kuna ma kasutan ju suht fps vaadet ehk siis vaate kaugus on metsik mida näen 8)

pealt vaates mängides on jah fps parem

tagasi üles
Sakurai
HV veteran
Sakurai

sõnum 05.11.2007 00:01:11 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
sul siis kõikjal sitt fps ?

mul igatahes mängus kõik max 1280x1024 ja seal soos on fps kenasti viletsam... sama asi on ka chapter 3 seal suures linnas kohati... pole ka ime kuna ma kasutan ju suht fps vaadet ehk siis vaate kaugus on metsik mida näen 8)

pealt vaates mängides on jah fps parem

Ma kasutan ka fps vaadet ja framerate on koguaeg 40 50 vahel..
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 05.11.2007 00:06:45 vasta tsitaadiga

sul on 8800GTX mul on 8800GTS 320MB icon_razz.gif

Samas ei sega mängimist... see 25 fps i laks mis vahest läbi käib. Sedasorti rpg's on tähtis et fps alla 20 ei lange kuna siis on asi juba paras piix.

tagasi üles
andres1221
HV kasutaja

sõnum 05.11.2007 00:08:29 vasta tsitaadiga

Ma muidugi ei ole fps'i vaadanud, aga swampis ei märganud erilist fps'i langust. Või tähendab jooksis ikka ilusti. Kasutasin ka seda overtheshoulder vaadet. Kuid Merchant Quarteris on esimsed sekid fps maas.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
angel
HV Guru
angel

sõnum 05.11.2007 00:13:51 vasta tsitaadiga

üks asi mis pinda käib (nwn mootori viga vist) et mul save game'id juba võtavad kettal 3giga. Ehk siis palju neid ei ole aga siiski... suht mahukad teised. Ei julge ka midagi ära kustutada... pärast läheb veel vana save'i vaja icon_neutral.gif
tagasi üles
kuldplaat
HV kasutaja

sõnum 05.11.2007 00:56:47 vasta tsitaadiga

Nende saved käivad jah pinda. Mul laeb N. trade quatersi 15-20 sekundiga ära ja siis seivib -45 sekundit icon_confused.gif
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 05.11.2007 01:10:36 vasta tsitaadiga

to Sakurai:

muideks kas sa mängid asja ikka selles vaates nagu mina: ise mängin nõnda et enamus ajast kui ringi jooksen ja otsin midagi hoian keskmist hiire nuppu all ehk siis full fps vaade. Mehikest näha ei ole ehk siis näeb väga hästi kaugemale mis seal toimub... selles default vaates on vaateväli suht piiratud. Vähemalt mängul on vaatekaugus hea seega selles vaates nagu ma asja mängin on suht palju näha juba kaugelt.

tagasi üles
andres1221
HV kasutaja

sõnum 05.11.2007 01:40:02 vasta tsitaadiga

Mängu lõpuk võttis save kaust 1,55 giga. Vahepeal overwritisin neid teisi save. (Ise ei julgenud ka ühtegi ära kustutada, pärast keerab piixu.) Mäletan, et Kotor 2 saved võtsid ka päris palju ruumi.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Sakurai
HV veteran
Sakurai

sõnum 05.11.2007 09:00:06 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
to Sakurai:

muideks kas sa mängid asja ikka selles vaates nagu mina: ise mängin nõnda et enamus ajast kui ringi jooksen ja otsin midagi hoian keskmist hiire nuppu all ehk siis full fps vaade. Mehikest näha ei ole ehk siis näeb väga hästi kaugemale mis seal toimub... selles default vaates on vaateväli suht piiratud. Vähemalt mängul on vaatekaugus hea seega selles vaates nagu ma asja mängin on suht palju näha juba kaugelt.

Sama, sama
tagasi üles
Paganarh
Kreisi kasutaja
Paganarh

sõnum 05.11.2007 10:01:51 vasta tsitaadiga

phuh. sai üle poole nädalavahe mängitud. chapter III käes ja ei oska midagi muud hetkel öelda kui et nauditavaim mäng mida ma üle pika aja mängida saanud olen. raskekaallased nagu G3 ja TES:4 jäävad küll kõvasti alla.
kui nüüd ainult väikseid bugisid ja loadingtime vähemaks saaks icon_smile.gif õnneks pole miskit gamebreakingut
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
nardae
HV kasutaja

sõnum 05.11.2007 19:43:36 vasta tsitaadiga

meeldib saveda tihti, mängu lopuks savegame kaust 7,5 giga , )
xtriz
Kreisi kasutaja
xtriz

sõnum 05.11.2007 20:17:18 vasta tsitaadiga

Mul on mingi jama, et kui ma quickseivin ning siis hiljem laen selle seivi, siis laeb ära küll, aga loading screen pilt jääb ikka ette. Mängus saab liikuda ja kuuleb samme, aga see screen eest ära ei lähe. Peab eelneva screeni võtma.
Täna pidin selle jama pärast golemi teist korda maha tapma. Esimese korraga kulus mul tema nottimiseks u. 10 minutit, aga teise korraga sain kiiremini,

Lisaks kas keegi kasutab üldse kirvest ja daggerit? Ma saan mõõkadega kõik tööd tehtud ning peaaegu polegi teisi relvi kasutanud.

Ning veel 1 asi: Lasin enda steel sword reforgida blue meteorite swordiks - on see parem kah?
Vaatan, et vendor näiteks maksab witcher steel swordi eest rohkem, kui blue meteorite swordi eest.
tagasi üles
aise
HV Guru
aise

sõnum 06.11.2007 01:06:53 vasta tsitaadiga

hmm, vizima linnas olen ja vaja ramsmeat mättasse lüüa aga ta ei ilmu kuskile enam, korra oli innis aga enam ta sinna ei ilmu. kodu on tal lukus. need ahvid kes seal ta kodu valvasid tappis üks suur koll ära (ma veits aitasin ka icon_lol.gif ), võtme sain küll aga selle viskasin peale tema kodu ukse avamist minema, kuna oli ruumi vaja. mis teha?
Kommentaarid: 189 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 172
tagasi üles
Paganarh
Kreisi kasutaja
Paganarh

sõnum 06.11.2007 18:19:20 vasta tsitaadiga

nardae kirjutas:
meeldib saveda tihti, mängu lopuks savegame kaust 7,5 giga , )

mul ka läks liiga suureks. kustutasin ära kõik peale viimase kolme, toimib küll.

muide, angel, kas see "full fps" kaamera millest räägid on binditav? mul keskmine hiirenupp ei tee küll midagi ja settingutes ma ka seda ei näe
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 06.11.2007 19:03:57 vasta tsitaadiga

ei tea... mul logitech MX518 + selle soft peal ja toimib... keskmine hiire rullik mul = keskmine hiire nupp. Tea kas mängus midagi on pandud aga mina ise midagi EI muutnud icon_smile.gif

Ehk siis keskmise hiire nuppuga viskab full fps vaate nii et seda mehikest ei näe. Kui väga suur linn ja majasid ees ei ole siis vaate kaugus on kohati suht mõnus aga fps kukub kolinal vahest

tagasi üles
Sakurai
HV veteran
Sakurai

sõnum 06.11.2007 22:53:47 vasta tsitaadiga

Mul on ka keskmise hiirklikiga fps vaade.
tagasi üles
Paganarh
Kreisi kasutaja
Paganarh

sõnum 07.11.2007 09:37:51 vasta tsitaadiga

veider. mul see kõige tavalisem hiireke mis olla saab- 2 nuppu ja rullik, mis vajutamisel toimib ka kolmanda nupuna ja mitte muhvigi ei juhtu kui seda pressin.
a mis seal's ikka. õnneks pole just eriti gamebreaking nähtus võimidagi icon_smile.gif
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 07.11.2007 09:46:50 vasta tsitaadiga

endal on lihtsam kergem kui vaja mingit asja otsida... ehk siis ei pea ringi jooksma edasi tagasi vaid näed kaugemalt juba ära.
tagasi üles
raitl
HV veteran

sõnum 09.11.2007 08:34:15 vasta tsitaadiga

Väga huvitab, millest siis sõltub see full fps vaate kättesaadavus? Mul kah hiire rulliku pressimine mingit mõju ei avalda. Samas Game Controlsis Camera all kah ei ole midagi sellist, mis võiks eelmainitud vaadet esile kutsuda... icon_confused.gif
Kommentaarid: 166 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 147
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 09.11.2007 21:42:54 vasta tsitaadiga

Signals on sales reaching the CD Projekt studio show the game is doing extremely well.

“For example is the second best-selling game in Germany. It is only a PC and it is able to compete with games selling on different platforms, like consoles and play stations. We are in the first ten or even five best selling games in Great Britain and in all countries in Europe and America. In Poland, our success it is unbelievable, because in the first three days we sold more copies than some titles sell in ten years.”

8)
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
xtriz
Kreisi kasutaja
xtriz

sõnum 11.11.2007 00:04:17 vasta tsitaadiga

Sain ise just mängu läbi.
Kas seal on ainult 1 lõpp, või on neid mitu?

Muidu lõpu kohta jäi ainult 1 asi arusaamatuks:
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
Madiano
HV vaatleja

sõnum 15.11.2007 20:07:36 vasta tsitaadiga

Sai siis proovitud kah, suht nauditav mäng pole midagi halba öelda siiani, jõudsin just chapter 2-e ja hull aktsiooni siiani sees icon_smile.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
zim01
Kreisi kasutaja
zim01

sõnum 15.11.2007 23:01:11 vasta tsitaadiga

No sitaks kõva mäng on ikka. Chapter 2 kuskil poole peal. Tegevust jätkub pikaks ajaks. Veidi häirivad vahest laadimisajad, eriti linnas, kus peab majadesse tihti kiikama korraks. Aga elab üle, kõik muu kaalub selle väikese miinuse kuhjaga üles. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 98 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 86
tagasi üles
phleg
HV kasutaja
phleg

sõnum 15.11.2007 23:27:56 vasta tsitaadiga

xtriz kirjutas:

Muidu lõpu kohta jäi ainult 1 asi arusaamatuks:

imho tyypiline cliffhanger
Spoiler Spoiler Spoiler

antikondor
Kreisi kasutaja
antikondor

sõnum 16.11.2007 01:08:36 vasta tsitaadiga

Niih kiire küsimus millele eelistaks vastust kas PS'i kujul või spoiler tagide vahel. Kuidas see türastunud kikimore queen maha lüüa, saan aru küll, et tarvis kogu koopa lagi talle pähe kukkutada, kuid ei suuda leida kohta kust seda teha ja need lõputult spawnivad kikimiored käivad kah juba jubedalt närvidele.
Edit, okidoki sellest quuenist sai jagu, väljapääsu aga ei leia.
Edit2: piix ma pole ammu millegi nii bugisega nussinud kui see encounter, perse, aeg mäng kinni panna ja homme uuesti proovida, selline bugfest hakkab juba paksust nahast läbi sööma.

Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 45
tagasi üles
crypto
Kreisi kasutaja
crypto

sõnum 16.11.2007 01:08:55 vasta tsitaadiga

krt, sain ka selle mängu endale soetatud, üks parimaid rpd-si, mis kätte sattunud, ilmselt teen veel mõne korra läbi peale esimest katset. Ise olen hetkel chapter III-es, selles kohas kus ma selle lapse päästsin ja pean talle varjupaiga leidma (trissi või shanti juurde) sai siis trissi kätte laps viidud ja sõrmuse andsin kah talle juba( lapse viisin talle, kuna sain k*ppi ta käest icon_biggrin.gif ) aga arvan ise, et vale otsus, eks näeb, mis juhtuma hakkab icon_lol.gif Mängu teebki heaks see, et otsused ei mõju koheselt vaid avalduvad täies mahus hiljem ning see erootiline teema teeb asja aint paremaks, ala Adda ütlus, et lähme arutame poliitikat vaikselt teises toas... 8) Aga ikkagi, parim ütlus siiamaani on olnud enne linna kui peategelane ütles shantile linna mineku kohta: "wait, i'll...come...with you", see ajas küll naerma, tundus mulle nagu CUM... Mis teha, olen rikutud meelega ja mõtlen vasakule icon_razz.gif
xtriz
Kreisi kasutaja
xtriz

sõnum 16.11.2007 01:25:20 vasta tsitaadiga

crypto kirjutas:
krt, sain ka selle mängu endale soetatud, üks parimaid rpd-si, mis kätte sattunud, ilmselt teen veel mõne korra läbi peale esimest katset. Ise olen hetkel chapter III-es, selles kohas kus ma selle lapse päästsin ja pean talle varjupaiga leidma (trissi või shanti juurde) sai siis trissi kätte laps viidud ja sõrmuse andsin kah talle juba( lapse viisin talle, kuna sain k*ppi ta käest icon_biggrin.gif ) aga arvan ise, et vale otsus, eks näeb, mis juhtuma hakkab icon_lol.gif Mängu teebki heaks see, et otsused ei mõju koheselt vaid avalduvad täies mahus hiljem ning see erootiline teema teeb asja aint paremaks, ala Adda ütlus, et lähme arutame poliitikat vaikselt teises toas... 8) Aga ikkagi, parim ütlus siiamaani on olnud enne linna kui peategelane ütles shantile linna mineku kohta: "wait, i'll...come...with you", see ajas küll naerma, tundus mulle nagu CUM... Mis teha, olen rikutud meelega ja mõtlen vasakule icon_razz.gif

Ma sain seal mõlemi käest keppi, aga viisin ikkagi Trissile icon_razz.gif Ei tea, mis oleks saanud, kui Shanile oleks viinud, aga võin öelda, et hiljem on Triss päris palju kasuks seal.
Muidu see on kuidagi koomiline, et pmst iga 3's suvaline naine pakub keppi.
Kõnnin linnas ringi ning siis mingi noblewoman hakkab külge lööma. Annan talle raha ja kaart käes, samamoodi ka paljude külanaistega jne.
tagasi üles
crypto
Kreisi kasutaja
crypto

sõnum 16.11.2007 01:36:36 vasta tsitaadiga

xtriz, hmmm, peaks kah neid külanaisi proovima, siiamaani aint trissi, adda, prostade ja courtesani käest saand, oleks võind kah selle linna eelse nõia käest saada ja siis veel mingi moor, kellega oleks veskis kokku pidanud saama, aga selle võimaluse magasin maha ja nõiale ei tahtnud kätte anda, kuna mõtlesin, et olen truu mees trissile, aga nojah, läks nagu ta läks... icon_biggrin.gif

Krt, nädalavahetusel pole midagi tarka teha, passin tühja ühikas, eks siis teen mingi pikema maratoni ja kui lõpuks läbi saan, siis alustan uuesti ja vaatan, mida saab teisiti teha thumbs_up.gif

troglodyte
Kreisi kasutaja
troglodyte

sõnum 16.11.2007 15:35:11 vasta tsitaadiga

Kas kikimore queeni on võimalik normaalsel viisil (hack & slash) ka ära tappa?
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
Paganarh
Kreisi kasutaja
Paganarh

sõnum 16.11.2007 16:02:14 vasta tsitaadiga

troglodyte kirjutas:
Kas kikimore queeni on võimalik normaalsel viisil (hack & slash) ka ära tappa?
Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
crypto
Kreisi kasutaja
crypto

sõnum 17.11.2007 04:07:13 vasta tsitaadiga

huh, tegin siis täna väikse maratoni, hommikul 9-st alustasin ja alles just sain asja läbi, vahepeal aint söömas, ws-s, suistul ja korra ka poes käidud icon_lol.gif 8)
valisin siis ordu kasuks mängus, homme alustan uuesti ja proovin teistmoodi asju teha, ahjaa tuleb veel vaadata kui mitme erineva naise käest on võimalik keberniiti saada icon_biggrin.gif
edit:
Spoiler Spoiler Spoiler

Bastardo
HV kasutaja
Bastardo

sõnum 17.11.2007 16:03:16 vasta tsitaadiga

Aidake natuke inimest.

Olen teises chapteris ja tegevus hakkab otsa saama:

Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
kuldplaat
HV kasutaja

sõnum 17.11.2007 16:09:21 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
Bastardo
HV kasutaja
Bastardo

sõnum 17.11.2007 16:24:59 vasta tsitaadiga

Tänan. Kuid see ei aidanud nüüd oluliselt edasi. Konkreetsemalt seltsimehed, konkreetsemalt icon_razz1.gif

Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
troglodyte
Kreisi kasutaja
troglodyte

sõnum 17.11.2007 17:07:03 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
Aix
HV Guru
Aix

sõnum 17.11.2007 19:52:13 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 416 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 346
tagasi üles
Bastardo
HV kasutaja
Bastardo

sõnum 17.11.2007 20:01:05 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
Aix
HV Guru
Aix

sõnum 17.11.2007 20:02:49 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
Bastardo
HV kasutaja
Bastardo

sõnum 17.11.2007 20:20:40 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler

Igatahes tänud Aix 8)

tagasi üles
Aix
HV Guru
Aix

sõnum 17.11.2007 20:58:39 vasta tsitaadiga

ära walkthrough'd küll vaata, rikud elamuse ära icon_razz.gif
ise olin kah sama kohaga jännis, aga õnneks korterikaaslane aitas icon_smile.gif
tagasi üles
Bastardo
HV kasutaja
Bastardo

sõnum 17.11.2007 23:44:21 vasta tsitaadiga

Pagan, mu elukaaslane ei jaga eriti matsu lahti nende mängude koha pealt icon_biggrin.gif
tagasi üles
axeon
HV vaatleja
axeon

sõnum 18.11.2007 15:22:09 vasta tsitaadiga

Maksimum respekt, kes suudavad hiiglaslikele laadimisaegadele vaatamata pela nautida. Loodetavasti patch 1.2 parandab asja, senikaua tuleb standby režiimil tiksuda.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
antikondor
Kreisi kasutaja
antikondor

sõnum 19.11.2007 05:37:10 vasta tsitaadiga

Bastardo kirjutas:
Pagan, mu elukaaslane ei jaga eriti matsu lahti nende mängude koha pealt icon_biggrin.gif

Spoiler Spoiler Spoiler

Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 45
tagasi üles
Bastardo
HV kasutaja
Bastardo

sõnum 19.11.2007 10:09:54 vasta tsitaadiga

Mhmh, tänud kõigile, kes vanainimest aitasid icon_smile.gif Olen nüüd chapter III õnnelikult.
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 19.11.2007 10:35:13 vasta tsitaadiga

mnjah vahepeal ei mänginud aga nüüd jätkasin ja jõudsin chapter 4. Osa asju nagu alati jäi tegemata seega peab peale mängu lõpetamist asja vist veel 1x vähemalt läbi tegema.

Jutt levib ka 1.2 patchist kus parandatakse loading aegu (loodan et seda ei tehta mingi asja arvelt, siis kui mälu rohkem sööks on minuarust täitsa OK kuna 1giga = 400.-) jms vigu. Loodetavasti patchiga ei sensuurita midagi ära kuna see keeraks asja piixu omadega (osa rahvast vingub kuna naised ei ole vist meelt mööda...)

Keegi oskab öelda kas peale chapter 5 see epiloge on ainult mingi video või full level ? Ehk siis kas mängus on ainult 5 suurt levelit?

tagasi üles
Paganarh
Kreisi kasutaja
Paganarh

sõnum 19.11.2007 11:01:06 vasta tsitaadiga

see chapter 2 detektiivivärk tundub päris paljudele paras pähkel olevat, minuarust ka üks aprimaid questipuntraid selles mängus icon_smile.gif

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  The Witcher mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 19, 20, 21  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.