Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Mustpanter
HV kasutaja

|
17.09.2007 14:48:35
Sony Ericsson S500i |
|
|
link :: Sony Ericsson S500i
Huvitav,pole märganud selle telefoni ülevaadet HV-s,kas kellelgi on kogemusi antud telefoniga ?
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 274 loe/lisa |
   |
6 :: |
2 :: |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
rocket
Kreisi kasutaja
|
17.09.2007 15:20:26
|
|
|
Sõbral on, olen näppinud. Üks miinus kohe minu jaoks: Juhtnupp on minuarust väga ebamugav.
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mustpanter
HV kasutaja

|
17.09.2007 16:47:57
|
|
|
rocket kirjutas: |
Sõbral on, olen näppinud. Üks miinus kohe minu jaoks: Juhtnupp on minuarust väga ebamugav. |
aga siiski ikka parem kui K750i oma ,vähemalt laiem ja mugavam vajutada.Ja nüüd tulnud müügile ka must versioon telefonist.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
hugo
HV veteran
|
07.10.2007 17:21:26
|
|
|
Elisa lehel palju negat. selle telefoni kohta,samas kuidas kellelegi juhtunud antud mobiil.
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
marcor1
HV veteran

|
27.10.2007 00:52:59
|
|
|
Peale vaadates, oli esmaemotsioon - homme poodi ostma - välimus ja kõneaeg
Tänu MarioA. lingile, hoiab sellest siiski kauge kaarega eemale - tundub, et kohati ei lähe garantii alla purunenud klahvistik (rohelistel väidetavalt nädalate küsimus). See seab kahtluse alla kogu SE kvaliteedipoliitika - endast lugupidav firma korjaks sellise saasta müügilt... Ei julgegi midagi, peale soome kummikutehase toodete osa (sorry samsa ja lg omanikud).
_________________ War. War never changes.
Malkavian: [to a stop sign] No, you stop! |
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mustpanter
HV kasutaja

|
27.10.2007 19:14:43
|
|
|
marcor1 kirjutas: |
Peale vaadates, oli esmaemotsioon - homme poodi ostma - välimus ja kõneaeg
Tänu MarioA. lingile, hoiab sellest siiski kauge kaarega eemale - tundub, et kohati ei lähe garantii alla purunenud klahvistik (rohelistel väidetavalt nädalate küsimus). See seab kahtluse alla kogu SE kvaliteedipoliitika - endast lugupidav firma korjaks sellise saasta müügilt... Ei julgegi midagi, peale soome kummikutehase toodete osa (sorry samsa ja lg omanikud). |
No kas ei või olla see lihtsalt juhuse asi,et sattus kellelegi telefon kus nupud pragunevad
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
marcor1
HV veteran

|
27.10.2007 19:47:37
|
|
|
Kahjuks mitte, sest väidetavalt tootja ise kinnitas, et viga oli värvaine ja plasti ebasobivas keemias. Ja eriti rohelise klahvistiku puhul pidi see massiline olema. Ei oska kommenteerida, kas uue partii puhul saadi asi korda või kas üldse uut partiid tehti - lükatakse lihtsalt ajalukku(shit happens). Lisaks olid veel mingid muud "kalad"-mis võibolla on tänaste "tantsib/laulab/toob poest õlut" tavapärane nähtus.
Tõsiselt kahju, sest Ericssoniga on endal väga positiivsed kogemused ja selle disain, on minu jaoks, omas hinnaklassis parim.
|
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mustpanter
HV kasutaja

|
27.10.2007 20:18:41
|
|
|
Kahjuks mitte, sest väidetavalt tootja ise kinnitas, et viga oli värvaine ja plasti ebasobivas keemias. Ja eriti rohelise klahvistiku puhul pidi see massiline olema. Ei oska kommenteerida, kas uue partii puhul saadi asi korda või kas üldse uut partiid tehti - lükatakse lihtsalt ajalukku(shit happens). Lisaks olid veel mingid muud "kalad"-mis võibolla on tänaste "tantsib/laulab/toob poest õlut" tavapärane nähtus.
Tõsiselt kahju, sest Ericssoniga on endal väga positiivsed kogemused ja selle disain, on minu jaoks, omas hinnaklassis parim. |
Lugedes gsmarena foorumit,tundub tõesti et see paljudel probleemiks.Kahju,peab nüüd eemale hoidma,oli plaan muidu soetada antud telefon.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
devilviper
HV vaatleja

|
28.10.2007 11:13:27
|
|
|
Olen kasutanud väheke ning juhtnupp on minu jaoks üsna ebameeldiv, aga muidu telefon tarkvara poolest sarnane teistele SE-le.
|
|
tagasi üles |
|
 |
marcor1
HV veteran

|
28.10.2007 15:07:26
|
|
|
sai poes uuesti vaadatud...peaks vist ikkagi "reha otsa astuma" - EMTi müügineiu näiteks polnud sellest probleemist midagi kuulnud kuid ega neid, loomulikult 10-te kaupa päevas, ka ei osteta...
|
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mustpanter
HV kasutaja

|
28.10.2007 15:37:06
|
|
|
sai poes uuesti vaadatud...peaks vist ikkagi "reha otsa astuma" - EMTi müügineiu näiteks polnud sellest probleemist midagi kuulnud kuid ega neid, loomulikult 10-te kaupa päevas, ka ei osteta... |
No ega EMT ega keegi teine operaator ei saagi kuulma kunagi "sellist probleemi" ,sisseostetud partii vaja ju maha müüa
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
marcor1
HV veteran

|
|
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mustpanter
HV kasutaja

|
29.10.2007 13:12:48
|
|
|
sai poes uuesti vaadatud...peaks vist ikkagi "reha otsa astuma" - EMTi müügineiu näiteks polnud sellest probleemist midagi kuulnud kuid ega neid, loomulikult 10-te kaupa päevas, ka ei osteta... |
anna siis teada kui ostsid telefoni ära
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
marcor1
HV veteran

|
29.10.2007 22:50:24
|
|
|
Ostsin. Kaalusin ka k550i ja k810i vahel kuid ...
Ost sai tehtud Elisas. Mulle hakkab see operaator isegi meeldima - head reklaamid ja telefonihinnad(ise klient pole ja eelnevalt seostus see operaator vaid kahtlaste nimevalikutega - Tele1 ja Elisa. Aga see selleks...)
Esmamuljed:
Välimus sama hea kui pildil või isegi parem. Väikseks miinuseks, et kuigi materjalivalik imiteerib luksuslikumaid telefone kuid plastmassiga ikka metalli ei asenda. Võiks ju teha, need paar pisikest, metallikarva nupukest ju päris metallist (no see juhtnupu keskel vist on päris)? Igasugu vilkurid on suht maitsekad ning ei häiri.
Ekraan ja selle graafika, on mulle kui senisele 6610 omanikule . Helinaid vähevõitu ja suht ebapraktilised (mtak)
Kasutusmugavus - heliseb klapp lahti - räägi - klapp kinni kõne lõpp. Autos on väga mugav kasutada. Miinus, et saab küll vastu võtta ka nupu vajutusega kuid nupp on näpu all(terav ja jäik)ebamugav - seega liu osa kulub. Edit: ka keskmine nupp võtab kõne vastu. Kõne kostus on täiesti ok.
Juhtnupu menüüloogika sai sama, mis Nokial seega minu jaoks mugav. Kalender-märkmik sama lihtne kui Nokial.
Tagakülg on sellisest kummimoodi plastikust - seega väga kergelt kaldpindadelt, maha ei libise. Samas ka selle kriimustamist ei maksa karta.
Juhtnupp on tõesti natuke ebamugav kuid siiski täiesti arvestatav ja kasutatav (võibolla läheb ajapikku vajutamine pehmemaks, võibolla mitte).
Telefoni soft - ei oska veel kommenteerida - liigub küll.
Fotokas - pildikvaliteeti ei oska võrrelda, pole varasemaid telefoni kogemusi. Pildistab küll.
Sinihammas - töötab probleemideta.
aku ja nuppude pidavuse kohta, ei oska veel midagi arvata. Kuid nuppude suhtes illusioone ei oma - kui lähevad siis lähevad... Arvutiga pole veel ühendanud ja netis pole käinud - seega suht "ebaülevaatlik ülevaade".
Kokkuvõtteks: Ilus (mtak - ilusaim selle raha eest) ja mugav helistamiseks kuid natuke ebamugav aktiivsele "näppijale". Telefon mis suht suure tõenäosusega, omab praakklahvistikku ja ei oska kasutada igas majapidamises leiduvat Nokia laadijat
Kuid tsiteerides eesti poppmuusika klassikuid - "Ise olen rahul".
Malkavian: [to a stop sign] No, you stop!
viimati muutis marcor1 30.10.2007 12:16:28, muudetud 1 kord |
|
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mustpanter
HV kasutaja

|
30.10.2007 11:41:23
|
|
|
Kui võtad kõne vastu ja klapp on kinni ,kuhu siiis vajutada tuleb ?
Ise olen kas K530I või siis selle S500i valiku vahel veel,kuigi tundub et praeguse K750i vahel neil erilisi vahesi pole.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
ramses007
HV kasutaja

|
30.10.2007 12:06:11
|
|
|
tsitaat: |
Kui võtad kõne vastu ja klapp on kinni ,kuhu siiis vajutada tuleb
|
W580i saad seadetest muuta et klapp kinni ja kõne läbi.
_________________ MBP 13"
EOS 5Dm2 / EOS 600D + 50mm F1.8 + 14mm F2.8 + 17-40mm F4 |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
marcor1
HV veteran

|
30.10.2007 12:13:23
|
|
|
Mustpanter kirjutas: |
Ise olen kas K530I või siis selle S500i valiku vahel veel,kuigi tundub et praeguse K750i vahel neil erilisi vahesi pole. |
See pisike, metallikarva nupp vasakul, kuigi tundub, et see keskmine nupp töötab ka, see on hea. Katkestamiseks parempoolne.
|
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mustpanter
HV kasutaja

|
30.10.2007 14:21:01
|
|
|
Ise olen kas K530I või siis selle S500i valiku vahel veel,kuigi tundub et praeguse K750i vahel neil erilisi vahesi pole. |
See pisike, metallikarva nupp vasakul, kuigi tundub, et see keskmine nupp töötab ka, see on hea. Katkestamiseks parempoolne. |
Taustvalgus milline on ? Nupuvalgus siis roheline nagu piltidelt tundub vist. Huvitav,ega sa poest ei küsinud seda "nuppude" asja,garantii suhtes ?
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
marcor1
HV veteran

|
30.10.2007 14:30:11
|
|
|
Nupud ongi rohelised - taustavalgus on valge. Küljevilkurite värvi saab muuta 4-5 värvi aga seda vist ainult helistamisel, muidu on sinakas.
Nuppude üle otsustab garantii onu/tädi kas läksid iseenesest või said kuvaldaga...arvatavasti paari nädala ots
Arvutiga pole viitsinud ühendada - taustapilte saab mugavalt ka lcd ekraanilt pildistada
|
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mustpanter
HV kasutaja

|
30.10.2007 19:46:12
|
|
|
Nupud ongi rohelised - taustavalgus on valge. Küljevilkurite värvi saab muuta 4-5 värvi aga seda vist ainult helistamisel, muidu on sinakas.
Nuppude üle otsustab garantii onu/tädi kas läksid iseenesest või said kuvaldaga...arvatavasti paari nädala ots
Arvutiga pole viitsinud ühendada - taustapilte saab mugavalt ka lcd ekraanilt pildistada  |
Mis pakendis kaasa olid,kuulsin et viiimasel ajal mõnede telefonidega ( SE,Nokia ) ei panda usb kaablit kaasa ?
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
marcor1
HV veteran

|
30.10.2007 20:36:28
|
|
|
juhend, kõrvaklapid, USB kaabel,softi plaat.
|
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
m1lk
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mustpanter
HV kasutaja

|
07.11.2007 20:59:08
|
|
|
[quote="m1lk"]Ostsin siis telefoni 6 päeva tagasi. Arvasin, et see klahvide murdumine on mingi eriti harv juhus, aga täna läkski siis number 5 keskelt pooleks
Mis ma nüüd siis ette peaks võtma, viin garantiisse?
Netist lugesin jutte, et Sony-Ericsson vahetab (või parandab?) selle defektiga telefonid üldse välja... On kellelgi viitsimist sellest asjast selgust tuua?
Millisest poest ostsid ? Arvan et peaksid selle garantiisse viima ja suht. kiirelt,venitada pole nagu mõtet.Anna siis teada mis öeldi sealt ?
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
m1lk
HV kasutaja
|
07.11.2007 23:06:01
|
|
|
m1lk kirjutas: |
Ostsin siis telefoni 6 päeva tagasi. Arvasin, et see klahvide murdumine on mingi eriti harv juhus, aga täna läkski siis number 5 keskelt pooleks
Mis ma nüüd siis ette peaks võtma, viin garantiisse?
Netist lugesin jutte, et Sony-Ericsson vahetab (või parandab?) selle defektiga telefonid üldse välja... On kellelgi viitsimist sellest asjast selgust tuua? |
Millisest poest ostsid ? Arvan et peaksid selle garantiisse viima ja suht. kiirelt,venitada pole nagu mõtet.Anna siis teada mis öeldi sealt ? |
Sõber ostis Ülemiste Elisast kliendihinnaga mulle. Nüüd pean vaatama millal tal võimalik sinna tulla on. Loodetavasti saab reedel ära käia.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|