Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
connor
HV kasutaja
|
28.03.2005 15:18:03
|
|
|
Sekundeerides donRamsesile:
Minu arust on probleem pigem kaine mõistuse puudumises. Paraku ei saa kunagi teha piisavalt täpseid reegleid, suur täpsus muudab asjad loetamatatuks ning auke ei saa kunagi kinni niikuinii.
Seega sobiks minu arvates reeglite asemel pigem juhendid, probleemide esinemisel oleks lõplik sõna antud foorumi model. Juhul kui ka tema ei suuda lahendada, paneb rahvahääletus ja/või Taneli arvamus asja paika.
Näeb välja küll autokraatlikum aga tõenäoliselt on siiski demokraatlikum...
EDIT: voyager_est sobib IMO kah
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
28.03.2005 15:20:48
|
|
|
donRamses kirjutas: |
XYZ kirjutas: |
..., sest vaatamata pealtnäha ilusale tekstile on sul korralik lõppjäreldus välja toomata.
|
Seda teadlikult, kuna siin ei olegi minu meelest üheselt võetavat järeldust/vastust kõne all olevale probleemile.
Lauskaristamiste all mõtlesin "kaebekirjade kampaaniat". Tõenäoliselt oleksin pidanud seda tõesti teisiti sõnastama.
EDIT: "kaebekirjade kampaania" => Lauskaebamised teiste tavakasutajate poolt ning nendest otseselt tulenevad reaalsed lauskaristused. |
Avataride ja allkirjade suhtes selline süsteem on juba mõnda aega töötanud. Mis vahet seal, kas teatakse eksimusest avatari suhtes või mõne muu eksimuse suhtes?
Mina käsitlen asja foorumi liikmete ühise hoolena selle eest, et foorum püsiks meile kõigile võimalikult kasutuskõlbulikuna: näiteks avataride/allkirjade puhul, et on tagatud aeglase ühenduse kasutajate ligipääs infole ja üldse nende ettenähtud omaduste piires püsimine primaarseks edastatavaks sõnumiks muutumise asemel. Muude variantide puhul on eesmärgid analoogsed.
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
28.03.2005 15:23:59
|
|
|
connor kirjutas: |
Sekundeerides donRamsesile:
Minu arust on probleem pigem kaine mõistuse puudumises. Paraku ei saa kunagi teha piisavalt täpseid reegleid, suur täpsus muudab asjad loetamatatuks ning auke ei saa kunagi kinni niikuinii.
Seega sobiks minu arvates reeglite asemel pigem juhendid, probleemide esinemisel oleks lõplik sõna antud foorumi model. Juhul kui ka tema ei suuda lahendada, paneb rahvahääletus ja/või Taneli arvamus asja paika.
Näeb välja küll autokraatlikum aga tõenäoliselt on siiski demokraatlikum...
EDIT: voyager_est sobib IMO kah  |
Inimene, ühe sõna asendamine teise samatähenduslikuga ei muuda küll eriti midagi.
Ja sinu öeldud skeemi järgi ju asjad üldiselt käivadki, või saan ma millestki ülivääralt aru...
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
donRamses
HV veteran

|
28.03.2005 15:28:03
|
|
|
Avataride ja allkirjade suhtes selline süsteem on juba mõnda aega töötanud. Mis vahet seal, kas teatakse eksimusest avatari suhtes või mõne muu eksimuse suhtes?
|
Näiteks liikuva avatari suhtes olen isegi ühe teate edastanud vastavasse teemasse. Teiste probleemide/eksimuste puhul, mis ei ole nii "must-valged", on siiski liiga suur võimalus liiga subjektiivseks karistuseks.
_________________ Ökomahvia: "Vana raud pole prügi!"
------------------------------------------ |
|
Kommentaarid: 99 loe/lisa |
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
28.03.2005 15:34:33
|
|
|
donRamses kirjutas: |
|
Näiteks liikuva avatari suhtes olen isegi ühe teate edastanud vastavasse teemasse. Teiste probleemide/eksimuste puhul, mis ei ole nii "must-valged", on siiski liiga suur võimalus liiga subjektiivseks karistuseks. |
Seetõttu ei teegi keegi neid karistusi automaatseteks, vaid vahelülina on vahel moded/adminnid, kes vaatavad asja üle ja kaaluvad omakorda, mida konkreetsel juhtumil teha.
Ma pole näiteks mitte kordagi pelgalt teate alusel, olgugi seal kõik vajalik info mõnikord olemas, jätnud kontrollimata avatari mõõtu ja kaalu, nagu minu brauser seda näitab, isegi kui olen pidanud kehvemini ligipääsetavate piltide puhul (zone omad on sellised enamuses) lingi/aadressi eraldi aknasse kopeerima...
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
donRamses
HV veteran

|
28.03.2005 15:44:46
|
|
|
Seetõttu ei teegi keegi neid karistusi automaatseteks, vaid vahelülina on vahel moded/adminnid, kes vaatavad asja üle ja kaaluvad omakorda, mida konkreetsel juhtumil teha.
|
Seetõttu mina isiklikult olengi praeguse süsteemiga üldiselt rahul(ma olen täiesti kindel, et mitte ühestki minu siinsest postitusest ei loe välja vastumeelsust selle suhtes) ja vastu olingi siin teemas pakutud automatiseerimistele ja muidu liigsetele muudatustele(vbl tõesti oleksin pidanud tooma konkreetseid näiteid siin teemas varem tehtud vastavate postituste näol, kuid eeldasin, et minu postitusi vaadeldakse kõigi eelnevalt siin teemas tehtud postituste valguses ). Ka lauskaebustele, kuna selline teguviis uputaks moded/adminid selle jamaga üle ja selle tulemusena ei jõuaks viimased lihtsalt füüsiliselt igale juhtumile vajalikku tähelepanu pöörata.
Ma ei ole vastu sellele, kui tavakasutajad kõigepealt ise juhivad eksija tähelepanu tema eksimusele(ka ise olen seda teinud ja pigem isegi privaatsõnumina, mitte eksimust sisaldavas teemas vms jne...).
_________________ Ökomahvia: "Vana raud pole prügi!"
------------------------------------------ |
|
Kommentaarid: 99 loe/lisa |
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
connor
HV kasutaja
|
28.03.2005 16:09:19
|
|
|
Inimene, ühe sõna asendamine teise samatähenduslikuga ei muuda küll eriti midagi. |
Ma ei mõelnudki pelgalt nimevahetust.
Pigem seda et juhendi vastu eksimine ei too kaasa karistust juhul kui eksimine on marginaalne(mida otsustaks mode).
Reegel oleks kõigile täitmiseks.
A'la "Avatar peaks olema suuruses kuni 6KB"
St et kui avatar oleks suuruses 6KB + 3 baiti ei hüpata kasutajal kõrri kuna eksimine oleks tähtsusetu.
See lubatud eksimise ulatus jääkski mode õigusmeelele.
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
28.03.2005 16:21:32
|
|
|
connor kirjutas: |
Inimene, ühe sõna asendamine teise samatähenduslikuga ei muuda küll eriti midagi. |
Ma ei mõelnudki pelgalt nimevahetust.
Pigem seda et juhendi vastu eksimine ei too kaasa karistust juhul kui eksimine on marginaalne(mida otsustaks mode).
Reegel oleks kõigile täitmiseks.
A'la "Avatar peaks olema suuruses kuni 6KB"
St et kui avatar oleks suuruses 6KB + 3 baiti ei hüpata kasutajal kõrri kuna eksimine oleks tähtsusetu.
See lubatud eksimise ulatus jääkski mode õigusmeelele. |
Eks ta jääb praegugi AGA :
- eks eri kasutajad hakka avastama, et pole lubatud piires ja seda üksteise järel meelde tuletama
- teine nurub piiri juba 5 baidi peale, järgmine näiteks 50 baidi peale jne.
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oraff
Kreisi kasutaja

|
28.03.2005 21:13:45
|
|
|
Tanel kirjutas: |
mcfine, ei näe seal hiljutistes postitustes midagi määrustevastast
20.03.2005 23:15
21.03.2005 21:25
22.03.2005 22:53
23.03.2005 21:40
24.03.2005 23:42
25.03.2005 23:45
27.03.2005 20:01
 |
Tanel, oleks sa natuke edasi uurinud...
16.03.2005 13:37
16.03.2005 14:06
16.03.2005 19:58
16.03.2005 23:14
18.03.2005 00:02
18.03.2005 10:45
18.03.2005 16:29
20.03.2005 12:50
20.03.2005 12:50
20.03.2005 23:15
Samas hea seegi, et tegelane oma poste sadu kordi päevas ei "muuda"
|
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
1 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elof
HV Guru

|
28.03.2005 22:11:30
|
|
|
(S.i.C.), need kõik on erinevad müügiteemad
Egas' pole nagu talongiajal, et 1 kasutajale 1 up päevas lubatud ning see siis oma mitme müügiteema vahel ära jaotada
Ahhaa, vahele jäi !
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=1766857#1766857
ja
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=1766867#1766867
Ühes teemas 3 min järelt uppimine.
Aeg Maha 3p ?
{ed} Mõned eksimused tõesti, ent ilmselgelt tegemist õnnetu inimesega, kes oma kraami juba kuu aega müüb. Sellistesse kurva saatusega kasutega kasutajate' suhtes kes harva eksivad, saab äkki silma kinni muljuda ? {/ed}
Ei ma tahaks silmad välja torgata neil kes hakkavad HV ajaloos möllama, "illegaalseid upimisi" otsides. [Loe : Kes vana asja meelde tuletab, sel silm peast. Oli vist nii]
Sellest reeglite karmistamisest polnud siis veel ju konkreetselt juttugi tehtud kui too oma hämaraid tegusid korda saatis.
viimati muutis Elof 29.03.2005 00:06:24, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 212 loe/lisa |
   |
2 :: |
175 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oraff
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
29.03.2005 03:20:21
|
|
|
(S.i.C.), juhtum peaks ikka värske olema, et karistus õiglaselt mõjuks
See oleks nagu koerale kärkimine paar tundi pärast mingit koera poolt sooritatud koerustükki
Ühesõnaga, kui jälle peale satute, siis saab kohe medali
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 468 loe/lisa |
   |
7 :: |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
margusser
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
4 :: |
167 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
29.03.2005 19:41:03
|
|
|
AM60 aga vist nurub tõesti banni
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
DonNiger
HV Guru

|
26.10.2007 09:57:23
|
|
|
Kas "aeg maha" ka kusagil fikseeritud on? Et mille eest jagatud. Või kasutaja "kannab" om karistuse ja asi unustatakse?
_________________ Müüa EOS 50D |
|
Kommentaarid: 142 loe/lisa |
   |
116 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elof
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 212 loe/lisa |
   |
175 |
|
tagasi üles |
|
 |
DonNiger
HV Guru

|
26.10.2007 10:10:16
|
|
|
Kas karistamise põhjust ei saaks profiili lisada - vähemalt aktiivse karistuse oma. Nt ärifoorumis oleks hea teada, mille eest karistust kannab.
_________________ Müüa EOS 50D |
|
Kommentaarid: 142 loe/lisa |
   |
116 |
|
tagasi üles |
|
 |
alliance
The Transporter
|
28.10.2007 02:26:18
|
|
|
kuidagi väga algeline ja konfimata asi see seal...
_________________ --- |
|
Kommentaarid: 531 loe/lisa |
   |
5 :: |
431 |
|
tagasi üles |
|
 |
rahulik
HV kasutaja

|
01.11.2007 09:46:16
|
|
|
Ma kuskil mujal ka juba panin ette, et raviks põhjust mitte tagajärge. Kas nii ei saa teha, et ärifoorumites postitades teemad ei hüppa vaid jääksid alati selles järjekorras nagu sisestati. See lahendaks palju probleeme mulle tundub. Kui upitada ei saa, siis tekiks vähem mõttetuid poste.
|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ardo
HV Guru

|
04.11.2007 20:20:29
|
|
|
rahulik kirjutas: |
Ma kuskil mujal ka juba panin ette, et raviks põhjust mitte tagajärge. Kas nii ei saa teha, et ärifoorumites postitades teemad ei hüppa vaid jääksid alati selles järjekorras nagu sisestati. See lahendaks palju probleeme mulle tundub. Kui upitada ei saa, siis tekiks vähem mõttetuid poste. |
Miks sulle viimasel ajal ärifoorumid igatpidi hambu jäävad?
See upitamiste uputus jääb pigem aasta-paari tagusesse aega. Hetkel probleem puudub.
|
|
Kommentaarid: 272 loe/lisa |
   |
4 :: |
225 |
|
tagasi üles |
|
 |
rahulik
HV kasutaja

|
04.11.2007 20:35:29
|
|
|
Ardo kirjutas: |
Miks sulle viimasel ajal ärifoorumid igatpidi hambu jäävad? |
Ilmselt sellepärast, et nende ümber suurem arutelu käib siin pidevalt. Panin lihtsalt oma esimese uitmõtte seoses kirjeldatud probleemiga. Kindlasti tean ma ärifoorumitest ja seal äri ajamisest väga väha. Seega ei maksa liiga tõsiselt mu juttu ehk võtta. Tundub vist jah, et olen ajast maha jäänud oma kommidega aga noh ehk annate kollanokale andeks.
|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
11.11.2007 18:20:52
|
|
|
tsitaat: |
XYZ kirjutas:
Tere!
Sulle on omistatud uus erijärk "Aeg maha 30"
Lisainfot loe KKK alt!
Põhjus:
"Oot oot mis full väljas icon_biggrin.gif siis kohe TL poole teele"
Aegumine : 11.12.2007 15:13 |
Nagu minu lause "Oot oot mis full väljas icon_biggrin.gif siis kohe TL poole teele" oleks pakkunud mingit piraat linki vms. Eks ma hakkan ka siis järgmine kord teatama kohe kui keegi mainib torrentit või mõnda selle lehte. Ma usun, et mõned ei teagi mis TL on. Võibolla arvan valesti aga see ei olnud normaalne miks jagati mulle AM. Ma oleks selle AMiga nõus kui ma oleks jaganud torrentit või mingit linki kohe kust saab downloadida aga ma ei teinud seda.Ütlesin lehe nime(lühendis). Vabandused tülitamast aga otsustasin teile kirjutada. Loodan mõistvale suhtumisele.
Ei hakanud uut teksti kirjutama , sama sisuga sai juba tanelile ka saadetud
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
11.11.2007 19:02:34
|
|
|
Selline jama ajab närvi lihtsalt. Milleks vaja mingi SELLISE lause pärast "Oot oot mis full väljas icon_biggrin.gif siis kohe TL poole teele" AM 30 kohe väänata, ei saa aru mis rahuldust see pakub.
Keegi kõrgema auastmega inimene võiks vastata mulle vähemalt Võiks nagu mõelda inimlikult ja maha võtta selle. Kuna ma pole ju ühtegi linki ega midagi sellist pakkunud. Kas teid ennast ei tüütaks kui saad postitada 30 min tagant. Pole sõnu lihtsalt. Kas ma pean siis kuuks ajaks üldse eemale minema, või parem üldse lahkuda foorumist ?
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
11.11.2007 20:53:20
|
|
|
Näha ol et üks asjaosalistest tegi teema aga see läks kiirelt kasti et valgust mitte avaldada,mis juhtus teemas
Seega saan postitada oma arvamuse siia ja kui siit seda kustutada siis viisakalt ja ametlikult paluks mulle kõikse vägevamate poolt põhjus panna PS-i
Nagu näha siis minagi antud teemast teenisin oma tasu ära
Samas pole nutta midagi,HV-s pole kunagi demokraatiat olnud ja enamus modesid on kõiksevägevama staatuses ja maised reeglid nende kohta ei kehti(puudutab otsest tõestust rikkumiste kohta ja mis määral)
Mida härrad korra otsustavad siis nii ta ka on ja proovi sa midagi teisti väita.
Seda va modede pädevust on mitmel korral proovitud arutada aga miskit konstruktiivset sealt välaja pole tulnud(arutlus nullitakse ära või lihtsalt kustutatakse teema)
Seega Mario153, saad jätta oma õiglase arvamuse mode profiili ja elada edasi oma arvamusega(kahjuks on profiil ainult ärilistel eesmärkidel ja ülejäänud kommentaarid ei oma tähtsust)
Kui seal teemas ka keegi väitis otseselt et asi kuskil torrentis väljas vms siis jõudu talle aga propageerimisest oli asi väga kaugel võrreldes otseselt kehtivate mängu teemadega ja seal vihjatud tegevusega
Samas käib ametlik ja lubatud piraatlus lausa postide kauba X-karbi teemas kus kõik jagavad oma teadmisi kuidas modida ja kuidas saaks klepsud maha,et saaks kasutada ilma autoritasuta ja valdavalt tooriku hinnaga mänge.
Samas jääda nagu ametlikuks kasutajaks(ilm selge pira ju)paljud nendest allalaetud ja tooriku rahast läheb mängu tootjatele
Seega HV-s ei loe KKK vaid asjad millest on teatav kontingent huvitatud ja kustmaalt on asi tolerante mingi sihtgrupi jaoks(kus esinevad ka moded ise)
Seega järgmine post võimalik 30 min-i pärast @ Wanawoll
Sisetunne ütles et oleks pidanud capslockiga panema karjuvas kirjaviisis
Ma ei räägi sellest teisest teemast,vaid ma räägin sellest mis Crysise teemas juhtus ja miks juhtus(see oli sinu tegevus)
Ime kuskilt need postid tagasi ja las moded isekeskist otsutavad kes ja mille algatas et sa lihtsalt tuimalt kukkusid kihutama AM-e
Tehke mingi ümarlaud vms.
Kuna antud poste ületavaid postitusi on siin kordades rohkem ja by far ületatud ilma miski mureta
JA ka stõesti AM30 on mõistlik karistus ühe posti eest,teadmiseks meil on veel AM10;20 jne.
tsitaat: |
Moded täidavad vaid foorumi suhtes kokkulepitud reegleid. |
Praegu on sinu otsustusvõime kaalul mida sa üldistad ja mingi modede klani taha peitud.
Mees kes otsutab seega vastutab =? vaeval et sa teiste modede käest küsisid appi mida ma nüüd teen
kännuämmelg,
Selgita kui vanem kasutaja mille poolest on räige pira propageerimine konsooli teemas õigustatud
Erinevalt mingile torrenti mainimisele,kuna lingitud pole midagi ja torrenti programmid on IMO vabavara
ufo56 kirjutas: |
Nii et XYZ pane ole hea neile ka siis AM Kes PSP teemas räägivad downgrademisest. Tõesti oleks sa pannud AM10 ma ei ütleks midagi aga no krt AM 30  |
Kahjuks pole tarkvara piraatlus ja see konsoolide modimine 100% võrreldavad asjad. Selle konsoolide temaatika kaitsjad väidavad, et neil on õigus kaitsta oma originaalplaate hävimise eest ja muud sellised väited. Algata teema kus need asjad lõpuni selgeks vaieldakse. |
Blin sa paned nüüd ikka 100km/h puusse,miks ma ei tohi mainida mis ja kus kui mul on originaal meedia samamoodi olemas
Palun nüüd tõesta vastupidist.
Ikkagi rõhuks selle peale et keegi pole midagi konkreetselt teinud ja kellegi huve pole sellega rikutud
Hetkel räägin teiste eest kuna antud asja millest sokiks läks pole kellegi veel ühelgi kujul käes.
Seega argumenteeri enda faktid ja põhjenda AM-id.
Miski sisetunne pole nagu põhjus hakata foorumi kasutajaid piiraam ja vihjama :loe KKK
viimati muutis WäntWõll 11.11.2007 21:24:22, muudetud 4 korda |
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
11.11.2007 21:03:45
|
|
|
wanawoll, teema mida sa mõtled läks ühe teise, mitte minu, poolt kasti kuna jälle oli eiratud foorumi reegleid ja ta oli tehtud täiesti valesse kohta. Selline anarhia ei ole aktsepteeritav Moded täidavad vaid foorumi suhtes kokkulepitud reegleid.
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|