praegune kellaaeg 23.06.2025 00:25:07
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mehike91
HV vaatleja
|
01.11.2007 11:14:29
Probleeme vana kõvakettaga - mingeid toole? |
|
|
Tuli mu jutule üks tuttav kellel enam arvuti käima ei läinud... Käivitades ütleb et sisesta süsteemi ketas...
Ma nüüd olen paar õhtut asja natuke uurinud... BIOS tunneb ketta(Quantum Fireball 5GB) ära aga ükski teine tarkvara ei ole suutnud sellele ligi pääseda... Panin ketta teise arvuti taha slave'iks... mille tulemusena windows käivitus ülikaua ja ketta olemasolu näitas ainult control panelis aga muud sellega teha ei andnud... mõningad programmid mida netist tõmbasin ja proovisin ei suutnud sellele kuidagi ligi pääseda... bootdiske teinud erinevate toolidega millest pole ka siiamaani kasu olnud...
eile õhtul tõmbasin sellise programmi nagu KillDisk mis näitas et kõvaketas on olemas... selle programmiga kõvaketta sisu vaadates andis sectorite peale lugemise vigu aga mingit sisu ikka natuke näitas hex kujul... kuna tegemist oli tasuta variandiga siis eriti palju asju ei saanud sellega teha aga üks võimalus oli sisu kustutada... kuna oli hilja siis ma kaua ei viitsinud oodata aga panin seda tegema siis nagu midagi ei toimunud... eks täna proovin uuesti ja ootan kauem...
Aga mõtlesin et küsin siin kas mõni oskab tasuta programme soovitada millega võiks kettale ligi pääseda... lihtsalt tahaks üritada ketast ellu äratada... sisu säilitamine pole oluline... tundub et peaksid olema programmid mis suht low levelil üritaksid kettale ligi pääseda... tavalise boot kettaga masinat boot'ides ei õnnestu selle kettaga midagi teha.. igasugused format, fillzero, mbsfix ja asjad ei tunne ära et midagi oleks ühendatud
Lihtsalt taustainfoks et kõige osavam kõvaketaste alal pole aga kõige lollim ehk ka mitte ... bootesectoritest ja partitsioonidest natuke tean
|
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
01.11.2007 11:21:16
|
|
|
ikka tehaste endi utiliidid on need kõige kõvemad ja neid jagatakse kodulehtedel tasuta..........
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
0 :: |
0 :: |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
mehike91
HV vaatleja
|
01.11.2007 14:27:06
|
|
|
no tehase enda asjadega on see asi on Quantum on korra üle ostetud... ja siis on see üle ostja üle ostetud... ja no see kelle käes praegu peaks olema selle asju sai ka proovitud aga ilma tulemusteta...
aga aitähh linkide eest... ma arvan et õhtul katsetan neid asju:P
|
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
01.11.2007 14:31:57
|
|
|
neid tehaste omi võib proovida kõiki, eriti kuna ketta sisu säilumine pole vajalik
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
mehike91
HV vaatleja
|
01.11.2007 20:59:54
|
|
|
no igatahes hdat2 ei tundu kuidagi aitavat... tunneb ära ainult diski draivi ja DVD aga kõvaketast ei tunne... killdisk on praegusel hetkel ainuke programm mis mingilgi määral suudab suhelda selle kettaga... aga ka mitte täielikult... seda mida vaja ei suuda vist teha
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|