Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Crysis märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 61, 62, 63 ... 174, 175, 176  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
aX
Kreisi kasutaja
aX

sõnum 30.10.2007 21:07:35 vasta tsitaadiga

ak47 kirjutas:
Niisiis sai ka proovitud demo ära.Proovisin siis asja 2 arvuti peal.

1.arvuti.Noh sellega sairohkem asja proovitud pulli pärast, et kas üldse menüüst saab mängus edasi jne icon_biggrin.gif .

Prose:AMD64 3200+venice
Mälu:512mb icon_biggrin.gif
Video:Radeon X550

Ja oh üllatust mäng läkski tööle kõige madalama graafikaga siis.Fps oli muidugi naeruväärne icon_lol.gif 10-15fps keskmiselt,aga ikkagi ime et töölegi läks.

2.arvuti.Sellega oli asi palju parem see arvuti siis laptop.See vist pole just midagi uut, aga ise vaatan et prose mängib selles mängus suurt rolli.

Prose: Intel Centriono Core2 Duo." tuumalinse prosega siin mängus hoopis teine tera kui 1 tuumalisega
Mälu:1gb DDR2
Video:Geforce 7300GO

Selel arvutiga töötas päris hästi reso oli 1024x768 low/med setingud ja fps oli keskmiselt 35-40.Seega selliste setingutega töötas asi täiesti sujuvalt.

Aga mängust endast siis.Algus, kui umbes aasta tagasi hakkasin rohkem sellemängu kohta uurima mõtlesin jälle, et mingi üle kiidetud asi jne, aga vaatamata sellele veidi ootasin, sest mulle meeldivad mängud kus toimub tegevus troopilises keskkonnas.Nüüd siis proovisin ise demo ära.Ja oh üllatust, isegi low graafikaga mängu graafika minu arust päris hea low graafika kohta,aga mängisin mängu siis enamasti low/med graafikaga, mis oli minu arust juba väga hea graafika.Ei kujuta ette mis tunne on seda mängu mängida high ja very high graafikaga.See võib olla tõsiselt tõetruu.Ja mis peale graafika veel üllatav oli on füüsika uskumatult hea füüsika.Seal rannas kui võitlesin oma 15 korelasega lasi mind pealekauba maasturist üks tüüp kuulipildujaga.Olin täieliku kuulirahe all, mõtlesin siis et olen kaval ja jooksin ühte peldikusse peitu, ootan siis seal ja mõtlen mida teha mõtlen, et olen siis seal peldikus vähemalt kaitsud kuulide eest, aga ei, olen seal peldikus kuni järsku laguneb peldik minu ümber ära icon_eek.gif, nagu liiga reaalne lihtsalt mingu maju ja värki saab lammutada ja sõeldapõhjaks lasta, jooksin siis ühte majase, aga ega sealgi ma polnud kaitstud, sest mingi tüüp viskas mu maja kõrvale grana ja kukkuski maja kokku.Ja veel üllatavalt hästi on seal kogu see keskkond tehtud, see džungel jne.ei oskagi nagu halba öelda midagi selle mängu kohta.Lõpp oli ka demos lahe.Peale nende heade eri efektide ja hea graafika on minu arust mängul sisu ka väga hea.Saab hästi sisse elada sinna mängu vms.Kurat varsti on mul raha koos ja siis ostan selle mängu jaoks uue graafika ja natuke mälu jurude, sest see mäng väärib seda.Üle pika aja üks mäng mis minid tõsiselt suutis üllatada.See mäng on palju parem kui ma oskasin oodata.Algul mõtlesin, et mingi kiidetakse üle jms, aga ei.Kurat ootan nüüd elueest fulli.Nuidugisai mängus tehtud kõvasti metsaraiet icon_biggrin.gif .See ka ikka lahe et keset lahingut võivad pud langeda jne thumbs_up.gif

5++++++ sellele mängule

Ülikõva, poisid uimastite all peksavad samasugust kelbast thumbs_up.gif
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 84
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 30.10.2007 21:35:39 vasta tsitaadiga

aX, Crysise üledoos thumbs_up.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
sakinaga
HV Guru

sõnum 30.10.2007 21:36:34 vasta tsitaadiga

omgwtf kirjutas:
its2cold kirjutas:
Soovitan uusi drivereid 169.04 proovida:

Nii mõnigi number peaks FPSile lisaks tulema thumbs_up.gif .

Suht kahtlased nrid seal tabelis icon_lol.gif

Proovisin ära endal keskmine ei paranenud,kuid tundus kuidagi sujuvam nagu sellist õhkõrna nõksutamist oli vähem mis on igati teretulnud seega tänud linkide eest icon_wink.gif

MIN FPS on ju kõvasti tõusnud. thumbs_up.gif

Velociraptor
HV veteran
Velociraptor

sõnum 30.10.2007 21:39:14 vasta tsitaadiga

aX kirjutas:
ak47 kirjutas:
Niisiis sai ka proovitud demo ära.Proovisin siis asja 2 arvuti peal.

1.arvuti.Noh sellega sairohkem asja proovitud pulli pärast, et kas üldse menüüst saab mängus edasi jne icon_biggrin.gif .

Prose:AMD64 3200+venice
Mälu:512mb icon_biggrin.gif
Video:Radeon X550

Ja oh üllatust mäng läkski tööle kõige madalama graafikaga siis.Fps oli muidugi naeruväärne icon_lol.gif 10-15fps keskmiselt,aga ikkagi ime et töölegi läks.

2.arvuti.Sellega oli asi palju parem see arvuti siis laptop.See vist pole just midagi uut, aga ise vaatan et prose mängib selles mängus suurt rolli.

Prose: Intel Centriono Core2 Duo." tuumalinse prosega siin mängus hoopis teine tera kui 1 tuumalisega
Mälu:1gb DDR2
Video:Geforce 7300GO

Selel arvutiga töötas päris hästi reso oli 1024x768 low/med setingud ja fps oli keskmiselt 35-40.Seega selliste setingutega töötas asi täiesti sujuvalt.

Aga mängust endast siis.Algus, kui umbes aasta tagasi hakkasin rohkem sellemängu kohta uurima mõtlesin jälle, et mingi üle kiidetud asi jne, aga vaatamata sellele veidi ootasin, sest mulle meeldivad mängud kus toimub tegevus troopilises keskkonnas.Nüüd siis proovisin ise demo ära.Ja oh üllatust, isegi low graafikaga mängu graafika minu arust päris hea low graafika kohta,aga mängisin mängu siis enamasti low/med graafikaga, mis oli minu arust juba väga hea graafika.Ei kujuta ette mis tunne on seda mängu mängida high ja very high graafikaga.See võib olla tõsiselt tõetruu.Ja mis peale graafika veel üllatav oli on füüsika uskumatult hea füüsika.Seal rannas kui võitlesin oma 15 korelasega lasi mind pealekauba maasturist üks tüüp kuulipildujaga.Olin täieliku kuulirahe all, mõtlesin siis et olen kaval ja jooksin ühte peldikusse peitu, ootan siis seal ja mõtlen mida teha mõtlen, et olen siis seal peldikus vähemalt kaitsud kuulide eest, aga ei, olen seal peldikus kuni järsku laguneb peldik minu ümber ära icon_eek.gif, nagu liiga reaalne lihtsalt mingu maju ja värki saab lammutada ja sõeldapõhjaks lasta, jooksin siis ühte majase, aga ega sealgi ma polnud kaitstud, sest mingi tüüp viskas mu maja kõrvale grana ja kukkuski maja kokku.Ja veel üllatavalt hästi on seal kogu see keskkond tehtud, see džungel jne.ei oskagi nagu halba öelda midagi selle mängu kohta.Lõpp oli ka demos lahe.Peale nende heade eri efektide ja hea graafika on minu arust mängul sisu ka väga hea.Saab hästi sisse elada sinna mängu vms.Kurat varsti on mul raha koos ja siis ostan selle mängu jaoks uue graafika ja natuke mälu jurude, sest see mäng väärib seda.Üle pika aja üks mäng mis minid tõsiselt suutis üllatada.See mäng on palju parem kui ma oskasin oodata.Algul mõtlesin, et mingi kiidetakse üle jms, aga ei.Kurat ootan nüüd elueest fulli.Nuidugisai mängus tehtud kõvasti metsaraiet icon_biggrin.gif .See ka ikka lahe et keset lahingut võivad pud langeda jne thumbs_up.gif

5++++++ sellele mängule

Ülikõva, poisid uimastite all peksavad samasugust kelbast thumbs_up.gif

peaks ka oma 3700 san diego ja 7600 gtga proovima siis icon_razz.gif
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 30
tagasi üles
KrikU
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 30.10.2007 21:40:12 vasta tsitaadiga

Ega sellist troopilises keskkonnas mängu tulebki tehes mängida icon_lol.gif thumbs_up.gif Väga huvitavad mõtted tulevad seal dzunglis füüsikaga jaurates icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 129 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 119
tagasi üles
symmi
Kreisi kasutaja

sõnum 30.10.2007 21:44:29 vasta tsitaadiga

KrikU kirjutas:
Ega sellist troopilises keskkonnas mängu tulebki tehes mängida icon_lol.gif thumbs_up.gif Väga huvitavad mõtted tulevad seal dzunglis füüsikaga jaurates icon_biggrin.gif
Kuule jah icon_lol.gif
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
HighEnd
HV veteran
HighEnd

sõnum 30.10.2007 22:03:19 vasta tsitaadiga

ma suutsin eile ennas metsa ära eksitada. jooksin pool tundi suvalt ringi kuni lõpuks jõudsin rannani ja jooksin mööda randa õigesse kohta. jõhker džungel seal ikka. öö oli ka veel
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
symmi
Kreisi kasutaja

sõnum 30.10.2007 22:12:34 vasta tsitaadiga

See demo kasutab ainult ühte tuuma?
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 30.10.2007 22:19:07 vasta tsitaadiga

symmi kirjutas:

Miks seda arvad?.Kasutab kahte tuuma üsna edukalt thumbs_up.gif .Neljatuumalist ei kasuta veel hetkel ja SLI tuge pole veel.Seega kõik inimesed kellel on SLI või QuadCore võivad Fullis veelgi paremat perfi oodata 8) thumbs_up.gif .

Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
Lotharius
rallisibul
Lotharius

sõnum 30.10.2007 22:29:59 vasta tsitaadiga

Nii tirisin siis Crysise alla, mõtlesin et vaatab mida juust 6600GT suudab ja kas sa näed, tööle vedas raibe. 1280x1024 enamik LOW ja täitsa edukalt lippab, silmaga jõnkse ei tähelda ja seega OK thumbs_up.gif
Noname
HV Guru
Noname

sõnum 30.10.2007 22:32:32 vasta tsitaadiga

minge prse oma savuga. savu on rõve ja savu suitsetavad hipid on terroristid icon_exclaim.gif

KrikU kirjutas:

tagasi üles
symmi
Kreisi kasutaja

sõnum 30.10.2007 22:35:10 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
symmi kirjutas:

Miks seda arvad?.Kasutab kahte tuuma üsna edukalt thumbs_up.gif .Neljatuumalist ei kasuta veel hetkel ja SLI tuge pole veel.Seega kõik inimesed kellel on SLI või QuadCore võivad Fullis veelgi paremat perfi oodata 8) thumbs_up.gif .
Mai tea prose on ainult 45% peal kui crysist mängin icon_biggrin.gif
tagasi üles
omgwtf
HV Guru
omgwtf

sõnum 30.10.2007 22:35:11 vasta tsitaadiga

Noname kirjutas:
minge prse oma savuga. savu on rõve ja savu suitsetavad hipid on terroristid icon_exclaim.gif

KrikU kirjutas:

Kui ei oska tõmmata siis võib ju rõve tõesti olla icon_lol.gif icon_lol.gif
Samas muhedas seltskonnas väike vesipiip ei tee kunagi paha 8) thumbs_up.gif
Kommentaarid: 155 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 137
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 30.10.2007 22:42:01 vasta tsitaadiga

symmi kirjutas:
tomorrow kirjutas:
symmi kirjutas:

Millega mõõdad?.

Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
tagasi üles
symmi
Kreisi kasutaja

sõnum 30.10.2007 22:56:36 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
symmi kirjutas:
tomorrow kirjutas:
symmi kirjutas:

Millega mõõdad?.
task manageri vaatasin jäi mul lahti sinna ette ja ise mängisin..
tagasi üles
G80
HV Guru
G80

sõnum 30.10.2007 23:09:11 vasta tsitaadiga

Mul sõbral oli igav ja katsetas sanboxix natz:

mingi 450 C4 va? icon_lol.gif

icon_lol.gif thumbs_up.gif

omgwtf
HV Guru
omgwtf

sõnum 30.10.2007 23:13:51 vasta tsitaadiga

symmi kirjutas:
tomorrow kirjutas:
symmi kirjutas:
tomorrow kirjutas:
symmi kirjutas:

Millega mõõdad?.
task manageri vaatasin jäi mul lahti sinna ette ja ise mängisin..

Mängu ajal ei saa taskmanager lahti olla mäng läheb pausile kohe,aga kui jooksutad mängu aknas (graafika menüü alt saad x kastikesse panna) siis mina sain sellise pildi icon_wink.gif

Tundub,et kasutab kõiki natukene 8)
Kommentaarid: 155 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 137
tagasi üles
Sakurai
HV veteran
Sakurai

sõnum 30.10.2007 23:44:29 vasta tsitaadiga

G80 kirjutas:

mingi 450 C4 va? icon_lol.gif

Sandboxi jaoks oma teema nüüd, postita sinna beer_yum.gif thumbs_up.gif
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 3 :: 13
tagasi üles
Lotharius
rallisibul
Lotharius

sõnum 30.10.2007 23:58:24 vasta tsitaadiga

Demo läbi ja isegi Low graafikaga jäi väääga hea mulje asjast. Kui uut videot enne Crysise reliissi ei saa, siis hakkan kasvõi selle 6600GT'ga pelama icon_smile.gif
its2cold
HV veteran

sõnum 31.10.2007 00:00:54 vasta tsitaadiga

omgwtf kirjutas:
its2cold kirjutas:
Soovitan uusi drivereid 169.04 proovida:

Nii mõnigi number peaks FPSile lisaks tulema thumbs_up.gif .

Suht kahtlased nrid seal tabelis icon_lol.gif

Proovisin ära endal keskmine ei paranenud,kuid tundus kuidagi sujuvam nagu sellist õhkõrna nõksutamist oli vähem mis on igati teretulnud seega tänud linkide eest icon_wink.gif

Sellised need tulemused olid, ükskõik kui imelikud tunduvad.

Arvud on võetud kahe tiiru keskmised.
Kommentaarid: 197 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 174
tagasi üles
Mafia
HV veteran
Mafia

sõnum 31.10.2007 00:04:51 vasta tsitaadiga

G80 kirjutas:

Kuda sa külmutada said ? icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
aX
Kreisi kasutaja
aX

sõnum 31.10.2007 00:11:10 vasta tsitaadiga

omgwtf kirjutas:

Samas muhedas seltskonnas väike vesipiip ei tee kunagi paha 8) thumbs_up.gif

Parandus : kanep teeb inimesest idioodi. Ja idioodist täiesti väljakannatamatu idioodi.

Elav näide on Härra Kalasnikov seal kuskil üleval pool.
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 84
tagasi üles
Sakurai
HV veteran
Sakurai

sõnum 31.10.2007 00:16:44 vasta tsitaadiga

Ja miks rääkida narkootikumidest Crysise teemas. Issand tule appi
tagasi üles
Lotharius
rallisibul
Lotharius

sõnum 31.10.2007 00:20:33 vasta tsitaadiga

ot:
Sest kõik siin maailmas on seotud...

Sakurai
HV veteran
Sakurai

sõnum 31.10.2007 00:28:22 vasta tsitaadiga

Seda kindlasti aga lihtsalt ei näe asjal mõtet.. Aga enuff OT pole minu asi vinguda icon_biggrin.gif

Ilgelt kahtlane on mängus et viska vaenlast kuda tahad ikka sureb 1 viskega ära icon_biggrin.gif
tagasi üles
symmi
Kreisi kasutaja

sõnum 31.10.2007 00:29:56 vasta tsitaadiga

Sakurai kirjutas:
Seda kindlasti aga lihtsalt ei näe asjal mõtet.. Aga enuff OT pole minu asi vinguda icon_biggrin.gif

Ilgelt kahtlane on mängus et viska vaenlast kuda tahad ikka sureb 1 viskega ära icon_biggrin.gif
mul tõuseb ikka püsti vahest vastane
tagasi üles
Sakurai
HV veteran
Sakurai

sõnum 31.10.2007 00:30:24 vasta tsitaadiga

Hm, võibolla ma pole piisavalt proovinud. Aga jah ma viskasin ta lihtsalt põrandale.. Rohkem nagu asetasin tegelikult aga jah vennal kohe lusikas nurgas icon_biggrin.gif
tagasi üles
symmi
Kreisi kasutaja

sõnum 31.10.2007 00:31:24 vasta tsitaadiga

Sakurai kirjutas:
Hm, võibolla ma pole piisavalt proovinud. Aga jah ma viskasin ta lihtsalt põrandale.. Rohkem nagu asetasin tegelikult aga jah vennal kohe lusikas nurgas icon_biggrin.gif
Sa viskad teda kindlasti selle rambo modiga sis jah saab vastane surma..
tagasi üles
Sakurai
HV veteran
Sakurai

sõnum 31.10.2007 00:32:37 vasta tsitaadiga

Ei viska STR modega.. Selles kala ongi.

Edit: nüüd viskasin teda jäigi ellu raibe. icon_biggrin.gif Mul nii hea meel nüüd icon_biggrin.gif
tagasi üles
trip
HV Guru
trip

sõnum 31.10.2007 00:38:42 vasta tsitaadiga

symmi kirjutas:

mängu algul on
cevat yerli ütles et talle meeldib kui hea ta mäng jookseb süsteemil inteli 4tuumalise prosega.

mul rivatuner näitab vot see:
Kommentaarid: 406 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 303
tagasi üles
symmi
Kreisi kasutaja

sõnum 31.10.2007 01:04:41 vasta tsitaadiga

Kust seda cpu-d näitama saab panna?
edit: sain..
tagasi üles
domain1985
HV vaatleja
domain1985

sõnum 31.10.2007 01:24:17 vasta tsitaadiga

miskipärast mul ei toimi crysises fraps. ja siis veel seda et kust kohast te neid videokaardi driverite olemasolevat versiooni vaatate arvutist? tegemist siis vistaga. ja kas kuidagi on võimalik ka vista all crysist dx9 all mängima saada?
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
Marduuhin
HV Guru
Marduuhin

sõnum 31.10.2007 01:24:21 vasta tsitaadiga

Testisin ka C4 natukene mängus..
http://www.hapukurk.pri.ee/Sandbox2/Before.JPG
http://www.hapukurk.pri.ee/Sandbox2/And.JPG
http://www.hapukurk.pri.ee/Sandbox2/After.JPG

xtriz
Kreisi kasutaja
xtriz

sõnum 31.10.2007 01:40:47 vasta tsitaadiga

Mul näitab Task manager näiteks sihukest asja, et kasutab mõlemast tuumast ~70%.
Paistab, et see demo ei oska siis isegi kahte tuuma korralikult ära kasutada.
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
s4nder
Kreisi kasutaja

sõnum 31.10.2007 03:00:05 vasta tsitaadiga

Ütle mõni mäng, mis sul kaht tuuma 100% peal kasutaks. Crysis on selles suhtes niigi efektiivne minu arvates. Suuremas osas mängudes on siiani ainult üks tuum kasutusel, neljatuumalisega on üsna kahetsusväärne vaadata seda 25%.

viimati muutis s4nder 31.10.2007 03:00:43, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
HighEnd
HV veteran
HighEnd

sõnum 31.10.2007 03:00:15 vasta tsitaadiga

xtriz, sul äkki mõne nõrgema lüli taga kinni prose kasutus, aga eks nagu ka kasutaja s4nder arvan ma et praegu pole mängu mis mitmetuumalisi prosesi 100% ära kasutaks. icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 31.10.2007 08:59:50 vasta tsitaadiga

Pole täheldand jõnksusid ega üldse mingit laadimist kuskil liikudes. Järsku sul mälu vähe või settingud tiba kõrged icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 156 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 133
tagasi üles
Venivillem
HV kasutaja

sõnum 31.10.2007 09:43:40 vasta tsitaadiga

Kuidas te neid tulnukate relvi saate kasutada?näiteks Moar ja Moac või mis need olid seal
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 4
tagasi üles
M8T0
HV Guru

sõnum 31.10.2007 10:22:29 vasta tsitaadiga

s4nder kirjutas:
Ütle mõni mäng, mis sul kaht tuuma 100% peal kasutaks. Crysis on selles suhtes niigi efektiivne minu arvates. Suuremas osas mängudes on siiani ainult üks tuum kasutusel, neljatuumalisega on üsna kahetsusväärne vaadata seda 25%.

pane UT2k7 demo tööle. mõlemad tuumad on mul 100% !
Kommentaarid: 87 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 78
tagasi üles
Velociraptor
HV veteran
Velociraptor

sõnum 31.10.2007 11:10:57 vasta tsitaadiga

proovisin ka siis 1GB sdramiga , 7600 gt ja amd athlon 3700+ san diegoga.
minu üllatuseks jooksis 1024x800 , kõik settingud mediumil "mängitavalt" st fps päris 10 polnud(ma arvan) , vaid ikka 20, ainult kui hull tulistamine oli siis läks mingi 10ne peale. graff on isegi minimumiga.. WOW. tahaks fulli juba thumbs_up.gif .
mis commandiga vms üldse FPS sai vaadata??
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 30
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 31.10.2007 11:15:42 vasta tsitaadiga

Keegi, mis te 8800GTS(X) ja Core2Duo-ga need Benchmarg GPU ja CPU testid saate?
Tegin eile oma AMD-ga testi. Kus ma tean millist reso ja mis graafikat see benchmark kasutab?
Mul oli ala miinimum 22, avg 46 ja max 66

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
M8T0
HV Guru

sõnum 31.10.2007 11:20:29 vasta tsitaadiga

peaks kasutama ju seda mille sa ise oled pannud ja millega mängid.
Kommentaarid: 87 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 78
tagasi üles
trip
HV Guru
trip

sõnum 31.10.2007 11:28:10 vasta tsitaadiga

PlatoonSgtElias,
vajutad esc ja kasutad menu&system settings&advanced. Test kasutab jooksvaid graafika/reso settinguid, sa võid neid vahetada onthefly.
kui vajutad konsool ja paned r_displayinfo 1 see näitab kohe fps`i muutus. shadows high vs shadows medium võtavad 5+ fps näiteks.

ja kui lendad võid vajutada numpadi 1 nuppu, kohe käes ilmub rocket launcher ja kogu arsenaal, pystolid, shotgun ja automaatpüss.
tagasi üles
Killerwave
HV Guru
Killerwave

sõnum 31.10.2007 12:29:56 vasta tsitaadiga

PlatoonSgtElias kirjutas:
Keegi, mis te 8800GTS(X) ja Core2Duo-ga need Benchmarg GPU ja CPU testid saate?
Tegin eile oma AMD-ga testi. Kus ma tean millist reso ja mis graafikat see benchmark kasutab?
Mul oli ala miinimum 22, avg 46 ja max 66

Ma pole sellele pihta veel saanud. Kust ma need andmed pärast kätte saan. Ta lihtsalt kordab seda asja lõpmatult.
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 31
tagasi üles
Viilutaja
HV Guru
Viilutaja

sõnum 31.10.2007 12:37:11 vasta tsitaadiga

Mul teeb küll 4 korda icon_wink.gif
Ning pärast tekitab ühte kausta logi faili, kus kirjas kõik fpsi näitajad. Kausta nime peast ei mäleta, hetkel tööl ja ei saa vaadata ka.

Parim kodukino projektor müügis: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11768241#11768241
Kommentaarid: 226 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 196
tagasi üles
trip
HV Guru
trip

sõnum 31.10.2007 12:50:22 vasta tsitaadiga

domain1985 kirjutas:
kas kuidagi on võimalik ka vista all crysist dx9 all mängima saada?

tee shortcut crysis.exe failile, vali properties ja seal kus on target "... \crysis\bin32\crysis.exe" lisa -dx9 parameeter.

"... crysis\bin32\crysis.exe -dx9"

või
"... crysis\bin32\crysis.exe" -dx9

ei tea, kumb on õige
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 31.10.2007 13:02:48 vasta tsitaadiga

domain1985 kirjutas:
miskipärast mul ei toimi crysises fraps?

Sest Crysis jookseb sul Vista all DX10 peal ja selleks ,et Fraps DX10 all toimiks on sul vaja vähemalt versiooni 2.9.0 thumbs_up.gif
tsitaat:
2.9.0 - 10th Jul 2007
- Added support for DirectX 10
- Added option to monitor Desktop Window Manager under Vista
- Added Direct Stream sound recording for Vista
- Fixed screen tearing in video captured from DX9 games
- Fixed G15 LCD output running fast on Vista machines
- Improved resource sharing with multithreaded games
- Added numerous crash and compatibility fixes

Uusim versioon on 2.9.2:
tsitaat:
2.9.2 - 10th Sep 2007
- Fixed Direct Stream sound recording with 5.1 speaker configuration
- Fixed World Of Warcraft crash if Alt-Tab pressed while recording
- Fixed startup error under XP when Alky installed
- Fixed DX10 support when DXGI_PRESENT_TEST flag used
- Fixed function keys not responding in FFXI

domain1985 kirjutas:
ja siis veel seda et kust kohast te neid videokaardi driverite olemasolevat versiooni vaatate arvutist?

Winkey+R -->Dxdiag ja avanevast aknast valid next page ja näed thumbs_up.gif .Teine võimalus on Rivatuneriga thumbs_up.gif
domain1985 kirjutas:
ja kas kuidagi on võimalik ka vista all crysist dx9 all mängima saada?

Start Menüü--->Games Explorer--->Crysis SP Demo--->paremklikk--->Play DX9 thumbs_up.gif

EDIT:Kasutaja trip eespool antud variant toimib samuti.Eks ise vali kumba sa tahad kasutada icon_wink.gif .

Ühtlasi olen skeptiline selles taskmanageriga CPU kasutuse vaatamises icon_confused.gif .Esiteks kui jooksutada seda SandBoxi ajal ei anna see täit selgust kuna SandBox-s ei jookse mäng full screen ja kui mäng pausi peale panna ja Ctrl+Alt+Del vajutades taskmanageri kasutada siis tõmbab mäng ennast koomale ju icon_rolleyes.gif .Kõige parem on Rivatuneriga vaadata sest siis näeb kohe full skriinis jooksva mängu prosekasutuse ära thumbs_up.gif .

tagasi üles
UB
HV Guru
UB

sõnum 31.10.2007 13:04:32 vasta tsitaadiga

domain1985 kirjutas:
miskipärast mul ei toimi crysises fraps. ja siis veel seda et kust kohast te neid videokaardi driverite olemasolevat versiooni vaatate arvutist? tegemist siis vistaga. ja kas kuidagi on võimalik ka vista all crysist dx9 all mängima saada?

Vajuta mängu käivitusikoonil paremat hiireklahvi, siis saad valida DX) ja DX10 vahel
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 31.10.2007 13:11:14 vasta tsitaadiga

s4nder kirjutas:

Lost Planet- Extreme Conditions kasutab ka 8 tuuma ära. Mul endal 4 tükki töötasid edukalt icon_razz.gif

kevvu
HV veteran

sõnum 31.10.2007 14:40:21 vasta tsitaadiga

Sai ka täna proovitud ära demo ning hommik muutus palju paremaks kohe.hea et see aasta sai arvuti soetatud endale thumbs_up.gif

viimati muutis kevvu 31.10.2007 19:15:25, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 49
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Crysis mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 61, 62, 63 ... 174, 175, 176  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.